Jos koronarokotteessa on mikrosiru, onko kukaan löytänyt sitä?

Anonyymi

Turha kiistellä käsityksestä, jonka paikkansa pitävyys on tarkistettavissa. On vaikka ottavinaan rokotteen ja kun aine on piikissä, pyytääkin sen mukaansa. Jos siru löytyy, siinäpä se on. Sehän on näytettävissä, eikö niin? Ei tarvitse kiistellä. Siru ei ole mielipideasia vaan se joko on tai ei ole ja sen voi todistaa.

42

991

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Aivan uskomatonta että saadan sikoja säkissä rokotettua,suuri osa ryöhtäsee

    • Anonyymi

      ei taida olla siru vaan magneettinen aine sähköä johtava

      • Anonyymi

        varmaan lappu syttyy kun laittaa viereen


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        varmaan lappu syttyy kun laittaa viereen

        siis lamppu


    • Anonyymi

      Se, kun sattuu meneen geeneihin.

    • Anonyymi

      Joo juu mutta oletko tietoinen eriävistö asioista

    • Anonyymi

      Ei muuta kun magneetilla sirua etsimään kehosta 🤣

      • Anonyymi

        nyt keksin 🤣 induktiolevy täysille ja koko keho on kuljetettava sen päältä 🤣🤣🤣


      • Anonyymi kirjoitti:

        nyt keksin 🤣 induktiolevy täysille ja koko keho on kuljetettava sen päältä 🤣🤣🤣

        Tuo on muuten kiinnostava idea diskettien tyhjentämiseen.


    • Anonyymi

      Heti rokotuksen jälkeen hernekeittoa ja ruisleipää naamariin, niin kevyet sirut haihtuu pieruna ilmaan ja vain teho aineet jää. Varma konsti kokeilin ite ja kyllä sirut sai kyytiä, eikä tautia ole tullut.

    • Kannattaa katsoa eläimiin asennettavia bittimetkkejä. Ne ottavat energiansa lukulaitteesta ja halkaisija on tuollaiset 1.3 mm. Ei ihan mahdu rokotusneulasta läpi.

      Antivaksereita voisi kysyä kuinka energiansyöttö on toteutettu mutta tuskin tulee vastausta.

    • Anonyymi

      Koko salaliittoteoriaa rokotteessa olevasta mikrosirusta on täysin älytön, naurettava ja täyttä hölynpölyä. En kertakaikkiaan ymmärrä miten kukaan voi tollaseen uskoa tai miten kukaan voi edes vakavissaan pähkäillä olisiko se totta vai ei. Koko juttu on ihan täyttä potaskaa Koko ajatus koronarokotteessa olevasta 5G -sirusta on vain jonkun hörhön aivopieru.

      Mietihän nyt ähän miten muka edes teoriassa moinen olisi mahdollista. Ensinnäkin rokotteessa olevan mikrosirun pitäisi olla niin pieni, että se mahtuu neulasta läpi tukkimatta sitä. Vaikka mikrosirujen koko onkin kutistunut ja sirulla olevia komponentteja saadaan ahdettua yhä pienempään tilaan, niin ei ne sirut nyt niin paljon ole kutistunut. Semmonen siru, joka mahtuisi tulemaan rokotusneulan läpi ei kyllä kovin paljon toiminnallisuuta voisi sisältää. On ihan turha kuvitella, että nykytekniikalla pystyttäs vaalmistaaan 5G -siru niin, että e olisi näkymätön rokoteliuoksessa ja vielä mahtuisi tulemaan sen neulan läpi. Ei varmasti onnistu, se on täysin mahdotonta ainakin nykyisillä ihmiskunnan tuntemilla valmistustekniikoilla. Ei onnistu, ei sitten mitenkään.

      Toinen juttu on sitten se, että mikrosirut tarvitsee sähköä toimiakseen. 5G siru tarvitsee sekin sähköä toimiakseen ylipäätänsä ja puhumattakaan siitä, että se pystyisi vielä lähettämään radiosiga
      naaleja ihmisruumiin läpi 5G -tukiasemien vastaanotettavaksi. Aivan naurettavaa. Mistä se siru muka ottaisi sen energian?Periaatteessa toki voitas ehkä joskus tulevaisuudessa keksiä jokin erittäin pieni kemiallinen energianlähde, joka ottaisi energiaa ihmisruumiista kemiallisten reaktioiden avulla. Tai sitten ehkä voitaisiin hyödyntää ihmisruumiin omia sähkökenttiä. Ihmisen hermoverkkohan käyttää sähköimpulsseja. Mutta että kummallakaan tavalla saatas riittävästi energiaa 5G sirun yleiselle toiminnalle ja vielä radioliikenteellekin? Hölynpölyä, täysin naurettavaa. Vaikka joku jollakin ilveellä onnistuisi jonkinmoisen energianlähteen tunkemaan niin pieneen tilaan, että se mahtuisi siitä neulast läpi, mikä ei kyllä nykytekniikalla onnistu. Niin se, että sillä tavalla saatas tehtyä 5G -siru ja sille saatas vielä riittävästi energiaakin on jo aivan naurettavan potaskan puolella. Ei tatusti onnistu, ei ainakaan nykytekniikan avulla. Joillakin meitä valtavasti edellä olevilla avaruusotuksilla voisi olla ehkä jotain atomitason kvanttitekniikkaa, jolla jotain vastaavaa ehkä voitaisiin tehdä, mutta ei sillä tekniikalla mitä maapallolla on nykyään.

      Vaikka 5G ja muut mobiiliverkot käyttääkin lähetystehoa, jolla ei oikeasti ole mitään merkitystä terveyden kannalta ja voimme siksi pitää kännykkää jatkuvasti taskussa ja korvaa vasten puheluiden aikana, niin se energiankulutus on kuitenkin niin suurta ettei sitä energiaa saatas mitenkän järjestettyä sille sirulle riittävästi. Täysin älytön ajatuskin kuvitella jotain muuta.

      Toisekseen se 5G siru tarvitsisi antennin voidakseen kommunikoida ylipäätänsä yhtään minkään kanssa. Se tarvitsisis antennin sekä lähetystä, että vastaanottoa varten. Taas kerran, millä tavalla muka edes teoriassa olisi mahdollista ujuttaa sitä antennia läpi siitä neulasta? Antennin pitäs olla myös pystyvä vastaanottamaan 5G -verkkojen taajuudella ja siten myös aallonpituudella olevia radiosignaaleja. Miten muka änget sen antennin niin pieneen tilaan sen sirun ja energialähteen kanssa? Täyttä hölynpölyä.

      Ja sitten se, että mitäs se 5G -siru sitten tekisi siellä ruumiissa päästyään sinne rokotteen mukana? Mitä iloa muka olisi siitä, että ujutetaan 5G -verkon kanssa samalla taajuusalueella radiosignaaleja vastaanottava ja lähettävä siru? Eihän se itsessään yksinään ekisi yhtään mitään.Se tarvitsisis myös antureita jne sekä muistia ja jopa sen ohjelmistonkin, joka tekee jotakin. Tokihan se ohjelmisto voi olla suoraan sirussa, mutta jokatapauksessa se tarvittas, koska eihän se siru muuten tee mitään. lisäksi se siru toki tosian tarvitsisis antureita ja sensoreita joilla sese saisi tietoa ympäristöstään. mMitä muka tekee sirulla, jolla ei ole mitään yhteyksiä ympäristöönsä eikä se siten saa mitään tietoa ympäristöstään eikä voi myöskään vaikuttaa ympäristöönsä mitenkään. Mitä järkeä sellasta on siis edes ujuttaa sinne rokotteeseen?

      Koko salaliittoteoria rokotteen sisältävästä sirusta on täysin älytön ja naurettava. En kertakaikkiaan ymmärrä miten nykymaailmassa voi olla ihmisiä, jotka muka uskoo moiseen? Luulisi nyt että jokaisella on edes sen verta edes alkeellisinta käsitystä asioista ettei moiseen hölynpölyyn uskominen voisi olla mahdollista.

      T. miksuh

      • Anonyymi

        Ja ihan sama koskee myös niitä salaliittoteorioita, että 5G -radioliikenteen säteily muka levittäisi koronavirusta tai jottenkin altistaisi ihmisiä koronavirukselle. Täyttä roskaa, hölynpölyä ja naurettavaa potaskaa. Moiset salaliittoteoriat on pelkkää huuhaata ja naurettavaa potaskaa.

        Ensinnäkin miten muka edes teoriassa olisi mahdollista, ettämitkään radiosignaalit levittäisi jotain virusta? Miten muka mikään radiosignaali voisi levittää virusta? Kyllähän se tietenkin voi tietokoneiden ja kännyköiden viruksia levittää siirretyn datan mukana, mutta ajatus siitä että jokin radiosignaali nyt muka levittäs koronavirusta tai mitään muutakaan virusta on täysin naurettavaa huuhaata. Se ei ole mitenkään mahdollista, koko ajatus on ihan täyttä hölynpölyä.

        Jasitten se juttu, että jotkut kuvittelee 5G -säteilyn altistavan koronvirukselle heikntämällä elimistön vastustuskykyä tai jotenkin muuten heikentämällä elimistöä. Ihan täyttä puppua, roskaa ja naurettavaa potaskaa. Miten se säteily nyt muka sen tekisi? Ensinnäkin kun yleisesti puhutaan radiotaajuisen säteilyn vaikutuksista pitää muistaa, että pelkällä radiosignaalin taajuudella ei ole merkitystä vaan merkitystä on myös lähetysteholla. Eli merkitystä on sillä millaisella lähetysteholla sitä signaalia lähetetään. Kaikissa mobiiliverkoissa, 5G mukaanluettuna, lähetystehot ovat niin pieniä ettei sillä ole käytännössä yhtään mitään vaikutusta. Se signaalin lähetysteho on niin pieni, ettei sillä ole merkitystä. Lisäksi kun puhutaan 5G:stä niin pitää nyt muistaa se, että 5G -tukiasemia tulee olemaan tiheämmässä kuin vanhempien mobiiliverkkojen kuten 4G:n tukiasemia. Jotkut onkin vetänyt tuosta johtopäätöksiä ja kuvitelleet, että noniin nyt 5G:n säteily sitten lisääntyy ja ihmiset säteilyttyy ja terveys menee. Hölynpölyä, potaskaa ja täyttä roskaa. Kyllähän 5G -tukiasemia pitää olla tiheämmässä kuin 4G jne tukiasemia, mutta siitä seuraa myös se, että 5G:n myötä lähetysehoa voidaan laskea. 4G -tukiasemat ovat paljon harvemmassa kuin 5G -tukiasemat ja siitä aas seuraa se, että 4G -tukiasemien lähetystehon on oltava suurempi kuin 5G:n tukiasemien. Eli siis 5G:n myötä lähetettyjen signaalien lähetysteho laskee eikä nouse. Toki iitä tukiasemia on tiheämmässä 5g -verkoissa, mutta lähetysteho laskee siis.

        Mitä ulee radiosignaaleihin ja niiden lähetystehon vaikutukseen, niin nämä 5G -salaliittoteorioita levittävät eivä taida tajuta esimerkiksi sitä, että wi-fi -verkot, mikroaaltouunit ja tutkat käyttävät samaa taajuusaluetta. Ne siis lähettävät radiosignaaleja samalla taajuusalueella. Se mikä noissa kolmessa on erona on lähetysteho.

        -Hyvin monellamonella on kotona wi-fi -tukiasema ja langaton lähiverkko. Wi-fi -tukiaseman lähetysteho on niin pieni, että voit vaikka istua tai nukkua sen päällä, voit vaikka työntää sen perseeseen jos jostain syystä haluat eikä sillä sen lähettämällä signaalilla ole yhtään mitään terveysvaikutuksia. Mutta sitten jos sulla on rikkiäinen mikroaaltouuni, joka vuotaa säteilyä, iin siitä voi saada pahojakin palovammoja. Mikroaaltouunin lähetysteho on jo huomattavasti suurempi kuin wi-fi -tukiaseman ja siksi rikkinäisen mikroaaltouunin säteily voi aiheuttaa pahojakin palovammoja. Mitä sitten tulee tutkaan, niin sekin toimii samalla taajuusalueella kuin wi-fi -tukiasema ja mikroaaltouuni. Jos menet seisoskelemaan tutka-antennin eteen on täysin varmaa, että paistut hengiltä. Tutkan lähetysteho on valtavasti suurempi kuin wi-fi -tukiaseman ja mikroaaltouunin. Eli kuten näkyy lähetysteholla on erittäin paljon merkitustä, ei pelkästään sillä radiosignalin taajuudella.


        T. miksuh


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja ihan sama koskee myös niitä salaliittoteorioita, että 5G -radioliikenteen säteily muka levittäisi koronavirusta tai jottenkin altistaisi ihmisiä koronavirukselle. Täyttä roskaa, hölynpölyä ja naurettavaa potaskaa. Moiset salaliittoteoriat on pelkkää huuhaata ja naurettavaa potaskaa.

        Ensinnäkin miten muka edes teoriassa olisi mahdollista, ettämitkään radiosignaalit levittäisi jotain virusta? Miten muka mikään radiosignaali voisi levittää virusta? Kyllähän se tietenkin voi tietokoneiden ja kännyköiden viruksia levittää siirretyn datan mukana, mutta ajatus siitä että jokin radiosignaali nyt muka levittäs koronavirusta tai mitään muutakaan virusta on täysin naurettavaa huuhaata. Se ei ole mitenkään mahdollista, koko ajatus on ihan täyttä hölynpölyä.

        Jasitten se juttu, että jotkut kuvittelee 5G -säteilyn altistavan koronvirukselle heikntämällä elimistön vastustuskykyä tai jotenkin muuten heikentämällä elimistöä. Ihan täyttä puppua, roskaa ja naurettavaa potaskaa. Miten se säteily nyt muka sen tekisi? Ensinnäkin kun yleisesti puhutaan radiotaajuisen säteilyn vaikutuksista pitää muistaa, että pelkällä radiosignaalin taajuudella ei ole merkitystä vaan merkitystä on myös lähetysteholla. Eli merkitystä on sillä millaisella lähetysteholla sitä signaalia lähetetään. Kaikissa mobiiliverkoissa, 5G mukaanluettuna, lähetystehot ovat niin pieniä ettei sillä ole käytännössä yhtään mitään vaikutusta. Se signaalin lähetysteho on niin pieni, ettei sillä ole merkitystä. Lisäksi kun puhutaan 5G:stä niin pitää nyt muistaa se, että 5G -tukiasemia tulee olemaan tiheämmässä kuin vanhempien mobiiliverkkojen kuten 4G:n tukiasemia. Jotkut onkin vetänyt tuosta johtopäätöksiä ja kuvitelleet, että noniin nyt 5G:n säteily sitten lisääntyy ja ihmiset säteilyttyy ja terveys menee. Hölynpölyä, potaskaa ja täyttä roskaa. Kyllähän 5G -tukiasemia pitää olla tiheämmässä kuin 4G jne tukiasemia, mutta siitä seuraa myös se, että 5G:n myötä lähetysehoa voidaan laskea. 4G -tukiasemat ovat paljon harvemmassa kuin 5G -tukiasemat ja siitä aas seuraa se, että 4G -tukiasemien lähetystehon on oltava suurempi kuin 5G:n tukiasemien. Eli siis 5G:n myötä lähetettyjen signaalien lähetysteho laskee eikä nouse. Toki iitä tukiasemia on tiheämmässä 5g -verkoissa, mutta lähetysteho laskee siis.

        Mitä ulee radiosignaaleihin ja niiden lähetystehon vaikutukseen, niin nämä 5G -salaliittoteorioita levittävät eivä taida tajuta esimerkiksi sitä, että wi-fi -verkot, mikroaaltouunit ja tutkat käyttävät samaa taajuusaluetta. Ne siis lähettävät radiosignaaleja samalla taajuusalueella. Se mikä noissa kolmessa on erona on lähetysteho.

        -Hyvin monellamonella on kotona wi-fi -tukiasema ja langaton lähiverkko. Wi-fi -tukiaseman lähetysteho on niin pieni, että voit vaikka istua tai nukkua sen päällä, voit vaikka työntää sen perseeseen jos jostain syystä haluat eikä sillä sen lähettämällä signaalilla ole yhtään mitään terveysvaikutuksia. Mutta sitten jos sulla on rikkiäinen mikroaaltouuni, joka vuotaa säteilyä, iin siitä voi saada pahojakin palovammoja. Mikroaaltouunin lähetysteho on jo huomattavasti suurempi kuin wi-fi -tukiaseman ja siksi rikkinäisen mikroaaltouunin säteily voi aiheuttaa pahojakin palovammoja. Mitä sitten tulee tutkaan, niin sekin toimii samalla taajuusalueella kuin wi-fi -tukiasema ja mikroaaltouuni. Jos menet seisoskelemaan tutka-antennin eteen on täysin varmaa, että paistut hengiltä. Tutkan lähetysteho on valtavasti suurempi kuin wi-fi -tukiaseman ja mikroaaltouunin. Eli kuten näkyy lähetysteholla on erittäin paljon merkitustä, ei pelkästään sillä radiosignalin taajuudella.


        T. miksuh

        Jatkan vielä edellisiä viestejäni.

        Yksi asia on sitten se, että pitää ymmärtää, että on olemassa ionisoivaa säteilyä ja säteilyä, joka ei ole ionisoivaa. Radioaktiivinen säteily on ionisoivaa säteilyä ja kaikki varmasti tietää, että radioaktiivinen säteily voi vahingoittaaterveyttä ja jopa tappaa. Radioaktiivisenkin säteilyn kohdalla tosin sillä säteilyn määrällä on merkitystä. Radiotaajuinen säteily, jota esimerkiksi mobiiliverkoista ja mobiililaitteista syntyy ei ole ionisoivaa säteilyä. Esimerkiksi 5G säteily ei siis ole ollenkaan samanlaista kuin radioaktiivinen säteily.Ionisoiva säteily on kyllä terveydelle haitallista ja jopa vaarallista, mutta tosiaan mikään mobiilierkoista, televisio- ja radiolähtetyksistä jne jne tuleva säteily ei ole ionisoivaa säteilyä. Kyseessä ei ole ionisoiva säteily joten sitä ei myöskään pidä sekoittaa siihen, kyseessä on täysin eri asia.

        Tuon takia onkin älytöntä, että just vähän aikaa sitten oli uutisia, että keskieuroopassa on myyty tuotteita muka 5G -säteilyltä suojaavina suojina. Ensinnäkin ei ole minkäänlaista tarvetta suojautua 5G -verkkojen säteilyltä millään tuollaisilla "suojilla". Toisekseen on paljastunut, että moni noista ns. suojista on radioaktiivisia ja säteilee siis ionisoivaa radioaktiivista säteilyä. Eli ihmiset on ostanut huijareilta muka suojia huiveina, koruina ja vastaavina joita pidetään jopa kaulassa jne. Ja sitten nuo ns. suojat onkin itsessään radioaktiivisia ja säteilevät ionisoivaa säteilyä. Että silleen, noin noita salaliittoteorioihin uskovia hörhöjä kusetetaan.

        Onkin ollut täysin käsittämätöntä, että ihmiset uskoo kaikenlaiseen täysin älyttömään ja naurettavaan hölynpölyyn, kuten nyt siihen että koronarokotteissa muka on 5G siruja ja 5G tukiasemat muka levittää koronavirusta sekä altistavat koronavirukselle. Kaikki nuo salaliittoteoriat ovat ihan täyttä hölynpölyä, roskaa, potaskaa, kusetusta ja jonkun aivopieruja. Täysin naurettavaa hölynpölyä. En kertakaikkiaan ymmärrä miten kukaan nykyaikana elävä ihminen voi olla niin pahasti pihalla, että muka uskoo noita salaliittoteorioita.

        Ja sitten ihmiset on jättänyt koronarokotteita ottamatta pelätessään rokotteessa olevan 5G -siruja. Lisäksi porukka on ravannut polttamassa 5G -tukiasemia kun nyt ne muka levittää koronavirusta ja altistaa sille virukselle.

        Hullujako ihmiset on? Osa kyllä vaikuttaa tulleen ihan seinähulluiksi tän koronapandemian aikana.

        T. miksuh

        T. miksuh


    • Anonyymi

      Se pienen pieni siruko niitä veritulppia aiheuttaa?

      • Anonyymi

        kuule otatta itse selvää


      • Anonyymi

        kuule otappa itse selvää. ai niin mutta nehän on hörhö sivuja.


      • Rokotus eulan koko on 23 G eli sen sisäläpimitta on suunilleen 0.4 mm. Pieniä ovat antivaksereiden akut.


      • Anonyymi

        Ei vaan piikkien piikkiproteiini joka vaeltaa kehossasi keräten punasoluja itseensä ja veri sakkautuu...onnea hengissäselviämis taistoon vaan...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei vaan piikkien piikkiproteiini joka vaeltaa kehossasi keräten punasoluja itseensä ja veri sakkautuu...onnea hengissäselviämis taistoon vaan...

        Valitettavasti tiede ei tunne mainitsemaasi mekanismia eikä se ole edes järkevä ottaen huomioon punasolujen ja piikkiproteiinien mielettömän kokoeron.

        Kuinka kauan olet uskonut taikuuteen?


    • Anonyymi

      Mitä väliä? Miksi annatte ruiskuttaa sitä ihonne alle. Sillä ei ole edes myyntilupaa.
      Hyppäätkö kaivoon jos joku käskee

      • Rokotteilla on nykyään myyntilupa.


      • Anonyymi
        hvp27 kirjoitti:

        Rokotteilla on nykyään myyntilupa.

        Rokotteet on hyviä...mrna piikit on 😈 tekeleitä.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kävin kahden rokotuksen jälkeen kaularangan ja hartiaseudun magneettikuvissa, ei ollut ongelmia. Eikö tuon magneettisen liuoksen olisi pitänyt tulla ihon läpi ja tarttua kuvauslaitteeseen. Ei muuten siruakaan löytynyt kuvissa tai kuvauslaitteen rungosta.

    • Anonyymi

      Tiedelehti valehtelee.
      https://www.tiede.fi/artikkeli/kysy/voiko-rokotteeseen-panna-mikrosirun
      Eläimissäkin käytettävät sirut on kuin pieniä jyviä, ekä tuollaisia lutikoita kuin kuvassa.
      Näin televisiossa, kuinka eräs nuori nainen otti itseensä mikrosirun lääkeruiskulla ja oli innoissaan kun kykeni sillä lukulaitteella piippailemaan. Muuta virkaa sillä ei ollut.
      On helppo rakentaa tuollainen siru, eikä sen tarvitse sisältää muuta kuin henkilötunnus. Lukulaite ja tietokone hoitaa loput.

    • Anonyymi

      Olen huolestunut Amerikkalaistutkimuksesta. Rokottamattomien altistuttavat Jakonielitaudille, koska omakronvirus tunkeutuu helposti aivosoluihin, koska deltta vasta-aine ei toimi puskutina. Ihmisen aivot ovat elimistön herkin alue. Jakomieli vaikutus pystyy tunkeutumaan aivoihin. Seuraan jakomielisairauden tutkimusta. Pekkaluja38

    • Anonyymi

      Plääh. Näissä rokotteissa mitään siruja ole. Nehän on saatu jo aikaa sitten, jokainen. Tavalla tai toisella. Kaikki 1980 jälkeen syntyneet ovat saaneet sirun perusrokotusten yhteydessä. Sen vanhempi väki on saanut sirunsa erilaisten sairaalareissujen, hoitojen yhteydessä, jäykkäkouristus-, infulenssa-, pneumokokki- ym rokotusten yhteydessä. Vain aniharva on selvinnyt siruttamatta.

      Meitä valvotaan kaikkialla. Kaupunkien kadut, kauppaliikkeet, laitokset ovat täynnä kameroita, puhelimesi, tietokoneesi, autosi, älykellosi, televisiosi, radiosi ja nykyisin jopa pesukoneesi, jääkaappisi, pölynimurisi ja kodin turvalaitteet, pankkikorttisi ja erilaiset jäsenyys ja klubikortit lähettävät jatkuvasti tietoa toimistasi. Olet täydessä valvonnassa menet minne tahansa ja teet mitä tahansa.

      Meneppä vaikka Tukholmaan, Tallinnaan, Turkuun, tai huitsin nevadaan ja pysähdy vaikka jonkin opastetaulun eteen, niin huomaat, että heti tiedetään missä olet. Näet heti opastetaululta, että olet tässä. Kiertele sitten missä tahansa, palaa saman opastetaulun luo, tai jonkin toisen opastetaulun luo ja taas näet maininnan: Olet tässä.

      Siinä näet. Et pääse piiloon. Sinua valvotaan.

    • Anonyymi

      Mun käsivarressa, siinä rokotuskohdassa on joku jyvä, sellainen riisinjyvän kokoinen. Mikä muu se voisi olla kuin rokotteen mukana tullut mikrosiru. En uskalla ottaa toista rokotetta.

      • Anonyymi

        Kuulostaa arvelta.

        Oletko ikinä ennen elämässäsi saanut rokotetta tai haavaa kun ei ole tuttu?


    • Anonyymi

      Tutustukaa nyt alkuun vaikka Graphene flagship roadmappiin.. Kyllä sinne on biosensorit laitettu näille vuosille.

    • Anonyymi

      Ei löytynyt mikrosiruja ,mutta
      vanhan putkiradion lasiputkia
      huomattu ja
      pari morsetinta.😁😁

    • Anonyymi

      Niitä on useita ja ne ovat niin pieniä, nanosirua pienempiä, kun ne on kehitetty USA:ssa, häivesiruja, ei niitä voida havaita, kuin CIA:n vakoilu laitteilla.
      Siksi Putin on rokotettu venäläisellä Putnik-rokotteella, ei pystytä tutkimaan.

    • Anonyymi

      Kyllä on löydetty. se on sellainen pieni klöntti joka tarkemmin tutkittuna paljastuikin varsin fiksuksi laitteeksi. Purin sen ja otin sen kovalevyn ja muistipalikat jonka jälkeen asensin ne tietokoneeseen ja arvatkaapas mitä. Nyt paljastan salaisuuden tästä salaliitosta. Kovalevyltä alkoi nonstoppina kuulumaan Antti Tuiskun ja Erika Wikmanin yhteislaulua. Näin pyritään saamaan lisää levymyyntiä näin korona-aikana. Laitteessa on myös usb portti joten sitä ei tarvitse purkaa. Kyllä ne on tiedemiehet fiksuja kun tällaista keksii.. Nyt kun menette rokotetun lähelle niin kaikki hyräilee näiden kahden artistin lauluja .. On todella alhaista sanon minä. Oiein tarkkaan kuunnellessa kuulee laulut ihonläpi.Joo tottaa tämäkin.
      Misräs sitten keskusteltaisiin?

      • Anonyymi

        Taidat olla homppelipoikia kun tuo suoli on aina mielessä. Ei silti jatka samaan malliin.


    • Anonyymi

      Meidän THL varmaankin tietää paremmin kuin nämä maailman muut tiedemiehet: https://frenchdailynews.com/society/3732-60000-scientists-call-for-an-end-to-mass-vaccination
      Jos joku ei tähän mennessä ole nähnyt noita 5G-patentteja ja videoita, miten eri taajuudet ja magneettikentät vaikuttavat nanopertikkeleihin ja mustaan- tai läpinäkyvään grafiittiin, ovat nukkuneet jo onnensa ohi. Katso linkkejä täältä palstalta. Niitä löytyy ihan riittävästi.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Itse asiassa viruksen olemassa olo perustuu oletuksille niinpä rokotekin perustuu oletuksille. Ehkä näillä lähettimillä ja muilla jutuilla pyritään hämäämään sitä oleellista asiaa rokotteista.

      Paljon realistisempi asia rokotteiden käyttöön liittyen voisi olla vaikka maapallon väestömäärän kontrollointi, koska rokotteiden parissa puuhavilla on näitä eugeniikkaan liittyviä harrastuksia joidenkin lähteiden mukaan.

      Saksalainen mikrobiologi Stefan Lanka lupasi 100000 euroa sille joka todistaa tuhkarokkoviruksen olemassa olon. Tästä alkoi oikeudenkäynti todisteita esittäneen vaatiessa Lankaa maksamaan luvatun summan. Vuonna 2011 alkaneen oikeudenkäynnin joka päättyi 2017 Lankan voittoon saksan korkeimmassa oikeusasteessa.

      Oikeus totesi asiantuntijoita kuultuaan että viruksen olemassa ololle ei ole mitään tieteellistä näyttöä eli vuodesta 1954 voimassa olleen virusten viljelymenetelmä ei ole tieteellisesti pätevä menetelmä vaan perustuu olettamukseen.

      Tämän olettamuksen viruksista Stefan Lanka kumosi kontrollikokeella joka oli muuten samanlainen koe, mutta näyte kokeeseen otettiin terveeltä ihmiseltä ja viljelyn lopputulos ei poikennut mitenkään sairaan ihmisen näytteestä otetusta tuloksesta. Eli viljelyn tuloksena syntyneet partikkeli eivät olleet mitään viruksia vaan toiminnan seurauksena syntyneitä solujen omia hajoamistuotteita. Sama koskee kaikkia oletettuja viruksia.

      Tieteellinen menetelmä vaatii kontrollikokeiden tekemisen asian varmistamiseksi ja aiemmin näitä kontrollikokeita ei ollut virologiassa edes tehty tai jos oli niin ei ainakaan julkaistu.

      Tämä petokseen perustuva virus hypoteesi on tietysti sopinut erinomaisesti rokotteita valmistaville ja rahoittaville tahoille taloudellisen hyödyn tavoittelussa jotenka sitä on hyvä yllä pitää vaikka sillä ei todellisuudessa mitään reaalipohjaa olekaan.

      Luonnollisesti tästä seuraa se ettei rokotteilla ole mitään tekemistä ihmisten terveyden kanssa uskotteluista huolimatta. Rokotteet ovat olleet ihmisten historiassa varsin lyhyen ajan käytössä, mutta niiden uskotellaan olevan ratkaiseva merkitys ihmisten säilymisen kannalta.

      Ihminen on kuitenkin eläin siinä missä muutkin eläimet biologiselta kannalta niin muita eläimiä ei tietysti pitäisi olla edes olemassa etenkään villieläimiä kun niitä ei ole rokotettu.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Koronarokotteessa ei ole mikrosirua

      Mutta kohta kaikille on asennettu mikrosiru ihon alle. Meille ollaan pakottamassa kohta mikrosiruja laeilla.

      Sillä koronapassi halutaan nyt mikrosiruun ja mikrosirut kaikille.

      Mtv uutiset mainostaa mikrosiruja jo täyttä häkää:

      "Koronatiedot tulevaisuudessa mikrosiruun? Yritys ehdottaa koronapassin ja sirun yhdistämistä "

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/koronatiedot-tulevaisuudessa-mikrosiruun-yritys-ehdottaa-koronapassin-ja-sirun-yhdistamista-ruotsissa-siru-jo-500-lla/8320596#gs.khw928

      Tästä oli uutinen jo kuukausi sitten ja tässä siitä keskustelu:
      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17234452/miksi-helsingissa-annetaan-ihmisille-mikrosiruja-ihon-alle-joihin-saa-koronapassin

    • Anonyymi

      Perussuomalaisilta varauksetonta tukea ylikansalliselle EU-agendan henkilötietojärjestelmälle

      https://mvlehti.net/2021/12/27/perussuomalaisilta-varauksetonta-tukea-ylikansalliselle-eu-agendan-henkilotietojarjestelmalle/

      Ylikansallinen Global ID -järjestelmä kaikkien kansalaisten sitomiseksi ylikansalliseen valvontaan ja vakoiluun on pitkäaikainen tavoite tiellä kansalaisten mikrosiruttamiseen ja dystooppisen hallintaverkoston luomiseksi koko lännen valtaliiton alueelle. Sen veturina on toiminut viimevuosina erityisesti Maailman Talousfoorumi (WEF) jonka ”nuoriin globaaleihin johtajiin” lukeutuu mm. Sanna Marin ja Annika Saarikko.

      Globalistien ylikansallista hallintapolitiikkaa ajaa EU-komissio, joka on vuodesta 2018 saakka ajanut aktiivisesti yhteistä rokotepassien järjestelmää kaikille EU-kansalaisille. Tavoitteeseen päästiin aikataulussa jo ennen 2022 aikarajaa koronakriisin saavuttua kuin tilauksesta painostamaan EU-maat koronapassien esittelemiseen.

      Nyt EU tulee suoraan lompakollesi, tavoitteena tyhjentää se käteisestä ja korvata fyysinen lompakkosi kattavan verkkovalvonnan takaavalla digilompakolla. Globalistieliitin pitkään lobbaama rahan ja henkilötietojen digitalisointi on nyt korkealla EU-komission agendassa.

      Valtioneuvosto on laatinut joulukuussa 2021 kirjelmän eduskunnalle komission ehdotuksesta EU-parlamentin ja neuvoston asetukseksi asetuksen (EU) N:o 910/2014 muuttamisesta eurooppalaisen digitaalisen identiteetin kehyksen vahvistamisen osalta.

      ”Komission ehdotuksella on tarkoitus muuttaa sähköisestä tunnistamisesta ja sähköisiin transaktioihin liittyvistä luottamuspalveluista sisämarkkinoilla annettua EU-asetusta (myöhemmin eIDAS-asetus). Ehdotus on yksi Euroopan digitaalisen strategian (COM (2020) 67 final) toimenpiteistä. Komissio on antanut myös tiedonannon 2030 digitaalisesta kompassista ja eurooppalaisesta lähestymistavasta digitaaliseen vuosikymmeneen (COM (2021) 118 final).”

      Tiedonannossa tavoitteeksi asetetaan mm. digitaalisen kansalaisuuden luominen ja kansalaisilla tulisi olla pääsy digitaalisiin julkisiin palveluihin ”universaalin digitaalisen identiteetin” avulla. Asetusehdotus ylikansallisesta digitaalisesta identiteetistä väitetään ”auttavan saavuttamaan” asetetut tavoitteet.

      ”Ehdotuksen mukaan jäsenvaltioiden on varmistettava yksilöllinen tunnistaminen silloin, kun ilmoitettua sähköisen tunnistamisen välinettä tai lompakkosovellusta käytetään käyttäjän tunnistamiseen.”

      Eduskunnan hallintovaliokunta pitää saamansa selvityksen perusteella valtioneuvoston tavoin EU-komission ehdotusta ja sen tavoitteita lähtökohtaisesti kannatettavina ja tarpeellisina. Yhtään vastalausetta ei ole kirjattu hallintoneuvoston lausuntoon.

      Enään poliisivaltion ”lopullisesta tavoitteesta” ei puutu muuta kuin sosiaalisen pisteytyksen käyttöönotto ja sitten globalistieliitin vuosikymmeniä sitten esittämä tavoite kaikkien kansalaisten mikrosiruttamisesta globaalisti heidän hallintaansa. Siihen lobbaaminen onkin jo täydessä käynnissä, kuten tänään MTV-uutisissa:

      ”Koronatiedot tulevaisuudessa mikrosiruun? Yritys ehdottaa koronapassin ja sirun yhdistämistä”

      Katso: Hallintovaliokunnan lausunto

      Allekirjoittaneet hallintovaliokunnassa, Helsingissä 8.12.2021:

      varapuheenjohtaja Mari-Leena Talvitie kok
      jäsen Tiina Elo vihr
      jäsen Jussi Halla-aho ps
      jäsen Eveliina Heinäluoma sd
      jäsen Hanna Holopainen vihr
      jäsen Aki Lindén sd
      jäsen Mauri Peltokangas ps
      jäsen Piritta Rantanen sd
      jäsen Matti Semi vas
      jäsen Kari Tolvanen kok
      varajäsen Mari Rantanen ps
      varajäsen Ben Zyskowicz kok

    • Anonyymi

      Tämän nähtyäni mietin itse lähinnä sitä, että miten ne magneetit tarttuivat olkavarsiin. mitä TikTokissa ja Youtubessa sai tsiigaa. Tästähän oli juttua varsinkin Japanissa. Mediassa naurettiin ja syyteltiin foliohatuiksi. Lopultahan tuota tutkittiin ja havaittiin rokoteaineen sisältävät metallihiukkaisa. Metalli ja magneetti, miten käy? P.S. se mikrosiru ei tule VIELÄ rokotteen mukana, niistä pitää ensin saada pienempiä. Nyt asetetaan ihon alle joihinkin onnettomiin ykslöihin, jotka eivät tajua mitä se tarkoittaa. Enkä niin kännissä tai huumeissa eläneitä että ottavat muutamakymmen kruunua palkkioksi.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8086
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      39
      2905
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2482
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2213
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      18
      1876
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      13
      1624
    7. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      40
      1493
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1456
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1425
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1379
    Aihe