Naisasialiitto Unioni vihaignoroi, eläkeläisköyhyyteen pakotettuja naisia

Anonyymi

Olemme vuosikaudet turhaan, yrittäneet kiinnittää Naisunioniksi itseään nimittävän järjestön, huomiota naisistuneeseen, isoon 800€/kk orjuuttamis-ihmiskauppa-eläkeläisköyhyyteen. Koskee Suomessa n. puolta miljoonaa kansalaista.

Äärioikeistolaisen Naisunionin Tulva-lehteä, sponsoroivat, mainoksien kanssa PetosKokPersRkpKrdKesinliike-Eiliset-ym äärioikeistolaiset porvaripuolueet. Sisältö suosii ilmeisesti myös äärioikeistolaistuneiden, maahanmuuttajien ja korkeakoulutettujen veroparatiisirikkaiden naisten ja muunsukupuolisten, hyvissä asemissa olevien, rikkaiden ongelmia.

Miten järjestö, jonka nimen mukaan, pitäisi olla kaikkien Naisten oikeuksien puolustaja, on päätynyt rikkaiden marginaalin, äärioikeistolaiseksi puolustajaksi ja alkanut vihaignoroimaan, sitä suurta enemmistöä naisista ja erityisesti, köyhyyteen, oikeusturvattomiksi pakotettuja, puolta miljoonaa 800€/kk ihmiskauppaeläkeläistä, joiden enemmistö on yksinasuvia, lapsettomia naisia, heitä jotka eniten tarvitsisivat, puolustajia ja naisten nimellä yhteisesti, Pohjoismaisten oikeusvaltioiden 1 500€/kk MINIMIELÄKKEIDEN vaatimista.

Olisi mielenkiintoista, tiedotusvälineiden kysyä tätä Naisunioniksi itseään nimittävältä, naisistunutta eläkeläisköyhyyttä vihaignoroivalta Naisunionilta. Esim. yksityistetyn THL:n Nohynekia, mainostellaan Tulvassa, kehuskelemassa "kapinallisuudellaan". Onko Veroparatiisirikkaiden kapinan puolustaminen, nykyisen Naisunionin tehtävä, vai pitäisikö Naisunioni nimi vaihtaa, kun se ei eleelläkään, edes yritä puolustaa heitä, jotka sitä puolustamista todella tarvitsisivat,eli puolta miljoonaa, oikeusturvattomiksi 800€/kk eläkeläisorjuuteen pakotettua, joiden enemmistö on yksinasuvia naisia.

7

86

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Vanhoja rattijuoppoja ja muita kansalta varastetulla rahalla, valtaan päässeitä ja lain yläpuolelle nostettuja, säilötään muka naisasiaa ajavassa järjestössä, köyhyyteen pakotettujen, naisten enemmistön kustannuksella.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Naiset ovat hyvää pataa keskenään esim. silloin kun kaksi heistä juoruaa kolmannesta naisesta joka ei ole paikalla.Kun nämä kaksi eroavat toisaalle,he etsivät käsille taas jonkun muun ystävättären ja aloittavat jälleen uuden juoruamisen kolmannesta naisesta joka ei ole paikalla jne.

   • Anonyymi

  • Anonyymi

   Tuo nyt oli vanhanaikainen käsitys ja yleistäminen. Nykyisin naiset ovat yksilöitä, ja muunsukupuolisten oikeudet tunnustetaan myös. Ongelma on Naisasialiitto Unionin äärioikeistolaistuminen, kuten korruptiopoliitikot ovat äärioikeistolaistuneet.

   Naisunionin nimeä käyttävän järjestön, tehtävien ytimeen, pitäisi kuulua naisistuneen köyhyysongelman ja juurikin puolen miljoonan eläkeläisköyhyyteen, oikeusturvattomiksi, äärimmäiseen köyhyyteen pakotettujen, puuttuvien oikeuksien vaatiminen.

   Se, ettei pyyntöihimme, ole reagoitu mitenkään, eli niitä on vihaignoroitu, kertoo paljon. Naisunioni on korkeakoulutettujen, veroparatiisirikkaiden ja heidän veroparatiisiyrityksiensä maahanmuttajien järjestö, ei Naisasialiike, kuten pitäisi, joten nimenvaihto tai tehtävien uudelleen määrittely.

  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17168811/elakelaiskoyhyys-on-koko-koyhyysongelman-ydinta--ikarasismia-nais-vammais-sairausvihaa

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17090634/nalkaiset-ja-itkuiset-elakelaiskoyhat-suorittamassa-veroparatiisi-sote-ihmiskauppaa

   Yksityistetyn THL:n koronarokote-pakkoja kannattavan, Nohynekin mainostaminen, oli kyllä rimanalitus, jopa Naisunionin Tulva-lehdeltä. Kun Veroparatiisirikollisuutta mainostetaan "kansanterveytenä", on hukattu niin yhteiskunnan, kuin Naisten todellisuus, se missä enemmistö naisista, Suomessa nykyisin elää.

  • Anonyymi

   VisvaKokoomuksen Pietikäinen, näyttää asustelevan jättimainoksineen, Tulva-lehden sisäkansissa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17306284/800ekk-hapeaelakkeilla-ei-maksella-jyrkasti-nousseita-energia-ym-elinkustannuksia#comment-112691193

   Tulva-lehden takakannessa lukee: " Naisasialiitto unioni, pyrkii vaikuttamaan poliittiseen päätöksentekoon" -miten se muka, pyrkii vaikuttamaan, mainostamalla Veroparatiisi-sote-ym pörssikeinottelijoita / monopoleja ja jatkuvasti, jo vuosikymmenten pyyntöjen vihaignoroimisella, kun eläkeläisköyhyyteen, työttömyyteen, syrjäytetyksi ym pahonpidellyt naiset, anovat apua.

   Viimeistä edeltävässä lehdessä, yksityistetyn THL:n, Veroparatiisi-äärioikeisto-pörssikeinottelija-Nohynekia, mainostettiin "työtä tekevänä naisena".

   Eläkeläisköyhyyteen pahoinpideltyjen, oikeusturvattomien naisten jatkuva VIHAIGNOROINTI , näyttää leimaavan Naisunionia. Nimi pois liitolta, joka ei ole nimensä veroinen, missään suhteessa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Raivoaako Putin, kun Suomi hyväksytään naton jäseneksi

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000008913259.html "Kommentti: Madridista jysähti sittenkin – Suomi kutsutaan Naton jäseneksi jo keskiviikkona Lähes
   NATO
   444
   4577
  2. Miten olette pärjänneet kuumuuden kanssa?

   Viime yö oli trooppisen lämmin ja kämpässä kuuma. Heräilin vähän väliä kuumuuden takia vaikka nukuin pelkkä lakana päällä. Täkin heitin jo viime viiko
   Maailman menoa
   362
   3788
  3. Rydman "elämäni hirveimmät päivät" Entäs uhrisi?!

   https://yle.fi/uutiset/3-12515383 Rydman valittelee että vaikeaa on ollut kun jäänyt kiinni mutta entäs uhrisi? Ei yhtään empatiaa uhreja kohtaan!
   Maailman menoa
   209
   3171
  4. Nakkilassa on raiskattu wanhus

   Wanhus on raiskattu nakkilassa palvelutalossa. ( näin uutisoivat molemmat iltapäivälehdet sekä yle )
   Nakkila
   19
   2502
  5. JA SIEPIN VALITUS ALKOI TAAS

   Siepin unelma-asunnossa oli hajonnut ilmalämpöpumppu, jonka takia hän joutui lähtemään kuumuutta pakoon ylelliseen hotelliin. mutta voi kauhistus, k
   Kotimaiset julkkisjuorut
   128
   1482
  6. No aloititko sä jo suhteen

   sen toisen ihailijasi kanssa? Sen jonka kanssa sulla oli jotain vispiläkauppaa? Olenko jo unohdettu ja tarpeeton?
   Ikävä
   152
   1428
  7. Mitä oikein odotat?

   Rehellisiä vastauksia sitten vain.
   Ikävä
   128
   1298
  8. Totuus on että

   Se kaikki sattui ihan vit**ti koska mä tykkään susta todella paljon. Oikeesti tosi paljon. Menin ihan pois raiteilta enkä tajua tätä itekään. Oon mä j
   Ikävä
   34
   986
  9. Natoon liittymisen hinta kova.

   Suomi joutuu luovuttamaan kurdeja Turkkiin, maksoiko Suomen Nato-jäsenyys monien kymmenien ihmisten vankeus ja kidutuskohtalon vai peräti kuoleman. ht
   Maailman menoa
   269
   974
  10. Turkki tukee Suomen Nato-jäsenyyttä

   Kuinkas trollien suuhun nyt pannaan? 🤣 Juttua aiheesta löytyy kohta kaikista mahdollisista uutislähteistä. Mahtava homma!🫡🥳
   Maailman menoa
   389
   919
  Aihe