Nälkäiset ja itkuiset eläkeläisköyhät, suorittamassa Veroparatiisi-sote-ihmiskauppaa

Anonyymi

Moderni orjuuttaminen Suomessa, on naamioitu eläkeläisten soteksi. Itkuisia ja nälkäisiä eläkeläisköyhiä, itseensä sulkeutuneita, eläviä ruumiita, näkee raahautumassa kelan ja veroparatiisi-apteekkien väliä, jokainen jolla on silmät päässä ja sydän rinnassa, pystyy näkemään mistä on kyse: isosta, korjaamattomasta sairaus-kansaneläkeläisten köyhyyteen pakottamis ongelmasta Suomessa.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17073774/suomelle-ilmaiseksi-toita-tehneet-800ekk-orjuuselakkeilla-kerjuulla---haavisto-saisi-haveta

Risoilla patjoilla nukutaan, lattialla palellen vetoisissa, ylihinnoitelluissa vuokramurjuissa, ilman aitoa oikeusturvaa, ilman aitoja mahdollisuuksia hoitaa itse itseä, torjua ja ennaltaehkäistä mm. koronaa, ym vielä vakavemmin sairastumisia, vakavien sairauksien mm. autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairauksien kanssa. Tämäkö muka oikeusturvaa ja terveydenhoitoa ? Ei todellakaan, vaan väkivallan kohteeksi, ilman aitoja ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksia pakottamista.

https://www.dw.com/en/german-election-poor-voters-feel-left-behind/a-58967380

Saksassakin, missä sentään ovat alkaen 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET, ovat köyhyyseläkeläiset ja muut köyhyyteen pakotetut, lopettaneet jo äänestämisen, koska äänestämällä, ei enää pitkiin aikoihin, ole voinut vaikuttaa. Vaalilupaukset unohtuvat välittömästi, kun äänet on otettu. Korruptiopoliitikot ajavat vain Veroparatiisi"eliitin" pörssikeinottelijoiden bisneksiä, "demokratiasta on tullut eliitin hanke".

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17022207/elakelaiskoyhyyden-nimi-suomessa-on-sdp--krista-kiuru-

Täytyy olla pahasti värisokea, jos näkee tuossa, Veroparatiisi-äärioikeistorikkaille miljarditukia jakavassa hallituksessa / eduskunnassa, vielä jotain "punavihreää". Kiuru survoo korkokengillään, puolustuskyvyttömien vanhusten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden niskanikamia murskaksi - "kamelien selät" ovat aikoja sitten katkenneet, mutta niskan päällä hypitään ja Veroparatiisi-sote-väkivallalla simputetaan, hätää kärsiviä eläkeläisköyhiä Suomessa.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16895525/800ekk-orjuuselakelaiset-ilman-oikeusturvaa--ihmiskaupan-valineina-suomessa

Korruptiopoliitikoista on tullut, Veroparatiisi-sote- ja sotabisneksien palkkamurhaajia, joille kansalaisten oikeusturva, ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeudet, ovat etäistä sanahelinää, jossain menneiden aikojen perustuslaissa.

86

1317

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Omalle kansalle joka hyvinvoinnin rakensi ei riitä rahaa edes elämiseen.
      Mutta surutta seteleitä kylvetään pitkin maailmaa mitä ihmeellisimpiin hankkeisiin.
      Milloin lähdetään kaduille vastustamaan tätä nykyä sadismia.

    • Anonyymi

      Oman kansan tukemisesta EU antaa miinuspisteitä, mitä vähemmän omaa väkeä tuetaan, sitä enemmän EU antaa kiitosta. Pakolaisavulla kiillotetaan auttajien kilpeä, ovat suuria hyväntekijöitä.

      • Anonyymi

        Ruotsinkielisen väestön edut on hoidettu. Koskee myös Sote-ratkaisua.


      • Anonyymi

        Kävikö näin? Kun valta vaihtui Afkanissa ja vankiloiden portit avattiin. Ei heillä ollut siinätilanteessa aikaa hakea passia, EU:n vyöryi rikolliset ja suomeen kuskattiin yli 3000 -tuhatta paperitonta rikollista. Suomen viranomaisilla oli kiire ohjata pieni piliset puuttessa eläneet rikolliset pienden lasten pariin esim. kouluihin tutustumaan pienii lapsiin, että lapset ei arkailis tutustua uusiin suomalaisiin lapsiin. Heillä ei ollut passeja, koska heidät oli karkotettu Afkanistanista, kun siellä avattiin vankiloiden portit.
        Onko Suomalaiste politikkojen unelma toteutunut? Miki YK- hääri ? Tätäkö yk-halusi?


    • Anonyymi

      Minkä vuoksi näillä ihmisillä on näin pieni eläke?

      • Anonyymi

        Nyt eläkeiässä olevat naiset eivät käyneet töissä. Vaimo hoiti lapset ja kodin mies toi rahat. silloin yhden palkka riitti elämisen tarpeisiin eikä näistyöpaikkoja ollut kuin kaupungeissa.
        70-luvulla naisten työssäkäynti alkoi yleistymään maaseudullakin.


      • Anonyymi

        Monet ovat vakavan perhe-lähisuhde-ym väkivallan kohteita, kadulle heitettyjä, asunnottomia, pitkäaikaistyöttömiä, väkivallan ja vakavien sairauksien takia kouluttamattomia. Toki se on kaiken ilmaiseksi saaneille, ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelijoille, asia jota ei tunnusteta, kun on vääryydellä ja väkivallalla, saatu ilmaiseksi, vanhempien perinnöt ja elämäntyöt itselle, sen jälkeen valtion korruptiopoliitikoilta, vastikkeettomat yritys-maatalous-korona-ym tuet, verohelpotukset ja ties mitkä rikkaiden sossutuet.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17040645/1-250eminimielakkeet-vanhoille-vammaisille-ja-sairaille-pitaisi-olla-jo


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nyt eläkeiässä olevat naiset eivät käyneet töissä. Vaimo hoiti lapset ja kodin mies toi rahat. silloin yhden palkka riitti elämisen tarpeisiin eikä näistyöpaikkoja ollut kuin kaupungeissa.
        70-luvulla naisten työssäkäynti alkoi yleistymään maaseudullakin.

        Tuo ei pidä paikkaansa. Kyseessähän 1960-luvulla syntyneet.
        Jo 1950-luvun alussa syntyneet naiset ovat olleet työelämässä koko ikänsä.
        Naisten työssäkäynti alkoi jo sotavuosina.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nyt eläkeiässä olevat naiset eivät käyneet töissä. Vaimo hoiti lapset ja kodin mies toi rahat. silloin yhden palkka riitti elämisen tarpeisiin eikä näistyöpaikkoja ollut kuin kaupungeissa.
        70-luvulla naisten työssäkäynti alkoi yleistymään maaseudullakin.

        Kyllä se on niin pienieläke koostuu mitä oot tehny työksesi! Pienipalkaisena!!!!. Ollut lasten kaa kotona tietoisesti kodinhoitotuesta ei eläkettä kerry!!!!. Mutta olen tyytyväinen siihen oon saanu hoitaa lapset ite!!!!. Ja ehdin olla työs yli 20v. Senkin jälkeen tosin siivoojan palkka ei kaksinen!!!. Mutta opettelua ja koulutettu lapset!!! Miehen eläke vähän isompi jos olisin yksin tiukkaa tekisi!!!!!. Se tuntuu et oon tehny töitä ja elänny pienillä tuloilla maksanu veroo !!!. En ymmärrä et sosiaaluturvaa maksetaan vuodesta toiseen ovat täyshoidossa!!! Kyllä pitäisi kyllä olla jotain rajaaa ja vaateita!!!!!! . Kyllä välillä ketuttaa tää touhu!!!!


    • Anonyymi

      Jopa Saksassa, missä ovat sentään alkaen 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET, aidon oikeusturvan minimit käytössä, ihmiset eivät enää äänestä, koska kokevat köyhyyttä.

      https://www.dw.com/en/german-election-poor-voters-feel-left-behind/a-58967380

      Suomessa orjuuseläkkeet puolet tuosta, eli moderni orjuuttaminen, ihmiskaupan välineinä käyttäminen, on Suomen vanhusten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden osana 2021. Tehkää tutkijat töitänne, tehkää ihmisoikeuksien puolustajat, valituksia EU:iin, Suomen eläkeläisköyhyydestä, oikeusturvan puuttumisesta, puolelta miljoonalta Suomen kansalaisilta, tehkää se nyt.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16963977/emme-tarvitse-quothoitoon-paasyaquot-vaan-1-250ekk-minimielakkeet-oikeusturvan

      Kiurun venkoilu eläkeläisköyhyyden edessä, tulee maksamaan äänestäjät Sdp:lle ja Vasemmistolle, se on varma asia jo nyt. Veroparatiisi-soteen pakottaminen, nälkäisten "hoitaminen ja terapioiminen", on Pinochetin Chilen kidutuksiin verrattavaa toimintaa, ihmiskauppaa, modernia orjuuttamista.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16889452/aarioikeisto-keskustan-saarikon-sairaus-kansanelakelaisten-raaka-hyvaksikaytto#comment-107531413

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16962901/aari-uusliberalistinen-hallitus--eduskunta-suomessa-rikkoo-kansalaisten-perusoikeuksia

      Tehkää tutkijat valituksia EU:iin, lopen uupuneet, nälkäiset ja osattomat 775€/kk ORJUUSELÄKELÄISET eivät itse siihen iän, vammaisuuden ja vakavien sairauksien takia kykene.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17073809/eduskuntavaali-aanestamisesta-kieltaytymispaatos-voimistuu-paiva-paivalta

      Emme voi enää äänestää, kun se näyttää vain pahentavan eläkeläisköyhyyttä. Siksi on välttämätöntä, että perustuslakia ja ihmisoikeuksia puolustavat tahot Suomessa, ottavat nyt tämän asian tosissaan ja vakavasti, eli toimenpiteitä välittömästi, eläkeläisköyhien kansanmurhan pysäyttämiseksi Suomessa, tarvitaan.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16919087/aarioikeisto-vihreiden--ohisalon-koyhyyselakelaisten-kylma-pahoinpitely-jatkuu

    • Anonyymi

      Äärioikeiston PetosKokPersRkpKrdKesinliike-Eilisille tiedoksi, että rikotte Suomen perustuslakia, ihmisten oikeusturvaa, ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksia vastaan, kuten nykyinenkin hallitus.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16657944/kansanedustajat-eivat-edusta-enaa-demokratiaa--sananvapauksien-estaminen-on-iso-rikos-#comment-105133340

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16672356/kaikissa-pohjoismaissa-on-1-250ekk-minimielakkeet-suomessa-800ekk-romanian-ja-venajan-elakkeet#comment-105311234

      Oppositio-äärioikeisto suunnittelee, maahanmuuton NELINKERTAISTAMISTA, ulkomaisen halpatyövoiman tuomiseksi, veroparatiisiyrityksien yritystukirahastukseen. Tämän tiedotti Veroparatiisi-kauppakamari, että sitä tarkoittaa populistiporvareiden suunnitelmat.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/14453980/porvarihallituksen-jaatavaa-kyytia

      Eikä se silti oikeuta, nykyisen hallituksen saman kaltaisen väkivallan jatkamista, oikeusturvattomiksi pahoinpideltyjä eläkeläisköyhiä kohtaan.

      Sinäkin voit sairastua vakavasti, joutua väkivallan kohteeksi, onnettomuuksiin, ja varmasti ainakin ikäännyt. Yhteiskunta joka ei tunne kansalaisen perusoikeuksia, eikä inhimillisyyttä, ei ole aito demokratia.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17072140/tekopyha-saarikko-korruptioministerin-prototyyppi--vvmn-aarioikeistoa

    • Anonyymi

      Jokaisen perusoikeus on asua Helsingin kantakaupungissa. Kaikki millä ruokaa ostaa on alkosta pois.

    • Anonyymi

      Enemmistö eläkeläisköyhistä on päihteettömiä, tämän kirjoittaja ei juo eikä tupakoi.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16960037/korruptio-perustuslaki-valiokunnan-laiton-veroparatiisi-sote-lausunto-on-rikos-

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17040645/1-250eminimielakkeet-vanhoille-vammaisille-ja-sairaille-pitaisi-olla-jo

      Sairaus-kansaneläkeläisten asuttaminen siellä, missä ns. palvelut ovat lähellä, on pelkästään järkevää. Eivät varakkaat edes halua asua keskustoissa, vaan viheralueilla sivummalla. Täytyy olla PetosKokPersKrdjne kun ei halua omalle kansallemme oikeusturvaa kuntoon.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17073774/suomelle-ilmaiseksi-toita-tehneet-800ekk-orjuuselakkeilla-kerjuulla---haavisto-saisi-haveta

      • Anonyymi

        Älä nyt linkitä omia juttujasi.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Hallituksen budjettiriihen "kunniaksi", EK-Yle kohdistaa vihaväkivalta-äärioikeistopropagandaa, köyhyyteen pahoinpideltyjä 775€/kk orjuuseläkeläisiä kohtaan, julkaisemalla jutun, hyväosaisista "supervammaisista", joiden suulla sanotaan, että kivut ovat vain "asennekysymys" ja "korvien välissä".

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16963977/emme-tarvitse-quothoitoon-paasyaquot-vaan-1-250ekk-minimielakkeet-oikeusturvan

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17072163/hoitajahoitopaikkapula-ei-se-ole-ongelma-sairaus-kansanelakelaisten-oikeusturvattomuus-on

      Jutussa esiintyvät hevostenomistajat ym turvaverkolliset, varakkaat shoppailijavammaiset, esiintyvät kaikkien vammaisten nimissä, vaikka todellisuudessa suuri enemmistö 775€/kk orjuuseläkeläisistä, ei köyhyyteen oikeusturvattomiksi pakottamisen takia shoppaile, eikä omista mitään turvaverkkoja, saati hevosia, vaan kärvistelee yksin köyhyydessä,ilman perustuslaillisia oikeuksia aitoon oikeusturvaan.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17107067/ei-euroakaan-veroparatiisi-sote-hoitajille-ensin-1-250ekk-minimielakkeet-

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17090870/vaadimme-kiurun-erottamista-nyt--775ekk-ei-ole-sairaus-kansanelake-vaan-ihmiskauppaa

      Mitä EK-Yle tavoittelee, köyhyyteen pakotettuja eläkeläisköyhiä vihaamalla ja kieltämällä näiltä oikeudet, tuntea hätää, ahdinkoa, kipua ? Onko korruptio-eduskunta "tiedotuksen" takana, jatkamassa modernia ihmiskauppaa, köyhyyteen pahoinpitelemis-orjuuttamista, vai mikä on silmittömän viha-väkivaltauutisoinnin takana, kun se on jatkuvaa EK-Yle:ssä, täysin tarpeetonta ja erittäin loukkaavaa väkivaltaa, puolustuskyvyttömiä, aidosti hätätilassa kituuttavia, äärimmäiseen köyhyyteen pahoinpideltyjä, vanhusten,vammaisten ja pitkäaikaissairaiden enemmistöä kohtaan.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17038549/korruptiohallitukseneduskunnan-nais-trumpit-jakavat-miljardeja-veroparatiisirikkaille#comment-109042486

      "Supervammaisina" esiintyvien yrittäjävammaisten, pitäisi kyetä edes vähän, miettimään sitä suurta enemmistö köyhyyseläkeläisistä, vanhuksista, vammaisista ja pitkäaikaissairaista, joilla ei heidän varallisuuttaan, turvaverkkojaan ja etujaan ole, eivätkä tulehdukset ja kivut, lähde ajatuksenvoimalla yhtään mihinkään.

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17127229/veroparatiisi-sote-miljardoorit-kerjaavat-lisaa-rahaa-porssikeinotteluun-ek-medioissa

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17041748/kiuru-ei-alya-ettei-quotpahuusquot-vaan-hengenvaara-on-syyna-kieltaytya-koronarokotteista

      Puoli miljoonaa eläkeläistä, ihmiskaupan välineinä,köyhyyteen ilman aitoa oikeusturvaa pakotettuina, Veroparatiisi-soten modernissa orjuudessa, suorittamassa Veroparatiisi-pörssikeinottelijoiden rikastuttamisen osaa, nälissään ilman mitään aitoja ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksia.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17073774/suomelle-ilmaiseksi-toita-tehneet-800ekk-orjuuselakkeilla-kerjuulla---haavisto-saisi-haveta

    • Anonyymi

      Aloittaja on oikeassa. Juuri tästä syystä homous pitää kieltää suomessa ja jos homo tavataan , saadaan kiinni niin vähintään 25 vuotta vankeutta jumalan vastaisesta pilkasta linnaa.

    • Anonyymi

      Mihin ne sijoitusrahastojen eläkemiljardit ovat kadonneet? Yksi Ilmarisen tms. eläkemiljardien sijoittaja oli se murhattu tyyppi.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Miksi ne siellä Kelassa käy?
      Eihän sieltä makseta harkinnanvaraista toimeentulotukea.
      Eivätkö nämä ole olleet työssä, jos ei ole työeläkettä?

    • Anonyymi

      Minä olen yli 70-vuotias nainen, Saan työeläkettä ja pärjään, vaikka se on aika pieni eläke. Minun ikäisistä naisista suurin osa kouluttautui ammattiin ja kävi töissä. Äitiyslomat tietenkin pidettiin, jokunen hoiti lasta kotona muutaman vuoden ja palasi taas töihin.
      Joten ei tässä ihan nälkään kuolla, eikä kotona nurkassa pillitetä! Tukea saa tarvittaessa, kunhan vaivautuu sitä hakemaan!

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17150453/ei-ole-mitaan-quothoitaja-hoitopaikka-laakaripulaaquot-on-suuri-elakelaiskoyhyys-hatatila

      Kadonneita, näkymättömiksi tehtyjä, ihmiskauppa-orjuuteen pakotettuja, oikeusturvattomiksi tehtyjä 800€/kk orjuuseläkeläisiä, on Suomessa puoli miljoonaa Suomen kansalaista.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17108608/hallitus-toteuttaa-nyt-1-250ekk-minimielakkeet-budjettiriihessa---tai-eroaa

      Suomi on Pohjoismaiden Unkari, kaukana muista Pohjoismaista, puolet huonnommilla sairaus-kansaneläkkeillä, kuin muissa Pohjoismaissa.

      https://www.aftonbladet.se/minekonomi/a/bG7R0e/per-hart-drabbad-av-skenande-elpris--kan-inte-laga-tanderna

      https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/OrjKJ3/orban-bygger-lyxiga-fotbollsarenor--och-mordar-demokratin

      On surullista, että Vasemmiston Andersson, saarnaa Veroparatiisi-sotepörssikeinottelijoiden virsiä, vale"hoitajapulasta" jne, piiruakaan piittaamatta, niistä äänestäjistä, joille lupasi ettei "yhdenkään eläkeläisen Suomessa, pitäisi joutua tulemaan alle 1 250€/kk toimeen".

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17090634/nalkaiset-ja-itkuiset-elakelaiskoyhat-suorittamassa-veroparatiisi-sote-ihmiskauppaa

      Haavoittuvimpaan asemaan, raa´an ihmiskaupan välineiksi alistetuille, on näköjään helppoa valehdella päin naamaa, kun eduskuntavaalit kyseessä. Enää se ei tule onnistumaan. Yksikään nykyisen korruptio-eduskunnan yksipuoluejärjestelmän, korruptiopoliitikoista, ei tule saamaan vaaliääniämme.

    • Anonyymi

      Veroparatiisi-soten köyhyyteen oikeusturvattomiksi pakottamalla, "asiakkaiden" tuottaminen, luontuu korruptiopoliitikoilta ja tällaisilta Veroparatiisi-sote-työyhteisöiltä:

      https://yle.fi/uutiset/3-12149230

      Seksistinen väkivaltakulttuuri, on korjaamattoman köyhyysongelman, naisvihan, vammaisvihan ja sairausvihan primus motor.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16440463/eduskunnan-naisviha-konkretisoituu-sairaus-kansanelakelaisten-koyhyyden-jatkamisena#comment-102872918

      Pinnalliset, äärioikealle radikalisoituneet, korruptiopoliitikot eduskunnan yksipuoluejärjestelmässä, ovat erittäin naisvihamielisiä, muutenhan Suomessakin olisi, kuten on jo kaikissa muissa Pohjoismaissa 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16894192/vale-quottakuuquotelake-ei-takaa-muuta-kuin-pahenevaa-koyhyytta-ja-poliittista-turbulenssia

      Vale-eläkekorotukset pahensivat, jo entuudestaan tulehtunutta eläkeläisköyhyys-ongelmaa Suomessa. Eläkeleikkauksien nimittäminen "korotuksiksi", onnistuu somessa pörrääviltä, pinnallisilta uraohjuksilta, joille ikärasismi / heikoimpaan asemaan pakotettujen naisten hyväksikäyttö, on "normaalia".

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17168811/elakelaiskoyhyys-on-koko-koyhyysongelman-ydinta--ikarasismia-nais-vammais-sairausvihaa

    • Anonyymi

      Veroparatiisi-sotemonopolit, Attendot, Esperi, Mehiläinen, Terveystalo jne syytteisiin ihmiskaupasta, modernista orjuuttamisesta, samoin eduskunta korruptio-yksipuoluejärjestelmän korruptiopoliitikot:

      https://yle.fi/uutiset/3-12175567

    • Anonyymi

      S OTE = rahansiirto rikkaille veroparatiisiyhtiöille.

    • Anonyymi

      Nyt tulee Maakunta eli Sote vaalit. Olkaapa nyt tarkkana, ettei Keput kahmi taas kaikkia avainpaikkoja. Tämä on ollut kepun itsekäs projekti ja luulevat saavansa jättipotin mutta nyt on äänestettävä toisin, tuo petturipuolue nurkkaan.

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17168811/elakelaiskoyhyys-on-koko-koyhyysongelman-ydinta--ikarasismia-nais-vammais-sairausvihaa

      https://yle.fi/uutiset/3-12175567

      Veroparatiisi-sote-monopolien-pörssikeinottelijoiden / äärioikeistoradikalistien salaisimmat päiväunet, käyneet toteen, kun Suomen ikäihmisiä, vammaisia ja pitkäaikaissairaita, orjuutetaan modernin ihmiskaupan välineinä, kidutetaan järkyttävällä väkivallalla, köyhyyteen pahoinpitelemällä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16198907/hallitus-jatkaa-stubbin-hallituksen-aloittamaa-50-euron-paasymaksua-reseptilaakkeisiin#comment-100476864

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17018582/vaadimme-sarkkisen-erottamista--hallituksella-on-kiire-elakelaiskoyhyyden-korjaamiseksi-#comment-108794270

      Aidoissa demokratioissa ja oikeusvaltioissa, kaikissa muissa Pohjoismaissa, sairaus-kansaneläkkeet alkavat olla sen 1 500€/kk, eli ihmisille annetaan, edes jonkinnäköiset mahdollisuudet, yrittää puolustautua, heihin kohdistuvalta väkivallalta, aitojen ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksien muodossa.

    • Anonyymi

      Koronan, terveyssyistä rokottamattomien, pakottaminen oikeusturvattomina köyhyyteen, ruuhkaisille veroparatiisi-soteasemille, on paha virhe korruptio-eduskunnan-yksipuoluejärjestelmän poliitikoilta ym vallankäyttäjiltä.

      https://www.dw.com/en/german-ministers-vaccinated-recovered-or-dead-warning-is-dead-wrong-says-top-virologist/a-59903093

      Ruotsi onkin jälleen korottamassa, sairaus-kansaneläkkeitä, kuten aidoissa demokratioissa ja oikeus-sivistysvaltioissa kuuluukin. Suomessa äärioikeistoradikalististen korruptiopoliitikkojen ahneus ja häikäilemättömyys, työntää miljardeja veroparatiisi-sote-pörssikeinottelijoille ja maksattaa hinnan, oikeusturvattomiksi väkivallan kohteiksi pakottamalla.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17168811/elakelaiskoyhyys-on-koko-koyhyysongelman-ydinta--ikarasismia-nais-vammais-sairausvihaa

    • Anonyymi

      Sitä saa mitä tilaa T persu äänestäjä

    • Anonyymi

      Itsellä noin tonnin eläke 40 työvuoden jälkeen.
      Kuulinj juuri tuossa lähellä asuvasta alunperin afrikkalaisesta 3:n lapsen yksinhuoltajaäidistä.
      Yhteiskunta on antanut ison ja valoisan asunnon ja maksaa tietty lähes koko vuokran. Äiti saa kuukausipalkkaa kaikkine lisineen kelasta YLI 2000€ /kk netto.
      Kuulin, että lasten iskä siis ex mies lähes asuu perheensä kanssa vaikka hänelläkin on KELAn kuukausipalkka ja oma asunto.
      Hieman harmittaa kun täällä saa töitä tekemätön ulkomaaneläjä tukina yli 2 kertaa koko työikänsä töitä tehneen eläkkeen.

      • Anonyymi

        Älä valehtele. Et ole 40 vuotta kokopäiväistä työtä tehnyt jos eläke vain 1000 euroa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älä valehtele. Et ole 40 vuotta kokopäiväistä työtä tehnyt jos eläke vain 1000 euroa.

        Onhan tuo täysin mahdollista, tällä hetkellä se kertyisi n. 1700€:n kk-palkasta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älä valehtele. Et ole 40 vuotta kokopäiväistä työtä tehnyt jos eläke vain 1000 euroa.

        Työtä 40 vuotta keskimäärin 1800 e/kk x 60% = työeläke olisi tänään 1080 e/kk.
        Eläkeindeksin heikennykset ovat ehtineet syödä monelta siitä 20 %.

        Vuoteen 2005 vanhan eläkesäännön mukaan työeläkettä alkoi karttua vasta 23 vuoden iästä, vaikka olisi tehnyt töitä 15-vuotiaasta saakka. Kun lapsetkin on hoidettu, em. 40 työvuoteen mahtuisi vain ehkä 25-30 työeläkettä kartuttavaa vuotta.
        ---> Oikaistu työeläke olisi tuolloin 675 - 810 e/kk.

        Vaikka palkka olisi ollut keskimäärin 2.500 e/kk, 25 - 30 työeläkettä kartuttavaa vuotta tuo työeläkettä 935 - 1.125 e/kk, ja ostoarvoa heikennetyt indeksit ovat syöneet.

        Suurin osa sodan aikaisista ja sodan jälkeisistä suurista ikäluokista ei käynyt edes keskikoulua, vaan koulu päättyi 6-vuotiseen kansakouluun tai 8-luokkaiseen kansalauskouluun. -Siivoamaan, raksalle, tehtaalle, ompelimoon, keittola-apulaiseksi.

        Perheellisten naisten ansiotyö yleistyi 1950/1960-lukujen taitteessa. Äitiysloma oli seitsemän viikkoa - kolme kuukautta vielä 1970-luvulle saakka. Kaikilla ei ollut lähistöllä isoäitiä tai naapurin tätiä hoitamassa lapsia.


    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Mitäs me omista köyhistä eläkeläisistämme. Meillä on rahaa millä mällätä, juuri annoimme 5.000.000.000 euroa EU:lle (Italialle, Puolalle, Unkarille...) kartaluonteisena, tarkkarajaisena lahjoituksena koska se oli pääministerin mukaan hyvä sopimus Suomelle, saatiinhan sillä itse pääministerin kuvia lehtiin ja tiedä vaikka vielä EU-virkaa ministerille pukkaisi. Saisivat eläkeläiset olla kiitollisia, että heillä on niin kuvauksellinen pääministeri.

      Hallituksen kaikki kaverithan on työllistetty vähintään avustajiksi valtion verovaroista maksettaviin suojatyöpaikkoihin. Kaikille kaverien yrityksille on lahjoitettu 100.000€ kullekin kuka nyt vaan kehtasi summan pyytää. Joten älkää köyhät eläkeläiset valittako, kyllä rahaa on jaettu joka puolelle, jonotatte vaan sitä ruokapussianne parhaanne mukaan ja maksatte ylisuuret veronnen, niin ministerit saavat keskittyä seuraavien kuvien ottoon.

    • Anonyymi

      Suomen rahat jaetaan ympäri maailman ja niillä kustannetaan myös luksusluokan, ikuinen elintaso kaikille tänne tuleville ihmisille, kunhan osaa vain pyytää "turvapaikkaa". Ilman mitään kiihkoilua tai syyllistämistä näin se vaan on. Suomalaiset ovat maailman vieraskoreinta sakkia ikinä. Ja köyhän eläkeläisen kannattaisi myös miettiä äänestääkö näitä maailman kaikkien ihmisten pelastajia ja eloapinoita.

    • Anonyymi

      Sitä saa mitä tilaa T persu äänestäjä

    • Anonyymi

      PetosKalmaKokPersRkpKrdkesinliike-Eliset nähtiin, suuri kansanpetos, joka ei tule enää koskaan toistumaan.

      https://www.theguardian.com/world/live/2021/nov/25/covid-news-live-germany-death-toll-passes-100000-vaccines-giving-people-false-sense-of-security-who-says

      Saksankin koronarokote-uskovaisuus, alkaa rapistumaan, kun näkevät, ettei kattavalla koronarokottamisella, saatukaan koronapandemiaa, kuin pahenemaan.

      Sosiaalinen epäoikeudenmukaisuus, eli iso, korjaamaton köyhyysongelma, on pandemioille ja pahoinvoinnille, se kasvualusta, joka lopulta tulee osumaan, myös veroparatiisirikkaisiin, ahneus kostautuu.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17207081/ruusuepidemia-ja-sydanlihastulehdukset-seurausta-riskiryhmien-koronrokottamisesta

    • Anonyymi

      Äärioikeistodemari Kiuru / korruptio-eduskunta, laskelmoivat, että jättämällä riskiryhmä-köyhyyseläkeläiset oikeusturvattomiksi, 800€/kk orjuuseläkkeille, veroparatiisi-sote-ihmiskaupan välineiksi, pakottamalla heidät veroparatiisi-sote-asemien koronavirusruuhkiin, heistä päästään kätevästi eroon. Kuka toiselle kuoppaa kaivaa, se itse siihen lankeaa:

      https://www.svt.se/nyheter/inrikes/fhm-kraftig-okning-av-antalet-smittfall

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17202909/koronasairausrokote-lisaavat-uuden-diabeteksen-muodon-riskia

      Koronarokotetut koronasairaat, tukkivat teho-osastot. Koronarokote oli valheellista turvallisuuden tunnetta, joka nyt kostautuu.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Muistakaa 800€/kk orjuuttamiseläkeläiset, olla äänestämättä korruptio-eduskunnan-yksipuoluejärjestelmän korruptiovaaleissa.

      Tässä ÄärioikeistoSdp:n ikärasismia ja puolustuskyvyttömien, oikeusturvattomiksi pahoinpideltyjen eläkeläisköyhien päälle sylkemistä:

      https://demokraatti.fi/aina-vain-indeksi-30-vuotta-samaa-elakejankkausta-mutta-kuka-maksaa-jatkossa-elakkeet/

      Ahneet porsaat hautovat eläkerahastojen biljoonia verokeitaissa ja nuo kansaa köyhyyteen pahoinpitelevät, kehtaavat vielä puolustella, kaikki muita Pohjoismaita jo 700€/kk HUONOMPIA orjuuttamiseläkkeitä. Kiuru pitäisi erottaa välittömästi ja Marin Antoinette perässä.

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ylimielinen-paaministeri-joka-on-myos-ikarasisti-marinin-boomer-kohulle-murska-arvio-politiikassa-oleellista-on-milta-asiat-nayttavat/8273040#gs.dzusit

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17223330/korkeakoulutetut-aarioikeistopoliisit-sivistyssanoineen-keita-he-edustavat-

      https://www.dw.com/en/sipri-global-arms-industry-flourishing-despite-covid/a-60024112

      Veroparatiisi-ase- ja psyyketeollisuuden yhdistäminen, "kansalaisten ajatusten tutkimiseen", on kyllä antidemokratiaa ja diktatuurin toimintaa, ei minkään demokratian. Väkivallan aseiden pois keräämisen, pitäisi koskea myös äärioikeistolaistuneita viranomaisia ym korruptiovallankäyttäjiä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17224820/elamme-ajassa-jossa-sodantekijat-mainostavat-itseaan-quotrauhantekijoinaquot

      • Anonyymi

        16-vuotiaana keskikoulun käytyäni minut puoliorpo yritettiin myydä tehtaan laboratorioon "harjoittelijaksi" kahdeksan tunnin työpäivälle. Lähipiiriin kuulunut henkilö esti sen.

        Sodan ja sodan jälkeisten ikäluokkien enemmistö ei käynyt edes keskikoulua, vaan 6-vuotisen kansakoulun tai 8-vuotisen kansalaiskoulun. Sitten 12 - 14-vuotiaana raksalle, tehtaalle, siivoamaan, piiaksi, keittola-apulaiseksi, kauppa-apulaiseksi, varastoon, jne.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kannattaisiko äänestää puoluetta joka on suomalaisen puolella , nämä vasurien toimet on nyt koettu ja toimettomiksi havaittu

      • Anonyymi

        Aktiivileikkurit, leikkaukset köyhyyteen pahoinpideltyjen, sairaus-kansaneläkeläisten puuttuvasta oikeusturvasta, ym heikennyksiä ja kipeitä leikkauksia, tuskin kukaan haluaa lisää, joten PetosKokPersRkpKrdkesinliike-Eiliset ovat kyllä ulkona, kuin räntäsade, jos kuvittelevat, että kukaan enää äänestäisi.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17253409/kysymys-laaketieteen-osaajille-ja-valtiovallalle


    • Anonyymi

      Ensisijainen tarve, viidelläsadallatuhannella 800€/kk orjuuttamis-ihmiskauppa-nälkäeläkeläisillä, on aidolle oikeusturvalle, Pohjoismaisille 1 500€/kk MINIMIELÄKKEILLE, ei millekään "hoitoonpääsylle".

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16254961/varokaa-veroparatiisipsykiatria-rahastusta-kaatakaa-veroparatiisisote

      On vihoviimeistä tyranniaa ja väkivaltaa, pakottaa nälkäisiä, oikeusturvattomia ihmisiä, jotka nälissään makselevat, kohonneita energia-ym kustannuksia, pääsymaksuja välttämättömiin, kallistuneisiin reseptilääkkeisiin, ym eriarvoistamis- ja pakkomaksuja, veroparatiisi-sote-"hoitoon".

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16254985/thl-on-radikalisoitunut-aarioikealle---ajaa-veroparatiisi-sotesijoittajien-voiton-maksimointia

    • Anonyymi

      EI ole mitään "hoitaja-lääkäri-hoitopaikkapulaa", on järkyttävä pula aidosta oikeusturvasta, aidoista ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksista, eli sellaisista, aidoista vähintään köyhyysrajalle yltävistä: 1 250€/kk MINIMIELÄKKEISTÄ, joilla pystyä maksamaan kaikki, suuresti kohonneet energia-ym kustannukset, eli edes joten kuten, selviytyä arjen välttämättömistä kuluista.

      https://www.svt.se/nyheter/utrikes/macron-vill-verkligen-javlas-med-ovaccinerade

      Tuossa todiste siitä, että korruptio-eduskunnan yksipuoluejärjestelmä, käyttäytyy kuin äärioikeistoradikalisti Macron / ministeri Kiurun / hallitus-eduskunnan yksipuoluejärjestelmä, 800€/kk ihmiskauppa-nälkäeläkeläisten pahoinpiteleminen, vihaignorointi, viha-väkivaltapuheineen ja hengenvaaran takia, eli vakavien sairauksien takia, koronarokotteista kieltäytyvien, koko pandemian ajan jatkunut, painostaminen, kiristäminen, uhkailu ja vihaväkivallan kohteiksi pakottaminen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17234846/koronapassipakko-uimahalleissa-tulee-romahduttamaan-elakelaiskoyhien-kunnon

      On tärkeää tietää, etteivät kaikki EU-poliitikot, eri valtioissa, ole tuon ihmisoikeuksien vastaisen, koronafasistisen väkivallan kannattajia, vaan sen vastustajia, eli ihmisten puolustajiakin näyttäisi löytyvän, muista EU-valtioista, muttei Suomesta.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Veroparatiisi-sote-ihmiskaupasta, modernista orjuuttamisesta kieltäytyminen - on korruptiovaaleista kieltäytymistä.

      Hallituksen lupaukset: "sairaus-kansaneläkeläisten köyhyyden siirtämisestä historiaan", vaihtuivat entistäkin kovempaan köyhyyteen, oikeusturvattomiksi pakottamiseen, Veroparatiisi-sote-orjuuttamiseen.

      Porvari-äärioikeisto-oppositio, tietäisi vielä pahempaa, joten kieltäydymme kaikesta äänestämisestä korruptiovaaleissa, niin alue-kuin eduskuntavaaleista, kunnes luvatut
      1 250€/kk minimieläkkeet toteutetaan Suomessa.

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17272237/1-500ekk-minimielakkeet-poistivat-quotruuhkatquot-sote-asemilta-muissa-pohjoismaissa

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17272266/korruptiopoliitikot-eivat-ole-quotomia-ehdokkaitaquot---ala-usko-korruptiovaalimainoksia

      Eduskunnassa ja kunnissa, on syvä, läpimätä yksipuoluejärjestelmä korruptiossa.

      Ei ole mitään "omia ehdokkaita", jotka edes yrittäisivät, olla kansalaisten asialla, siitä esimerkkinä puoli miljoonaa, äärimmäiseen eläkeläisköyhyyteen pahoinpideltyä, oikeusturvattomiksi Veroparatiisi-sote-ihmiskaupan orjiksi pakotettua, Suomen kansalaista.

    • Anonyymi

      On äärioikeiston populistiporvareitten valhe, ettei eläkeläisköyhyydelle voida muka tehdä mitään Suomessa, sosiaalidemokraatit ovat vallassa, muissakin Pohjoismaissa ja ovat pystyneet toteuttamaan jo 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17206547/metsayhtiot-kuin-marjanpoiminta-veroparatiisifirmoja-tuovat-metsurit-thaimaasta#comment-111290363

      Siinä PetosKokPersRkpKrdjne:n suunnitelmat, rasismikortilla maahanmuuton lisääminen valtavasti.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17273827/aktiivileikkuri-purra-kitisee-rikkaiden-tuista-kun-kansa-nakee-nalkaa

    • Anonyymi

      Emme tarvitse Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPAN ja modernin orjuuttamisen, välineiksi pakottamista, vaan aidon 1 500€/kk MINIMIELÄKE-OIKEUSTURVAN, aidot ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeudet Suomeen, kuten on jo kaikissa muissa Pohjoismaissa ja EU-demokratioissa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17278665/aarioikeisto-ylen-korruptiovaalimainokset-ihmiskaupan-ja-orjuuttamisen-mainontaa

      Emme tule ennen äänestämään, yksissäkään korruptiovaaleissa, ennen kuin luvatut edes köyhyysrajan 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET toteutetaan.

      Ei ääniä valehtelijoille ja selkien kääntäjille, ikärasisteille ja nais-vammais-sairaiden vihaajille.

    • Anonyymi

      Siinä syyt miksi äänestäminen, koruptiovaaleissa tuli tiensä päähän, eli loppui jo.

    • Anonyymi

      Veroparatiisi-sotemonopolien piikki auki verokeitaisiin- strategia,on kestämätön ihmisten puuttuvien oikeuksien ja valtion talouden kannalta.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16960037/korruptio-perustuslaki-valiokunnan-laiton-veroparatiisi-sote-lausunto-on-rikos-

      Veroparatiisi-sotemonopolit tulee laittaa verotukseen ja aitoon yhteiskuntavastuuseen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17150453/ei-ole-mitaan-quothoitaja-hoitopaikka-laakaripulaaquot-on-suuri-elakelaiskoyhyys-hatatila

      ÄärioikeistoMtv3.n korruptiovaalimainokset, Veroparatiisi-husin "lääkevarkauksista" - ovat läpinäkyviä, rahankerjäämistä veroparatiisi-pörssikeinottelijoille.

    • Anonyymi

      Ovatko eläkeläisjärjestöt aktivoitumassa.

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000008625552.html

      n. 700€/kk huonommat sairaus-kansaneläkkeiden minimieläkkeet, Suomessa kuin Norjassa, Ruotsissa, Islannissa ja Tanskassa.

      1 250€/kk MINIMIELÄKKEET luvattiin, nykyisen hallituksen kaudella.

      Äänestäminen on jo jäissä - lupausten toteuttamisella kiire.

      • Anonyymi

        Persutko niitä lupaili? Lupashan persut jo v. 2015 "mummon tonnin", joten kyllä se varmaan persumatematiikalla on ollut jo 1250€ tuo lupaus.


    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Jaa että ihan itkevätkin siellä?? :D

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17548967/aito-potilasturvallisuus-alkaa-1-500ekk-minimielakkeista

      Veroparatiisi-sotemonopolit/yritykset, luvattiin laittaa verotukseen ja aitoon yhteiskuntavastuuseen. Luvattiin eläkekattoa, osake-vakuutuskuoririkollisuuden, eli ilmaisten miljoonien per tukijussi/yrittäjä-pörssirikollisille levittelemeinen, ennen kaikkea luvattiin ne entisen köyhyysrajan 1 250€/kk vähimmäiseläke-oikeusturvat eläkeläisköyhille, jotka ovat nykyisillä elinkustannuksilla, aivan välttämättömät, hengissä kitkuttelemiseksi.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17642955/elakekoyhia-tapetaan-ennenaikaisesti-pahoinpidellaan-sidotaan---ei-uutisoida

    • Anonyymi

      työt vietiin välitys yrityksille jolloin työstä tulee pätkiäistä ,jolloin vuodet työ määrät jää normaalista, pitkällä aika välillä sitten eläke eläke kertymäkin jää pieneksi,

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Valtio jossa rikkailla ei löydy, konkreettista myötätuntoa, alkeellistakaan oikeudenmukaisuuden tajua, käsitystä siitä, miten järkyttävää köyhyyteen, oikeusturvattomaksi, veroparatiisi-sote-IHMISKAUPAN orjuuteen pahoinpideltyjen, ahdinko veroparatiisi-sote-IHMISKAUPAN orjuudessa on, kun tien päässä näkyy vain, ennenaikaisesti hengiltä otetuksi tuleminen, eli KANSANMURHA, ei ole mikään aito oikeusvaltio, eikä demokratia, jossa ovat
      1 500€/kk minimieläkkeillä turvatut, edes jonkinlaiset ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeudet, kuten Ruotsi, Norja, Saksa, Tanska ja Islanti ovat jo toteuttaneet ja joita Suomessa ei
      700€/kk veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPAalmulla ole.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17645214/itsetuhoisen-hallituksen-jarjestettava-kriisikokous-elakelaiskoyhyys-syyna

      Hallitus ehtii täysin, niin halutessaan, tekemään nyt ne lupaamansa ARVOVALINNAT, 1 250€/kk vähimmäis-oikeusturvan eläkkeet, Suomen ikäihmisille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille.

    • Anonyymi

      Eläkeläisköyhät jos yhtään pystytte, niin yrittäkää kirjoittaa oikeusministeriöön ja valtioneuvostoon ja vaatikaa nyt niitä, jokaisen hallituspuolueen lupaamia, vähimmäisoikeusturvan 1 250€/kk minimieläkkeitä, jotka ovat täysin välttämättömät, hengissä kitkuttelemisen kannalta.

      https://yle.fi/uutiset/3-8674734

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17641670/aarioikeistokeskustan-korruptiokulmuni-valehteli-elakelaiskoyhille-torkeasti

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17641803/aarioikeistosdpn-korruptioheinaluomat-hapeapaaluun

      ÄärioikeistoSdp naureskelee eläkeläisköyhyys hätätilalle, kehtaavat vielä kehuskella omilla sairauksillaan pörssirikkaat, kun pieksevät puolustuskyvyttömiä ihmisiä hengiltä.

    • Anonyymi

      Eläkeläisköyhyys tutkimuskin lakkautettu, tilalla ökyrikkaiden perintö- ja verosuunnittelijoiden "köyhyyden" tutkimusta, vaikka ELÄKELÄISKÖYHYYS hätätila, veroparatiisi-sote-ihmiskauppa, vanhusten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden, roskiksia kaivelemaan pakottaminen, on pisa-romahduksenkin todellinen syy. Jokainen lapsi ja nuori, joka joutuu katsomaan, kun Suomen rakentajat, joutuvat kaivelemaan nälissään roskiksia, hengissä kituuttaakseen, traumatisoituu ja menettää luottamuksen elämään.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17650524/loytyyko-hallitukselta-selkarankaa-1-250ekk-minimielake-lupausten-lunastamiseen

    • Anonyymi

      Rasismikortilla äärioikeistoekstremistit, ovat MONINKERTAISTAMASSA maahanmuuttoa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17271111/rasismikortilla-tulossa-valtava-maahanmuutto-aalto

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17655257/rasismikortilla-rysahtaa-jarkyttava-maahanmuuttovyory

      Sillä tavoitteella myös ÄärioikeistoVihreiden KorruptioOhisalo, lakkautti eläkeläisköyhyys tutkimuksen ja toteutti tilalle, ökyrikkaiden perintö- ja verosuunnittelija-pörssirikollisten, huvikseen opiskelevien jälkeläisten, pikku-ongelmien tutkinnan, että monisaajien tuonti, PetosKokPersVihrRkpjne:llä, sujuisi kitkattomasti ja kansanmurha eläkeläisköyhillä, vielä kitkattommammin.

    • Anonyymi

      https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html

      Historiallisen kovat eläkeläisköyhyys-riskilukemat, Suomelle eurostatin tilastoista.

      Ei ole mitään "hoitojonoja, hoivavelkaa, hoitaja-lääkäri-hoitopaikkapulaa-jne" pörssirikollisten nimikkeitä - ON ELÄKELÄISKÖYHYYS HÄTÄTILA.

      1 500€/kk minimieläkkeet jo kaikissa muissa Pohjoismaissa ja EU-demokratioissa.

      Edelleen se n. 700€/kk veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-kansanmurha pilkka-almu Suomi. Kyvytön valtiovarainministeri ainakin se on varma.

      • Anonyymi

        Köyhyyttä arvioidaan suhteellisena joten vaikka entistä useammalla eläkeläisellä menee oikein hyvin niin silti he ovat suhteellisesti köyhtyneet.


    • Anonyymi

      Totta kai lääkäri, Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttaminen, eläkeläis-ym naisia, oikeusturvattomaksi, äärimmäiseen köyhyyteen, ilman aitoja ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksia pahoinpitelemällä, on NAISVIHAN ydintä.

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/947b2c33-f0c8-4638-a5b8-f94665bd28c2

      1 500 €/kk MINIMIELÄKKEET: Ruotsi, Norja, Tanska, Islanti, Saksa

      Edelleen ne viime vuosisadan, n. 700€/kk Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttamis-pilkka-almut Suomi

      ÄärioikeistoSdpn KorruptioKiuru EROTETTAVA.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tuttavalla eläkeläisellä oli pienet tulot ja nyt noin 800€/kk eläke.
      Hyvin tuo pärjää kun osaa asiansa hoitaa. Ei valita, ei vikise vaan nauttii elämästään ja säästöjäkin on. Se on asenne- ja osaamiskysymys.

    • Anonyymi

      Kansalla on tähän lääke. Annamme kaiken päätösvallan yhdelle viisaalle henkilölle.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Loppuun uuvutettujen ikäihmisten, vaikeasti vammaisten ja pitkäaikaissairaiden, lyöminen byrokratialla, temputtaminen ja kerjuuttaminen, feikki-"sosiaaliturvauudistuksella", on pörssirikollismafioitten, veroparatiisi-sote-ihmiskauppiaitten, likaista väkivaltaa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17689629/naispoliitikot-sutenooreina-elakelaiskoyhyyden-toteuttajina

      Eläkeläisköyhien ennenaikaisia, köyhyyteen tappamisia, saivarrellaan ek-medioissa "hissiongelmina" ym täysin epäolennaisina, ulkoisten seurauksien selityksillä, kun itse ongelmaa, puuttuvaa oikeusturvaa, puuttuvia ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksien puuttumisia, ei haluta uutisoida.

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      26
      1366
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1292
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1206
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1204
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1183
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1181
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1177
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe