Nälkäiset ja itkuiset eläkeläisköyhät, suorittamassa Veroparatiisi-sote-ihmiskauppaa

Anonyymi

Moderni orjuuttaminen Suomessa, on naamioitu eläkeläisten soteksi. Itkuisia ja nälkäisiä eläkeläisköyhiä, itseensä sulkeutuneita, eläviä ruumiita, näkee raahautumassa kelan ja veroparatiisi-apteekkien väliä, jokainen jolla on silmät päässä ja sydän rinnassa, pystyy näkemään mistä on kyse: isosta, korjaamattomasta sairaus-kansaneläkeläisten köyhyyteen pakottamis ongelmasta Suomessa.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17073774/suomelle-ilmaiseksi-toita-tehneet-800ekk-orjuuselakkeilla-kerjuulla---haavisto-saisi-haveta

Risoilla patjoilla nukutaan, lattialla palellen vetoisissa, ylihinnoitelluissa vuokramurjuissa, ilman aitoa oikeusturvaa, ilman aitoja mahdollisuuksia hoitaa itse itseä, torjua ja ennaltaehkäistä mm. koronaa, ym vielä vakavemmin sairastumisia, vakavien sairauksien mm. autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairauksien kanssa. Tämäkö muka oikeusturvaa ja terveydenhoitoa ? Ei todellakaan, vaan väkivallan kohteeksi, ilman aitoja ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksia pakottamista.

https://www.dw.com/en/german-election-poor-voters-feel-left-behind/a-58967380

Saksassakin, missä sentään ovat alkaen 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET, ovat köyhyyseläkeläiset ja muut köyhyyteen pakotetut, lopettaneet jo äänestämisen, koska äänestämällä, ei enää pitkiin aikoihin, ole voinut vaikuttaa. Vaalilupaukset unohtuvat välittömästi, kun äänet on otettu. Korruptiopoliitikot ajavat vain Veroparatiisi"eliitin" pörssikeinottelijoiden bisneksiä, "demokratiasta on tullut eliitin hanke".

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17022207/elakelaiskoyhyyden-nimi-suomessa-on-sdp--krista-kiuru-

Täytyy olla pahasti värisokea, jos näkee tuossa, Veroparatiisi-äärioikeistorikkaille miljarditukia jakavassa hallituksessa / eduskunnassa, vielä jotain "punavihreää". Kiuru survoo korkokengillään, puolustuskyvyttömien vanhusten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden niskanikamia murskaksi - "kamelien selät" ovat aikoja sitten katkenneet, mutta niskan päällä hypitään ja Veroparatiisi-sote-väkivallalla simputetaan, hätää kärsiviä eläkeläisköyhiä Suomessa.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16895525/800ekk-orjuuselakelaiset-ilman-oikeusturvaa--ihmiskaupan-valineina-suomessa

Korruptiopoliitikoista on tullut, Veroparatiisi-sote- ja sotabisneksien palkkamurhaajia, joille kansalaisten oikeusturva, ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeudet, ovat etäistä sanahelinää, jossain menneiden aikojen perustuslaissa.

44

382

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Omalle kansalle joka hyvinvoinnin rakensi ei riitä rahaa edes elämiseen.
   Mutta surutta seteleitä kylvetään pitkin maailmaa mitä ihmeellisimpiin hankkeisiin.
   Milloin lähdetään kaduille vastustamaan tätä nykyä sadismia.

  • Anonyymi

   Oman kansan tukemisesta EU antaa miinuspisteitä, mitä vähemmän omaa väkeä tuetaan, sitä enemmän EU antaa kiitosta. Pakolaisavulla kiillotetaan auttajien kilpeä, ovat suuria hyväntekijöitä.

  • Anonyymi

   Minkä vuoksi näillä ihmisillä on näin pieni eläke?

   • Anonyymi

    Nyt eläkeiässä olevat naiset eivät käyneet töissä. Vaimo hoiti lapset ja kodin mies toi rahat. silloin yhden palkka riitti elämisen tarpeisiin eikä näistyöpaikkoja ollut kuin kaupungeissa.
    70-luvulla naisten työssäkäynti alkoi yleistymään maaseudullakin.


   • Anonyymi

    Monet ovat vakavan perhe-lähisuhde-ym väkivallan kohteita, kadulle heitettyjä, asunnottomia, pitkäaikaistyöttömiä, väkivallan ja vakavien sairauksien takia kouluttamattomia. Toki se on kaiken ilmaiseksi saaneille, ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelijoille, asia jota ei tunnusteta, kun on vääryydellä ja väkivallalla, saatu ilmaiseksi, vanhempien perinnöt ja elämäntyöt itselle, sen jälkeen valtion korruptiopoliitikoilta, vastikkeettomat yritys-maatalous-korona-ym tuet, verohelpotukset ja ties mitkä rikkaiden sossutuet.

    https://keskustelu.suomi24.fi/t/17040645/1-250eminimielakkeet-vanhoille-vammaisille-ja-sairaille-pitaisi-olla-jo


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Nyt eläkeiässä olevat naiset eivät käyneet töissä. Vaimo hoiti lapset ja kodin mies toi rahat. silloin yhden palkka riitti elämisen tarpeisiin eikä näistyöpaikkoja ollut kuin kaupungeissa.
    70-luvulla naisten työssäkäynti alkoi yleistymään maaseudullakin.

    Tuo ei pidä paikkaansa. Kyseessähän 1960-luvulla syntyneet.
    Jo 1950-luvun alussa syntyneet naiset ovat olleet työelämässä koko ikänsä.
    Naisten työssäkäynti alkoi jo sotavuosina.


  • Anonyymi

   Jopa Saksassa, missä ovat sentään alkaen 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET, aidon oikeusturvan minimit käytössä, ihmiset eivät enää äänestä, koska kokevat köyhyyttä.

   https://www.dw.com/en/german-election-poor-voters-feel-left-behind/a-58967380

   Suomessa orjuuseläkkeet puolet tuosta, eli moderni orjuuttaminen, ihmiskaupan välineinä käyttäminen, on Suomen vanhusten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden osana 2021. Tehkää tutkijat töitänne, tehkää ihmisoikeuksien puolustajat, valituksia EU:iin, Suomen eläkeläisköyhyydestä, oikeusturvan puuttumisesta, puolelta miljoonalta Suomen kansalaisilta, tehkää se nyt.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16963977/emme-tarvitse-quothoitoon-paasyaquot-vaan-1-250ekk-minimielakkeet-oikeusturvan

   Kiurun venkoilu eläkeläisköyhyyden edessä, tulee maksamaan äänestäjät Sdp:lle ja Vasemmistolle, se on varma asia jo nyt. Veroparatiisi-soteen pakottaminen, nälkäisten "hoitaminen ja terapioiminen", on Pinochetin Chilen kidutuksiin verrattavaa toimintaa, ihmiskauppaa, modernia orjuuttamista.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16889452/aarioikeisto-keskustan-saarikon-sairaus-kansanelakelaisten-raaka-hyvaksikaytto#comment-107531413

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16962901/aari-uusliberalistinen-hallitus--eduskunta-suomessa-rikkoo-kansalaisten-perusoikeuksia

   Tehkää tutkijat valituksia EU:iin, lopen uupuneet, nälkäiset ja osattomat 775€/kk ORJUUSELÄKELÄISET eivät itse siihen iän, vammaisuuden ja vakavien sairauksien takia kykene.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17073809/eduskuntavaali-aanestamisesta-kieltaytymispaatos-voimistuu-paiva-paivalta

   Emme voi enää äänestää, kun se näyttää vain pahentavan eläkeläisköyhyyttä. Siksi on välttämätöntä, että perustuslakia ja ihmisoikeuksia puolustavat tahot Suomessa, ottavat nyt tämän asian tosissaan ja vakavasti, eli toimenpiteitä välittömästi, eläkeläisköyhien kansanmurhan pysäyttämiseksi Suomessa, tarvitaan.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16919087/aarioikeisto-vihreiden--ohisalon-koyhyyselakelaisten-kylma-pahoinpitely-jatkuu

  • Anonyymi

   Äärioikeiston PetosKokPersRkpKrdKesinliike-Eilisille tiedoksi, että rikotte Suomen perustuslakia, ihmisten oikeusturvaa, ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksia vastaan, kuten nykyinenkin hallitus.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16657944/kansanedustajat-eivat-edusta-enaa-demokratiaa--sananvapauksien-estaminen-on-iso-rikos-#comment-105133340

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16672356/kaikissa-pohjoismaissa-on-1-250ekk-minimielakkeet-suomessa-800ekk-romanian-ja-venajan-elakkeet#comment-105311234

   Oppositio-äärioikeisto suunnittelee, maahanmuuton NELINKERTAISTAMISTA, ulkomaisen halpatyövoiman tuomiseksi, veroparatiisiyrityksien yritystukirahastukseen. Tämän tiedotti Veroparatiisi-kauppakamari, että sitä tarkoittaa populistiporvareiden suunnitelmat.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/14453980/porvarihallituksen-jaatavaa-kyytia

   Eikä se silti oikeuta, nykyisen hallituksen saman kaltaisen väkivallan jatkamista, oikeusturvattomiksi pahoinpideltyjä eläkeläisköyhiä kohtaan.

   Sinäkin voit sairastua vakavasti, joutua väkivallan kohteeksi, onnettomuuksiin, ja varmasti ainakin ikäännyt. Yhteiskunta joka ei tunne kansalaisen perusoikeuksia, eikä inhimillisyyttä, ei ole aito demokratia.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17072140/tekopyha-saarikko-korruptioministerin-prototyyppi--vvmn-aarioikeistoa

  • Anonyymi

   Jokaisen perusoikeus on asua Helsingin kantakaupungissa. Kaikki millä ruokaa ostaa on alkosta pois.

  • Anonyymi

   Enemmistö eläkeläisköyhistä on päihteettömiä, tämän kirjoittaja ei juo eikä tupakoi.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16960037/korruptio-perustuslaki-valiokunnan-laiton-veroparatiisi-sote-lausunto-on-rikos-

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17040645/1-250eminimielakkeet-vanhoille-vammaisille-ja-sairaille-pitaisi-olla-jo

   Sairaus-kansaneläkeläisten asuttaminen siellä, missä ns. palvelut ovat lähellä, on pelkästään järkevää. Eivät varakkaat edes halua asua keskustoissa, vaan viheralueilla sivummalla. Täytyy olla PetosKokPersKrdjne kun ei halua omalle kansallemme oikeusturvaa kuntoon.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17073774/suomelle-ilmaiseksi-toita-tehneet-800ekk-orjuuselakkeilla-kerjuulla---haavisto-saisi-haveta

   • Anonyymi

    Älä nyt linkitä omia juttujasi.


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Hallituksen budjettiriihen "kunniaksi", EK-Yle kohdistaa vihaväkivalta-äärioikeistopropagandaa, köyhyyteen pahoinpideltyjä 775€/kk orjuuseläkeläisiä kohtaan, julkaisemalla jutun, hyväosaisista "supervammaisista", joiden suulla sanotaan, että kivut ovat vain "asennekysymys" ja "korvien välissä".

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16963977/emme-tarvitse-quothoitoon-paasyaquot-vaan-1-250ekk-minimielakkeet-oikeusturvan

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17072163/hoitajahoitopaikkapula-ei-se-ole-ongelma-sairaus-kansanelakelaisten-oikeusturvattomuus-on

   Jutussa esiintyvät hevostenomistajat ym turvaverkolliset, varakkaat shoppailijavammaiset, esiintyvät kaikkien vammaisten nimissä, vaikka todellisuudessa suuri enemmistö 775€/kk orjuuseläkeläisistä, ei köyhyyteen oikeusturvattomiksi pakottamisen takia shoppaile, eikä omista mitään turvaverkkoja, saati hevosia, vaan kärvistelee yksin köyhyydessä,ilman perustuslaillisia oikeuksia aitoon oikeusturvaan.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17107067/ei-euroakaan-veroparatiisi-sote-hoitajille-ensin-1-250ekk-minimielakkeet-

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17090870/vaadimme-kiurun-erottamista-nyt--775ekk-ei-ole-sairaus-kansanelake-vaan-ihmiskauppaa

   Mitä EK-Yle tavoittelee, köyhyyteen pakotettuja eläkeläisköyhiä vihaamalla ja kieltämällä näiltä oikeudet, tuntea hätää, ahdinkoa, kipua ? Onko korruptio-eduskunta "tiedotuksen" takana, jatkamassa modernia ihmiskauppaa, köyhyyteen pahoinpitelemis-orjuuttamista, vai mikä on silmittömän viha-väkivaltauutisoinnin takana, kun se on jatkuvaa EK-Yle:ssä, täysin tarpeetonta ja erittäin loukkaavaa väkivaltaa, puolustuskyvyttömiä, aidosti hätätilassa kituuttavia, äärimmäiseen köyhyyteen pahoinpideltyjä, vanhusten,vammaisten ja pitkäaikaissairaiden enemmistöä kohtaan.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17038549/korruptiohallitukseneduskunnan-nais-trumpit-jakavat-miljardeja-veroparatiisirikkaille#comment-109042486

   "Supervammaisina" esiintyvien yrittäjävammaisten, pitäisi kyetä edes vähän, miettimään sitä suurta enemmistö köyhyyseläkeläisistä, vanhuksista, vammaisista ja pitkäaikaissairaista, joilla ei heidän varallisuuttaan, turvaverkkojaan ja etujaan ole, eivätkä tulehdukset ja kivut, lähde ajatuksenvoimalla yhtään mihinkään.

  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17127229/veroparatiisi-sote-miljardoorit-kerjaavat-lisaa-rahaa-porssikeinotteluun-ek-medioissa

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17041748/kiuru-ei-alya-ettei-quotpahuusquot-vaan-hengenvaara-on-syyna-kieltaytya-koronarokotteista

   Puoli miljoonaa eläkeläistä, ihmiskaupan välineinä,köyhyyteen ilman aitoa oikeusturvaa pakotettuina, Veroparatiisi-soten modernissa orjuudessa, suorittamassa Veroparatiisi-pörssikeinottelijoiden rikastuttamisen osaa, nälissään ilman mitään aitoja ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksia.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17073774/suomelle-ilmaiseksi-toita-tehneet-800ekk-orjuuselakkeilla-kerjuulla---haavisto-saisi-haveta

  • Anonyymi

   Aloittaja on oikeassa. Juuri tästä syystä homous pitää kieltää suomessa ja jos homo tavataan , saadaan kiinni niin vähintään 25 vuotta vankeutta jumalan vastaisesta pilkasta linnaa.

  • Anonyymi

   Mihin ne sijoitusrahastojen eläkemiljardit ovat kadonneet? Yksi Ilmarisen tms. eläkemiljardien sijoittaja oli se murhattu tyyppi.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Miksi ne siellä Kelassa käy?
   Eihän sieltä makseta harkinnanvaraista toimeentulotukea.
   Eivätkö nämä ole olleet työssä, jos ei ole työeläkettä?

  • Anonyymi

   Minä olen yli 70-vuotias nainen, Saan työeläkettä ja pärjään, vaikka se on aika pieni eläke. Minun ikäisistä naisista suurin osa kouluttautui ammattiin ja kävi töissä. Äitiyslomat tietenkin pidettiin, jokunen hoiti lasta kotona muutaman vuoden ja palasi taas töihin.
   Joten ei tässä ihan nälkään kuolla, eikä kotona nurkassa pillitetä! Tukea saa tarvittaessa, kunhan vaivautuu sitä hakemaan!

  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17150453/ei-ole-mitaan-quothoitaja-hoitopaikka-laakaripulaaquot-on-suuri-elakelaiskoyhyys-hatatila

   Kadonneita, näkymättömiksi tehtyjä, ihmiskauppa-orjuuteen pakotettuja, oikeusturvattomiksi tehtyjä 800€/kk orjuuseläkeläisiä, on Suomessa puoli miljoonaa Suomen kansalaista.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17108608/hallitus-toteuttaa-nyt-1-250ekk-minimielakkeet-budjettiriihessa---tai-eroaa

   Suomi on Pohjoismaiden Unkari, kaukana muista Pohjoismaista, puolet huonnommilla sairaus-kansaneläkkeillä, kuin muissa Pohjoismaissa.

   https://www.aftonbladet.se/minekonomi/a/bG7R0e/per-hart-drabbad-av-skenande-elpris--kan-inte-laga-tanderna

   https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/OrjKJ3/orban-bygger-lyxiga-fotbollsarenor--och-mordar-demokratin

   On surullista, että Vasemmiston Andersson, saarnaa Veroparatiisi-sotepörssikeinottelijoiden virsiä, vale"hoitajapulasta" jne, piiruakaan piittaamatta, niistä äänestäjistä, joille lupasi ettei "yhdenkään eläkeläisen Suomessa, pitäisi joutua tulemaan alle 1 250€/kk toimeen".

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17090634/nalkaiset-ja-itkuiset-elakelaiskoyhat-suorittamassa-veroparatiisi-sote-ihmiskauppaa

   Haavoittuvimpaan asemaan, raa´an ihmiskaupan välineiksi alistetuille, on näköjään helppoa valehdella päin naamaa, kun eduskuntavaalit kyseessä. Enää se ei tule onnistumaan. Yksikään nykyisen korruptio-eduskunnan yksipuoluejärjestelmän, korruptiopoliitikoista, ei tule saamaan vaaliääniämme.

  • Anonyymi

   Veroparatiisi-soten köyhyyteen oikeusturvattomiksi pakottamalla, "asiakkaiden" tuottaminen, luontuu korruptiopoliitikoilta ja tällaisilta Veroparatiisi-sote-työyhteisöiltä:

   https://yle.fi/uutiset/3-12149230

   Seksistinen väkivaltakulttuuri, on korjaamattoman köyhyysongelman, naisvihan, vammaisvihan ja sairausvihan primus motor.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16440463/eduskunnan-naisviha-konkretisoituu-sairaus-kansanelakelaisten-koyhyyden-jatkamisena#comment-102872918

   Pinnalliset, äärioikealle radikalisoituneet, korruptiopoliitikot eduskunnan yksipuoluejärjestelmässä, ovat erittäin naisvihamielisiä, muutenhan Suomessakin olisi, kuten on jo kaikissa muissa Pohjoismaissa 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16894192/vale-quottakuuquotelake-ei-takaa-muuta-kuin-pahenevaa-koyhyytta-ja-poliittista-turbulenssia

   Vale-eläkekorotukset pahensivat, jo entuudestaan tulehtunutta eläkeläisköyhyys-ongelmaa Suomessa. Eläkeleikkauksien nimittäminen "korotuksiksi", onnistuu somessa pörrääviltä, pinnallisilta uraohjuksilta, joille ikärasismi / heikoimpaan asemaan pakotettujen naisten hyväksikäyttö, on "normaalia".

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17168811/elakelaiskoyhyys-on-koko-koyhyysongelman-ydinta--ikarasismia-nais-vammais-sairausvihaa

  • Anonyymi

   Veroparatiisi-sotemonopolit, Attendot, Esperi, Mehiläinen, Terveystalo jne syytteisiin ihmiskaupasta, modernista orjuuttamisesta, samoin eduskunta korruptio-yksipuoluejärjestelmän korruptiopoliitikot:

   https://yle.fi/uutiset/3-12175567

  • Anonyymi

   S OTE = rahansiirto rikkaille veroparatiisiyhtiöille.

  • Anonyymi

   Nyt tulee Maakunta eli Sote vaalit. Olkaapa nyt tarkkana, ettei Keput kahmi taas kaikkia avainpaikkoja. Tämä on ollut kepun itsekäs projekti ja luulevat saavansa jättipotin mutta nyt on äänestettävä toisin, tuo petturipuolue nurkkaan.

  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17168811/elakelaiskoyhyys-on-koko-koyhyysongelman-ydinta--ikarasismia-nais-vammais-sairausvihaa

   https://yle.fi/uutiset/3-12175567

   Veroparatiisi-sote-monopolien-pörssikeinottelijoiden / äärioikeistoradikalistien salaisimmat päiväunet, käyneet toteen, kun Suomen ikäihmisiä, vammaisia ja pitkäaikaissairaita, orjuutetaan modernin ihmiskaupan välineinä, kidutetaan järkyttävällä väkivallalla, köyhyyteen pahoinpitelemällä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16198907/hallitus-jatkaa-stubbin-hallituksen-aloittamaa-50-euron-paasymaksua-reseptilaakkeisiin#comment-100476864

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17018582/vaadimme-sarkkisen-erottamista--hallituksella-on-kiire-elakelaiskoyhyyden-korjaamiseksi-#comment-108794270

   Aidoissa demokratioissa ja oikeusvaltioissa, kaikissa muissa Pohjoismaissa, sairaus-kansaneläkkeet alkavat olla sen 1 500€/kk, eli ihmisille annetaan, edes jonkinnäköiset mahdollisuudet, yrittää puolustautua, heihin kohdistuvalta väkivallalta, aitojen ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksien muodossa.

  • Anonyymi

   Koronan, terveyssyistä rokottamattomien, pakottaminen oikeusturvattomina köyhyyteen, ruuhkaisille veroparatiisi-soteasemille, on paha virhe korruptio-eduskunnan-yksipuoluejärjestelmän poliitikoilta ym vallankäyttäjiltä.

   https://www.dw.com/en/german-ministers-vaccinated-recovered-or-dead-warning-is-dead-wrong-says-top-virologist/a-59903093

   Ruotsi onkin jälleen korottamassa, sairaus-kansaneläkkeitä, kuten aidoissa demokratioissa ja oikeus-sivistysvaltioissa kuuluukin. Suomessa äärioikeistoradikalististen korruptiopoliitikkojen ahneus ja häikäilemättömyys, työntää miljardeja veroparatiisi-sote-pörssikeinottelijoille ja maksattaa hinnan, oikeusturvattomiksi väkivallan kohteiksi pakottamalla.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17168811/elakelaiskoyhyys-on-koko-koyhyysongelman-ydinta--ikarasismia-nais-vammais-sairausvihaa

  • Anonyymi

   Sitä saa mitä tilaa T persu äänestäjä

  • Anonyymi

   Itsellä noin tonnin eläke 40+ työvuoden jälkeen.
   Kuulinj juuri tuossa lähellä asuvasta alunperin afrikkalaisesta 3:n lapsen yksinhuoltajaäidistä.
   Yhteiskunta on antanut ison ja valoisan asunnon ja maksaa tietty lähes koko vuokran. Äiti saa kuukausipalkkaa kaikkine lisineen kelasta YLI 2000€ /kk netto.
   Kuulin, että lasten iskä siis ex mies lähes asuu perheensä kanssa vaikka hänelläkin on KELAn kuukausipalkka ja oma asunto.
   Hieman harmittaa kun täällä saa töitä tekemätön ulkomaaneläjä tukina yli 2 kertaa koko työikänsä töitä tehneen eläkkeen.

   • Anonyymi

    Älä valehtele. Et ole 40 vuotta kokopäiväistä työtä tehnyt jos eläke vain 1000 euroa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Älä valehtele. Et ole 40 vuotta kokopäiväistä työtä tehnyt jos eläke vain 1000 euroa.

    Onhan tuo täysin mahdollista, tällä hetkellä se kertyisi n. 1700€:n kk-palkasta.


  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Mitäs me omista köyhistä eläkeläisistämme. Meillä on rahaa millä mällätä, juuri annoimme 5.000.000.000 euroa EU:lle (Italialle, Puolalle, Unkarille...) kartaluonteisena, tarkkarajaisena lahjoituksena koska se oli pääministerin mukaan hyvä sopimus Suomelle, saatiinhan sillä itse pääministerin kuvia lehtiin ja tiedä vaikka vielä EU-virkaa ministerille pukkaisi. Saisivat eläkeläiset olla kiitollisia, että heillä on niin kuvauksellinen pääministeri.

   Hallituksen kaikki kaverithan on työllistetty vähintään avustajiksi valtion verovaroista maksettaviin suojatyöpaikkoihin. Kaikille kaverien yrityksille on lahjoitettu 100.000€ kullekin kuka nyt vaan kehtasi summan pyytää. Joten älkää köyhät eläkeläiset valittako, kyllä rahaa on jaettu joka puolelle, jonotatte vaan sitä ruokapussianne parhaanne mukaan ja maksatte ylisuuret veronnen, niin ministerit saavat keskittyä seuraavien kuvien ottoon.

  • Anonyymi

   Suomen rahat jaetaan ympäri maailman ja niillä kustannetaan myös luksusluokan, ikuinen elintaso kaikille tänne tuleville ihmisille, kunhan osaa vain pyytää "turvapaikkaa". Ilman mitään kiihkoilua tai syyllistämistä näin se vaan on. Suomalaiset ovat maailman vieraskoreinta sakkia ikinä. Ja köyhän eläkeläisen kannattaisi myös miettiä äänestääkö näitä maailman kaikkien ihmisten pelastajia ja eloapinoita.

  • Anonyymi

   Sitä saa mitä tilaa T persu äänestäjä

  • Anonyymi

   PetosKalmaKokPersRkpKrdkesinliike-Eliset nähtiin, suuri kansanpetos, joka ei tule enää koskaan toistumaan.

   https://www.theguardian.com/world/live/2021/nov/25/covid-news-live-germany-death-toll-passes-100000-vaccines-giving-people-false-sense-of-security-who-says

   Saksankin koronarokote-uskovaisuus, alkaa rapistumaan, kun näkevät, ettei kattavalla koronarokottamisella, saatukaan koronapandemiaa, kuin pahenemaan.

   Sosiaalinen epäoikeudenmukaisuus, eli iso, korjaamaton köyhyysongelma, on pandemioille ja pahoinvoinnille, se kasvualusta, joka lopulta tulee osumaan, myös veroparatiisirikkaisiin, ahneus kostautuu.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17207081/ruusuepidemia-ja-sydanlihastulehdukset-seurausta-riskiryhmien-koronrokottamisesta

  • Anonyymi

   Äärioikeistodemari Kiuru / korruptio-eduskunta, laskelmoivat, että jättämällä riskiryhmä-köyhyyseläkeläiset oikeusturvattomiksi, 800€/kk orjuuseläkkeille, veroparatiisi-sote-ihmiskaupan välineiksi, pakottamalla heidät veroparatiisi-sote-asemien koronavirusruuhkiin, heistä päästään kätevästi eroon. Kuka toiselle kuoppaa kaivaa, se itse siihen lankeaa:

   https://www.svt.se/nyheter/inrikes/fhm-kraftig-okning-av-antalet-smittfall

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17202909/koronasairausrokote-lisaavat-uuden-diabeteksen-muodon-riskia

   Koronarokotetut koronasairaat, tukkivat teho-osastot. Koronarokote oli valheellista turvallisuuden tunnetta, joka nyt kostautuu.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Muistakaa 800€/kk orjuuttamiseläkeläiset, olla äänestämättä korruptio-eduskunnan-yksipuoluejärjestelmän korruptiovaaleissa.

   Tässä ÄärioikeistoSdp:n ikärasismia ja puolustuskyvyttömien, oikeusturvattomiksi pahoinpideltyjen eläkeläisköyhien päälle sylkemistä:

   https://demokraatti.fi/aina-vain-indeksi-30-vuotta-samaa-elakejankkausta-mutta-kuka-maksaa-jatkossa-elakkeet/

   Ahneet porsaat hautovat eläkerahastojen biljoonia verokeitaissa ja nuo kansaa köyhyyteen pahoinpitelevät, kehtaavat vielä puolustella, kaikki muita Pohjoismaita jo 700€/kk HUONOMPIA orjuuttamiseläkkeitä. Kiuru pitäisi erottaa välittömästi ja Marin Antoinette perässä.

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ylimielinen-paaministeri-joka-on-myos-ikarasisti-marinin-boomer-kohulle-murska-arvio-politiikassa-oleellista-on-milta-asiat-nayttavat/8273040#gs.dzusit

  • Anonyymi
   UUSI

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17223330/korkeakoulutetut-aarioikeistopoliisit-sivistyssanoineen-keita-he-edustavat-

   https://www.dw.com/en/sipri-global-arms-industry-flourishing-despite-covid/a-60024112

   Veroparatiisi-ase- ja psyyketeollisuuden yhdistäminen, "kansalaisten ajatusten tutkimiseen", on kyllä antidemokratiaa ja diktatuurin toimintaa, ei minkään demokratian. Väkivallan aseiden pois keräämisen, pitäisi koskea myös äärioikeistolaistuneita viranomaisia ym korruptiovallankäyttäjiä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17224820/elamme-ajassa-jossa-sodantekijat-mainostavat-itseaan-quotrauhantekijoinaquot

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Pikkutyttö hakkasi Tynkkysen

   Pikkutyttö hakkasi Tynkkysen (PS) kun ei pitänyt tämän poliittisesta suun soitosta. Tynkkynen nostaa syytteen asiasta kuten on mahdollista. Mutta aiem
   Maailman menoa
   336
   3906
  2. Lähden taas tänää kotoani pois, kiukkuinen Sofia lataa tekstiä Instassa.

   On vihainen kun on Seiskassa kannessa hänen ruhjeistaan ja haukkuu toimittajan ja lehden aivan lyttyyn.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   75
   2439
  3. Saisinpa nainen olla sun kanssas vielä joskus

   Rakastan sua hiljaa toivoen et päädyttäis yhteen. Kaikkea hyvää ihanalle ja pidä huoli itsestäsi 🍀❤
   Ikävä
   69
   1734
  4. Ähtärin puukotus

   Ketä puukotettu ähtärissä viime yönä??
   Ähtäri
   31
   1514
  5. Onkohan Sanna Marin(SDP) alkoholisti?

   Ei hän tosin olisi ensimmäinen pääministeri joka sellainen olisi. Mehän muistamme A Karjalaisen. Mutta tämä Sanna Marin tietoisesti bailaushimoissaan
   Kotimaiset julkkisjuorut
   169
   1183
  6. Martina ja Hannu, päättyikö yhteinen tarina jo?

   Somen perusteella molemmat elävät omaa elämäänsä, mitään yhteistä ei ole näkynyt hetkeen. Kutistuiko lupaava romanssi kasaan?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   80
   982
  7. Jää meidän välillä

   Mitä haluisin sanoa sulle, jos voisin. Me tiedostettiin tai tiedostetaan, että meidän välillä on jotain. Mistä se siihen tuli, kun sitä ei aiemmin oll
   Ikävä
   60
   982
  8. Nyt räjähti. Sähkön hinta huomenna 1,21 Euroa kw/h. Tulee suuria ongelmia monelle.

   Hallituksella on kohta jotain muuta mietittivää kuin Korona leikki. Nyt on oikeasti iso ongelma joka vaikuttaa.
   Maailman menoa
   203
   858
  9. Super-Sanna

   Jää pois Itsenäisyyspäivän juhlajumalanpalveluksesta Korona-altistumiseen vedoten.Mutta Sanna-tytön Baari-kierrosta Korona-altistuminen ei estä.Näin k
   Tampere
   118
   808
  10. Maksoiko Martinan sisko huumevelat hengellään?

   Joutuiko Martinan sisko maksamaan hengellään kun hällä ei ollut rahaa maksaa käyttämiään aineita? Miks Martina ei tuntenut empatiaa, vain soi siskolle
   Kotimaiset julkkisjuorut
   106
   783
  Aihe