Korruptio-pörssikeinottelija-poliitikkojen VALEVASTUSTAMIS - strategia

Anonyymi

Jälleen kerran, saatiin nähdä, kuin äärioikealle radikalisoituneet, korruptio-eduskunnan, poliitikko-pörssikeinottelijat YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄSSÄÄN, käyttivät äärioikeiston populistiporvareiden, kaiken VALEVASTUSTAMIS-taktiikkaa, menetelmänä demokratian ja kansalaisten oikeuksien, ylitse kävelemiseen, eli koronarokotepakkoihin hoitajille, tällä kertaa.

https://www.politico.eu/article/vaccines-dont-make-you-free-thousands-protest-covid-19-measures-in-brussels/

Onko joku vielä niin kujalla, että tosissaan luulisi, että PetosKokPersRkpKrdkesinliike-Eilisten, äärioikeiston Veroparatiisiporvariston joukoista, löytyisi aidosti, koronarokote-ym pakkojen vastustajia ? Älkää unta nähkö.

Jos PetosKokPersRkpKrdkesinliike-Eiliset, olisivat olleet hallituksessa, koronapandemian aikana, olisivat kyseiset rokotus-ym pakot, viety läpi heti pandemian alussa ja kaikille kansalaisille, kyselemättä.

Täysin hyväksymättömiä, lakien vastaisia, kansalaisten oikeuksia rikkovia pakkoja, pitää viedä valtakunnanoikeuteen. Laillisia niistä ei tee mikään yksimielisyys, tai erimielisyyden esittäminen, korruptio-eduskunnan yksipuoluejärjestelmässä.

Koronarokotetut tartuttavat koronaviruksia, siinä missä koronarokottamattomatkin, todennäköisesti vielä enemmän, eli mitään lääketieteellistä perustetta, ei koronarokote-ym pakoille ole.

12

127

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Havainnollistetaan vielä tällä esimerkillä, mitä kaikkea, VALEVASTUSTAMISELLA, ovat korruptiopoliitikot eduskunnan yksipuoluejärjestelmässään, vieneet, kansalaisista piittaamatta läpi:

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16935049/petoskokpersujen-eu-tukipaketin-valevastustaminen-on-quotpoikkeusquot-joka-vahvistaa-eu-tukipaketin

   Kaiken VALEVASTUSTAMIS-taktiikka, on havaittu eduskunnan korruptio-yksipuoluejärjestelmässä toimivaksi. Sillä saadaan yksinkertaisia luulemaan, että korruptiopoliitikkojen sisäpiireissä, olisi muka eri mieltä olevia ja kaiken lisäksi, sillä saadaan hämättyä kansalaisia vaaliuurnille, äänestämään jälleen turhan takia, korruptiopoliitikkoja luulemiensa erojen takia, jatkuvasti valtaan, jota ne käyttävät niin demokratian, kuin kansalaisten oikeuksien vastaisesti.

   Koko ajan kylmenevä yhteiskunta, suurempi eriarvoistaminen, on suoraa seurausta äänestämisestä. Vain äänestämisestä kieltäytymällä, voidaan aidosti vastustaa pakkoja.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   VALEVASTUSTAJA-populistiporvarit, ovat se menetelmä, jolla korruptio-pörssikeinottelijatpoliitikot, vievät kaikki veroparatiisihankkeensa lävitse.

   Älkää uskoko sanaakaan, mitä äärioikeiston populistiporvarit, PetosKokPersRkpKrdkesinliike-Eilisten Veroparatiisi-porvarit täällä valehtelevat.

  • Anonyymi

   Jokainen ymmärtää, että jos PetosKokPersRkpKrdjne olisivat, olleet hallituksessa pandemian aikaan, kaikki koronapakot olisi toteutettu ja rajusti.

   Vältelkää äärioikeiston populistiporvareita.

  • Anonyymi

   Äärioikeiston PetosKokPersRkpKrdkesinliike-Eilisten, koronarokote-ym pakkojen VALEVASTUSTAMINEN, on pelkkä korruptiovaali-äänten kalastelu, samanlainen valhe, kuin oli EU-tukipaketin valevastustaminen.

   https://www.bild.de/regional/muenchen/muenchen-aktuell/in-muenchen-350-festnahmen-bei-impfgegner-aufmarsch-78678708.bild.html

   Saksassa korruptiopoliitikot,jakelevat jo 3000€:n sakkorangaistuksia, sanan-mielipiteen-kokoontumisenvapauksia käyttäville kansalaisille.

   EU on livennyt demokratian tieltä, diktatuuri-totalitarismin suuntaan, ei yhtään hyvä.

   Oppikaa erottamaan, koronapakkoja VALEVASTUSTAVA, äärioikeisto, aidosti vastustavista, tavallisista ihmisistä.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Rasismikortti viuhuu jälleen, veroparatiisi-äärioikeistoporvareilla, kun pitäisi vielä lisää kahtia jakaa Suomen kansaa, ERIARVOISTAA, potkia maassa jo makaavia, että veroparatiisiyrityksien yritystukirahastukseen, rasismikortilla tuodaan nelinkertainen määrä, ulkomaisen halpatyövoiman tulijoita, veroparatiisiyrityksien yritystukirahastukseen.

   https://seura.fi/asiat/ajankohtaista/suomen-sisun-kokoomuslainen-tiedottaja-tiedan-useita-jotka-ovat-kokoomuksessa-mukana/

   Älkää enää antako, painostaa, houkutella, pettää, mainostaa, uhkailla, valehdella, pakottaa itseänne äänestämään, korruptiopoliitikkojen korruptiovaaleissa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17244902/aarioikeiston-populistit-valevastustavat-jenkkien-hyokkaysliittoa-ja-koronapakkoja

   Tarpeeksi moni kun lopettaa äänestämisen, äänestysprosentti laskee riittävän alas, menee korruptiopoliitikkojen päätöksiltä lainvoimaisuus, eli legimiteetti. Niin ne jenkkien hyökkäysliitot Suomesta häädetään ja saadaan äänemme kuuluviin, tavalliset kansalaiset.

  • Anonyymi

   Paras kun ei avaa koko vaalikirjettä - Ei kannata osallistua korruptioon.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofian ökyilyt on loppu

   Miksiköhän Sofian instassa on ollut viime aikoina niin kovin hiljaista? Liittyykö syy kenties piriparin eroon? Sofia joutui muuttamaan ex-hoitonsa sis
   Kotimaiset julkkisjuorut
   195
   2366
  2. Syystäkin ollut kirjoittamatta

   Mutta minun silmissäni olet kulutettu, käytetty, pilattu ja raiskattu jätteeksi. Kyllä moni sinua mielellään hässisi, mutta ei sinusta ihmistä rinnall
   Tunteet
   262
   1431
  3. Onko Suomi huonompi kotimaa kuin Venäjä?

   Täällä kirjoittelee muutama ihminen Suomesta siihen sävyyn, että kysymys on pakko esittää. Jos siis vertailet toisiinsa näitä kahta maata, onko Venä
   Maailman menoa
   503
   1414
  4. Meillä on yhteys

   Molemmat halutaan ja rakastetaan Molemmat paetaan ja pelätään ❤️
   Ikävä
   74
   1331
  5. Uskotko nainen vielä ihmeisiin

   Sinun täytyy vain uskoa ja luottaa💕
   Ikävä
   94
   1228
  6. Nato-ovi pysyy kiinni Suomelta.

   Usa ei puutu Suomen ja Turkin väliseen kiistaan, joten menee vuosia Nato-oven repimiseen ja voi olla että sisään ovesta ei koskaan päästäkään. https:/
   Maailman menoa
   410
   1181
  7. Vietä kiva päivä (ilman minua)

   nainen siellä noin 20 km päässä. 😊 ☀️
   Tunteet
   141
   1042
  8. Kauhava ansaitsee enemmän ja parempaa

   Tervehdys Kauhavalaiset! Sain viestin, että minun pitäisi kirjoittaa myös täällä, koska foorumi kuulema edustaa Kauhavan älymystön mielipidettä ja sa
   Kauhava
   82
   1023
  9. Jesper on herrasmies

   Kantaa lentokentällä rakkaansa Dior laukkua ja kulkevat rakastuneina käsi kädessä. https://www.seiska.fi/Kotimaa/Martina-Aitolehden-Jesper-rakas-palj
   Kotimaiset julkkisjuorut
   142
   1013
  10. Ässät taas yhdessä

   Jollakin asialla lokki kiristää heidät pysymään yhdessä vaikka rakkaudesta tai parisuhteesta ei olekaan kyse. Sääliksi käy pulia.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   28
   940
  Aihe