Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Yksi YHWH armonvuonna 2022

Anonyymi

Juutalaisella Jeesuksella (Jes.53) oli ja on myös oma tahto, mutta koska yksin Abba Isä on hyvä Jeesus tekee Isänsä tahdon (Joh.6:38).

Jeesus ei ole Abba Isä, Jeesus ei ole Pyhähenki. Jeesus sai vallan Isältä ja Jeesus lopulla antaa vallan takaisin Isälle ja on alamainen Abba Isälle. Tätä kahden evankeliumin kannattajat (ekumeenikot, suur portto ja tyttären lahkoissa Ilm.18:1-5), ei halua sinun tietävän.

Vaan harhaoppisina pitää yllä kahden evankeliuminoppia jossa evankeliumi ilosanoman (Joh.3:16) kohdan lisäksi he harhaoppisina opettavat kolminaisuusoppia ja sen erinlaisia versioita toisena pelastuksena ja ilosanomana, eli evankeliumina.

Rukoillessa he usein reemasanana ikään kuin voimasanana heille rukoillessa sanovat... Isän, Pojan ja Pyhänhengen nimeen, kolmiyhteisen Jumalan tai vaikka kolmiyhteisen Jumalan nimessä.

Kolminaisuusoppi ja sen eri versioista keskustelu ja teologinen tutkiminen ei ketään pelasta. Se ei ole pelastuskysymys vaan teologinen tutkimus aihe.

Varokaa väärän evankeliumin julistajia, heitä on ollut olemassa jo tuhansia vuosia. Raamattu varoittaa lopunajan väkevästä eksytyksestä, joka on tullut maailmaan jo yli tuhatvuotta sitten. Siitä suuresta portosta ja sen tyttäristä varoitetaan, on löytyvä marttyyrien ja pyhien verta tuhansien vuosien ajalta (Ilm.18:1-5, Joh.16:1-5, Joh.18:36, Room.1:18-32).

Jeesus ei missään vaiheessa koroita itse itseään Abba Isänsä yläpuolelle, vaan on kuuliainen Isälleen, ristin kuolemaaansa asti. Lopussa kaikki asetetaan vielä kohdalleen

9 Herra on oleva koko maan kuningas. Sinä päivänä on Herra oleva yksi ja hänen nimensä yksi.
- Sak.14:9

Siunausta kaikille Uuteen Vuoteen 2022
Rukoilen kiittäen, nimessä Herra Jeesus Kristus nasaretilainen, Adonai Yeshua HaMashiach HaNostri

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      >> Jeesus ei ole Abba Isä, Jeesus ei ole Pyhähenki. <<

      Pyhä Henki on raamatun mukaan Isän ja Kristuksen Henki.

    • Anonyymi

      Tömö aloitus ei ole Raamatun mukainen. Jeesus oli täydellinen ihminen ja täydellinen Jumala, jolla oli Jumalan koko täyteys ja Hän snoikin, joka näkee minut näkee Isän, sillä me olemmel yksi. Tässä linkissä Jumala puhuu kielten lahjan kautta monella kielellä sanomia. https://onedrive.live.com/?id=29C40DAC48CD7982!4864&cid=29C40DAC48CD7982

    • Anonyymi

      Jesaja 53 ei kerro Jeesuksesta, koska Jeesuksella ei ollut jälkeläisiä, eikä hän elänyt pitkään.

      Jesaja 53 kertoo henkilöstä, tai kansasta, joka elää pitkään ja näkee jälkeläisiä.

      Jesaja vaikutti 700-vuotta ennen Jeesusta, joten hän ei voi myöskään kirjoittaa ikäänkuin olisi nähnyt Jeesuksen kärsimyksen. " Häntä piinattiin ja hän kärsi, että meillä olisi rauha. " Jesaja ei voinut olla näkemässä, joten hän kertoo jostain muusta, joka tapahtui hänen aikanaan.

      • Anonyymi

        >> ...Jesaja ei voinut olla näkemässä... <<

        Sinulla ei vissiin ole hajuakaan siitä, mitä profeetta edes tarkoittaa.

        Profeetta kertoo sen, minkä Jumala hänelle antaa välitettäväksi. Profeetan tehtävässä "näkeminen" ei siis tarkoita fyysisin silmin näkemistä, vaan yliluonnollista tietoa, joka tulee Jumalalta.


    • Anonyymi

      Aloittajan kannattaa muistaa, että on vastuussa siitä, että opettaa Jumalan silmäterälle potaskaa Jeesuksesta ja Jumalasta, joka tahtoo heidät pelastaa. Sillä vain totuus tekee vapaaksi.

      Messiaanisilla juutalaisilla ei ole mitään ongelmaa Jumaln kolminaisuuden kanssa. Miksi sinulla on?

    • Anonyymi

      "Sinulla ei vissiin ole hajuakaan siitä, mitä profeetta edes tarkoittaa. "



      Tottakai on, mutta sinä yrität vesittää sen. Jos profeetta kirjoittaa, että jotakin tapahtui, se ei tarkoita, että se tapahtuu tulevaisuudessa ja vielä toisessa uskonnossa.

      Jos profeetta, joka on vaikuttanyt 700-vuotta ennen Jeesusta, sanoo; " Lapsi on meille syntynyt, poika on meille annettu. " Hän tietysti todistaa tapahtunutta, se ei ole ennustus. Se on ikäänkuin päiväkirjamerkintä.

      Jesajan tunnetuin lause luvussa 7:" Katso, neitsyt tulee raskaaksi ja synnyttää pojan, " kuulostaa kyllä ennustukselta, koska lapsi ei ole vielä syntynyt.
      Mutta, lapsi syntyy jo luvussa 8." Niin minä lähestyin profeetta vaimoani ja hän tuli raskaaksi ja synnytti pojan. "

      Tätä lasta ei ole huomioitu ollenkaan, vaan ikäänkuin heitetty pois. Hänellä on kuitenkin ollut merkitys, koska hän syntyi merkiksi.

    • Anonyymi

      Kolminaisuus oppi perustuu kolmeen maskuliiseen, kolmesti suureen, eli Trismegistos, ja se oli aikaisemmin Hermes.
      Hermes Trismgistos, kolmesti suuri, kolmesti maskuliininen.
      Mutta Hermes ei ole jumala juutalaisuudesta.

      Onko sillä jotakin merkitystä, että ei ole ihan omajuttu, ikäänkuin ainutlaatuinen kolmiyhteys kristinusko?

      Kun Egyptin faaraot halusivat suurentaa itseään tulevaisten silmissä, kuten Ramses Suuri, hän pyyki rakennuksista ja temppeleistä isänsä nimen ja laittoi omansa tilalle.
      Isä oli Suuri Seti, mutta poika ilmeisesti uskoi olevansa yhtä isänsä kanssa ja katsoi, että koska hän tekee samoja tekoja kuin isä, myös isän teot kuuluvat hänelle. Miten tämä liittyy Jeesukseen, jos ei valkene, niin ei sitten.

      Me emme tässä ajassa kuitenkaan näe asioita noin, vaan kunnia sille, jolle kunnia kuuluu. Varastettu kunnia tai valhekunnia, ei ole meillä arvossaan. Mielenkiintoista sinänsä, että tuollainenkin asia nousee esiin vielä tuhansien vuosien jälkeen, ja näin itsensä suureksi ylentänyt joutuukin alennetuksi.

      Lisäksi; Olen ymmärtänyt, että Jumala juutalaisuudesta loi ihmisen mieheksi ja naiseksi, ei isäksi ja pojaksi pelkästään. Joten kristillisestä kolmiyhteisestä puuttuu hyvin tärkeä elementti, eli naisnäkökulma. Me voimme sanoa, että poikia ei synny ilman naista, eikä pojasta tule isää, ilman naista, eikä siihen ole mitään lisättävää.

    • Anonyymi

      Olet yhtä perillä raamatusta kuin pihatonttu.

    • Anonyymi

      "Olet yhtä perillä raamatusta kuin pihatonttu."

      Jaa, no mikä siellä oli väärin ?

      Perustan näkemykseni omaan lukemiseeni, en kuulopuheisiin. " Usko tulee kuulemisesta," mutta ei kannata uskoa kaikkea mitä kuulee, pitää lukea itse.

      Jesajan vaikutusaika ajoittuu kuningas Hiskian aikaan, ei Jeesuksen aikaan, ja Hiskia sanottiin myös Daavidin pojaksi, koska hän istui Daavidin valtaistuimella, oli siis kuningas. Hiskia on ollut todellinen, historiallinen henkilö. Jos historia on sinulle puutarhatonttuilua, se kertoo vain siitä, että uskot mieluummin valheita.

      Tämä tieto löytyy myös Jesajalta : "Kuningas Hiskian palvelijat tulivat Jesajan luo ja kertoivat, mitä kuningas oli sanonut." jne.

      Tässä linkissä kerrotaan kuningas Hiskiasta :

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Hiskia

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1995
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1753
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1624
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1400
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      58
      1307
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1273
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1272
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1221
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1191
    Aihe