Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Viruspandemia vai muu pandemia?

https://olennaisiafaktoja.wordpress.com/2021/08/17/sairauksien-todelliset-aiheuttajat-2/

Lukekaapas tämä^ artikkeli. Aivan totta, kun miettii kunnolla.

Jokainen meistä on potenut flunssaa, kurkkukipua, yskää, kuumetta, oksentelua ja ripulia. Se on normaalia. Keho poistaa niiden avulla kuona-aineita ja myrkkyjä. Flunssassa liman eritys lisääntyy, yskässä liman avulla puhdistuvat keuhkot ja ylähengitystiet. Kuumeen laskettua hikoilet. Hien mukana poistuu epäpuhtaudet kehosta. Ripuli ja oksentaminen puhdistaa suoliston. Virus ei näitä aiheuta. Nämä ovat kehon puhdistusmenetelmiä. Olo on näissä kehno, koska keho keskittää energian puhdistumiseen. Eikö olekin hyvä ja kevyt olo, kun keho on käynyt tämän prosessin läpi.

Miksi ihmiset kokevat näitä yllä mainittuja asioita? Siksi, koska altistumme erilaisiin kehoa saastuttaviin asioihin.
Yksi on vääränlainen ravinto, joka sisältää keholle haitallisia aineita. Siksi kehon on välillä puhdistauduttava näistä myrkyistä.
Toinen asia on erilaiset lääkkeet ja rokotteet. Ne sisältävät sivuaineinaan sellaisia aineita, jotka ovat myrkkyä keholle.
Kolmas asia on stressi. Siinä kehossa muodostuu haitallisia aineita, jolloin keho saastuu.
Neljäs asia on säteilyt. Erilaiset radiotaajuuksia käyttävät laitteet ovat jatkuvassa käytössä haitallisia keholle. Ne eivät tapa lyhyessä ajassa, koska niiden radioaallot ovat heikkoja. Mutta esim. ydinvoimaloista voi harvoissa tapauksissa muodostua niin voimakkaita säteilyjä, että se voi viedä hengen.
Viides asia ovat erilaiset ilmansaasteet. Hengitämme niitä, jolloin hengitysteihin pääsee haitallisia aineita.

Ihmettelet varmaan, mikä aiheuttaa koronainfektiot. Se ei ole virus. Ei ole koronaa. Se on vain keksitty asia. Onko kukaan edes nähnyt virusta mikroskoopeilla? Niimpä! Ei ole. No mistä positiiviset pcr-testit? Se on ihan arpapeliä. Siinä ei olla viruksen kanssa missään tekemisissä. Ne tehdään näyttämään joko negatiivista tai positiivista. Silloinhan oireetonkin voi olla kumpi vain. Viruksista voit lukea tästä: https://olennaisiafaktoja.wordpress.com/2021/08/07/virushuijaus-lyhyesti/
Tässäkin virus ikäänkuin kuvitellaan. Ei sitä alunperin ole ollutkaan.

Miksi ihmiset sairastuvat nyt? Kehoon on joutunut niin paljon erilaisia toksiineja eli myrkkyjä ja epäpuhtauksia, joiden takia keho aloittaa puhdistustoimenpiteet. On nuhaa, yskää, oksentelua, ripulia, jne. Jopa nykyiset rokotteet ja lääkkeet vain lisäävät tätä. Myös käytössä olevat maskit keräävät epäpuhtauksia ilmasta. Lisäksi maskeista voi irrotta hyvin pieniä hiukkasia, jotka päätyvät hengittäessä keuhkoihin.
Miksi muuten tapaukset ovat lisääntyneet, kun on rokotettu, paikat suljettu, jne? Niin. Rokotteissa on myrkkyjä. Ihmiset ovat erillään, joka aiheuttaa stressiä ja yksinäisyyttä. Syömme teollista ruokaa täynnä lisäaineita eli ns. E-aineita. Käytämme säteileviä laitteita päivittäin, jopa nukkuessamne älykellot ranteessa. Raskas työ ja hektinen elämänmenokin lisää stressiä. Suurissa kaupungeissa ilmanlaatu on huono saasteiden takia. Siksi sairastumme. Emme virusten takia, vaan näiden tekijöiden, joiden takia kehon on puhdistauduttava.

Miksi jotkut joutuvat sairaalaan tai kuolevat? Puhdistautuminen voi olla niin rankka toimenpide keholle, ettei sen voimat riitä ylläpitämään kehon peruselintoimintoja. Kehon sietokyky heikkenee ikääntymisen myötä. Siksi iäkkäät ihmiset kuolevat näihin puhdistumisiin herkemmin. Lisäksi monisairaita iäkkäitä on lääkitty monenlaisilla lääkkeillä vuosia. Sinä aikana kehoon on päätynyt paljon haitallisia aineita, joiden takia keho ei kestä.

Mitä sitten pitäisi tehdä? Pidä huolta itsestäsi. Syö luonnonmukaisesti ja kohtuullisesti. Liiku säännöllisesti, nuku riittävästi, vältä stressiä. Vähennä säteilevien laitteiden käyttöä. Liiku luonnossa hengittämässä puhdasta ilmaa. Käy hieronnassa. Jo puolen tunnin hieronta saa ainenvaihdunnan vilkastumaan, jolloin kuona-aineet poistuu kehosta nopeammin ja pysyt terveenä.

Tämä nykyinen tilanne ei ole viruspandemia. Se on epäpuhtauksien pandemia. Jos et usko, niin lue tämä juttu uudestaan ja mieti lukemaasi. Minäkin luin ja mietin. Sitten ymmärsin että näinhän se on.

Tästä onkin hyvä aloittaa vuosi 2022. Pidä kehosi puhtaana.

0

58

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

        Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
        Ikävä
        85
        2228
      2. Millä voin

        Hyvittää kaiken?
        Ikävä
        49
        1926
      3. Tietysti jokainen ansaitsee

        Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
        Ikävä
        23
        1838
      4. Jotain puuttuu

        Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
        Ikävä
        74
        1625
      5. 50+ naiset kyl

        Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
        Ikävä
        10
        1588
      6. Haluan sut

        Haluatko sinä vielä mut?
        Ikävä
        77
        1492
      7. hieman diabetes...

        Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
        Pattaya
        24
        1393
      8. Välitän sinusta mies

        Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
        Työpaikkaromanssit
        6
        1352
      9. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

        Ei tästä mitään tule koskaan.
        Ikävä
        72
        1311
      10. En voi sille mitään

        Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
        Ikävä
        12
        1304
      Aihe