Sydänpysähdys kuolema ruotsissa urheilijalla

Anonyymi

23v ja elvytyksistä huolimatta kuoli..paljonko näitä vielä suvaitaan kuolemia tulla nuorille ihmisille ennenkuin peli puhalletaan poikki?? Piikit vs rokottamaton....jokainen voi päässää miettiä kumpi on turvallisempaa.

23

124

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Rokote toimii. Tässäkin tapauksessa aivan todistetusti.

    • Anonyymi

      Joka päivä ympäri maailmaa kuolee monikin sydänkohtaukseen, kaiken ikäisiä. Näin on ollut aina! Ja tulee olemaan, ei sille mitään voi.

      Ihmiset jopa tahallaan tappavat toisiaan ja itsensä. Sillekään ei ole voitu mitään.

      • Anonyymi

        Ohoh ..sai aika pitkään selata viestiketjua ennenkuin realisti toisinsanoen tukholman syndrooma mies astui remmiin. Muut kyllä huomaa yhteyden piikeillä ja kuolemilla mitkä nousseet räjähdysmäisesti


    • Anonyymi

      Sen takia annetaan ohje ettei muutamaan päivään rokotuksen jälkeen saa rasittaa itseään. Erityisesti nuorille miehille tuo on vaarallista jos lähtee heti treenaamaan tai urheilemaan rokotuksen jälkeen.

      • Anonyymi

        Totta. Niin sanottiin. Kuulemma haittavaikutukset kasvaa jokaisella tehosterokotteella. Kysymys kuuluu että montako kestää ottaa ennenkuin muuttuu suolatikuksi?


    • Anonyymi

      Rokotevastaiset hakeutaukaa hoitoon nopeasti. Olette kohta vaaraksi yhteiskunnalle. Teidän todellisuudentaju on hämärtynyt.

    • Anonyymi

      Johan nuo henkivakuutusyhtiötkin hermostuivat, kun kuolleisuus 18-64 vuotiaiden ryhmässä on noussut paikoin yli 40% verrattuna aikaan ennen koronaa. Tästä ilmoitti yhden suuren yhtiön pääjohtaja tällä viikolla. Kuolemia ei ole merkitty koronan piikkiin, vaan juurikin erilaisiin sydänperäisiin äkkikuolemiin. Ihan kuin ne foliohatut ovat kertoneet jo jonkin aikaa. Samoin tilastot näyttävät, että tartuntojen määrä räjähtää aina uuden piikityskierroksen jälkeen kattoon ja syyn saavat rokottomattomat. Eihän niitä riitä tartuttamaan kaikkia noita, varsinkaan kun monessa paikassa vain rokotetut saavat liikkua vapaasti.
      Historia suurin huijaus onneksi alkaa paljastua ja media on jo alkanut vetämään räikeimpåiä valheitaan pois ja sensuroi omia vanhoja kirjoituksiaan. Onneksi netin historiatiedoista nuo valheet löytyvät helposti, vaikka artikkelin sisältöä muuttaisikin.

      • Anonyymi

        Onko linkkiä sinne vakuutusyhtiön sivuille jotka ovat huolestuneet urheilijan kuolemasta?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko linkkiä sinne vakuutusyhtiön sivuille jotka ovat huolestuneet urheilijan kuolemasta?

        Minun mummo kuoli 102 vuotiaana. Varmaankin koronarokotteeseen kun oli terve kaikinpuolin. vähän korkea verenpaine ja sydänvika. Pientä krahinaa keuhkoissa , oli keuhkoahtauma ja astma. Diabetes mutta muuten terve mummo. Kuoli tuossa ennen joulua ja oli ottanut omien sanojensa mukaan täyden sarjan. Oli jäykkäkouristus, koronarokotus, ja punkkirokotus. Kuoli kun jouduttiin amputoimaan varpaat jalasta ja sai veritulpan. Kaiketi kaikki oli koronan syytä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minun mummo kuoli 102 vuotiaana. Varmaankin koronarokotteeseen kun oli terve kaikinpuolin. vähän korkea verenpaine ja sydänvika. Pientä krahinaa keuhkoissa , oli keuhkoahtauma ja astma. Diabetes mutta muuten terve mummo. Kuoli tuossa ennen joulua ja oli ottanut omien sanojensa mukaan täyden sarjan. Oli jäykkäkouristus, koronarokotus, ja punkkirokotus. Kuoli kun jouduttiin amputoimaan varpaat jalasta ja sai veritulpan. Kaiketi kaikki oli koronan syytä.

        Minun tuttavaperhe kuoli viikon sisällä koronaan . Vaimo oli juuri synnyttänyt lapsen ja elivät normaalia perhe-elämää. Isällä oli perussairauksia verenpaine ja diabetes. Vanhemmiten kun täytti 85 vuotta tuli astma.
        Aiti oli kaikinpuolin terve nainen paitsi että oli munuaisten vajaatoimintaa ja rasvamaksa. Pärjäsi hyvin vielä 80 vuotissynttäreillään. Nyt koronarokotus varmaan tappio hänet. Maksa petti ja siinä sivussa se viimeinenkin munuaoinen.
        On se tappava rokote tuo korona kun terveitä ihmisä tappaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko linkkiä sinne vakuutusyhtiön sivuille jotka ovat huolestuneet urheilijan kuolemasta?

        Onko linkkiä sinne pfizerin sivulle jossa lukee että piikki ei tehoa lievään tautiin vaan vakavaan tautiin?


    • Anonyymi

      Hän oli rokottamaton.
      meillä armeijassa kuoli marssilla 2 kaveria , toki eri lenkillä, vuonna 1968.
      Ei tuntunut kivalta, mukavia kavereita olivat.

    • Anonyymi

      On epätavallista, että niin monet nuoret huippuurheilijat kärsivät sydänpysähdyksistä tai kuolevat harjoittaessaan lajiaan, mutta juuri niin on tapahtunut tämän vuoden aikana. Monet näistä sydänongelmista ja kuolemantapauksista tapahtuvat COVID-rokotteen saamisen jälkeen. Pelkät luvut osoittavat loogisen selityksen urheilijoiden kuolemisen ilmiölle.

      Vaikka näemme aivan muuta, ”COVID-rokote on normaali rokote, joka on turvallinen ja tehokas”, väittävät niin sanotut terveydenhuollon ammattilaiset, jotka vastaavat COVID-rokoteohjelmista ympäri maailmaa.

      Heidän lausuntonsa seurauksena raportoidaan, joskaan ei-tyhjentävästi, ja jatkuvasti kasvavalla luettelolla pääasiassa nuorista urheilijoista, jotka kokivat vakavia lääketieteellisiä ongelmia vuonna 2021 yhden tai useamman COVID-rokotteen ottamisen jälkeen.

      Monet näistä tapauksista jäivät alun perin ilmoittamatta. Monia kehotettiin olemaan kertomatta kenellekään negatiivisista terveydellisistä reaktioistaan, eivätkä tiedotusvälineet ole käsitelleet niitä. Ensimmäisten COVID-rokotusten jälkeen tapauksia alkoi tulla kasvavaan tahtiin.

      Vaikka suuri osa tästä valtavasta tapausmäärästä ei vieläkään kerrota valtamediassa, urheiluun keskittyvät uutiset eivät voi sivuuttaa todellisuutta, että jalkapalloilijat ja muut urheilutähdet ovat tuupertuneet kesken otteluiden sydänkohtauksen vuoksi. Yli puolet heistä jotka saavat sydänkohtauksia otteluissa – kuolevat.

      Missä ovat kuuluisat faktantarkistajat, kun niitä tarvitaan? Mitä valtamedialle on tapahtunut? Bill Gates on antanut tietyille ihmisille suuria summia rahaa. Mikseivät he kerää ja näytä dokumentoituja urheilijakuolemia vuosilta 2019, 2018, 2017 ja edelliseltä vuosikymmeneltä todistaakseen meidän olevan väärässä?

      Katso täysi listaus raportoiduista tapauksista: Real Science

      rokotteet niittävät urheilijoita katsokaa täysilistaus!

    • Anonyymi

      Sheffield Unitedin jalkapallotähti John Fleck kiidätettiin kentältä sydänkohtauksen saaneena tiistaina ja kohu urheilijoiden sairaskohtauksista kasvaa. Brittiläinen päätoimittaja twiittasi, että FIFA:n rekisteröimiä pelaajia on kuollut puolessa vuodessa peräti 108 tapauksessa.

      ”108 FIFA:ssa rekisteröityä pelaajaa/valmentajaa on kuollut viimeisen kuuden kuukauden aikana”, twiittasi Country Squire Magazinen päätoimittajiin lukeutuva James Bembridge.

      Hän viittasi tietoa erittelemättä Express-lehden uutiseen, jossa kerrottiin jalkapallotähti John Fleckin kokemasta sairauskohtaukseen tuupertumisesta ottelukentälle tiistaina. Pelaaja sai ensiapua ja hänet kiidätettiin sairaalaan järkyttyneen yleisön edestä.

      108 FIFA registered players/coaches have died in the past 6 months. https://t.co/cXbMPP9sbE

      — James Bembridge (@TheBembridge) November 24, 2021
      Bembridge viittasi twiittauksellaan ilmeisesti ainakin osittain Israelin mediaan kuuluvan Real-Time Newsin äskettäin julkaisemiin tietoihin, joiden mukaan viime joulukuusta lähtien 183 ammattiurheilijaa, valmentajaa ja nuorisourheilijaa on saanut äkillisiä sairaskohtauksia ja 108 heistä on kuollut. Suurimpana syynä ovat olleet mediatietojen mukaan sydänkohtaukset ja verisuonisairaudet.

      Samaa asiaa käsittelee Scott.net 18.11.2021 julkaisemassa artikkelissa, jossa kerrotaan FIFA:n jalkapalloilijoiden sydänkohtausten ja selittämättömien kuolemien kasvaneen 500% vuoden 2021 aikana.

      Ja taas uusi tapaus!


      Tietoja ilmiöstä uutisoitiin saksalaismediassa aiemmin marraskuussa, mutta mikäli tiedot pitävät paikkaansa, luvut tuntuvat kasvan nopeasti. Kerroimme 5.11.2021, että yllättäviä urheilijoiden kuolemia on tapahtunut lyhyessä ajassa ainakin 75 tapauksessa. Yleisenä epäilyksenä on entistäkin laajemmin, että traaginen joukkokuolema johtuu kokeellisista COVID-rokotuksista, mutta viranomaiset ja valtamedia vaikenee.

    • Anonyymi

      havaittua on myös vähintään 1 kehonrakentaja kuolee 2kk välein

      • Kyllä totta tuo. Itse menetin poikani s. 1977 ja paljon treenanneena murrosikäisestä alkaen.
        Hän muuten loukkantuneena jatkoi kuitenkin harjoittelua mutta hormoonit kuuluivat hänen elämäänsä.

        Lääkärintodistuksen mukaan hänen sydämensä oli iso ja laajentunut eikä loukkaantumisen johdosta ollut muita syitä nähtäväissä.

        Jo hänen asuessaan kotona käytiin riitoja siitä että siivotessani löysin pieniä valkoisia pillereitään. Ne olivat niitä, tiedän sen nyt kun olen saanut tietoa tietoa asiasta. Ei ikinä myöntänyt.

        Toki eli vielä vuosia mutta oli sitten jo omillaan, kahdessakin eri liitossa.
        Hän kyllä vammautui myöhemmin ja oli hieman liikuntarajotteinen. Painoa tuli liikaa mutta lihakset pysyivät entisellään.

        Kuolinsyy oli juuri tuo sydämen laajentuminen/liikakasvu.
        Verestä ei löytynyt mitään lääkkeitä mitä ei olisi reseptillä määrätty. Mutta niitä lääkkeitä oli paljon ja koviin kipuihin tarkoitettuja lääkkeitä.

        Tuli lääkeriippuvaiseksi joka sekin minulla on selvinnyt jälkikäteen.

        Niin tai näin, lopputulos oli kuolema . Haluaako joku elää näin. En minä ainakaan kun olen nähnyt äitinä mitä se pahimmillaan tullessaan tuo.

        Vielä sanon että hänellä oli rautaa sekkäranka täysi. Yksi juttu palautui mieleeni. Hän oli tulossa meille ja näin kun hän pihassa parkkeerasi autonsa.
        Hän tuli sisään ja seisoi olohuoneessa. Kerittiin vaihtamaan muutama sana. Sanoin että istu nyt alas, hän näytti kummalliselta.

        Sanoi vain että kohta minä kaadun ja naama meni valkoiseksi. Sanoin miehelleni että äkkä toiselta puolelta kiinni, hää pyörtyy.
        Niin teimme ja hän päästi kaamean huudon kun joutui istumaan. Sitten se oli vaan yhtä tuskaa. En voinut muuta kuin soittaa ambulanssin.

        Kun ambulanssimiehet tulivat ja haastattelivat ja soittelivat jonnekin niin päätös oli että Töölön sairaalaan.
        He saivat kuitenkin tämän yli 100 kg painavan pojan kannettua ambulanssiin kun oli palolaitokselta saatu apua.

        Oli siellä lääkärikin mukana joka suositteli menemään edelleen ulos koska nostov
        aihe sattuu lujaa.

        Töölöössäkin tiesivät että kysymys on lihasjumista. Treenatut lihakset eivät ole ihan kuin kenellä tahansa.
        Vasta kun päättivät nukuttaa hänet huomasivat lääkärit miten yhtäkkiä mies olikin ihan eri oloinen.

        Sen jälkeen tuli meille ja kaikki oli ok. Oli lääkäreillekin yllätys että lihasjumi laukesi vasta
        nukutuksessa.

        Niin ja mitä sitten. Viisas pitää aisoissa asiansa, hyvä harrastus sinänsä. Pojallani meni överiksi ja hormooninkäyttö laajensi sydämen ja vei hengen.
        Tämä on vain yksi tarina.


      • Anonyymi
        taruolento kirjoitti:

        Kyllä totta tuo. Itse menetin poikani s. 1977 ja paljon treenanneena murrosikäisestä alkaen.
        Hän muuten loukkantuneena jatkoi kuitenkin harjoittelua mutta hormoonit kuuluivat hänen elämäänsä.

        Lääkärintodistuksen mukaan hänen sydämensä oli iso ja laajentunut eikä loukkaantumisen johdosta ollut muita syitä nähtäväissä.

        Jo hänen asuessaan kotona käytiin riitoja siitä että siivotessani löysin pieniä valkoisia pillereitään. Ne olivat niitä, tiedän sen nyt kun olen saanut tietoa tietoa asiasta. Ei ikinä myöntänyt.

        Toki eli vielä vuosia mutta oli sitten jo omillaan, kahdessakin eri liitossa.
        Hän kyllä vammautui myöhemmin ja oli hieman liikuntarajotteinen. Painoa tuli liikaa mutta lihakset pysyivät entisellään.

        Kuolinsyy oli juuri tuo sydämen laajentuminen/liikakasvu.
        Verestä ei löytynyt mitään lääkkeitä mitä ei olisi reseptillä määrätty. Mutta niitä lääkkeitä oli paljon ja koviin kipuihin tarkoitettuja lääkkeitä.

        Tuli lääkeriippuvaiseksi joka sekin minulla on selvinnyt jälkikäteen.

        Niin tai näin, lopputulos oli kuolema . Haluaako joku elää näin. En minä ainakaan kun olen nähnyt äitinä mitä se pahimmillaan tullessaan tuo.

        Vielä sanon että hänellä oli rautaa sekkäranka täysi. Yksi juttu palautui mieleeni. Hän oli tulossa meille ja näin kun hän pihassa parkkeerasi autonsa.
        Hän tuli sisään ja seisoi olohuoneessa. Kerittiin vaihtamaan muutama sana. Sanoin että istu nyt alas, hän näytti kummalliselta.

        Sanoi vain että kohta minä kaadun ja naama meni valkoiseksi. Sanoin miehelleni että äkkä toiselta puolelta kiinni, hää pyörtyy.
        Niin teimme ja hän päästi kaamean huudon kun joutui istumaan. Sitten se oli vaan yhtä tuskaa. En voinut muuta kuin soittaa ambulanssin.

        Kun ambulanssimiehet tulivat ja haastattelivat ja soittelivat jonnekin niin päätös oli että Töölön sairaalaan.
        He saivat kuitenkin tämän yli 100 kg painavan pojan kannettua ambulanssiin kun oli palolaitokselta saatu apua.

        Oli siellä lääkärikin mukana joka suositteli menemään edelleen ulos koska nostov
        aihe sattuu lujaa.

        Töölöössäkin tiesivät että kysymys on lihasjumista. Treenatut lihakset eivät ole ihan kuin kenellä tahansa.
        Vasta kun päättivät nukuttaa hänet huomasivat lääkärit miten yhtäkkiä mies olikin ihan eri oloinen.

        Sen jälkeen tuli meille ja kaikki oli ok. Oli lääkäreillekin yllätys että lihasjumi laukesi vasta
        nukutuksessa.

        Niin ja mitä sitten. Viisas pitää aisoissa asiansa, hyvä harrastus sinänsä. Pojallani meni överiksi ja hormooninkäyttö laajensi sydämen ja vei hengen.
        Tämä on vain yksi tarina.

        se on valitettava joo yksi tarina vaikka nyt ei tähän linkkiin millään liitykään...tässä hirvittävässä piikki rumbassa nyt kuolee urheilijoita moni tuhat prosenttisesti normaali vuosiin joten ei muuta kun lisää mrna.ta vaan kehiin...ei mene aikaakaan kun kupsahtaa ihan kovaakin pelimiestä.aguero ja tanskan pelimies suomea vastaan oli jo rajamailla mutta saivat toistaiseksi jatkaa elämää.epäilen että piikki kiintiö voisi olla täysi


    • Anonyymi

      Filip Ingebrigtsen sai maanantaina vastauksia kärsimyksiin, jotka ovat pakottaneet urheilutähden pois uraltaan. Haittavaikutukset ensimmäisestä koronarokotteesta pilasivat 28-vuotiaan miehen kilpailukauden.

      Ingebrigtseniltä on otettu lukemattomia verinäytteitä jotta saataisiin edes selville se, että mikä huippu-urheilijan terveysongelmana on. Vakavista rokotehaitoista kärsivälle mielelle jopa täysin jokapäiväiset asiat ovat olleet taistelua, kirjoittaa VG-lehti.

      ”On erittäin tylsää, ja kun minulla on 1,5-vuotias tytär ja haluaisin leikkiä hänen kanssaan ja seurata häntä”, hän sanoo.

      Treenaamisen estyminen on ollut paha takaisku. Ingebrigtsen-tiimi treenaa lukemattomia kilometrejä tullakseen parhaaksi.

      ”Se on taistelua, ja raskasta ensimmäisestä metristä alkaen. Harjoittellessamme etsimme hyvää kuntoa ja virtauksen tunnetta. Mitä harvemmin tunnet sen, sitä helpompaa on motivoida itseä liikuntaan. Se on todella vaikuttanut motivaatioon”, Ingebrigtsen sanoo.

      Vaikka rokotteen aiheuttaman ongelmien syyn kerrotaan vihdoin löydetyn, ongelmat eivät ole ohi. Keskimatkan juoksija jatkaa harjoittelua matalalla intensiteetillä, kunnes keho reagoi jälleen normaalisti, sanoo urhailijan valmentajaisä Gjert Ingebrigtsen.

      ”Hän ei todellakaan ole siellä, missä hänen pitäisi olla, mutta emme tiedä tarkalleen, miten lähestyä sitä. Meidän on vain oltava kärsivällisiä ja katsottava, että paraneeko tilanne. Emme voi tehdä mitään muuta. Hän ei ole sairas, hänen keho ei vaan toimi enää.”

      Filip Ingebrigtsen on huomannut lievää parantumista viime kuukausina, mutta hän oli kaukana huipulta kauden tämän kesän suuren kohokohdan – Tokion olympialaisten – aikana. Siellä unelma suorittamisesta hajosi jo ensimmäisenä kilpailupäivänä.

      Kadutko rokotteen ottamista?
      ”Jälkeenpäin ajateltuna, kun saat negatiivisia tuloksia ja se asettaa rajoja sille, pystynkö tekemään työni, pahoittelen. Mutta olen melko varma, että olisin tehnyt saman uudelleen. Olen pahoillani, kun sillä oli niin negatiivinen vaikutus, joten se on vähän molempia. Toivoin, että en saisi negatiivisia seurauksia, kuten monet muut. Koskaan ei tiedä, miten siitä tulee, valitettavasti se osoittautui minulle tällä kertaa huonosti”.

      Kaikki Ingebrigtsen-veljet ovat rokotettu kokeellisilla koronarokotteilla ja kaikki kolme juoksussa kilpailevaa veljestä myös matkustavat Yhdysvaltojen Flagstaffiin tämän kuun lopussa pidemmälle korkean paikan leirille. Filip Ingebrigtsen ei ole luopunut toivosta päästäkseen hyvään, vanhaan taistelukuntoonsa, ja häntä motivoi ensikauden kalenteri.

      Vuonna 2022 ohjelmassa ovat sekä EM- että MM-kisat.

      ”Se pieni toivo saa minut jatkamaan. Että sen pitäisi kääntyä, että keho löytää tiensä takaisin vanhaan normaaliinsa. Siksi pidämme kiinni, koska meillä on usko”, hän sanoo.

      Filip Ingebrigtsenillä on urallaan MM-pronssia ja EM-kultaa ansioluettelossaan.

    • Anonyymi

      Puolukka avaa verisuonet ja estää laskimotukoksia kerätkäähän tekin puolukkaa kesällä! Hyvältä paikalta saa poimurilla puolessa tunnissa 10 litraa.

      • Anonyymi

        hyvältä paikalta voi myös löytää jo valmiiksi kerätyn puolukka sankollisen


    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      588
      3912
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3338
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2811
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2789
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2164
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2111
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      2017
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1875
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1840
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1769
    Aihe