Pitäis ja pitäis !

Anonyymi

Niinhän ne jankuttavat testeistä ja rokotuksista mutta mikään ei näytä toimivan. Pitäkööt suut kiinni näiden velvoittajat jos eivät voi taata järjestelmän toimivuutta. Ei tulis mieleenkään yrittää testiin tai rokotukseen jos tuntien jonot, EI ! Olikohan yhtään työnantajaa, kansanedustajaa, ministeriä ym. itse jonottamassa pakkasessa ?!

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Voisin veikata että ns. hoitajapula johtuu siitä että vaikka heitä olisi 100 kpl käytettävissä testauksiin ja rokotuksiin , niin 1 laitetaan töihin normikansalaisten pariin ja 99 kiertää näiden " parempiosaisten " kotona tekemässä kaiken. Eihän niitten tarvi jonottaa missään, ei pakkasessa eikä puhelimessa.

    • Anonyymi

      Kaikkiin rokotuksiin voi varata ajan, myös koronarokotuksiin. Kenenkään ei tarvitse jonottaa ilman ajan varausta.

      Koronatesteissä ei ole pakko käydä silloin kun ei matkusta minnekään ja pitää huolta itsestään eikä liiku iltaisin ja öisin tartuttamassa itseään karaokekapakoissa eikä ihmismassoissa.

      Jos työnantaja, tai ansiotyön suorittaminen, vaatii säännöllistä koronatestaamista, työnantajan tehtävänä on järjestää koronatestin otto sellaiseen paikkaan minne työntekijä voi varata ajan, esim. työterveysasemalle. Jos testaus pitää tehdä usein, ajan voi varata kaikkia seuraavia testikertojakin varten jo vaikka kuukausiksi etukäteen.

      Esim. rokottautuminen. Rokotuksia on saanut jo vuoden päivät. On omaa laiskuutta jos aikuinen ihminen ei ole osannut hoitaa kahta ensimmäistä rokotesuojaa kuntoon kuukausia sitten.
      Kolmannen rokotteen ajanvaraukset ovat olleet auki jo kuukausia iäkkäille, pitkäaikaissairaille ja ainakin viimeisen kuukauden liki kaikille rokotetta haluaville suurimmassa osassa Suomen terveydenhoitopiirejä.

      Järjen käyttö on sallittua myös koronan ja muiden sairauksien estämisessä ja hoitamisessa.
      On aivan turha syyllistää ja syytellä organisaatioita tai terveydenhuollon ammattilaisia kun asian pystyy kerran hoitamaan oma-aloitteisesti kuntoon.

      • Anonyymi

        Onko se toimivaa että puhelimessa jonotetaan jopa tunteja aikaa varatessa eikä takaisinsoitto toimi ? Entäs kun oma kanta palvelukin tökkii ?


    • Anonyymi

      Päivittäin kuulee ja voi lukea kokemuksia ettei ole asiat toimineet. Turha kenenkään silloin valehdella että kansalaisten omaa saamattomuutta.

    • Anonyymi

      Oikeesti hei, jos puhelimella ei kerran pääse, niin miks se aika pitää väkisin siellä ruuhkasessa puhelinpalvelussa varata just joulun ja uudenvuoden pyhinä?

      Ihmisillä on ollut aikaa hakea eka ja toka rokote vuoden ajan.
      Kolmosenkin on erityisryhmät ja vanhukset saaneet jo reilusti hakee viime vuoden puolella ja muillekin ajanvarausportaalit ovat olleet auki ties kuinka pitkään. .

      Itse varasin ajan kolmosrokotteeseen marraskuun vika päivinä tammikuun alkuun. Sen takii tammikuulle koska siinä vaiheessa mulla tuli se 6kk aikaraja kakkosrokotteesta täyteen. Sähköisessä palvelussa oli sillon aikoja vapaana pilvin pimein joulu- ja tammikuulle joka ikiseen rokotukseen. Olis voinut varata ykköstä, kakkosta, kolmosta ja flunssarokotetta.

      Jokainen meistä tiesi jo viime kesänä että kolmas rokote pitäisi ottaa 6kk kuluttua kakkosrokotuksesta. Kyllä sitä sillon voi ennakoidakin asioita eikä vaan pää punasena huutaa että miks tätä tai tuota palveluu ei saa samalla sekunnilla.

      Ei kaikkia asioita oo pakko jättää aina viime tippaan.
      Tottakai siellä on nyt ruuhkaa kun kaikki mattimyöhäset herää samaan aikaan vaatimaan pikana palvelua.

      Ja teidän kitisijöiden kannattaa muistaa sitten tämä: kun joku vastaa siihen puhelimeen, pitäkää puhelu lyhyenä ja varatkaa vaan se aika ja kiitos ja kuulemiin.

      Jos jokainen soittaja kitisee miten puhelinpalveluun ei pääse, eikä kukaan soita takasin ja vasta sitten kertoo oikeen asiansa, siinä menee päivässä ajan antajilta tunteja täysin hukkaan plus päivä pilalle.
      Kun ei ne siihen puhelimeen pysty vastaamaan ku yks puhelu kerrallaan.
      Mitä pidempään puratte veetustustanne niille, sitä harvempi puhelu pääsee läpi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      81
      1810
    2. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
      Maailman menoa
      222
      1500
    3. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      82
      1454
    4. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      106
      1318
    5. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      163
      1091
    6. huono omatunto

      johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
      Ikävä
      64
      1073
    7. Päätin juuri että

      En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
      Ikävä
      32
      922
    8. Onnistuit sohaisemaan mua

      Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
      Ikävä
      62
      906
    9. Huomenna se

      Tulee kohta, odotatko?
      Ikävä
      61
      846
    10. Mitä kaipaat

      Usein elämässäsi
      Ikävä
      94
      814
    Aihe