Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Kansanedustaja sai Ivermektiiniä!

Anonyymi

Mika Niikko sai koronan ja koska hän on kansanedustaja, niin hän sai myös lääkkeen vaivaan:
-Ivermektiiniä ja hän kertoo oireiden helpottaneen hyvin pian.
Tämä on tiedetty jo hyvin pitkään, että ivermektiini sitoutuu piikkiproteiiniin, eikä virus täten pääse lisääntymään..

Kysymys kuuluu: Miksi meidän hallitus murhaa kansaa tietoisesti, vaikka tautiin on erittäin halpa ja tunnettu lääke - Ivermektiini.

Parin euron lääkkeet voisi jakaa kaikille kotiin sairastumisen varalta, kuten monissa maissa tehdäänkin.

47

799

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Vastaus on lyhyt ja ytimekäs.suomi on eu maa.eu on sitoutunut tilaamaan jokaista henkilöä kohti9 piikkiä.ja sopimus kun on päällä niin kelkasta ei noin vain hypätä.ei voi suomikaan alkaaa pokkuroimaan vaan euroopasta ohjataan suomen marionetteja.ja ameriikasta ohjataan eu.ta. ja piikkifirmat ja erimaiden lobbarit kiittää ja kumartaa.näin se vaan valitettavasti menee

    • Anonyymi

      Loislääke ivermektiinin teho koronavirustaudin hoidossa ja ehkäisyssä näyttää yhä epätodennäköisemmältä.

      Uusi systemaattinen Cochrane-kirjallisuuskatsaus ei pystynyt osoittamaan tehoa kuolleisuuteen eikä potilaiden vointiin. Mukana oli 14 satunnaistettua kontrolloitua tutkimusta. Osallistujia oli 1 678.

      Tutkimuksista 13 selvitti ivermektiinin tehoa lievään tai keskivaikeaan koronainfektioon. Vertailuja tehtiin suhteessa plaseboon, nykyhoitoihin tai hoitamatta jättämiseen. Yksi tutkimus pureutui koronan ehkäisyyn.

      Ivermektiinilla on havaittu in vitro antiviraalista tehoa hyväksyttyä hoitoannosta suuremmilla pitoisuuksilla. Katsaus ei kuitenkaan voinut todentaa kuukauden hoidon vaikuttavan kuolleisuuteen. Vointikaan ei parantunut.

      Todentamatta jäi myös vaikutus koronatestin tulokseen seitsemän päivän hoidon jälkeen

      • Anonyymi

        On se tiede ihmellistä, mutta kun ilman tiedettä otetaan loislääke niin jo parantaa koronankin!


      • Anonyymi

        Paskaa.
        Ole hyvä ja poistu ketjustani

        T. Ap


    • Anonyymi

      Missä sanotaan että sai ivermektiiniä?

      • Anonyymi

        Oli se lehdessä:
        https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/79419364-3073-4bc1-90b8-acaa71dc74ef


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oli se lehdessä:
        https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/79419364-3073-4bc1-90b8-acaa71dc74ef

        Täytyy sen toimia hyvin koska hän itse toteaa:
        "Omalta osaltani sain lääkäriltä lääkkeeseen reseptin ja yllätyin suuresti kuurin aloitettuani siitä, että vaikeimmat koronaoireet katosivat hyvin nopeasti, Niikko sanoi."
        Sanokoon lääkäri mitä vain. Kyllä potilas itse parhaiten tietää kuinka lääke vaikuttaa häneen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Täytyy sen toimia hyvin koska hän itse toteaa:
        "Omalta osaltani sain lääkäriltä lääkkeeseen reseptin ja yllätyin suuresti kuurin aloitettuani siitä, että vaikeimmat koronaoireet katosivat hyvin nopeasti, Niikko sanoi."
        Sanokoon lääkäri mitä vain. Kyllä potilas itse parhaiten tietää kuinka lääke vaikuttaa häneen.

        Kuka lääkäri tuon reseptin kirjoitti?
        Eikö hänelle pitäisi antaa potkut?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuka lääkäri tuon reseptin kirjoitti?
        Eikö hänelle pitäisi antaa potkut?

        Totta. Kyllä sellaiselle lääkärille joka suorastaan parantaa potilaan, täytyy antaa kertomasi potkut!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuka lääkäri tuon reseptin kirjoitti?
        Eikö hänelle pitäisi antaa potkut?

        On olemassa paljon lääkkeitä, jotka sopivat ja joita käytetään. sekä eläimille, että ihmisille. Ivermektiiniä on maailmalla käytetty koronaoireiden hoitoon hyvällä vasteella. Ilman haittavaikutuksia. Joissain maissa sen käyttöä rajoitettiin, kyseenalaisin perusteluin. Ehkäpä juurikin lääkejättien ansaintamahdollisuuksien hupenemisen vuoksi. Se on hyvin edullinen verrattuna näihin kokeellisiin rokotteisiin, joiden teho on nyt osoittautumassa hyvin huonoksi. Mutta rokotteenkehittäjät ovat jo netonneet valtavia summia. Niiden haitat ovat vasta alkamassa. Ja niistä seuraukset kantavat piikkien ottajat, EI lääkeyhtiöt. Ivermektiini on ollut jo kauan käytössä ja se on tarkkaan tutkittu, ilmeisen turvallinen ja suhteellisen tehokas lääke. Sillä ei pysty juuri enää rahastamaan sen kehittäjät. Kommenteissaan voi joskus olla lapsellinen ja tietämätön, mutta tyhmä ei kenenkään tarvitse olla. Tarvitsee vain ottaa asioista selvää.


    • Anonyymi

      Sekin on kummallista, että se piikkipakko työnnetään läpi vaikka kallionseinästä. Mä voisin allekirjoittaa minkä tahansa läpyskän, että en pääse tehohoitoon, jos mulle ei pakoteta sitä piikkiä tulevaisuudessa ja saan elää normaalia elämää. Ja että mä saisin tätä ivermektiiniä. Mutta kun ei. Eli jotain tässä mättää ja pahasti, kun se tautiin tehoton, vapaaehtoinen piikki vaan tumputetaan väkisin.

      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Samoin kävi Jenkeissäkin. Senaatin jäsenten koronaoireita hoidettiin ivermektiinillä ja muilla ennaltaehkäisevillä lääkkeillä. Asia täytyi toki pitää salassa.

      https://www.infowars.com/posts/report-hundreds-of-congressmen-families-staffers-received-successful-ivermectin-preventative-covid-care-never-told-public/

      Lääkäri Pierre Kory tviittasi, että hän on saanut tietää luotettavalta taholta Yhdysvaltain kongressista, että 100-200 kongressin jäsentä, heidän perheenjäsenensä ja monet heidän alaisistaan ovat saaneet ennaltaehkäisevää lääkehoitoa koronavirustautiin. Hoitoprotokolla käsittää ivermektiiniä , c- ja d3-vitamiinia, sinkkiä ja muita koronataudin hoitoon soveltuvia lääkkeitä. Kukaan ennaltaehkäisevää hoitoa saaneista kongressin jäsenistä ei ole joutunut sairaalaan koronan vuoksi. Kukaan heistä ei kuitenkaan ole kertonut saamastaan hoidosta julkisesti, sillä Yhdysvalloissa, kuten muuallakin maailmassa, halutaan pitää yllä virallista narratiivia, jonka mukaan koronatautiin ei ole tehokasta hoitoa.

      Suomessakin koronadiagnoosin saanut lähetetään kotiin potemaan, ohjeeksi annetaan tulla sairaalaan vasta kun saa hengitysvaikeuksia. Sairaalassa ei ole tarjolla tehokkaita lääkkeitä, esim. remdesiviiri joka ei paljoa auta.

      Tehohoidon tiedetään olevan raskasta ja voivan aiheuttaa pysyviä vaurioita keuhkoihin ja muualle elimistöön. Hengityskone pelottelukuvana koronaa sairastaville on tehokasta pelkopropagandaa. (Etenkin kun alkuaikoina lisättiin pakettiin, ettei hengityskoneita tulisi edes olemaan tarpeeksi kaikille.)

      Kongressiedustajien saamasta poikkeuskohtelusta tviitannut lääkäri arvelee joutuvansa pian suljetuksi pois Twitteristä. Valtamedia ja Googlen omistamat nettikanavat ovat ilmoittaneet sensuroivansa "WHO:n linjan vastaiset" asiantuntijanäkemykset ja kansalaismielipiteet koronasta.
      Satoja lääkäreiden, virologien ja epidemiologien videoita on poistettu Youtubesta. Facebook poisti hiljattain käyttäjätilin, jossa ihmiset kertoivat koronarokotteesta saamistaan haitoista. Ryhmässä oli yli 200 000 jäsentä.

      • Anonyymi

        Koronan ennaltaehkäisevässä varhaisvaiheen hoidossa on olennaista, että lääkitys aloitetaan ensioireiden ilmaantuessa, jolloin tauti voidaan vielä saada pysähtymään.
        Ivermektiini voi yksinkin riittää, mutta se on tehokkainta yhdistettynä muihin lääkkeisiin (yhteensä yli 40 soveltuvaa lääkettä).
        Ennaltaehkäisevällä lääkityksellä on pelastettu tuhansia iäkkäitä ja perussairauksista kärsiviä ihmisiä, jotka tavanomaisessa hoidossa olisivat todennäköisesti menehtyneet. Menetelmän kehittänyt tri Peter McCullough on todennut, että ennaltaehkäisevällä lääkityksellä olisi voitu estää jopa 85 prosenttia koronakuolemista.

        Virallinen linja oli, että koronaan ei ole mitään tehokasta lääkettä.
        "Viranomaiset ja lääkärit olivat kuin hypnoosissa," McCullough sanoi eräässä haastattelussa kertoessaan, kuinka hän tiimeineen kehitti ennaltaehkäisevää hoitoa, joka sittemmin osoittautui menestykseksi.

        Peter McCullough, MD testifies to Texas Senate HHS Committee
        https://www.youtube.com/watch?v=QAHi3lX3oGM

        Koronavirustauti ei ole influenssaa vaarallisempi hengitystieinfektio. Useimmat sairastavat koronan lievänä tai oireettomana eivätkä edes erota sitä tavallisesta flunssasta. Harvoilla riskiryhmään kuuluvilla tauti etenee vakavaan vaiheeseen, ja tämäkin vain jos sitä ei hoideta ajoissa.


      • Anonyymi

        Maailman talousfoorumin Great Reset -porukka on kaapannut vallan maailmassa. Kaikki tehdään muka lääketieteen ja ihmisten hyvinvoinnin nimissä. Tosiasiassa ollaan rakentamassa totalitaarista systeemiä joka on pahempi kuin entinen Neuvostoliitto. Pikkuhiljaa hissukseen tänne länsimaisten hyvinvointivaltioiden tilalle.

        Suomalaiset ne vaan tarpovat lumessa ja miettivät milloin pitäisi ottaa kolmas koronarokotus. Milloin saisi ajan ja ehtisiköhän ensi tiistaina ennen kuin pitää mennä saunaan, ja mitähän telkkarista tulee.


    • Anonyymi

      Lakimies R.Fuellmich on tehnyt maailmalla loistavaa työtä ja lupaa saattaa rikolliset tuomiolle.

      Hänellä on nyt mm. todisteet, että osassa rokote-eriä on ollut selkeästi tappavampi myrkky, joka tappanut nopeasti ja näitä siroteltu sinne tänne pidemmälle aikajanalle, jotta rokottamista voidaan jatkaa.
      Hänen koko haastattelu kannattaa katsoa.. Massiiviset oikeudenkäynnit tullaan vielä näkemään. Virheitä ovat tehneet paljon ja näyttöä tulee jatkuvasti. Iso kuva alkaa olla selvillä.

      Tätä pandemiaa on suuniteltu vähintäänkin 2000- luvun alusta alkaen.

      T. Ap

      • Anonyymi

        Juu, se on 5G myrkky


    • Anonyymi

      Korkeisiin virkoihin, oli sitten kyse terveydenhuollosta, politiikasta tai mistä tahansa yhteiskunnan osa-alueesta, hakeutuu usein psykopaatteja, valitettavasti. Syvästi tunnekylmiä ja välinpitämättömiä ihmisiä, joille valta ja omaneduntavoittelu on kaikki kaikessa. Häikäilemättömyydellään he pääsevät korkeimpiin paikkoihin. Ne, joilla on omaatuntoa, saattavat edetä pitkälle mutta eivät kaikkein korkeimmille paikoille, sillä heidät raivataan tieltä sitä ennen.
      Tämä taitaa olla jonkinlainen luonnonlaki.

      Saksan MEP Christine Anderson, joka vastustaa koronapasseja ja pakkorokotuksia, sanoi eräässä lehdistötilaisuudessa suoraan, että "älkää koskaan kuvitelko minkään eliitin ajavan teidän etujanne".

      https://rapsodia.fi/eu-meppien-tiedotustilaisuus/

      Europarlamentaarikot eli mepit järjestivät torstaina 28.10.2021 Brysselissä toisen tiedotustilaisuuden, jossa he toivat jälleen julki vahvan vastustuksensa koronapassia kohtaan perustuslakia ja ihmisoikeussopimuksia rikkovana syrjinnän välineenä. Tilaisuudessa puhuivat Romanian MEP, Christian Terhes, Saksan MEP, Christine Anderson, Italian MEP, Francesca Donato ja Kroatian MEP, Ivan Sinčić.

      Tässä on suoria lainauksia meppien pitämistä puheenvuoroista:

      Saksan MEP, Christine Anderson:

      “Koko ihmiskunnan historian aikana ei ole ollut koskaan sellaista poliittista eliittiä, joka kantaisi vilpittömästi huolta tavallisten ihmisten hyvinvoinnista. Miten kukaan meistä voisi ajatella, että tilanne olisin nyt muka jotenkin toisenlainen.

      Älkää ottako koskaan yhdenkään hallituksen sanomisia todesta. Kyseenalaistakaa aina kaikki se, mitä hallitukset tekevät ja jättävät tekemättä. Etsikää heidän vaihtoehtoisia motiivejaan ja kysykää aina sitä, kuka tästä hyötyy? Aina, kun poliittinen eliitti puskee omaa agendaansa näin voimakkaasti eteenpäin, turvautuen samalla kiristykseen ja manipulointiin, voimme olla varmoja siitä, että he eivät toimi meidän parhaaksi.

      Mitä tulee minuun. Minua ei rokoteta millään, mitä ei ole kunnolla testattu ja tutkittu tieteellisesti, sekä myös osoitettu, että sen hyödyt ylittäisivät mahdolliset pitkän aikavälin haittavaikutukset, joista me emme tiedä vielä tähän päivään mennessä yhtään mitään.

      Minä en alistu koekaniiniksi tälle kokeelliselle rokotteelle. Ja minua ei tulla rokottamaan siksi, että hallitus käskee, jotta saisin sen perusteella vapauteni jälleen takaisin. Selvennetään nyt tämä. Kukaan ei myönnä minulle omaa vapauttani, koska minä olen vapaa ihminen. Siksi rohkenen sanoa Euroopan komissiolle ja Saksan hallitukselle, että heittäkää minut vankilaan ja heittäkää avain menemään, minä en välitä. Mutta te ette voi koskaan pakottaa minua rokotettavaksi, jos minä vapaana kansalaisena valitsen itse pysyä rokottamattomana.”

      • Anonyymi

        " Rokote" ei oikeastaan ole kokeellinen, vaan eläinkokeiden perusteella sen kyllä tiedetään tekevän vakavaa vahinkoa ja se on tietysti tarkoituskin.

        Viimeisten 50vuoden aikana väestönräjähdys on ollut julmaa...Kun katsoo sitä graafina, niin asia valkenee.
        Väkiluku on pompannut lyhyessä ajassa miljardista lähes 8miljardiin. Nyt ihmisiä aletaan myrkyttää kuin kärpäsiä kun eivät ymmärtäneet olla lisääntymättä.

        T.Ap.


      • Anonyymi

        Sama kun 5G. Kaikki kuolee siihen.


    • Anonyymi

      Tuo persupelle, joka innoissaan otti hevosten loislääkettä on valitettavasti kotiseudultani kotoisin. Oikein hävettää.

      • Anonyymi

        Voihan se sinua hävettää, kun noin pienellä jutulla voi tämän maailmanlaajuisen ongelman nratkaista!


    • Anonyymi

      Saako tuota apteekista ilman reseptiä vois popsia kuurin?

      • Kyllä, yhdysvalloista. Suomessa vaatii reseptin eikä se auta koronaan kuin tavattoman korkeina annoksina.


      • Anonyymi
        hvp27 kirjoitti:

        Kyllä, yhdysvalloista. Suomessa vaatii reseptin eikä se auta koronaan kuin tavattoman korkeina annoksina.

        Tätä on apteekeissa suomessa mutta vaatii reseptin
        https://laakeinfo.fi/Medicine.aspx?m=28884&i=2CARE4 GENERICS_SCATOL
        Paljonkohan tuota pitää ottaa koronaan?
        Ovat nostaneet kovasti näiden hintaa. Tarkoituksellako?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tätä on apteekeissa suomessa mutta vaatii reseptin
        https://laakeinfo.fi/Medicine.aspx?m=28884&i=2CARE4 GENERICS_SCATOL
        Paljonkohan tuota pitää ottaa koronaan?
        Ovat nostaneet kovasti näiden hintaa. Tarkoituksellako?

        Sitä voi ottaa esim. 10mg joka toinen pvä.
        Eli yhteensä 3 x 10mg todennäköisesti riittää tartuntaa kohden.

        T. Ap.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sitä voi ottaa esim. 10mg joka toinen pvä.
        Eli yhteensä 3 x 10mg todennäköisesti riittää tartuntaa kohden.

        T. Ap.

        Käytän vain 3G. Turvallista.


    • Anonyymi

      Miksi amerikkalaiset urheiluseurat sitten haluavat antaa sitä ivermektiiniä pelaajilleen, jos se ei tehoa? Amerikkalaisessa urheilussa pyöritetään miljoonia ja siellä ei haluta pelaajia turhaan pitää sairastuvalla.

    • Anonyymi

      Missä on sellainen jono jossa jaetaan tätä niin tehokasta ivermektiiniä?
      Jospa viimeinkin saatais nämä järkyttävt leviämiset kuriin. Ja halavalla!

      • Anonyymi

        Empä tiedä onko " järkyttävää leviämistä" tälläkään hetkellä. Pcr testiä pitäisi monistaa 24 x
        , niin meillä Suomessa on ollut 45x, joka antaa 97% vääriä positiivisia. Nyt on saatettu nostaa tuostakin, jotta saadaan nostettua painetta kattilassa.
        Samaten nämä kotitestit saattaa antaa positiivisen vaikka hanavedestä.

        Eli jos meillä on 10 000 tartuntaa päivässä, niin näistä 9700 on vääriä positiivisia. Oikeasti olisi siis 300 tartuntaa.

        T. Ap.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Empä tiedä onko " järkyttävää leviämistä" tälläkään hetkellä. Pcr testiä pitäisi monistaa 24 x
        , niin meillä Suomessa on ollut 45x, joka antaa 97% vääriä positiivisia. Nyt on saatettu nostaa tuostakin, jotta saadaan nostettua painetta kattilassa.
        Samaten nämä kotitestit saattaa antaa positiivisen vaikka hanavedestä.

        Eli jos meillä on 10 000 tartuntaa päivässä, niin näistä 9700 on vääriä positiivisia. Oikeasti olisi siis 300 tartuntaa.

        T. Ap.

        5G salaliitto.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Empä tiedä onko " järkyttävää leviämistä" tälläkään hetkellä. Pcr testiä pitäisi monistaa 24 x
        , niin meillä Suomessa on ollut 45x, joka antaa 97% vääriä positiivisia. Nyt on saatettu nostaa tuostakin, jotta saadaan nostettua painetta kattilassa.
        Samaten nämä kotitestit saattaa antaa positiivisen vaikka hanavedestä.

        Eli jos meillä on 10 000 tartuntaa päivässä, niin näistä 9700 on vääriä positiivisia. Oikeasti olisi siis 300 tartuntaa.

        T. Ap.

        Siinäpä se. Joka suhteessa lukuja halutaan kasvattaa. Siitä ei ole tietoa, eikä kiinnostusta, mitä mittarit näyttää. Luvut ovat vain niitä ainoita ja oikeita!


      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Ricardo Delgado niminen heppu teki videon, jossa väittää löytäneensä Pfizerin rokote pullosta mikrosirun..Videolla näytetään kuvaa sirusta. Se tuli näkyviin kun näytteen nesteen annettiin ensin kuivaa ja 1200x suurennokksella.

      Olen nähnyt myös muiden tutkijoiden tekemiä mystisiä löydöksiä rokotepulloista. Kuvat viittaavat vastaaviin löydöksiin, jotka näyttävät mikrosiruilta.

      Onko tämä faktaa, niin sitä en voi tietää, mutta alusta saakka olen uskonut, että ihmiset tullaan myös siruttamaan ja sehän löytyy myös näiden rikollisten agendalta.

      • Anonyymi

        T. Ap.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        T. Ap.

        Jossain muodossa siru, tai ihmisten digitaalinen etävalvonta tullaan toteuttamaan niin pitkälle kuin mahdollista. Se vain vaatii ensin melko suurta asennemuutosta. Olen sitä mieltä, enkä ole ainoa joka ajattelee niin, että tässä pländmiassa on paljon sellaista mikä on suunniteltu valmistamaan ihmisiä siihen vaiheeseen.

        Sirujahan on jo asennettukin Suomessa ja Ruotsissa vapaaehtoisiin ihmisiin. Käytetään mm. pankkiasioinnissa, junalla matkustamisessa jne.

        Sairasta. Kun löytyy niin paljon hyväuskoisia hölmöjä, niin tuntuu ettei meillä ole paljon toivoa.

        Jos perimämme pilataan tietämättämme sitä itse, näillä myrkkyruiskeilla... Seuraaviin sukupolviin asti... Mitä pirua olemme tehneet ansaitaksemme tämän?

        Kyllä näkymät ovat hirveät nykymaailman aikana kun teknologia antaa niin paljon mahdollisuuksia. Maailma on kutistunut niin ettei naapurin pahikset enää pysy omalla tontillaan. Siis sekin mitä joku ylikansallinen., lukumäärältään pikkuinen valtaeliitti jossain päättää vaikuttaa väistämättä meihin kaikkiin. Juonillaan ne pystyvät tuhoamaan jopa arkipäivämme. Koronasulut, rajoitukset, eristykset, maskit, nenätikku... Ei muuten pidä vähätellä nenätikun merkitystä pelotteena, se on erityisen loukkaava toimenpide henkilökohtaista koskemattomuutta ajatellen verrattuna joihinkin muihin testimenetelmiin. Ei sattumaa että juuri se valittiin.

        Siis meitä kasvatetaan tulevaisuuden kiinalaisiksi.

        Lapsia ainakin pitäisi suojella. Antaa heidän pysyä suomalaisia, vapaan, demokraattisen maan kansalaisina.

        Näin Kiinassa
        https://rapsodia.fi/sosiaalinen-luottoluokitus-on-tulossa-myos-suomeen/


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jossain muodossa siru, tai ihmisten digitaalinen etävalvonta tullaan toteuttamaan niin pitkälle kuin mahdollista. Se vain vaatii ensin melko suurta asennemuutosta. Olen sitä mieltä, enkä ole ainoa joka ajattelee niin, että tässä pländmiassa on paljon sellaista mikä on suunniteltu valmistamaan ihmisiä siihen vaiheeseen.

        Sirujahan on jo asennettukin Suomessa ja Ruotsissa vapaaehtoisiin ihmisiin. Käytetään mm. pankkiasioinnissa, junalla matkustamisessa jne.

        Sairasta. Kun löytyy niin paljon hyväuskoisia hölmöjä, niin tuntuu ettei meillä ole paljon toivoa.

        Jos perimämme pilataan tietämättämme sitä itse, näillä myrkkyruiskeilla... Seuraaviin sukupolviin asti... Mitä pirua olemme tehneet ansaitaksemme tämän?

        Kyllä näkymät ovat hirveät nykymaailman aikana kun teknologia antaa niin paljon mahdollisuuksia. Maailma on kutistunut niin ettei naapurin pahikset enää pysy omalla tontillaan. Siis sekin mitä joku ylikansallinen., lukumäärältään pikkuinen valtaeliitti jossain päättää vaikuttaa väistämättä meihin kaikkiin. Juonillaan ne pystyvät tuhoamaan jopa arkipäivämme. Koronasulut, rajoitukset, eristykset, maskit, nenätikku... Ei muuten pidä vähätellä nenätikun merkitystä pelotteena, se on erityisen loukkaava toimenpide henkilökohtaista koskemattomuutta ajatellen verrattuna joihinkin muihin testimenetelmiin. Ei sattumaa että juuri se valittiin.

        Siis meitä kasvatetaan tulevaisuuden kiinalaisiksi.

        Lapsia ainakin pitäisi suojella. Antaa heidän pysyä suomalaisia, vapaan, demokraattisen maan kansalaisina.

        Näin Kiinassa
        https://rapsodia.fi/sosiaalinen-luottoluokitus-on-tulossa-myos-suomeen/

        Ne ihon alle asennettavat suuret sirut ei ole enää tätä päivää. B.Gatesin Microsoftilta tulee maailman pienimmät mikrosirut, jotka voidaan injektoida ihmiseen. Sitten löytyy vielä pienempää nano kokoista sirua, jotka ovat niin pieniä, että ne saadaan asennettua vaikka solun sisälle.

        Aiheeseen kannattaa perehtyä jos kiinostaa...Teknologia on jo varsin pitkällä.

        T. Ap.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ne ihon alle asennettavat suuret sirut ei ole enää tätä päivää. B.Gatesin Microsoftilta tulee maailman pienimmät mikrosirut, jotka voidaan injektoida ihmiseen. Sitten löytyy vielä pienempää nano kokoista sirua, jotka ovat niin pieniä, että ne saadaan asennettua vaikka solun sisälle.

        Aiheeseen kannattaa perehtyä jos kiinostaa...Teknologia on jo varsin pitkällä.

        T. Ap.

        Niin. Én itse usko ollenkaan että tässä vaiheessa oltaisiin koronainjektioissa asentamassa ihmisiin sirua tai muutakaan seurantavälinettä, mutta jossain vaiheessa ehkä. Tässähän on rikolliset touhuamassa.

        En olisi koskaan uskonut että voin joskus sanoa näin. Mutta ehkä parin vuoden päästä, jos on vielä koronasekoilu meneillään, rupean varomaan jopa verikokeisiin menemistä.

        Toivottavasti niin ei käy, vaan kansalaisyhteiskunta eri maissa ottaa jälleen ohjat käsiinsä.

        Orjana ei ole kiva olla. Paitsi ehkä, jos ei ymmärrä olevansa orja.


      • Anonyymi

        Tämä on spekulaatiota mutta yksi selitys mitä olen kuullut, miksi ihmisiin halutaan välttämättä iskeä näitä vaarallisia ja taudin ehkäisyssä toimimattomia "rokotteita", ja miksi ne tuottavat niin paljon sivuoireita, on että halutaan asentaa ihmisiin nestemäinen tekoäly, mahdollisesti pohjaksi myöhemmin asennettaville siruille tms.
        Voi olla että siinä ei ole mitään perää enkä itse ainakaan vietä paljoa aikaa tämän skenaarion pohtimiseen. Mutta ei sekään mahdotonta ole. Eliitillä on kyllä halua valvoa ihmisiä heidän kehoonsa asennettavien välineiden kautta, siitä ei ole epäilystäkään ja ne tiedot ovat ihan julkisia. Netistä löytyy paljon artikkeleja arvostetuista lehdistä, joissa kerrotaan näistä "ihmiskunnan parhaaksi" tehdyistä suunnitelmista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ne ihon alle asennettavat suuret sirut ei ole enää tätä päivää. B.Gatesin Microsoftilta tulee maailman pienimmät mikrosirut, jotka voidaan injektoida ihmiseen. Sitten löytyy vielä pienempää nano kokoista sirua, jotka ovat niin pieniä, että ne saadaan asennettua vaikka solun sisälle.

        Aiheeseen kannattaa perehtyä jos kiinostaa...Teknologia on jo varsin pitkällä.

        T. Ap.

        Näitä on testattu jo monessa maassa ja ne tulevat koronan varjolla.
        https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/06321389-6b34-493a-b038-a31310ac1b6a


    • Anonyymi

      "Miksi meidän hallitus murhaa kansaa tietoisesti, "

      Lammaskansanedustajat ovat valinneet pitää mieluummin huolta urastaan kuin puolustaa valitsijoidensa etuja.
      Korkein johto kaikissa maissa koostuu lähes kokonaan psykopaateista. Syvästi piittaamattomista omaneduntavoittelijoista, joilla ei ole omaatuntoa eikä kykyä asettua toisen asemaan. Ehkä ei aivan sataprosenttinen luonnonlaki mutta melkein. He ovat se ihmistyyppi jolla on edellytykset kivuta korkeimmalle, koska he ovat vallanhaluisia ja häikäilemättömiä. Heillä ei oikeastaan ole muuta motivaatiota kuin valta.

      Tavikset, jotka äänestävät poliitikot valtaan, eivät taas yleensä ole näin häiriintyneitä. (Hehheh,.) He ovat yleensä tuntevia ihmisiä, joilla on enemmän tai vähemmän moraalia. Valitettavasti he luulevat muidenkin olevan samanlaisia. Heidän on vaikea kuvitella, että jollekulle ei olisi mitään väliä toisten tunteilla tai oman kokonaisen kansan edulla.
      Varsinkin kun nämä puhtoiset poliitikot väittävät muuta.

      Nytkin koronapländemia etenee ja piikitysralli kiihtyy koska tavikset luottavat poliitikkoihin. He eivät ymmärrä, että vallanpitäjiin ei kannattaisi aina luottaa.
      Luottamus on erityisen suurta koska kusetuksessa ovat mukana valkotakit, lääkärien ammattikunta. Valitettavasti heidänkin johdossaan on em. luonnerakenteella varustettuja muista piittaamattomia henkilöitä.
      Johtavat lääkärit ottavat suuria summia rahaa lääkeyhtiöiltä erilaisina apurahoina ja tutkimusrahoituksena ja suoranaisina lahjuksina. Asiasta on paljon dokumentteja julkisesti esillä ja sitä pidetään lääkärien keskuudessa luonnollisena, ei edes ymmärretä että taloudellisesti tuottoisa yhteistyö lääketehtaiden kanssa on korruptiota.

      Poliitikothan saavat ohjeensa Maailman talousfoorumilta. Eivät jokainen henkilökohtaisesti suoraan tietenkään, mutta linjat määritellään Bilderberg-kokouksissa joihin osallistuu pääministeri, muita kihoja, valtamedian päätoimittajia ja muita vaikuttajia. Sieltä sanellaan mitä WHO tekee, ja THL.

    • Anonyymi

      Hevosillehan se on tarkoitettu(kin).

    • Anonyymi

      loislääkettä en ottas itse sillä luotan rokotukeen

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Huuhaa.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      2015
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1763
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1634
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1430
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      63
      1355
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      18
      1298
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1282
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    9. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      71
      1241
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1231
    Aihe