Rokotukset ja tuperkuloosi.

Anonyymi

Vaikka meillä ei vielä ole ollut pandemiaa, niin rokotusten myötä uskon, että tulemme sellaisen vielä näkemään.
On nimittäin niin, että:
Maailman terveysjärjestö (WHO) on arvioinut, että joka kolmannella maapallon asukkaalla on piilevä tuberkuloositartunta, joka yleensä on saatu jo lapsuudessa.

-Eli 33% maapallon asukkaista kantaa tuperkuloosia elimistössään piilevänä ja mikä pitää sen piilevänä on t-lymfosyytit! Sama pätee lukuisiin muihinkin piileviin virustauteihin mitä ihmiset kantaa. T-lymfosyytit ehkäisee myös syöpää..
No miten tämä liittyy koronarokotteisiin? Siten, että rokotteet ajaa t-lymfosyytit alas, mikä tulee johtamaan näiden erittäin vaikeasti hoidettavien piilevien sairauksien puhkeamiseen. Kun tuperkuloosia alkaa olla kunnolla liikkeellä, niin sitten se on menoa.

-Uskon, että näemme vielä todellisen helvetin tulevaisuudessa. Se mitä näemme juuri nyt ei ole mitään.

-Rokotukset on lopetettava VÄLITTÖMÄSTI!

T. Wick.

8

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Siksi en ota koronarokotetta kun olen tubi rokotteen saanut lapsena. Aikuinen ei tarvitse kuin jäykkäkouristus,kurkkumätä ja hinkuyskä tehosteen kolmosrokotteena ei muuta elämässään. Moni vaan ei tiedä onko jäykkäkouristus rokote voimassa ja jos ei se tappaa 100% jos sen saa eikä heti sairaalaan mene jos pikkasen tulehtuu haava. Jäykkäkouristus bakteerin saa kotieläimiltä eli kissan kynnen raapaisu voi altistaa sille tai jos mullassa möyrii kasvimaalla avo haava kädessä.

    • Anonyymi

      Minulla oli pienenä tubin vasta aineita .

    • Anonyymi

      "Olet oikeassa,vielä kun tulee mutaatioita koronaviruksen jatubin,kurkkumädän,isorokon,lavantaudin,koleran,tulirokon,denguekuumeen,ebolan,tuhkarokon ym. kanssa,peli on pelattu"!!!

    • Anonyymi

      No niin. Fauci varoitti nyt sitten tuperkuloosista Ukrainan sodan seurauksena..Siellä sitä on kuulemma jo reippaasti liikkeellä ja nyt nämä pakolaiset lappaa sitten ympäri eurooppaa. Ihan kuten ennustin.
      -Tuperkuloosi tulenee olemaan seuraava pandemia.

      Wick.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Video jossa lääkekeksinnöstä kerrotaan

        https://twitter.com/kieranjwhite/status/1498863314042068995?t=x_lzh3l72-WkzWgMpDEYdQ&s=19


    • Anonyymi

      Lukuisat, pääasiassa nuoret urheilijat, kärsivät sydänkohtauksista tai kuolevat urheillessaan. Monet näistä tapauksista tulevat pian sen jälkeen, kun he ovat saaneet COVID-rokotteen. Vaikka on mahdollista, että näin voi käydä ihmisille, jotka eivät ole saaneet COVID-rokotetta, pelkät luvut johtavat selvästi muuhun selitykseen.

      ”COVID-rokote on normaali rokote, joka on turvallinen ja tehokas”, sanoivat ns. terveydenhuollon ammattilaiset, jotka vastaavat COVID-rokoteohjelmista ympäri maailmaa.

      Heidän lausuntonsa seurauksena on kuitenkin nähtävissä jatkuvasti kasvava luettelo pääasiassa nuoria urheilijoita, jotka ovat kokeneet vakavia lääketieteellisiä ongelmia vuosina 2021/2022 yhden tai useamman COVID-rokotteen ottamisen jälkeen.

      Koska monia näistä ei raportoidu virallisiin tietokantoihin, Good Sciencing -tiedejulkaisu alkoi jakaa ja dokumentoida tietoja kaikista urheilijoista, joilla oli raportoitu vakavia lääketieteellisiä ongelmia rokotuskampanjan alkamisen jälkeen.

      Tietokanta sisältää urheilijan nimen ja kuvauksen terveydentilasta. Myös rokotustila kirjataan mikäli se on saatavilla. Useimmat, elleivät kaikki, näistä urheilijoista ovat kärsineet sydänongelmista COVID-rokotteen jälkeen, ja osa urheilijoista menehtyi sairaskohtaukseen. Järkyttävät uvut kasvavat edelleen.

      ”624 urheilijaa kärsi sydänpysähdyksistä ja muista vakavista terveysongelmista, 387 kuoli saatuaan COVID-rokotteen”, raportissa todetaan.

    • Anonyymi

      Huippuasiantuntija, joka on ollut täysin oikeassa (ikävä kyllä) mRNA-COVID-rokotteiden akuuteista terveysvaaroista maailman kansoille, mikrobiologian johtava professori, tohtori Sucharit Bhakdi, on tuonut esiin rokotettujen autoimmuunisaurauksien vaaran ja erityisesti, tuberkuloosin, jo mRNA-piikitysagendan julistamisesta lähtien.

      Ilman mitään mitään järkevää perustetta, Bhakdi on samaan aikaan ollut valtamedian vaikenema ja hallintojen täysin sivuuttama, koskien erityisesti Pfizerin, Modernan ja J&J:n mRNA-koronarokotteiden seurauksia, joista hän on varoittanut valtavalla muiden asiantuntijoiden tuen voimalla. Bhakdi kertoi mm. tammikuussa tuoreiden tietojen viittaavan siihen, että erityisesti tuberkuloosi-epidemia on erityinen vaara tehostepiikitysten seurauksena.

      Ns. koronarokotusten todellinen kauheus on professorin mukaan siinä, että mRNA-piikitettyjen ruumiissa aktivoitu autoimmuunihyökkäys, joka johtaa ihmisten elimistöjen itsetuhoutumiseen. Hän tiedostaa sen, että tämä tapahtuu monin tavoin, voimistaen piileviä sairauksia, jotka ihmiskehon luonnollinen immuniteetti normaalisti pitää hallinnassa, mutta ei enää.

      Bakhdi antoi tammikuussa 2021 selväsanaisen varoituksen erityisesti tuberkuloosin räjähtämisen vaarasta, joka on alkamassa piikkituhojen pahetessa ja hänen mukaansa jokainen mRNA-piikitys pahentaa tilannetta entisestään. Hän totesi tuolloin, että ihmiskunta on tuhon partaalla.

      Mitä tulee Faucin myöntämään tuberkuloosin ja myös HIV:n leviämisen vaaraan, Bhakdin alla olevaan videoon kannattaa käyttää elämästään 15 minuuttia ja vaikka englantia ei juuri osaisikaan, hän käyttää kertoessaan selkeää puhekieltä ja tekee viestinsä selväksi aivan jokaiselle:

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      165
      6911
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      36
      4087
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      26
      2065
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1999
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1849
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1666
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      28
      1591
    8. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1583
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      20
      1564
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      36
      1408
    Aihe