Evidensia lääkäriasemat

Anonyymi

Tosi törky asiaton palvelu. En suosittele missään tapauksessa. Törppo lääkärit ja apulaiset. Iik miten me saadaan pidettyä tätä pikku piskiä aloillaan. Myllypuro ja Aurinkolahti. Sääli sinne meni lapsen 250€ kankkulan kaivoon. Onneks ei sentään omia rahoja tuohon puoskaripuljuun.

17

1178

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Epäsensitiviat helvetin kalliita puljuja hoidattaa lemmikit.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Lopetin minäkin asioinnin Evidensiassa järjettömien hintojen, eläinten rajun käsittelyn (naislääkäri) ja valtaosin töykeän asiakaspalvelun takia.
      Kolmesta tapaamastani asiakaspalvelijasta? vain yksi oli leppoisa ja pätevä, yksi katsoi kuin hullu puuroa, ja yksi nuori nainen sanoi sanatarkasti: " eipäs mennä vielä minnekään". Tämä tapahtui valmistautuessani maksamaan.
      Puulaakin laatu-hinta suhde ei ole kunnossa. Eniten harmitti eläinten kohtelu.

    • Anonyymi

      Ihan samat kokemukset Keravan Evidensiasta. Lisäksi arka eläimen käsittely ja töykeä asiakaspalvelu. Suoraan vaihtoon!

    • Anonyymi

      ...

    • Anonyymi

      Miten on mahdollista, että viestit ei mene läpi toisella palstalla, ei ole mitään hapokasta tullut kirjoitettua, ihan asialinjalla aina!
      Vai onkohan Jaana Kavoniuksen nimi bannattu?

    • Anonyymi

      Jyväskylän tuoreessa Evidensian eläinsairaalassa ei olla kiinnostuneita lemmikin edusta. Menet pyytämään jatkuvaan lääkitykseen jatkoa reseptiin niin ei anneta kun vuosikontrolli oli venähtänyt. Kuka nyt herkästi stressaantuvaa astmaa sairastavaa mirriä raahaa 30 asteen pakkasessa sinne jos ei ole akuuttia hätää? Ehdotin että olis nyt kirjottaneet parin kuukauden tarpeeseen lääkettä, jotta tulen katin kanssa kontrolliin ja hammaskiven poistoon kun ilmat lämmenneet.
      Eivät antaneet vaihtoehtoja. Ajattelin sitten että otetaan samalla sitten keväälle suunniteltu hammaskiven poisto, mutta tajusin heti miksi hinnastot ei ole heillä netissä. Hammaskiven poisto 290 euroa ja päälle vielä saisi hammasröntgeniä 95 euron hintaan halutessaan. Totesin että Omaeläinklinikalla vuosia aikaisemmin alkanut asiakassuhde päättyy tähän.
      Jyväskylässä on monta muuta eläinlääkäriä joissa tuo hammaskiven poisto on puolta halvempi tai jopa alle satasen. Aivan älytön hinnottelu ja eläimen näkökulmasta ei todellakaan katsota asioita!

    • Anonyymi

      2021 vuoden syksyllä kanini oli hypännyt häkin päälle (kani on asunnossa vapaana elävä, häkissä heinät ja vessalaatikko) ja sen päältä alas hypätessään sillä oli jäänyt jalka kaltereiden väliin, josta johtuen sekä kyynär- että värttinäluu olivat murtuneet. Oli lauantai, kello 22. Lähistöllä ainoa päivystävä eläinlääkäri oli Evidensian Eläinsairaala Vethaus. Kanin otti vastaan kaksi nuorta hoitajaa, joiden ammattitaito oli sitä luokkaa että joutuivat jahtaamisen jälkeen rauhoittamaan kanin piikillä, jotta edes saivat sen kiinni ja käsiteltyä (kani laskettiin lattialle kun arvioitiin kuinka paha vamma oli).

      Itse en uskaltanut käsitellä kaniani, sillä en halunnut vahingossa tehdä murtumasta pahempaa, mutta olettaisin kuitenkin ammattilaisten pystyvän tähän ilman rauhoittamista, kun kanini käsittely toisilla klinikoilla on onnistunut ongelmitta.
      Kani nukutettiin rauhoittamisen lisäksi, siltä otettiin röntgenet ja se sai voimakkaat kipulääkkeet. Röntgenten jälkeen kerrottiin, että heidän klinikkansa ei voi hoitaa kaniani enempää, sillä heillä ei ole kaneihin erikoistunutta eksoottisten eläinten eläinlääkäriä, vaan kani tulee hoidattaa seuraavana päivänä Vantaan Tammiston Evidensiassa. Kertoivat tämän vasta sen jälkeen kun kaikki toimenpiteet tällä klinikalla oli jo tehty. Tämä tarkoitti sitten myös sitä, etteivät he viitsineet edes lastoittaa kanin jalkaa tai jollakin tavalla tukea murtumaa, jottei se yön yli menisi pahemmaksi. Kipulääkkeiden ansiosta on myös todennäköistä, että kani saattoi käyttää kipeää jalkaansa yön aikana, sillä se ei tuntenut kipua kunnolla. Ymmärrän miksi tietynlaisten eläinten hoitoon tarvitaan erikoistunut lääkäri, mutta en sitä, ettei koiria ja kissoja ammatikseen lastoittavat hoitajat osaa lastoittaa yhden nukutetun kanin etujalkaa kun heillä on röntgenet näyttämässä millaisesta murtumasta on kyse ja kun kanin etujalka ei nyt anatomisesti niin paljon eroa kissasta tai koirasta.

      Matkustimme kanin kanssa Tammiston Evidensiaan seuraavana aamuna, jossa kani jälleen nukutettiin ja jalka vihdoin lastoitettiin edellisten röntgenkuvien perusteella. Jälkikäteen ajatellen nämä röntgenet tuskin pitivät enää paikkansa, kun kanin jalka ei ollut tuettuna millään yli 10 tuntiin. Kipulääkkeet ja ohjeet kotiin, suunniteltiin jatkotoimenpiteitä. Hinta yhteensä käynneistä reilusti yli tonnin.

      Kotona kani sai tämän huteralta vaikuttavan lastan kuitenkin jalastaan itse pois jo ensimmäisten 48 tunnin sisällä. Onneksi oli maanantai ja olin pääkaupunkiseudulla, joten pystyin viemään kanin sitten Porvooseen Linnunmäen eläinklinikalle, jonne pääsin hätätilanteesta johtuen näyttämään kania heti kun eläinlääkäri vaan kerkesi muiden asiakkaiden keskellä sitä katsomaan, jotta jalka saataisiin uudelleen tuettua mahdollisimman pian. Tämä eläinlääkäri osasi käsitellä kaniani todella sujuvasti, jopa yhden käden varassa, ei siis tarvinnut rauhoittaa turhilla, kanille vaarallisilla elimistön toimintaa hidastavilla piikeillä (kanin GI-stasis riski). Uudet röntgenet, nukutus, jalka pakettiin + heräämisen tarkkailu klinikalla, hinnaksi n. 350 e, keskellä kiireistä päivää ilman ajanvarausta. Röntgenistä selvisi, että murtuma oli mennyt alkuperäistä pahemmaksi, luultavasti ensiavun puutteesta johtuen ensimmäisessä Evidensiassa. Pääsin kotiin huojentuneena, mutta valitettavasti tämäkin lastoitus irtosi kanin omasta ansiosta n. viikkoa myöhemmin ja jouduin viemään kania tänne uudelleen jolloin päätettiin että paras vaihtoehto oli laittaa jalka kokonaan kipsiin, ei vain lastalla. Kipsi täytyi vaihtaa 2 viikon jälkeen kontrollikäynnillä, hinnat kuitenkin pysyivät kohtuullisina ja palvelu oli ystävällistä ja auttavaa. Kani toipui lopulta murtumasta heidän hoidollaan n. 1,5 kuukauden jälkeen täysin. Murtuman kärsinyt jalka on ollut yli kaksi vuotta oireeton.

      TLDR; Evidensian toiminnan takia jouduin maksamaan huikeita summia siitä, että ottivat yhdet röntgenet ja pahensivat kanin murtumaa, kun eivät tehneet sille minkäänlaista ensihoitoa ja ohjasivat minut vain toiseen Evidensiaan seuraavana päivänä ja vasta sitten kun olivat täällä ensin ehtineet rahastamaan. Valitin tästä, mutta vastasivat että minkäänlaista hoitovirhettä ei ollut tapahtunut. Olen hyväksynyt tämän tosin nyt omana naiiviutenani, kun herätyskellot eivät soineet jo siinä vaiheessa kun kaksi avuttoman oloista hoitajaa jahtasivat kaniani ympäriinsä, tai kun en pistänyt enemmän vastaan kun tajusin etteivät he olleet missään aikeissa laittaa jotakin tukea kanin jalkaan yön yli. Olen kuitenkin tämän kokemuksen jälkeen suhtautunut erittäin varauksella kaikkia Evidensian klinikkoja kohtaan ja toivon, ettei enää koskaan tule lemmikkien kanssa niin vakavaa hätätilannetta että joudun viemään niitä Evidensialle hoidettavaksi kun muuta vaihtoehtoa ei ole. Olen nykyään myös lähes neuroottisen varovainen, ettei tilannetta, jossa kanini jalka voisi jäädä taas häkin kaltereiden väliin (tms) pysty enää koskaan syntymään. Kyllähän tästä jotain sentään opittiin, jos ei muuta.

      • Anonyymi

        Kuulostaapa hurjalta tuo sinun kokemuksesi. Olen todella pahoillani myös kanisi kärsimyksen vuoksi. Itseäkin rahastettiin turhaan Oulun Evidensiassa. Traumatisoiduin kokemuksestani enkä koskaan enää vie mitään eläintä kyseiseen puoskarifirmaan. Rahat pois meininkiä.


    • Anonyymi

      Täällä vähän sama kokemus! Kasvaimia ja syöpä jota ei ollutkaan. Lääkäri Evidensia espoossa.
      Jouduin pakosta menemään Evidensiaan vkonloppuna pari v sitten Marraskuussa 2021 sairaan koiran kanssa, kun oma puolet halvempi EL ei omaa vkonloppupäivystystä. No, se ripuli ja oksentelu mielestäni viittasi suolistotulehdukseen, mitä varten olisin halunnut litran tiputuksen ja antibiootit. Kuten monesti aikaisemmin,. Koirani oli silloin 12 vuotias ja perusterve. Menin Evidensiaan ja lopputulema oli että koirani joutui jäämään vuorokaudeksi tarkkailuun kun ei löytynyt syytä oksentelulle ja ripulille, se tutkittiin, löydettiin kummastakin kiveksestä kasvain, vatsanpohjukassa varjostuma eli syöpää epäiltiin, maksa suurentunut ja haimassakin jotain. Antoivat 3 kk elinaikaa, kallista oksentamisen estämislääkettä ja antibiootit. Halusivat leikattavan auki jotta voivat ottaa näytteet vatsanpeitteistä yms. ja lisää tutkimuksia. Siitä pölmistyneenä sanoin että koira on 12 v ja ei kestä leikkausta, eli en halua mitään ronkkimista. Ja lähdin kotiin koirani kanssa, vaikka he vetosivat siihen että minun pitää miettiä koirani terveyttä ja että olen edesvastuuton kun en lähde avaamaan koiraa....Lasku tästä huvista oli 1800 euroa! Se leikkaus muuten olisi ollut n 2000 e lisääja sitä ennen erikoislääkärin tapaaminen tunnin verran vain 500 e. Sitten mietin ja pohdin koko illan, surin sitä että koirani on sairaana ja ehkä menetän koirani 3 kk sisällä. VIimeinen joulu. Se siitä. Nyt on vuosi 2024 ja koirani koki varmaan ihmeparanemisen koska oireet lähtivät samantien, kallista oksennuslääkettä en ole tarvinnut ja koira ollut terve kuin pukki antibioottikuurin saatuaan. Kivekset pehmeät ja eivät ole arat tai suurentuneet. Mikä ihme kasvain ja syöpä?

      Ajattelin kyllä että teen ilmoituksen tästä Eviraan koska oli aika onnetonta että lääkäri tekee noin pahan virheen ja onko niillä joku palkkiomenettely kun myyvät lisäpalveluja tms....äänestän jaloillani ja äänelläni, kerron kaikille joka vain kuuntelee tästä ja yritän varmistaa, että ihmiset valitsevat paikallisen yksityisen eläinlääkärin Evidensian sijaan. Miten evidensian lääkärit kestävät tätä? EIkö ole mitään moraalia vaan tyrkytetään kaiken maailman testejä ja virheellisiä diagnooseja..

      • Anonyymi

        Toivottavasti teet ilmoituksen. Nyt kun katsonut ton YLE MOT:n EVIDENSIASTA niin en enää ikinä tule viemään kissaani Evidensiaan. Ajan ennemmin vaikka toiselle puolelle Suomea johonkin muuhun paikkaan jos hätä tulee.


      • Anonyymi

        Tuo on kyllä ihan hirveää. Kannattaa ehdottomasti kertoa eteenpäin niin paljon kuin mahdollista. Melkein itku tulee näitä lukiessa. Niin paha mieli itselläkin on Evidensiasta. Liian iso pulju jossa vastuuta kierrellään ja pallotellaan edestakaisin. Minullekin yritettiin pakkomyydä lisäpalveluita. Veivät rahat ja huijasivat alennuksissa. Ei ikinä enää.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Onko kellään tietoa miten nämä ihmiset saa vastuuseen ihmisten rahastuksesta ja eläinten turhista tutkimuksista?

      • Anonyymi

        Yksinkertaisesti sillä että äänestää jaloillaan.


    • Anonyymi

      Kallis ja surkea palvelu.

    • Anonyymi

      Ainoa päivystävä eläinlääkäri monella paikkakunnalla. Kiire on varmaan lääkäreillä mutta eutanasian ehdottaminen pitäisi olla viimeinen keino, ei ensimmäinen. Ymmärrän kyllä että eutanasiallakin saa nopeasti rahat. Jos vielä joskus kykenen surustani ottamaan lemmikin, vien sen eläinlääkärille, en evidensian eutanasiapalveluun

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      304
      3381
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1629
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1480
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      52
      1361
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1250
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1230
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1180
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      45
      1161
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1127
    10. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      158
      1053
    Aihe