Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

1 kerran rokotettuja enää 86.3%

Anonyymi

Perjantaina lukema oli 88.1%.... taitaapi alkaa siis kuolo korjata isolla kädellä piikkeilijöitä.noh eipä turhaan ruumiskontteja hus alueelle roudaa...

18

62

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kuulin että sairaalapaikat olisi jaettu niin että teho paikat ovat kiikkikammoisille ja jos rokotettu tarvitsee hoitoa koronatartunnan aiheuttamiin vaivoihin käy sairaanhoitaja kotona antamassa buranaa. Näin säästetään kulkutautimyönteisten henkiriepuja sekä mahdollistetaan hoitopaikat heille. Nythän rokottamattomat ovat jo miehittäneet teho-osastot.

      • Anonyymi

        En ole ihan varma että mikä tuollaisen kirjoittajaa vaivaa. Tietysti kun kirjoitellaan anonyymisti, saattaa se tehdä tepposet joillekin. On helppo kirjoitella mitä sylki suuhun tuo, mutta koetappa olla 100% asiassa, se onkin vaikeaa.

        Omat arvaukseni kirjoittajasta:

        -kaamosmasennus
        -turhautuma
        -unettomia öitä
        -karmea väsymys
        -alkoholismi
        -työttömyys
        -henkinen pahoinvointi
        -ylipaino
        -paniikki ja pakokauhu koronasta johtuen

        En tiedä menikö kuinka moni kohdalleen, mutta noista elementeistä todennäköisesti tämän epätasapainoisen kirjoittajan elämä ja maailmankuva rakentuu.

        Ei voi sanoa kuin että jaksamista, varmasti on vaikeaa.


      • Anonyymi

        Turhaan syyttelet. Muiden syiden takia sairaalat täyttyy kuin koronan ja mistäs vitusta tietäisit tän hetken tilastoa? Monesti piikitetty luokitelllaan piikittämättömäksi. Oli aikaa piikin ottamisesta kulunut luukaa tai liian vähän.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Turhaan syyttelet. Muiden syiden takia sairaalat täyttyy kuin koronan ja mistäs vitusta tietäisit tän hetken tilastoa? Monesti piikitetty luokitelllaan piikittämättömäksi. Oli aikaa piikin ottamisesta kulunut luukaa tai liian vähän.

        Ihminen on rokottsmaton jos ensimmäisestä rokotuksesta on kulunut alle 21 päivää ja siitä ikminen muuttuu täysin rokotetuksi kun toisetsa rokotuksesta on kulunut 7 päivää. Rokotettu ei muutu missään välissä takaisin rokottamattomaksi vaikka rokotteen teho laskisikin. Iso osa sairaalassa olevista rokotetuista on hauraita vanhuksia tai muuten sairaita joten rokottamattoman riski joutua sairaalahoitoon on varsin suuri verrattuna terveeseen nuoreen rokotettuun.


    • Anonyymi

      Itävallassa ovat tutkijat todenneet, että kaikki elämän kovan koulun käynneet kuolevat vuoden sisällä.

    • Anonyymi

      Tai sen piikin teho niin onnettoman lyhyt etteivät ole kerenneet piikille vaan ovat taas piikittämättömiä. Toivottavasti.

    • Kun aikaa kuluu niin vanhempia ihmisiä kuolee ja nuoremmat täyttävät 12. Vanhempien ihmisten rokotekattavuus on parempi kuin alle 12-vuotiaitten. Viikonloppuna ei tosissaan kuollut jotain 70 000 ihmistä vaikka antivakserit niin toivovatkin.

      • Näyttääkin olevan tietojärjestelmävika:'THL:n datassa koronarokotteen saaneiden määrässä 14.1.2022 alkaen puutteita. Hyvinkään, Järvenpään, Mäntsälän ja Pornaisten koronarokotustiedot ovat puutteellisia, koska potilastietojärjestelmän tiedonsiirtoa korjataan.'. Jossain 88.3% kohdilla siis mennään.


      • Anonyymi
        hvp27 kirjoitti:

        Näyttääkin olevan tietojärjestelmävika:'THL:n datassa koronarokotteen saaneiden määrässä 14.1.2022 alkaen puutteita. Hyvinkään, Järvenpään, Mäntsälän ja Pornaisten koronarokotustiedot ovat puutteellisia, koska potilastietojärjestelmän tiedonsiirtoa korjataan.'. Jossain 88.3% kohdilla siis mennään.

        Kyllä taas näki että vammaiset oli kommentoimassa.ei tajunnut aloituksesta tuon taivaaallista


    • Anonyymi

      "rokotteen" micropartikkelit alkavat vaikuttaa, hitaasti mutta varmasti kun kuolema ja siihen ei ole olemassa vastamyrkkyä

    • Anonyymi

      Voiko lie olla muuta kuin että yksi kertaa rokotetut siirtyy ottaessaan toisen piikin kaksi kertaa rokotetuihin ja ei näin ollen enää näy 1krt rokotetuissa tilastoissa.

      • Ihminen säilyy rokotettuna vaikka ottaa toisenkin rokotteen. Toisesta rokotuksesta 7 päivässä on sekä rokotettu että täysin rokotettu.Kyseessä on tosissaan tietojärjestelmävika joka korjattaneen pian.


      • Anonyymi
        hvp27 kirjoitti:

        Ihminen säilyy rokotettuna vaikka ottaa toisenkin rokotteen. Toisesta rokotuksesta 7 päivässä on sekä rokotettu että täysin rokotettu.Kyseessä on tosissaan tietojärjestelmävika joka korjattaneen pian.

        --Ihminen säilyy rokotettuna vaikka ottaa toisenkin rokotteen. --

        Jos se rokote nyt ensin saadaan kehitettyä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        --Ihminen säilyy rokotettuna vaikka ottaa toisenkin rokotteen. --

        Jos se rokote nyt ensin saadaan kehitettyä.

        Hyvin sanottu👌😂


    • Anonyymi

      Eiköhän tuossa ole se tilanne että kun kerran rokotettu ottaa toisen rokotuksen, hänet poistetaan tästä kerran rokotettujen tilastosta ja siirretään kahdesti rokotettujen tilastoon.

      • kerran rokotettuja on 86.3% ja kahdesti rokotettuja 82.6% joten teoriasi ei pidä paikkaansa.


    • Anonyymi

      Koronapiikin ottaneet alkavat tajuta virheensä ja panikoivat koko ajan pahemmin.

      Korona itse alkaa olla hiipumaan päin, ja vielä on kymmeniä prosentteja väestöstä rokottamatta. THL:n näkökulmasta katsoen on siis nopeutettava piikitystahtia, ettei epidemia ehdi päättyä itsestään.

      Näyttää siltä, että Kiurun ja THL:n ponnisteluista huolimatta rokottamattomia jää merkittävä vertailuryhmä, kun ruvetaan tutkimaan mRNA-ruiskeen aiheuttamia kuolemia ja sairastumisia. En ole pahantahtoinen ihminen, mutta olisin tosi iloinen jos jonain päivänä saisin nähdä ministeri Kiurun ja THL:n johtoporukan oikeudessa vastaamassa uhkailu- ja pelottelukampanjastaan.

      • Anonyymi

        Maassa on miljoonia piikkejä odottamassa piikitettäviä. Iso osa piikeistä vanhenee helmikuussa. (Joulukuun A-studiossa Paula Risikolta "lipsahti" , että on Moderna-rokotteita, YleAreenasta voi katsoa, loppupuolella ohjelmaa)

        Maahan tulee ainakin 200000 uutta piikkiä joka viikko lisää. Tätä taustaa vasten tämän hurjan piikitysvimman ymmärtää.
        Kyllä menee silti paljon ongelmajätteisiin.

        Ei ole muuten aikoihin näkynyt tästä rokotuspuolesta vastaavaa THL:n Mia Kontiota noissa tv:n pandemiainfoissa. Onkohan mennyt pupu pöksyihin?


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      2025
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1763
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1634
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1440
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      63
      1365
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      18
      1298
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1282
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    9. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      73
      1260
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1231
    Aihe