Mielenvikaisten kaksintaisetlu

Anonyymi

Nyt näyttää siltä että keskustelun taso on mennyt siihen pisteeseen että rokottamattomat vastaan rokotetut kirjoittavat tasan tarkkaan mitä sattuu. Kummankaan puolen kommenteissa ei pääsääntöisesti joitakin poikkeuksia lukuunottamatta mitään järjen hiventäkään. Tuntuu kuin kaksi eri mielisairaalaa olisivat kisailemassa keskenään kumpi keksii paremman provon. Säälittävää.

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Osuvasti verrattu. Kisaa käy fanaatikot molemmin puolin vajailla tiedoilla.
      Eikä se kokemuskaan oikein paista läpi kirjoituksista. No pääasia että lapsilla on hauskaa.

      • Anonyymi

        ei ole lapsilla hauskaa kun lopetetaaan nuoruus pistämällä mrna olkaan...säälin lapsia.mengelit palakoot helv3TISSÄ


    • Anonyymi

      Ihmisten jaottelu on vahingollista. Itse en nimitä itseäni enkä ketään muutakaan miksikään sen perusteella mitä pistoksia olen joskus ottanut. Olen vain ihminen.

      Joka tapauksessa, kun ihmisten keinotekoinen jaottelu rokotusstatuksen perusteella kuitenkin on johtanut yhä paheneviin lieveilmiöihin yhteiskunnassa, niin on aiheellista laittaa tähän katkelma HUS:n ylilääkärii Miikka Korjan tviittiketjusta:

      "Hämmentävää, kuinka osa stigmatisoi rokottamattomia. Rokottamattomat lukittava koteihinsa (superkoronapassi). Tai pakkorokottaa. Tai maksattaa hoitokustannukset. Uskotaan, että kun Suomen aikuiset rokotettu, nopea paluu normaaliin. Siksi pakkoruiskut ai superpassi. Väärin!"

      "Rokottamattomat leimattiin itsekkäiksi typeryksiksi, jotka eivät halunneet suojella yhteisöä. Hieman kuten kangasrättiä käyttämättömät (LUE: maskittomat).
      Mutta rokotteet eivät estäneet tartuntojen leviämistä rokotettujen välityksellä. Sitten tuli vielä omikron!"

      "Tartuntojen valossa voidaan puhua jopa rokotettujen pandemiasta. Omikron tarttuu erit. rokotettuihin (myös rokottamattomiin). Boosterinkin saaneet voivat toimia supertartuttajina. Koronapassitapahtumat lisäävät tartuntoja, ja rokottamattomienkin sairastumisriski kasvaa."

      Korja esittää tilastoja mm. Portugalista, joka on maailman rokotetuin maa. Luvut osoittavat, että korkea rokotekattavuus ei estä koronan leviämistä. Lisäksi suoja hiipuu.

      "Sivistyneessä ja koulutetussa maassa toivoisi, että angsteista, pelosta & ahdingosta huolimatta räikeä stigmatisointi unohdetaan. Sillä mahdollisia pitkäaikaisvaikutuksia.
      Jos pahaa oloa pakko purkaa, oikea kohde terveysjohtajat & poliitikot, eivät rokottamattomat."

      Ylilääkäri suomii myös tehohoidon huonoa järjestelyä:

      "Tehopaikkojen ja th-johtamisen suhteen toiminta ollut surkeaa. Esimerkki niin poliittisen kuin terveydenhuollon kriisijohtamisen mahalaskusta.
      Kun vielä K-A-H-D-E-N koronavuoden jälkeen Euroopan yksi suurimmista (monella mittarilla suurin) sairaaloista on polvillaan 15-20 koronainfektiosta aiheutuvan tehohoitopotilaan kanssa, ja yhteiskunta laitettava kiinni, syy ei ole rokottamattomien."

      https://mobile.twitter.com/MKorja/status/1476846498356867073

      • Anonyymi

        samaa mieltä. Ihmiset ovat tulleet epäinhimillisiksi. Kiitos kyllä Suomen päämedioiden.


    • Anonyymi

      Vastakkainasettelu on osa pländemiajuonta. Hajota ja hallitse. Vanha juttu. Tässä on taustalla maailmanpolitiikka, Maailman talousfoorumin, EU:n ja Kiinan Great Reset -suunnitelma.

      Kun ärsyynnymme toisillemme piikeistä tai vaikka maskien käytöstä tai käyttämättömyydestä, pelaamme meitä vahvempien ja ilkeämpien pussiin.

      Se pitäisi koettaa muistaa joka hetki. On kuitenkin itse kunkin vaikea olla provosoitumatta ainakin joskus. Homma pelaa niin, että kun ilmapiirissä on niin paljon pelkoa ja ahdistusta (median pelkopropaganda) joka purkautuu välillä joltain taholta aggressiivisuudeksi - avointa tai kyräilevää - niin kaikki alkavat olla varuillaan. Varuillaanolo muuttaa omaa käyttäytymistapaa siten, että kanssaihmiset saattavat tulkita sen virheelliseksi peitellyksi vihamielisyydeksi, Ja siitä kierre jatkuu.
      Huoh.... Kunpa päästäisiin tästä...

    • Anonyymi

      Joillekin nämä tilastokäyrät eivät aukea ja jotkut eivät halua uskoa niitä. Kaikissa tilastoissa näkyy sama trendi: ne maat, joissa on kattavin rokotettujen osuus väestössä, killuvat tartuntatilastojen kärjessä. https://t.me/JFK_TV/7774
      Ja ei, eivät rokottomat ole tähän syyllisä. Ei heitä ole ollut risteilyaluksilla tai Antarktiksella tartuttamassa rokotettuja. Siellä on ollut vain ja ainoastaan rokotettuja. Ja suurin osa heistä on saanut tartunnan. Miksihän meillä sairaaloissa poissaolot ovat alkaneet sulkemaan osastoja? Työnantaja ei taida päästää rokottomattomia enää hoitotyöhön, joten olisiko sillä piikillä sittenkin sormansa pelissä?
      https://t.me/TheDailyHint/5524

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      68
      4743
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      15
      2290
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1804
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1536
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      32
      1481
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1328
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1247
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1156
    9. 23
      1102
    10. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1081
    Aihe