Saadaanko rokotekampanjaa edistäneille tahoille riittävän kovat tuomiot?

Anonyymi

Presidentti Sauli Niinistö ja perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiuru ovat allekirjoittaneet 19.11.2021 lain rikoslain 44 luvun muuttamisesta, jonka seurauksena lääketutkimuksista, kuten mRNA-piikityksistä, hyvin mahdollisesti rikoksiin tuomittavat saavat erittäin lievät rangaistukset. Uusi laki astuu voimaan tammikuun 2022 lopussa.

Laki rikoslain 44 luvun muuttamisesta kerrotaan tehdyn eduskunnan päätöksen mukaisesti, jonka perusteella lisätään rikoslakiin uusi 9 ja 9B pykälät, koskien kliinistä lääketutkimusta koskevaa rikosta ja lääketieteellistä tutkimusta koskeva rikos. Uudella lailla viitataan EU-parlamentin ja neuvoston asetukseen. Uusi rikoslain muutos astuu voimaan tämän kuun viimeisenä päivänä.

9 a § – Kliinistä lääketutkimusta koskeva rikos
”…teko on omiaan aiheuttamaan vaaraa toisen hengelle tai terveydelle, on tuomittava, jollei teosta muualla laissa säädetä ankarampaa rangaistusta, kliinistä lääketutkimusta koskevasta rikoksesta sakkoon tai vankeuteen enintään yhdeksi vuodeksi.” (Lähde Finlex)

Miksi kliinisen lääketutkimuksen ja lääketieteellisen rikoksen lakipykälistöä on muutettu juuri nyt? Fimeassa odottaa käsittelyä yli 25 000 koronarokotteista raportoitua haittavaikutusta. Todellisia tapauksia lienee moninkertainen määrä, samalla kun viranomaiset ovat osoittaneet haluttomuuden tutkia edes raportoituja rokotehaittoja.

Tiettävästi jo nyt suomalaisia on kuollut koronarokotteisiin ja valtavat määrät ihmisiä on vammautunut. Luvut kasvavat päivittäin. Todellisuus paljastuu hiljakseen, koska valtamedia ja viranomaiset vaikenevat haittavaikutuksista rokotusohjelman yhä jatkuessa.

Lukuisat Suomessa yleisesti käytettyihin kokeellisiin koronarokotteisiin liittyvät tutkimukset, huippuasiantuntijoiden lausunnot ja muut todisteet – 1000 tieteellistä tutkimusta – osoittavat siihen, että mRNA-COVID-geenimuokkauksen koronarokotteilla on suoritettu ylikansallisen ohjelman mukainen massiivinen ja erittäin vahingolliseksi osoittautunut ihmiskoe.

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Koronaplandemian takia on tehty useita outoja ja perustuslain sekä kansainvälisten ihmisoikeussopimusten vastaisia lakimuutoksia, tämä on niistä yksi. Muita ovat koronapassipäätös, hoitajien pakkorokotukset, geenitekniikkalaki ja ehkä muitakin, jotka on viety läpi hiljaisuudessa.
      Geenitekniikkalakiin tehtiin muutos kesäkuussa kun kukaan ei huomannut. Sen jälkeen väestölle voi tehdä lääketutkimusta geenejä muokkaavilla aineilla ilman että heille kerrotaan siitä.

      Nämä rikolliset lait on saatava kumotuksi, joskus. Mutta ensin suomalaisten pitäisi herätä siihen että pelättyä tautia ei ole, sellaisena kuin se on esitetty. Ja että koronatautiin on hyviä ja halpoja lääkkeitä. Ja että teho-osastoilla on koko ajan ollut riittävästi tilaa hoitaa kaikki potilaat, kärsivät he sitten koronasta tai mistä tahansa muusta Suomessa esiintyvästä taudista.

    • Anonyymi

      Kyllä juuri näin...lampaat kulkee vain laput silmillä eikä hiffaa tuontaivaallista mitö oikeasti tapahtuu.ja samaan aikaan kun mrna piikki kehossasi syö loppuakin immuniteettiäsi niin samalla kiristellään pakkoja....sairasta touhua.mielestäni tässä suuressa kusetuksessa mukana olevat tahot pitäisi tuomita sen kovimmalla lailla...eli korpilaki! Sorakuopalle ja niskalaukaus eliitin yläpäästä lähtien

    • Anonyymi

      Näyttää pikemminkin, että yritetään lakaista asiat maton alle. Sakkoja ja enintään yksi vuosi vankeutta . Tarkoittaa ensikertalaiselle 6kk ehdonalaista.
      Oikeasti maailmalla puhutaan, että kaikkien maiden poliittinen hallinto ja virkamiehet on laitettava toimintakieltoon loppuelämäkseen. Koko järjestelmä on uusittava niin, että byrokraatteja ei tarvita ja kansalaiset eivät ole ohjauksen kohteena, vaan he ohjaavat noita hallinnon henkilöitä, jotka hoitavat vain juoksevia asioita. Se tarkoittaa rangaistusjärjestelmien ja rahajäejestelmien uudistusta ja verotuksen kieltämistä.
      Onneksi en ole mukana laatimassa noita toimintaohjeita. Saattaapi olla hikinen sarka niitettäväksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      312
      3151
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      222
      1977
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1602
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      4
      1404
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      81
      1288
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      276
      1224
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      81
      1074
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      1051
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      80
      991
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      145
      867
    Aihe