Rokotusten tavoitteet vielä kerran ymmärtämättömille

Anonyymi

Rokotusten avulla on tavoitteena aiheuttaa vaaralliseksi katsottu tauti huomattavasti alkuperäistä tautia lievempänä ja tuottaa silti lähes yhtä vahva immuniteetti taudin aiheuttajaa vastaan kuin taudin sairastamalla on mahdollista saada ja ilman vakavan taudin ja kuoleman riskiä. En ymmärrä terveydenhoitoalan ammattilaisia, jotka vastustavat alansa kehitystä järjen vastaisella tavalla. Uudet rokotteet eivät sisällä itse taudin aiheuttajaa lainkaan ja silti niiden avulla pyritään saamaan sama immunivaste. Rokotettu ei siis voi saada itse tautia. Nyt koronarokotteen ja sairastetun taudin välillä ei tunnu olevan edes eroja immuniteetin kestävyyden suhteen, heikkoimmillaan noin 3kk kummallakin. Vielä ei ole voitu toteen näyttää päästäänkö parempan tulokseen yhdistelemmällä rokotuksia ja lievää sairastumista. Nykypäivän ihminen ei ole silti niin paljon viisaampi kuin 1700 luvulla isorokkoepidemian keskellä eläneet. Vaikka ei tunnettu bakteereita eikä viruksia ,osattiin ottaa sairaan henkilön rakkulasta nestettä ja laittaa terveen inmisen ihon pintanaarmmuun. Henkilö sairastui, mutta lievemmin ja kuolleisuus oli vain 1/100 verrattuna siihen että taudin sai keuhkojen kautta (tieto löytyy Lääketieteen mikrobiologian kirjasta 1985-1990 s. 331.

14

63

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kolmesti rokotettujakin on joutunut tehohoitoon ja jopa kuollut koronaan. Tästä kokeelliisesta myrkystä ei ole mitään TUTKITTUA hyötyä,ainoastaan joko haittavaikutuksia tai sitten ei minkään valtakunnan vaikutusta

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Rokotetut toivat nykyisen valtaviruksen suomeen ja levittivät sen koko maahan.

      Piikityskampanja on aiheuttanut yli 20 000 merkittävää, tai vakavaa terveydellistä haittaa. Kukaan ei tiedä miten paljon ja pahoja sairastumisia piikit aiheuttevat pidemmällä aikavälillä.

      Rokotteen tehosta on esitetty käsittämättömän paljon valheellista "tietoa" ns. asiantuntijoiden taholta ja vieläkin löytyy idiootteja, jotka niihin uskovat. Kuka muistaa, kun väittivät, että pandemia sammuu laumasuojaan, kun saadaan 70% rokotekattavuus, sen jälkeen luvattiin samaa 80% jne.

      Nyt tiedetään, että pandemia hiipuu vasta, kun suurin osa on saanut koronatartunnan.

    • Anonyymi

      Menes aloittaja, THL-trolli kotiisi jakamaan tuota propagandaa.

    • Anonyymi

      "Rokotuksen" tavoitteet ovat muuttuneet kaiken aikaa, huonompaan suuntaan. Miksi?
      Välitätkö yhtään niistä syistä joiden takia osa kansalaisista ei halua kokeellista?
      Aivan järkeviä, perusteltuja syitä löytyy.
      Tehkööt jokainen miten mieli tekee tämän asian suhteen.
      Idioottimaista halventaa toisin ajattelevaa. Sillä ei mieli muutu.
      Tässä maassa avoin keskustelu on estetty piikkien suhteen. Miksi? Ei herätä luottamusta sellainen sensuuri.

    • Anonyymi

      Niin.. on totta, että nämä injektiot eivät sisällä virusta lainkaan, vaan sen sijaan bioaseeksi luokiteltavan piikkiproteiinin rakennusohjeet soluun = Ihmisen solut laitetaan tuottamaan toksista piikkiproteiinia, joka on injektoituna täyspitkää vakaata piikkiproteiinia ja täten monin verroin viruksen sisältämää nopeasti hajoavaa piikkiproteiinia haitallisempi ja pääsee tunkeutumaan solun tumaan saakka.

      Estää solun dna: n korjausmekanismin toiminnan, sekä cd8 t-- solujen toimintaa aiheuttaen Aidsiin verrattavan tilan toistuvien injektioiden myötä..
      Läpäisee myös aivoveriesteen päätyen kaikkialle aivoihin, eli pahimmassa tapauksessa voi olla prionin kaltainen aivorappeumaa luova tekijä aikaa myöden.

      Wick.

    • Anonyymi

      Meillä töissä varmaankin n. 90% rokotettuja, siis vähintään 2 piikkiä, monella jo kolmas takana. Koko ajan heistä joku sairaana, kuulemma flunssassa. Vähän on kyllä outo tilanne. Ei tuo ollenkaan tätä narratiivia mitä THL tai media kertoo. Minut voi piikittää vain väkisin.

      • Anonyymi

        Meillä sellainen tilanne,että rokotettu perheenjäsen sai tartunnan, ja sairastui pahasti,kaksi viikkoa kuumeilua,lihassärkyä,päänsärkyä jne, ja rokottamaton ei saanut edes tartuntaa, eli ei se rokottamaton aina siellä teholla makaa.


    • Anonyymi

      Niin, ensin oli PCR-testi, joka antoi suurimman osan aikaa vääriä positiivisia tuloksia. Sitten työnnettiin maailmalla vanhukset hoivakoteihin sairastamaan tavallista flunssaa. Siinä kävi, kuten flunsissa aina käy. Monisairaat kuollevat. Media alkoi rummuttaa pandemiaa ja kertoi, että rokote valmistuu vasta 13 vuoden päästä. Tämä oli siis alkuperäinen suunnitelma ja kansalaisten piti olla tuo aika karenssissa. Onneksi armeija toi rokotteen nopeasti. Se on kokeellinen ja osaan tuotantoeriä on sekoitettu myrkyllisiä kontaminaatioita. Lisäksi erien vaarallisuus vaihtelee, kun haetaan rajoja, joita halutaan käyttää. Pieleen on mennyt näissä tavoitteissa: aika suuri joukko ei ole otanut piikkejä. Näin syntyi verrokkiryhmä, johon piikitettyjä voi verrata. Tässä paljastui piikkien haittavaikutukset ja kuolemat. Pfizerin yritys salata testitulokset (350000 sivua tietoa) epäonnistui ja joutuvat julkaisemaan ne syksyyn mennessä. Uusi testi, joka erottaa koronan flunssasta on valmis, mutta otetaan käyttöön maaliskuussa. Siksi on kiire piikittää vielä niin moni kuin vain mahdollista.
      Kaikki eivät siis tule saamaan vaikeita oireita. Sekin on pettymys joillekin, koska piikit eivät ainakaan vielä ole olleet niin tehokkaita, kuin sen levittäjät arvioivat. Tulevissa oikeudenkäynneissä selviää lisää, mitä vahinkoja on saatu aikaiseksi.

      • Anonyymi

        Noinhan se menee.


    • Anonyymi

      Ottakaa nyt saatana niitä piikkejä ne on maksettu jo, muuten päätyvät kaatopaikalle. Minä otan niin monta kun on vain mahdollista saada.

      • Anonyymi

        Kun ei niistä ole mitään hyötyä, vaikka ottaisit kymmenen...


    • Anonyymi

      Eli sinulla on tupakoiva ylipainoinen alkoholisti niin saat rokotteella elinaikaa ?

    • Anonyymi

      Näin se mieli muokkaa epämieluisan asian itselle hyväksyttäväksi. Rokotteen tehtävä on suojata taudilta, jos sen halutaan täyttävän rokotteen alkuperäisen tarkoituksen. Nythän WHO muutti 2020 määritelmää tarkoituksellisesti niin, että tämä geenimanipulaatiolääke läpäiseen määritelmän riman alta mennen. Eikös nuo parasetamolitkin ole sitten rokotteita, kun ne lieventävät oireita ja pitävät ihmiset pois sairaalasta. Intia antaa kansalaisilleen tuota lääkettä koronan hoitoon, kun he hoitavat sitä tavallisena flunssana. Tältä näyttävät ne ylikuormitetut sairaalat täynnä koronapotilaita: https://t.me/JFK_TV/7756

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4582
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2249
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1764
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1498
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1433
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1298
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1227
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1146
    9. 22
      1086
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe