Merkitäänkö kaikki Potilasvahingon kärsineet? ?

Anonyymi

Siis eli kun alkaa valituksen tekemään invaliiditeetin aiheuttamisesta.... Huomaatkin että papereissasi lukee Harhaluuloisuushäiriö ! Ja et saa apua mistään , Kuka ja mikä sen on lisännyt !

5

86

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kuka vaan lääkäri kirjoittelee mitä tahansa joten olisi parasta heti käynnin jälkeen tarkastaa mitä on laittanut tietoihin ja oikaista asia tarvittaessa heti.
      Jos joku on sinulle livauttanut harhaluuloisuuden, et enää ikinä saa asiallista kohtelua. Henkistä väkivaltaahan se on ja vallan väärin käyttöä mutta lääkärit voivat toimia ilman seurauksia pitkällekkin. Mm jättää potilas tutkimatta toistuvasti ja avun viivästymisen seurauksena on kuolema.
      Ota potilasasiamieheen yhteys asian selvittämiseksi. Valheellisen tiedon laittaja saakoon moitteen toiminnastaan. Muuta ei valitettavasti tapahdu.

      • Anonyymi

        Minulla myös tuollainen tapahtui . Elän ikuista selkämurtumaa kärsien . Sipilän tilaamien vähä osaajien mohlimänä . Harmittaa Sipilän lievä kosketus suojatiellä . Tilaamansa teki minulle Selkä invaliidiksi loppu elämäkseni ! 3 kpl moni osaajaa, Hus päivystyksessä !


      • Anonyymi

        Valitettavasti on kokemusta kertynyt avun saamisesta, tai oikeastaan saamattomuudesta, kun tiedoissa on mt-diagnoosi.

        Totta on tuokin, että joskus lääkärit kirjoittavat mitä sattuu, ja johtaahan se mahdollisesti seuraavaa lääkäriä täysin harhaan.
        Itse en ole viitsinyt/jaksanut virheellistä tekstiä kummemmin pyytää poistamaan tai muuttamaan. Ajalle on parempaakin käyttöä, kohdallani löytyisi niin paljon " väärää " sepustusta, etten viitsi nähdä vaivaa.
        Eikä se enää mitään muuttaisi, tyhjän saa pyytämättäkin.


    • Anonyymi

      Narsistien kerhon kirjoituskilpailut. Jos ei osaa ja poltilas vaatii, niin leimataan se pöpiksi. Näille kaikkiosaaville puoskareille pitäisi saada Herran pelko eli joku valvonta.

    • Anonyymi

      Tapahtuipa kerran HUSissa:
      Biologiselta vanhemmalta vietiin fyysinen-/mielenterveys, työkyky ja taloudellinen toimeentulo kun hän lastaan ja itseään suojellakseen nuorena erehtyi etsimään tukea hätäänsä "auttavilta" tahoilta ennen lapsen syntymää.
      Viranomaiset päättivätkin "auttaa" tekemällä terveydenhuollon ja sosiaalipuolen kirjauksiin huostaanottoa petaavia valhekirjauksia ja todelliseen hätäänsä apua pyytäneestä vanhemmasta syntipukin kokemaansa raskausaikaiseen henkeä uhanneeseen väkivaltaan.
      Vastuuta kantavasta vanhemmasta tehtiin ammattitaidottomilla valhekirjauksilla psykoottinen,harhainen,narkomaani,juoppo,huora,vastuuton,"kyvytön vanhemmuuteen" vaikka ne tahot ja henkilöt, jotka vanhemman tunsivat, kertoivat jatkuvasti toista-jopa monet korruptio-sote-puolella työskentelevät yrittivät puolustaa häntä, mutta se oli täysin yhdentekevää näille narsistisille vallanhimoisille ja rikollisille huostabisneksen ajajille.
      Tätä upeaa "auttamistyötä" jatkettiin sitten vielä yli kymmenen vuotta myöhemmin valheellisiin 1.raskauden aikaisiin kirjauksiin nojaten myös toisen raskauden kohdalla neuvolassa/synnytyslaitoksella erilaisin vainoamisen keinoin terveydenhuollossa ja lastensuojelussa -eri isä,eri elämä,eri tilanne mutta se ei merkinnyt mitään)Siinä eivät kuitenkaan enää onnistuneet, vaikka mm.lukuisilla perättömillä ilmiannoilla,ilmoituksilla,valheellisilla kirjauksilla ja esim. väärennetyillä raskausaikaisilla laboratoriotuloksilla yrittivät vielä vuosia 2.lapsen syntymän jälkeenkin saada huostafantasiaansa toteutumaan.
      1.lapsi siis otettiin huostaan törkeän valheellisilla tekaistuilla "perusteilla":nojaten lääkärien/sotehenkilöstön sepustamiin törky-asiakirjoihin sekä vanhemman yli 10v vanhojen teini-iän aikaisiin potilasasiakirjoihin.Siitä huolimatta,että on täysin laitonta käyttää ohimenneitä elämäntilanteita ja erittäin valheelisia/virheellisiä asiakirjoja ajantasaiseen päätöksentekoon.
      Siinä he kyllä onnistuivat,että jälleen on maassamme yksi rikkirevitty perhe lisää,traumatisoituneet lapset ja vanhemmat,työ- ja opiskelukyvytön ajokortiton äiti.
      Kaikki vanhemman yritykset saada sote-hlöstön sekoittamat asiansa järjestykseen ja aloitta alusta estettiin tekemällä jatkuvalla syötöllä lukuisia perättömiä ilmoituksia käyttäen valheellisia viranomaisasiakirjoja apuna, jotta vanhempi saataisiin uupumaan taakkansa alle ja perhettä päästäisiin "laillisesti" kyttäämään jatkuvalla syötöllä.
      Höykytys loppyui hetkeksi, kun lakimies tuli tapaamisiin mukaan terapeutin kanssa ja perhe vaihtoi paikkakuntaa, muttamutta..nyt kiusataan uhkailemalla laittaa laittomasti huostattu 1.lapsi psykiatrian asiakkaaksi.
      Tämä alun perin normaali ja riittävän kelvollinen äiti olisi pienellä kodinhoidollisella- ja keskustelutuella sekä lastenhoitoavulla selvinnyt normaaliin elämään-näin ei vain sote Suomessa toimi.
      Nyt on käytetty teidänkin verovarojanne perheen elämän tuhoamiseen useita miljoonia euroja pakkolaitos paikkoineen, turhine tutkimuksineen, vuosien terapiakäynteineen, sijoitusmaksuineen, tukiperheineen, henkilöstöpalkkoineen, lakimiehineen jne, Ymmärrättekö te, että veronmaksajat maksavat näiden rikollisten valheiden ja vääristelyiden avulla perheitä vainoavien tahojen palkat ja vielä kuvittelevat että maassamme on hyvä terveydenhuolto ja toimiva sosiaaliturva-että kaikki saavat apua jos tarvitsevat? Ei kuulkaa-näinhän se ei mene ja sen te sossuämmät ja urkkija-terveydenalan ammattilaiset tiedätte paremmin kuin hyvin.
      Kyllä olisi perhe saanut kaiken tarvitsemansa ja enemmänkin jos nuo rahat olisi ohjattu heidän todelliseen tukemiseensa-mutta ei. Köyhä kelpaa täällä vain kuolemaan-siis sen jälkeen kun on kaikki muu jo viety.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Onks sulle väliä, jos jokin kaivattusissa

      ei ole täydellistä? Esim. venytysmerkit, arvet, selluliitti, epäsymmetriset rinnat, vinot hampaat jne?
      Ikävä
      83
      4507
    2. Ei sinussa ollut miestä

      Selvittämään asioita vaan kipitit karkuun kuin pikkupoika.
      Ikävä
      121
      3886
    3. Shokkiyllätys! 31-vuotias Hai asuu vielä "kotona" - Anna-vaimon asenne ihmetyttää: "No ei tämä..."

      Hmmm, mitenhän sitä suhtautuisi, jos aviomies/aviovaimo asuisi edelleen lapsuudenperheensä kanssa? Tuore Ensitreffit-vai
      Ensitreffit alttarilla
      33
      2451
    4. Eikö Marin ollut oikeassa kokoomuksen ja persujen toiminnasta

      Ennen vaaleja Marin kertoi mitä kokoomus tulisi hallituksessa tekemään ja tietysti persut suostuu kaikkeen, mitä kokoomu
      Maailman menoa
      193
      1454
    5. Wiisaat Lappajärvellä iät.

      Nyt nimiä listaan menneistä ja nykyisistä Wiisaista Lappajärveläisistä. Itseäkin voi tuoda esille kaikessa Wiisaudessa.
      Lappajärvi
      12
      1276
    6. Missä Steffe hiihtää?

      Missä reppuli luuraa? Ei ole Seiskassa mitään sekoiluja ollut pariin viikkoon? Onko jo liian kylmä skulata tennistä ulko
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1233
    7. Olet elämäni rakkaus

      On ollut monia ihastumisia ja syviäkin tunteita eri naisia kohtaan, mutta sinä olet niistä kaikista ihmeellisin. Olet el
      Ikävä
      36
      1168
    8. Ratkaiseva tekijä kiinnostuksen heräämisessä

      Mikä tekee deittikumppanista kiinnostavan? Mitä piirrettä arvostat / et arvosta?
      Sinkut
      62
      1157
    9. Milloin nainen, milloin?

      Katselet ja tiedän, että myös mieli tekee. Voisit laittaa rohkeasti viestin. Tiedät, että odotan. Ehkä aika ei ole vielä
      Ikävä
      61
      1133
    10. Olen menettänyt yöunet kokonaan

      Nytkin vain tunnin nukkunut. En tiedä johtuuko se sinusta vai tästä palstasta. Olis mukava nähdä oikeasti eikä arvuutel
      Tunteet
      17
      1035
    Aihe