Räsäsen juristi: Meillä ei ole tiimiä oikeudenkäynnissä

Räsäsen puolustajilla Suomessa ja tälläkin palstalla ollut luulo, että oikeudenkäynnissä Räsäsen ympärillä on kansainväinen juristi- ja asiantuntijatiimi.

Ja sitten ovat pettyneet kun Räsäsen tukena on ainoastaan yksi juristi.

Räsäsen avustaja Matti Sankamo kertoo itse nyt pettyneille Räsäsen tukijoille, ettei Suomessa voi oikeudenkäynnissä olla mitään tiimejä.

Sankamo kertoo että Räsäsen oikeudenkäynti on ihan tavallinen, eikä siellä ole tiimejä.
Tiimejä ei Sankamon mukaan ole vaikka asia olisi minkä kokoinen tahansa.

Sankamo kertoo, ettei suomalaisessa oikeudenkäynnissä voisikaan olla ulkolaista juristia, kun he eivät tunne Suomen lakia.

Hyvä että Räsäsen juristi itse tyrmää Räsäsen puolustajien ylenpalttiset luulot, että Suomen oikeuslaitokseen voisi tulla joku ulkolainen tiimi lynkkaamaan tuomareita ja syyttäjiä.

26

92

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Room.13:1-10 Jokainen olkoon alamainen sille esivalle, jonka vallan alla hän on. Sillä ei ole esivaltaa muutoin kuin Jumalalta; ne, jotka ovat, ovat Jumalan asettamat. Sentähden, joka asettuu esivaltaa vastaan, se nousee Jumalan säätämystä vastaan; mutta jotka nousevat vastaan, tuottavat itsellensä tuomion. Sillä hallitusmiehet eivät ole niitten pelkona, jotka tekevät hyvää, vaan niiden, jotka tekevät pahaa. Jos siis tahdot olla esivaltaa pelkäämättä, niin tee sitä, mikä hyvää on, ja sinä saat siitä kiitoksen; sillä se on Jumalan palvelija, sinulle hyväksi. Mutta jos pahaa teet, niin pelkää; sillä ei se miekkaa turhaa kanna, koska se on Jumalan palvelija, kostaja sen rankaisemiseksi, joka pahaa tekee. Sikki tulee olla alamainen, ei ainoastaan rangaisuksen tähden, vaan myös omantunnon tähden. Sentähden te verojakin maksatte. Sillä he ovat Jumalan palvelumiehiä, ahkeroiden virassansa juuri sitä varten. Antakaa kaikkille, minä annettavaa on: kenelle vero, sille vero, kenelle tuli, sillle tulli, kenelle pelko, sille pelko, kenelle kunnia, sille kunnia. Älkää olko kenellekään mitään velkaa, muuta kuin että toisianne rakastatte; sillä joka toistansa rakastaa, se on lain täyttänyt. Sillä nämä: Älä tee huorin, älä tapa, älä varasta, älä himoitse, ja mikä muu käsky tahansa, ne aisältyät kaikki tähän sanaan: Rakasta lähimmäistäsi niinkuin itseäsi . Rakkaus ei tee lähimmäiselle mitään pahaa. Sentähden on rakkaus lain täyttymys.

    • Anonyymi

      Kyllä Turun terroristilla oli ministeriön maksama usean hengen tiimi puolustamassa miehen tekosia.

      • Anonyymi

        Eu on vienyt jo paljon suomelta, sananvapaus lähtee Seuraavaksi. 😙


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eu on vienyt jo paljon suomelta, sananvapaus lähtee Seuraavaksi. 😙

        EU puolustaa jopa sinunkin sananvapautta, uuno.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Eu on vienyt jo paljon suomelta, sananvapaus lähtee Seuraavaksi. 😙

        Kuvittelet Putinin tarjoavan sinulle sananvapautta.


    • Piti laittaa tämä avaus luterilaisten palstalle, mutta ihan hyvin se sopii hellareitten palstallekin, sillä ovathan helluntailaisetkin luterilaisia.

      • Anonyymi

        Pe.ku sekoilee kiihkossaan.
        Suomi24:n väsymätön vahtaaja.


      • Anonyymi

        No kylla Pe. kun kommentti samalla tavalla täältä löytyy ja, hah, hah, jää mieleen.
        Putinsekoilija!


    • Anonyymi

      Matt.22:34-40 Mutta kuin farisekset kuulivat, että hä oli tukkinut saddukeuksilta suun, kokootuivat he yhteen; ja eräs heistä, joka oli lainoppinut, kysyi häneltä kiusaten: Oettaja, minä on suurin käsky laissa? Niin hän sanoi hänelle: Rakasta Herraa, sinun Jumalaasi, kaikesta sydämestäsi ja kaikesta sielustasi ja kaikesta mielestäsi. Tämä on suurin ja ensimmäinen käsky. Toinen, tämän vertainen, on: Rakasta lähimmäistäsi niinkuin itseäsi. Näistä kahdesta käskyssä riippuu kaikki laki ja proteetat. Matt.7:12 Sentähden, kaikki, mitä tahdotte ihmisten teille tekevän, tehkää myös te samoin heille; sillä tämä on laki ja profeetat. Jaak.2:8-9 Vaan jos täytätte kuninkaallisen lain Raamatun mukaan: Rakasta lähimmäistäsi niinkuin itseäsi, niin te hyvin teette, mutta jos te henkilöön katsotte, niin teette syntiä, ja laki näyttää teille, että olette lainkikkojia. 5Moos.1:17. 16:19

      • Juu, Päivin olisi syytä ottaa oppia noista Raamatu opetuksista.
        Nyt hän on heittänyt sen ensimmäisen kiven, josta Jeesus varoitti.


      • Anonyymi
        Pe.ku kirjoitti:

        Juu, Päivin olisi syytä ottaa oppia noista Raamatu opetuksista.
        Nyt hän on heittänyt sen ensimmäisen kiven, josta Jeesus varoitti.

        Olet taas pihalla. Räsänen puhuu kirkolle, ei maailmalle, mutta maailma on loukkaantunut asiasta.
        Kirkko ei ole maailma. Jeesus itse sanoi, että hän ei rukoile maailmanpuolesta, vaan omien.
        seurakunnassa on vierasta Jumalan Sanan seuraajien kohdalla, että seurakuntaan tuodaan sisälle vierasta oppia ja jopa aletaan käräjäjöimään seurakunnan sisäisistä asioista.


    • Anonyymi

      Noista Raamatun lainaamisista voi joutuu käräjille. Ensimmäisestä voi jopa Räsänen itse nostaa kanteen, kun siinä on vihapuhetta rikollisia vastaan.

    • Anonyymi

      Kaikki linnanvenkulat ja Räsänen voivat kovin loukkaantua tuosta roomalaiskirjeen tekstistä. Siinä loukataan rikollisia sekä niitä, jotka eivät ole esivallalle alamaisia, vaan nouset säätämystä vastaan ja ovat tuhoon tuomittuja. Vihapuhetta se on ja käräjille joka sen ääneen lausuu.

    • Anonyymi

      Pe.ku 28.01.2022 23:56

      Siis suomen oikeus laitos on omaa luokkaansa
      maailmassa.

      Esim: Jos pedofiili raiskaa lapsen se saa siitä tuomion.
      Mikäli tuomiosta selvittyään se tekee saman rikoksen uudestaan?

      Mitä tapahtuu?
      Se saa lievemmän tuomion koska on syyllistynyt
      samaan rikokseen uudelleen??

      https://yle.fi/uutiset/3-7935776
      tuolta voitte testata itsenne ja käydä lukemassa miten suomen
      lainsäädäntö siis toimii.

      • Anonyymi

        "Esim: Jos pedofiili raiskaa lapsen se saa siitä tuomion."

        Ei kai Päivi Räsänen ole mikään lapsenraiskaaja.
        Ihan muista asioista hän on syytettynä.


    • Anonyymi

      Räsäsen jutussa ei ole kyse mistään sananvapaudesta ja raamatusta, vaan Räsäsen omista puheista, kuten syyttäjä hyvin sanoi TV-uutisissa. Ei kannata sotkea asioita keskenään!

      • Anonyymi

        Ja heti kun pääsi saliin melskaamaan ao. syyttäjä sotki ne keskenään.


    • Anonyymi

      Kina on siitä että Päivi väittää homouden olevan häiriö tai pervessio ihmisessä ja muut ovat sitä mieltä että se luonnollista evoluutiokehitystä mitä ei pidä vastustaa. Joskin silloin Räsänenkin on osa sitä samaa evoluutiota ja sekin pitäisi hyväksyä.

      Yksi syyte on sitten melko uskonnollinen missä Päivi kysellyt sen perään miten kirkko tekee Pride-kulkueessa synnistä ylpeyden aiheen. Siinä asia pitäisi ratkaista teologiselta kannalta eikä tuomareiden erässä, jotka ovat tottuneet aivan toisenlaisiin rikoksiin.

      • Anonyymi

        " jotka ovat tottuneet aivan toisenlaisiin rikoksiin."

        Oikeudessa pitää käsitellä kaikki rikokset, eikä vain niitä mihin ovat tottuneet.

        Eikä teologiselta kannalta ratkaista mitään rikosta, koska se olisi lainvastaiasta.


    • Anonyymi

      Päivin juttu siitä että homous on häiriö ihmisessä ei täyttänyt rikoksen tunnusmerkistöä poliisin mielestä. Valtakunnansyyttäjä nosti siitä itse jutun. Mikä on melko harvinaista muttei tavatonta. Joten aika veitsen terällä liikutaan sen suhteen miten suuri rikos on kyseessä.

      Siitä taasen kun Päivi ihmetteli miten kirkko ylvästelee synnillä poliisi nosti syytteen ja osaltaan Päivi rikkoi siinä yhteiskuntarauhaa kun kirkon puolelta homot oli hyväksytty ja oltiin innolla tyhmän oloisina kadulla kävelemässä homouden puolesta. Siinä kieltämättä Päivi sohaisi muurahaispesään vaikkei se sinällään kovin rikollista ole, koska kyse on enemmän uskonnollisesta mielipiteestä kuin siitä että homot olisi leimattu ali-ihmisiksi. Kirkkoa siinä arvosteltiin.

    • Anonyymi

      se on n plusmiinus nolla mitä kirkko milloinkin tempoilee, sillä ei ole mitään merkitystä kenenkään jumalasuhteen olemukseen.

      puolijumalatonta pappiako tarvitaan ihmisen ja Jumalan välijen selvittämiseen, ei hyvänen aika mitä pimeää usvaa.

    • Anonyymi

      Saarn.12:14 Sillä Jumala tuo kaikki teot tuomiolle, joka kohtaa kaikkea salassa olevaa, olkoon se hyvää tai pahaa. 2Kor.5:10 Sillä kaikkien meidän pitää ilmestyvän Kristuksen tuomioistuimen eteen, että kukin saisi sen mukaan, kuin hän ruumiissa ollessaan on tehnyt, joko hyvää tai pahaa. 1Piet.4:5-8 Mutta heidän on tehtävä tili hänelle, joka on valmis tuomitsemaan eläviä ja kuolleta. Sillä sitä varten kuolleillekin on julistettu evankeliumi, että he tosin olisivat tuomitut lihassa niinkuin ihmiset, mutta että heillä hengessä olisi elämä, niinkuin Jumala elää. Mutta kaiken loppu on lähellä. Sentähden olkaa maltilliset ja raittiit rukoilemaan. Ennen kaikkea olkoon teidän rakkautenne toisianne kohtaan harras, sillä rakkaus peittää syntien paljouden.

    • Anonyymi

      Room.14:9-10 Sillä sitä varten Kristus kuoli ja heräsi eloon, että hän olisi sekä kuolleiden että elävien Herra. Mutta sinä, minkätähden sinä tuomitset veljesi? Taikka sinä toinen, minkätähden sinä halveksit veljeäsi? Sillä kaikki meidät asetetaan Jumalan tuomioistuimen eteen. Ap.t.17:31 Sillä hän on säätänyt päivän, jona hän on tuomitseva maanpiirin vanhurskaudessa sen miehen kautta, jonka hän siihen on määrännyt; ja hän on antanut kaikille siitä vakuuden, herättämällä hänen kuolleista. Ps.9:9. 96:13

    • Anonyymi

      Jes.54:16-17 Katso, minä olen luonut sepän, joka lietsoo hiilivalkeata ja kuonnuttaa aseen käyttöönsä; mutta minä olen myös luonut tuhontuottajan hävittämään sen. Jokainen ase, joka valmistetaan sinun varallesi, on oleva tehoton; ja jokaisen kielen, joka nousee käymään sinun kanssasi oikeutta, sinä osoitat vääräksi.

    • Anonyymi

      2Tim.2:20-26 Mutta suuressa talossa ei ole ainoastaan kulta- ja hopea-astioita, vaan myös puu- ja saviastoita, ja toiset ovat jaloa, toistet halpaa käyttöä varten. Jos nyt joku puhdistaa itsensä tämänkaltaisista, tulee hänestä astia jaloa käyttöä varten, pyhitetty, isännälleen hyödyllinen, kaikkiin hyviin tekoihin valmis. Pakene nuoruuden himoja, harrasta vanhurskautta, uskoa, rakkautta, rauhaa niiden kanssa, jotka huutavat avuksensa Herraa puhtaasta sydämestä. Mutta vältä tyhmiä ja taitamattomia väittelyjä, sillä tiedäthän, että ne synnyttävät riitoja. Mutta Herra palvelijan ei sovi riidellä, vaan hänen tulee olla lempeä kaikkia kohtaan, kyvetä opettamaan ja pahaa karsimään; hänen pitää sävyisästi ojentaa vastustelijoita; ehkäpä Jumala antaa heille mielenmuutoksen, niin että tulevat tuntemaan totuuden ja selviävät perkeleen pauloista, joka on heidät vanginnut tahtoansa tekemään.

    • Anonyymi

      Siis oikeasti? Kaikkien uskovaisten yleistiedot eivät ehkä ole priimaa, mutta tämä menee jo yli ymmärryksen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      244
      2283
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      163
      1481
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      54
      1325
    4. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      74
      1075
    5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      1059
    6. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      960
    7. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      212
      949
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      855
    9. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      680
    10. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      679
    Aihe