Hirttäytyminen, vaan millä sen tekis?

Anonyymi

Mikä ois idioottivarma, ainakin lähes joka kodista löytyvä väline, jolla vois hirttää ittensä? Yritin aikoinaan jatkojohdolla/mikälie kaapeli olikaan, mut päin helvettiä sekin meni. Oli muuten impulsiivinen yritys.

18

1377

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      jos sulla on sängyssä lakana niin revio siitä itelles hirttoköysi.Mä en teidä miten satiinilakan repeytyy mutta aina saksilla voi leikata siitäki hirttovälineen.Tai sitten pussilakanasta myös.

    • Anonyymi

      Jos miettisit keinoja ettet hirttäytyisikään.
      Jos vielä tulee tilanne päälle, soita hätäkeskukseen tai mene päivystykseen.
      Mielellään elä odota huonoa hetkeä vaan käy juttelemassa vaikkapa kriisikeskuksessa, tk:ssa tai diakoniatyöntekijän luona. Asioilla on tapana järjestyä.
      Yritä pärjätä.

      • Anonyymi

        Ihmeellinen lause "Asioilla on tapana järjestyä". Mitä sillä oikeen tarkoitetaan? Että kaikkien asiat järjestyy ajan kanssa. Oikeassa elämässähän kohtalo määrää miten asiat loppujen lopuks järjestyy.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihmeellinen lause "Asioilla on tapana järjestyä". Mitä sillä oikeen tarkoitetaan? Että kaikkien asiat järjestyy ajan kanssa. Oikeassa elämässähän kohtalo määrää miten asiat loppujen lopuks järjestyy.

        Omassa elämässäni on ihmeellisesti asiat järjestyneet, aivan hyvin vaikka ei ole siltä aina vaikuttanut eikä todellakaan olisi uskonut sillä hetkellä kun hommat vähemmän hyvällä mallilla.


      • Anonyymi

        Siis mieti nyt vähän kuinka täynnä tämä maailma on ollut ja on täynnä niin järkyttäviä ihmiskohtaloita, että sitä on ihmisen rehellisesti ajatellessaan mahdoton hyväksyä. Suurimmalla osalla ihmisistä on luontaisesti päässään vahva suojamekanismi, joka estää näkemästä maailman todellisen kauheuden.


    • Anonyymi

      Kokeile vaan rohkeasti uudestaan.

      Vähän malttia mukaan, niin hyvä tulee.

    • Hei,

      Itsetuhoisista ajatuksista kannattaisi keskustella ammattilaisen kanssa. On olemassa monenlaisia auttavia tahoja, joihin voi olla yhteydessä anonyymisti ja matalalla kynnyksellä. Näistä palveluista voi halutessaan saada tukea ja myös vinkkejä muuhun avun hakemiseen.

      - Tukinet.net - Tukipisteesti netissä https://tukinet.net/

      Tukinetistä saa itselleen tukihenkilön, jonka kanssa voi keskustella kahden kesken mistä tahansa hankalasta elämäntilanteesta tai mielessä olevasta huolesta. Tukihenkilö löytyy mm. Mieli Tukisuhteesta. https://tukinet.net/teemat/mieli-tukisuhde/tukisuhteet/

      Tukinetissä on myös monenlaisia keskusteluryhmiä ja chattejä, joista voi saada vertaistukea sekä ammattilaisten neuvoja. Esimerkiksi joka viikko maanantaista torstaihin klo 15-19 on Solmussa-chat päivystys, jossa voi jutella kahden kesken päivystäjän kanssa. Tukinet on avoinna kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä.

      - Valtakunnallinen kriisipuhelin

      Jos soittaminen tuntuu omimmalta vaihtoehdolta, niin valtakunnallinen kriisipuhelin päivystää24/7 numerossa 09 2525 0111.

      - Kriisikeskukset

      Ympäri Suomea toimii myös kriisikeskuksia, joihin voi mennä keskustelemaan paikan päälle. Osassa yksiköistä myös etävastaanotto on mahdollinen. Yhteystiedot löytyvät mm. MIELI Suomen Mielenterveys ry:n nettisivuilta: https://mieli.fi/tukea-ja-apua/keskusteluapua-kriisivastaanotoilla/

      Akuutissa tilanteessa voi hakeutua oman kunnan psykiatriseen päivystykseen tai soittaa 112.

      Lämpimin terveisin
      SOS-kriisikeskus/Kata

      • Anonyymi

        LOL!


    • Anonyymi

      Mene kauppaan ja osta suhteellisen paksua köyttä. Opettele oikeaoppinen solmu youtubesta. Laske pudotuspituus jotta vältyt tukehtumiskuolemalta.

      Onnea matkaan kohti astraalimaailmaa

      • Anonyymi

        EI ole mitään astraalimaailmaa kuoleman jälkeen. Kun hirtossa joko niska menee poikki (ydinjatkos) tai tukehtuu, aivot tuhoutuvat hapenpuutteeseen sydämen pysähdyttyä. Solut tuhoutuvat, myös ne aivosolut ja aivon osaset jossa ns. minuus sijaitsee.

        Sen jälkeen ei ole mitään, eli ikään kuin nukut ikuisesti näkemättä unia. Pimeys.

        Ehkä se tämän ihmismaailman hulluuden jälkeen on lepo, helpotus.


    • Anonyymi

      Haluat siis sen olotilan, missä nyt olet, jatkuvan siellä toisella puolella niin kauan, kuin sinulle oli tänne annettu aikaa? Voisitko typerämmin enää tehdäkään?!

    • Anonyymi

      Jos vielä tulee impulsiivinen "kohtaus", elä tee silloin mitään, rauhoitu. Odota että mielentila on normaalimpi.
      Oletko ajatellut että vaikeudet mitkä nyt ovat pinnalla voivat ensi vuonna olla jo mennyttä ja tilalle tullut muuta, parempaa? Sillon varmaan tuntuisi kauhealta ajatella mitä meinasit tehdä.
      Elämä menee eteenpäin ja vanhat asiat jää haalistumaan menneeseen. Katso mitä elämällä sinulle annettavaa. Elä luovuta eläkä ilkkujista piittaa.

    • Anonyymi

      Et ole ainut jota kiehtoo kuolema joka päivä enemmän, täytyisi löytää vain hyvä päivämäärä siihen.

    • Anonyymi

      Jäi laittamatta itsemurhaiskua on ne edut että se on paras konsti kostaa ja laittaa hölmöt viranomaiset töihin siinähän saavat ihmeteltävää.

    • Anonyymi

      On nämä kyllä metkat palstat kun tosi asioita ei saa laittaa vaan viuhuu jäähy.

    • Anonyymi

      ruosteinen isolenkkinen kettinki on tietenki paras

      • Anonyymi

        Hinausautoissa on paksu vaijeri, osta sellaista.


    • Anonyymi

      Voisin vinkata...kas kun sinulla Kymijoki huilaa siitä ohitte matkalla Kuovinkalliota päin, niin Kymijoen sillankaiteen yli kun hilaudut kettingit nilkoissa ja lisäpainolla, pitäis onnistua.
      Sopiva vuorokauden aika klo 02-04 niin häiriötekijöit ei pitäis oleman. Ja tietysti joen keskivirtauman kohdalta se pudottautuminen.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      88
      1174
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1006
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      13
      691
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      48
      687
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      287
      685
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      674
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      660
    8. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      604
    9. Viime yönä mietin paikkoja luonnossa, missä olen kulkenut

      kävellyt ja ikävöinyt, ja ollut niin yksin. Monet kerrat. Ne palauttavat mieleeni sinut ja sen, kuinka kipeää on se kaip
      Ikävä
      57
      602
    10. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      35
      575
    Aihe