VAKAVA HUOMIO ENGLANNIN TILASTOKESKUKSELTA

Anonyymi

25

666

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Rokote ei toimi, vaan tappaa ja sairastuttaa! Lisäksi rokotteen sisältämä piikkiproteiini tuhoaa ihmisen oman vastustuskyvyn, leviää kaikkialle kehoon, lisääntyy ja tartuttaa muutkin ihmiset.

      Vastustuskyvyn alennuttua, piikkiproteiinin kantajat sairastuvat ja levittävät kaikkia tartuntauteja koko muuhunkin populaatioon.

      Lyhyesti:
      Taudit räjähtävät käsiin ja ihmiskunta tuhoutuu.

      • Anonyymi

        Isät, äidit, siskot, veljet, mummot, vaarit ja ystävät hyvät: Tunnustakaa seuraavalla videolla esitetyt tosiasiat!
        https://youtu.be/lBTxEMDAtIc


      • Anonyymi

      • Anonyymi

    • Anonyymi

      VIISASTUKAA JO, SILLÄ AIKAA ON VÄHÄN!

      Rokotetut tartuttavat toisensa ja muutkin eri tauteihin, koska rokotettujen vastustuskyky taudeille on romahtanut. Ilmeisesti aivotoiminta myöskin! Lisäksi he levittävät piikkiproteiinia.

      MIETTIKÄÄ vaikka viikonloppuna kotona päissänne, mitä siitä seuraa, jos koko ihmiskunnan vastustuskyky heikkenee rokotusten seurauksena, kuten koronarokotteen kehittäjät ovat eläinkokeisiin ja ihmishavaintoihin perustuen varoittaneet! ...

      Silloin sekä uudet että vanhatkin tartuntataudit tulevat varmuudella hyödyntämään otollisen kasvuympäristön tarjoamat lisääntymismahdollisuudet, jolloin kaikenlaiset epidemiat influenssasta isorokkoon ja ruttoon tulevat yltymään ennennäkemättömäksi pandemiaksi, jossa ei enää ole kyse yhdestä, vaan lukuisista eri taudeista.

      Tämä johtaa koko ihmiskunnan romahdukseen yhteiskuntineen, ja yksilöt epätoivoon, rikollisuuteen, raakuuksiin ja kärsimykseen, heidän taistellessaan ensin toimeentulostaan ja lopulta elämästä.

      Piikkiproteiini lisääntyy leviten kaikkialle ihmiskehoon ja tarttuu toisiin ihmisiin lisääntyäkseen myös heissä. Vastasyntyneet saavat sen jo äidiltään. Perimään päästyään piikkiproteiinista tulee perinnöllinen ominaisuus, joka voi vammauttaa sekä munasolut että siittiöt, sikiöstä puhumattakaan. Silloin on seurauksena sikiövaurioiden, epämuodostumien, elinkyvyttömien ja kuolleina syntyneiden lasten määrän raju kasvu.

      IHMISTEN AHNEUS JA AJATTELEMATTOMUUS JOHTAA KARMEAAN TULEVAISUUTEEN

    • Anonyymi

      No comments. ... Tämä on liian totta! Varmaan kohta poistetaan tai siirretään pois näkyvistä.

    • Anonyymi

      Malttia. Ei ole tuo tilasto a)totta b)viimeinen. Tsemppiä sulle!

      • Anonyymi

        Saksassa kuoli ennen koronarokotuksia keskimäärin kaksi ihmistä vuodessa rokotuksiin. Nyt on rokotuksiin kuollut siellä jo 40 000! ... Malttia?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Saksassa kuoli ennen koronarokotuksia keskimäärin kaksi ihmistä vuodessa rokotuksiin. Nyt on rokotuksiin kuollut siellä jo 40 000! ... Malttia?

        Tämä luku, 40 000 on väärin. Oikea luku on vähän päälle 1200. Voitte varmentaa sen alkuperäislähteestä, seuraavalta videolta!

        Saksalaisten kuolemansyyntutkijoiden lehdistötiedotustilaisuus:
        https://tokentube.net/v/1577285025/Patologien-konferenssi-Reutlingenistä-Saksasta-SUOMEKSI


    • Anonyymi

      Miksi Suomessakin kuolleisuus on noussut parissa vuodessa rajusti? Miksi ihmisille ilmaantunut omituisia ja erittäin vakavia oireita?

    • Anonyymi

      Netissä sitten jos joku kritisoi rokotteita, niin tulee joku kanapaskan näköinen valvoja blokkaamaan, koska myrkkypiikki on pyhä asia, jota ei saa kyseenalaistaa.

      • Anonyymi

        Näinhän se on. Kuten ilmastonmuutos. Kuten maahanmuutto. Kuten EU. Kuten euro. Kuten vihersiirtymä. Kuten kaikki niinkutsuttu maailmanparannus.


    • Anonyymi

      Trolli ruokkii itseään.

      • Anonyymi

        Tyhmä ei viisastu, vaikka viisaus tuotaisiin hänen eteensä lautasella.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tyhmä ei viisastu, vaikka viisaus tuotaisiin hänen eteensä lautasella.

        Olipa poikkeuksellisen ytimekkaasti sanottu. Syyhan tuolle on ahdasmielisyys.


    • Anonyymi

      Siis taas ihan keksittyä sontaa koko uutinen.

      • Anonyymi

        Miten niin? Sehän on fakta, että rokotetut sairastuvat ja kuolevat rokottamattomia nuorempina.


    • Anonyymi
    • Anonyymi
      • Anonyymi

        mRNA-koronarokotteen kehittäjä Robert Malonen mukaan tämä tiedetään nyt (30.12.2021) varmasti:

        "Jos ihminen on saanut koronatartunnan ja hänellä on normaali luontainen immuniteetti, niin silloin koronarokotteesta on tautia suurempi riski saada haittavaikutuksia."


    • Anonyymi

      Lontoon väestä on jo 2/3 kuollut mutta brittimedia ei kerro sitä. Lisäksi vain kaksi lasta sadasta syntyy terveenä 98:lla on erilaisia epämuodostumia, kuten ylimääräisiä raajoja, jopa kaksipäisiä on syntynyt useita kymmeniä.

      Sormia voi olla kaksi tai 16, siis kahdessa kädessä mutta käsiä voi olla useampia. Hampaat on joskus peräaukossa ja silmät sen ympärillä.

      Ja tämä kaikki on totta mutta media ja hallitukset salaavat sen. Ja epäillään että sama tilanne on Euroopan jokaisessa maassa.

      Kokonaan aivottomia lapsiakin syntyy, mutta niiden määrä ei ole lisääntynyt. Niitä syntyy vain rokottamattomille.

    • Anonyymi

      En ma ummarra, ma voida lapsia tehda koko aika paljo.

    • Anonyymi

      THL julkaisee huhun mukaan pian tiedotteen, jonka mukaan katajatappia p***eessä suositellaan käytettäväksi. Tappi ei ehkäise mitään, eikä siitä muutenkaan ole oikein mitään todettua hyötyä, mutta sitä suositellaan kuitenkin. Tappi todennäköisesti aiheuttaa osalle käyttäjistä kipua, ja joillekin saattaa ilmaantua jopa terveydellisiä haittoja. Mutta tappia suositellaan silti.

      Suomen kansasta 20 % alkaa innoissaan odottamaan, milloin tappeja saa. Oma-aloitteisimmat alkavat itse puukolla veistellä tappeja ja työntävät tapit vastuuntuntoisuutta puhkuen p*******sä. Kansasta 60 % ihmettelee asiaa, mutta ei kyseenalaista sitä, koska uutisissa niin sanottiin. Ja hakee tapin, kun niitä aletaan jakamaan.

      Kansasta 5% ymmärtää, että eihän tässä ole mitään järkeä, eikä hae tappia heti. Lopulta hekin alkavat käyttää tappia ympäristön painostuksesta. Jäljelle jäävät 15 % eivät tappia hae, ja valtio alkaa keksimään kaikenlaisia rangaistuksia tapittomille sekä muuttamaan lakeja, jotta viimeisetkin tapittomat saadaan tapitettua.

      Huom. Tässä tarinassa ei ole muuta fiktiota kuin katajatappi.

      PS. Saa jakaa, koska minun tappi ei toimi jos ei sinullakin ole sitä.

    • Anonyymi

      Tuon uutisessa esitetyn tilastolinkin mukaan UK:ssa kuoli 2021 vuoden aikana iläryhmässä 10 v....19 v. olevia rokotettuja 90 henkilön verran ja rokottamattomia 256 henkilöä.
      Kuitenkin uutinen väittää että asia on toisin päin, rokotettujen lasten kuolleisuus onkin 52-kertainen.

      Nuo Daily Exposen esittämät laskentakaavat sinällään ovat oikeita Ojalan laskuopin mukaisia laskukaavoja.
      https://www.ons.gov.uk/peoplepopulationandcommunity/birthsdeathsandmarriages/deaths/datasets/deathsbyvaccinationstatusengland

      Mutta niissä kaavoissda käytetyt lukemat on toimittajan toimesta ymmärretty aivan väärin. Numeroita virheellisesti pyöritettyä yritetään väittää mustaa valkoiseksi, kääntää kuolinmäärät aivan päinvastaisiksi.-

      • Anonyymi

        Englannissa, kuten kaikissa muissakin maissa ml Suomi, ihminen lasketaan rokotetuksi koronaa vastaan vasta tietyn ajan päästä. Suomessa se aika on 21 vrk ensimmäisestä injektiosta tai 7 vrk toisesta. Yhdysvalloissa kaksi viikkoa.

        Kaikki THL:nkin tilastot perustuvat tähän tilastovalheeseen. Eli kun THL tiedottaa ja media siitä sitten uutisoi jotain "rokotetuista" tai "rokottamattomista" (esim. kuinka monta teholla), niin ei kerrota, ovatko nämä saaneet koronapiikkejä vai eivät. Kaikki sairaudet ja mahdolliset rokotevauriot tilastoidaan "rokottamattomille", jos piikityksestä ei ole kulunut 1-3 viikkoa.

        Mitenkähän on, onko tuossa Englannin tilannetta koskevassa uutisessa kerrottu lasten todellista rokotusstatusta? Veikkaan että ei.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      88
      1184
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1016
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      50
      701
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      700
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      287
      685
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      674
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      660
    8. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      614
    9. Viime yönä mietin paikkoja luonnossa, missä olen kulkenut

      kävellyt ja ikävöinyt, ja ollut niin yksin. Monet kerrat. Ne palauttavat mieleeni sinut ja sen, kuinka kipeää on se kaip
      Ikävä
      57
      602
    10. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      35
      585
    Aihe