Asiaa digipassista.

Anonyymi

Näen digipassin olevan kuolleena syntynyt ajatus, koska ketään ihmistä ei voida velvoittaa hankkimaan älypuhelinta. Sama pätee kelakortista luopumiseen ja muuttamisesta sähköiseen muotoon. Digi-raha jne. Käteisestä ei voida luopua koskaan. Ihmisiä ei näet voi pakottaa käyttämään näitä sähköisiä laitteita.

Itsekkin harkitsen vakavasti älypuhelimesta luopumista.. En tarvinnut sitä -90 luvulla, joten enköhän pärjää ilman tulevaisuudessakin, mikäli tähän päätökseen tulen. Haluaisin muutoinkin aikamatkustaa takaisin 90-luvulle.

Wick.

8

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mielenkiintoista ja ihan uskottavaa logiikkaa.

    • Anonyymi

      Pahoin pelkään että kulisseissa tehdään kovasti työtä rokotepassin eteen.
      Itse vihaan älyvimpaimia lukuisista eri syistä ja suostun käyttämään vaan vanhaa puhelinta. En voisi kuvitella maksavani muulla kuin käteisellä.
      Vanhassa vara parempi.

    • Anonyymi

      Pelkään pahoin että digi-ID tulee tarvittaessa vaikka paperille, viivakoodin muodossa. Onnistuu niinkin.

      Käteisen lakkauttamisen voimme kyllä estää, mutta vain yhdellä tavalla: siten, että käytämme käteistä! Itse aion tsempata jatkossa entistäkin enemmän tässä suhteessa. Minulla on tili S-pankissa, ja yksi huomattava etu siinä on että käteistä voi nostaa kuluitta joka Prisman infotiskiltä. Säästyy automaattimaksuilta. - Joka tavalla pankit kyllä nyhtävät kansaa! Omien rahojen nostosta automaatista ei pitäisi veloittaa yhtään mitään, kun palvelumaksut ovat muutenkin niin korkeat. Pankkiasiakkuus ylipäänsä pitäisi tehdä vapaaehtoiseksi, kuten joskus ennen oli. Palkka pitäisi voida saada halutessaan käteisenä.

      Moni ei ymmärrä mitä uhkia digitaaliseen identiteettiin ja digirahaan sisältyy. Ehkä on niin, että vapaus ja yksityisyys ovat asioita, joiden merkityksen ymmärtää vasta kun on menettänyt ne.

      Olen itse ruvennut funtsimaan vakavasti sitä mistä moni nykyään puhuu: rinnakkaisyhteiskuntaa. Jos nykysuunta jatkuu, häviää mielekkyys monesta asiasta.
      Globalistien suunnitelmat ovat niin pitkälle hiottuja siinä, kuinka meidän tulisi elää ja olla alamaisia tulevalle maailmanhallitukselle, ja heillä on myös niin valtavat resurssit näiden suunnitelmiensa toteuttamiseen.
      Koronahuijaus on onnistunut näin pitkälle. Ei toki täydellisesti, vaan paljon huonommin kuin he odottivat! Kiitos eräiden mokien jotka he tekivät, ja meidän valppautemme. Mutta pitkälle se on edennyt kuitenkin. Ja he osaavat kyllä ottaa opikseen virheistään. Eivät luovu aikeistaan.
      Ja rahaahan ei siltä taholta puutu...
      Yksi esimerkki vain: propagandakampanjat, joihin on palkattu valtavasti huippupsykologeja ja muita käyttäytymistieteilijöitä.
      Tänään kuljin taas metrossa uuden, ison mainostaulun ohi, jossa parikymppinen kiharatukkainen poika hymyili katsojalle luottavaisesti ja tulevaisuudenuskoa täynnä, t-paidan hiha ylöskierrettynä ja laastari käsivarressa. Ota koronarokote! Huolehditaan toisistamme ja aloitetaan itsestämme! - Tämä on ammattimanipulaattoreiden työtä, jota tehdään isoissa, hienosti kalustetuissa toimistoissa ja joka rahoitetaan meidän verovaroilla.
      Piikit ja (vääriä positiivisia antavat) PCR-testaukset ovat ilmaisia. "Jäljityksetkin" maksetaan verovaroista. Näiden "vilkkujen" yksi tehtävä on osoittaa "syyllisiä" koronaviruksen leviämiseen ja totuttaa ihmisiä jatkuvaan digitaaliseen seurantaan.
      Kaikki raha kulkee samaan paikkaan. PK-yrityksiä ei ole kohta enää toiminnassa, monet niistä ovat jo nyt vaikeuksissa.
      WEF:n Great Reset -julkaisuissa ei PK-yrityksiä mainita lainkaan, on vain suuryritykset ja niille työskentelevät, perustulolla elävät ihmiset, jotka eivät omista mitään, vuokraavat kaiken eli maksavat suuryrityksille kaikesta mitä käyttävät, ja "ovat onnellisia."

      https://www.youtube.com/watch?v=seRF8dFIcBw

      https://avoin.media/2020/12/15/suuri-nollaus-lopun-alku/

      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Tavallinen kännykkä on myös kestävämpi kuin zombipuhelin. Sitä voi pudotella vaikka kuinka monta kertaa, ja ei hajoa.

      • Anonyymi

        Minulla on vain tavallinen kännykkä. Siihen saisi nettiyhteyden mutta en ole ottanut. En ole tarvinnut. Omistan läppärin, jolla nytkin kirjoittelen. En tajua mihin tarvii "äly"-kännykkää (tyhmä markkinointitermi tuokin). Seurantalaitehan se on.
        Tavallinenkin kännykkä kyllä rekisteröi paikkatiedon.
        Tällä hetkellä ketään ei kiinnosta olemiseni ja tekemiseni, mutta tulee pian aika, jolloin kaikki digitaaliset jäljet yhdistetään.
        Meidän hallitsijamme eivät silloin ehkä ole enää Suomessa vaan kauempana, ja silloin on vähän vaikea sanoa, mikä heitä kiinnostaa ja mikä ei.

        Nytkin Suomea jo ohjataan ulkomailta korona-asiassa, ja sen myötä monessa muussakin, koska koronatoimien tarkoitus on muokata yhteiskuntaamme globalistien haluamaan suuntaan.

        Yli 80 prosenttia Suomen lainsäädännöstä tulee suoraan EU-direktiiveistä, ilman että voimme muuttaa pilkkuakaan niistä kansallisella päätöksellä.
        Joillakin Yhdysvaltojen osavaltioilla on enemmän itsemääräämisoikeutta kuin Suomella suhteessa EU:hun.
        EU toimii läheisessä yhteistyössä Maailman talousfoorumin, YK:n ja muun maailman valtaeliitin kanssa. Julkisia organisaatioita ohjaa yksityinen raha, Maailman talousfoorumin kautta.

        https://yle.fi/uutiset/3-8056967


    • Anonyymi

      Tätä en tiennyt! Kelakorttia ei apteekissa välttämättä tarvita. Ainakin henkilökortti käy nykyään.

    • Anonyymi

      https://rapsodia.fi/sosiaalinen-luottoluokitus-on-tulossa-myos-suomeen/

      Jos tahdot nähdä tulevaisuuteen tällä globalistien viitoittamalla nykyisellä “kehityksen tiellä”, sinun tulee katsoa Kiinaan, joka toimii prototyyppinä siitä, mitä myös meille tänne Länteen pyritään pian ajamaan käytäntöön.

      Kyse on siis sosiaalisesta luottoluokitusjärjestelmästä, jossa ihmisiä valvotaan ja seurataan hallituksen toimesta aivan kaikkialla ja kaiken aikaa. Kaikki ostokset ja ihmisen käytös valvotaan kellon ympäri ja pisteytetään kertomaan reaaliajassa siitä, miten vastuullinen ja luotettava kansalainen on kyseessä. Ihmisen kunnollisuus mitataan ja luokitellaan 350 – 950 pisteen asteikolla. 752 pisteellä olet kunnon kansalainen.

      Tämän järjestelmän tarkoituksena on auttaa sinua tulemaan paremmaksi kansalaiseksi. Sanktioita taas jaetaan: roskaamisesta, sotkuisesta takapihasta, juoruilusta ja jopa laittomasta kadun ylityksestä. Rikkomusten tekijät näytetään julkisesti paikallisuutisissa. Ilmiantajille maksetaan siitä, että he ilmiantavat naapureitaan. Hyvä sosiaaliluottoluokitus palkitaan eduilla, kuten edullisella luotolla ja matkatarjouksilla, mutta huono luokitus johtaa julkiseen häpeään.

      Huono luottoluokitus hankaloittaa työpaikan, ja lasten saamista hyvään kouluun. Sosiaalinen luottoluokitusjärjestelmä laajenee Kiinassa koko maan laajuiseksi ensi vuonna. Ja vain harvat uskaltavat kritisoida sitä, koska se saattaa vaarantaa tientenkin omaa tulevaa luottoluokitustasi…

      Halutaanko me tämä sama tänne Suomeen..? Vai aletaanko nyt vaan rohkeasti vastustamaan tätä sairasta globaalia kehitystä ja kaikkia niitä poliitikkoja ja päättäjiä, jotka kannattavat tällaista järjettömyyttä?

      Kaikki alkaa oikean tiedon jakamisesta, joten jaa tätä videota eteenpäin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      124
      2943
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      265
      1229
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1221
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1041
    5. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      1003
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      980
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      936
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      49
      897
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      41
      877
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      43
      789
    Aihe