Teinkö pahan virheen?

Anonyymi

Oon ottanut jo kaks korona rokotusta mutta kun niistä moititaan ja pidetään vaarallisina, niin onko se totta? Teinkö oikein vai väärin?

29

58

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mitä sitä enää miettii. Tehty mikä tehty. Jos tulee jotain oireita niin teet siitä ilmoituksen ja saat korvauksia. Olikohan se fimea tai joku mikä maksaa lystin.

      • Anonyymi

        Ei sieltä mitään korvauksia saa. Sanovat että "Ei johtunut rokotuksesta".


      • Anonyymi

        anteeksi nyt vaan, mutta veronmaksajat ne nämäkin haitat maksaa.


    • Anonyymi

      No suoraan sanottuna sulla on vain hävittävää ,ei voitettavaa.mutta onhan teitä paljon.kannattaa ottaa lisää kun putki auki 👌

      • Anonyymi

        Sinua ei voi ottaa vakavasti, koska et osaa kirjoittaa.


    • Anonyymi

      Koronapassi pitää uusia kolmen kuukauden välein hamaan tulevaisuuteen.
      Onneksi siitä muistutetaan monta kertaa päivässä.

      • Anonyymi

        Ei siitä muut muistuta kuin sinä. Voisit jo lopettaa!


      • Anonyymi

        Onko noin, taidat olla tyhmä?


    • Anonyymi

      Teit aivan oikein. Käy hakemassa vielä kolmas rokote niin olet turvassa vielä paremmin.

      Jos sinulle tulee mitään ongelmia niin läheisen terveyskeskuksen asiantuntevat ja kokeneet lääkärit ohjaa sinut erikoissairaanhoitoon josta saat apua ja korvaukset saat täysimääräisenä tilille.

      Muista myös koronavilkku, koronapassi sekä maskin ja käsidesin käyttäminen.

      • Anonyymi

        Mitään korvauksia ei tule täysimääräisenä tilille!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitään korvauksia ei tule täysimääräisenä tilille!

        Korvauksia mistä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitään korvauksia ei tule täysimääräisenä tilille!

        Mikä on täysimääräinen korvaus?
        Ei pienestä piikkiarkuudesta tai pienetä kuumeesta mitään korvauksia saa, ne on normaaleja oireita kaikissa rokotuksissa toisilla.


    • Anonyymi

      Heikko provo tuo aloitus.
      Keksi jo jotain uutta ja ajankohtaista, nyt olet tahkonnut päätäsi seinään liian kauan ja se tekee sinusta zombin.

      • Anonyymi

        Ehkä liittyy uuteen EU:n tutkimukseen/hankkeeseen?
        Tutkivat rokotekeskusteluja netissä. Alkoivat tentata lääkäreitä Suomessa ja muutamassa muussa maassa mistä tietonsa hommaavat piikeistä ja kuinka osaavat oikaista väärää tietoa.
        (Koronapiikin suhteen mahdoton tehtävä. Vasta tutkimuksen alla olevasta aineesta vaikea sanoa mitään varmaa. Ja, monikohan tohtori pelkää potkuja jos lataa mitä todella ajattelee?) Kuinkahan paljon käyttävät rahaa EU:ssa nettivaikuttamiseemme tulevaisuudessa?
        Omaa rahaamme käytetään meihin vaikuttamiseen! Tai ainakin yritetään sitä. Huono homma.


    • Anonyymi

      Mitäs sitä täällä kyselet? Itsehän teet päätökset oman kroppasi suhteen.

      • Anonyymi

        Tein sen siksi koska halusin suojautua koronalta mutta kun rokotteita moititaan paljon ja pidetään väärin, niin aloin kyseenalaistamaan itseäni.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tein sen siksi koska halusin suojautua koronalta mutta kun rokotteita moititaan paljon ja pidetään väärin, niin aloin kyseenalaistamaan itseäni.

        Tilastojen valossa,jos olet alle 50 vuotias ja täysin terve, et välttämättä tarvitse koronarokotusta. Jos taas olet alle 20 ja perusterve, niin ottamalla rokotuksen sinulla on vain hävittävää. Nuorten ikäryhmässä jopa perussairauksia omaavat ovat suojassa koronataudin vakavalta muodolta melko hyvin ilman mitään rokotuksia.


    • Anonyymi

      Kerran ei haittoja ilmaantunut, anna asian olla eläkä murehdi.
      Yleensä vakavat haitat tulevat pian piikin ottamisen jälkeen, silloin kun henkilö vielä katsotaan "rokottamattomaksi" joten tuskinpa syytä huoleen.
      Jos jotaki tulee, lääkärille valittamaan (ei kannata ensiksi epäillä piikkihaittaa että ei lekuri hermostu) ja Fimealle valittamaan. (Käsittelyajat kestää heillä.)

    • Anonyymi

      Täällä voi väitellä puolesta ja vastaan, mutta kannattaa lukea sellaiset kirjoitukset joissa on lähdeviitteet ammattisivustoille. Minun havaintojeni mukaan mRNA-rokotteen puolustajat esittelevät yleensä vain omia mielipiteitään, mutta vastustajat esittelevät myös lähdeviitteet.

      Jos tukeutuu THL:n tai Fimean tiedotteisiin, niin niillä saa vain yhden mielipiteen, jossa kaiken lisäksi on ns. "oma lehmä ojassa". Pfizerin tiedotteet taas ovat firman mainoksia eivätkä mitään tieteellisiä julkaisuja.

      Puolueettomia ovat julkaisut, joilla on kansainvälisesti tunnustettu hyvä maine, kuten esimerkiksi The Lancet tai the Daily Exposé.

      • Anonyymi

        Toiseksi, kannattaa tarkistaa että lähde on luotettava ja että lähdetieto on kirjoituksen mukainen ja sitä on tulkittu oikein.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toiseksi, kannattaa tarkistaa että lähde on luotettava ja että lähdetieto on kirjoituksen mukainen ja sitä on tulkittu oikein.

        Kannattaa mennä sinne linkkiin ...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toiseksi, kannattaa tarkistaa että lähde on luotettava ja että lähdetieto on kirjoituksen mukainen ja sitä on tulkittu oikein.

        No mutta eihän edes THL.ään voi luottaa!


    • Anonyymi

      Ei muutakuin kaduille mellakoimaan ei nää korona sulut muuten ikinä lopu. Koko korona aika ollut suomessa ihme saatanan kekkulointia muutenkin. Tuntuu että hallitus arpoo taika hatusta seuraavan koronaan liittyvän päätöksen, kun ei siellä kuitenkaan aivoja ilmeisesti käytetä. Koronasta on vain kaksi tietä ulos; rokottamattomat kuolee tai saa immuniteetin, tai kaikki rokotetaan. Muutenkaan en ymmärrä mitä vittua rajoituksilla tai maskeilla enää tehdään kun suurin osa on jo rokotettu. Eikö ihmiset ymmärrä että kaikilla näillä korona toimilla suojellaan enää todellisuudessa vain rokottamattomia? Ja heitäkö haluatte suojella? Eiväthän he halua suojella edes itseään, kun eivät rokotetta kerta ole ottaneet. Jumalauta miettikää nyt vähän. Muutenkin ihmisistä tullu vitun lapsellisia korona pelkureita jotka ei edes ilman maskia uskalla liikkua. Terveisin kaksi rokotetta saanut

    • Anonyymi

      Aloittajalle, tältä sivulta ohjeita koronarokotteiden haittojen torjumiseen. Luonnollinen vastustuskyky on avainasemassa, lisäksi on luontaislääkkeitä joilla piikkiproteiineja voidaan hajottaa elimistöstä. Tässä on vain alkua, monella taholla lääkärit ja ravitsemustieteilijät jo kehittävät apua k-piikin ottajien oireisiin.
      Sivulta puuttuu ohje jonka kuulin eräältä asioita tutkineelta: kversetiini ja sinkki yhdessä. Niitä saa luontaiskaupoistakin mutta ruuassa sipulissa ja omenassa (kuori). - Ravinnolla voi vaikuttaa terveyteensä todella paljon, eikä koske tietenkään vain k-piikin ottajia.:)

      https://mkrsuomi.fi/koronarokotuksen-haittojen-torjuminen/

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Puhelutallenne videolla
      https://rapsodia.fi/puhelu-helsingin-koronaneuvonnan-kanssa-kansanmurhapiikista/

      Te kannustatte ihmisiä ottamaan itsemurhapiikin – kyseessä on rikos ihmisyyttä vastaan

      Maailman petollisesta menosta hyvin perillä oleva valveutunut kansalainen otti asiakseen rimpauttaa reippaasti Helsingin koronaneuvontaan, sillä hän huomasi puhelimeensa tulleen 27.1.2022 Helsingin Sotelta koronarokotetta koskevan suoramarkkinointi-tekstiviestin. Miehelle markkinoitiin viranomaisen toimesta koronarokotteen ottamisen helppoutta ilman ajanvarausta. Kokeellista koronarokotetta markkinoitiin tekstiviestissä sellaisella myyntikärjellä, että sen väitettiin muka suojaavan erinomaisesti koronavirustaudin vakavilta muodoilta.

      Tässä on tämä puhelinkeskustelu tekstin muodossa:

      -Tässä tekstiviestissä sanotaan, että koronarokote suojaa erinomaisesti koronavirustaudin vakavilta muodoilta. Pitääkö se paikkansa?
      -No, kyllähän se pitää paikkansa.
      -Minkä takia sitten sairaaloissa olevista potilaista suurin osa on kuitenkin tämän rokotteen saaneita? Eikö se sairaalaan joutuminen tarkoita, että se on vakava tautimuoto?
      -Niin, toki kun lukee niitä uutisia, että sanotaan, että koronaviruspotilaita on sairaalassa, niin nehän saattaa olla tietysti jonkin muunkin syyn takia siellä sairaalassa. Saattaa olla tietysti sattuma löydös se, että on korona positiivinen.
      -Onko tämä rokote turvallinen?
      -Kyllä, se on turvallinen.
      -Mitä se turvallinen tarkoittaa? Tarkoittaako tämä turvallinen nyt tässä sitä, että siitä ei tule haittoja?
      -No, ihan kaikkiin lääkkeisiin ja rokotteisiin saattaa liittyä sivuvaikutuksia.
      -Joo. Tähän koronarokotteeseen on kuollut Euroopassa 20 000 ihmistä. Ja Suomessa niin kauan, kun niitä vielä tilastoitiin, Suomessa oli kuollut jo yli 150 ihmistä. Onko tämä teidän mielestä silloin turvallinen, jos 150 ihmistä kuolee siihen?
      -No, kyllä se on meidän näkökulmasta ollut turvallinen.
      -Okei. Mun kaverin mummi otti 2. piikin ja kuoli heti sen jälkeen.
      -Niin just.
      -Mun kaverin parhaan ystävän vaimo otti 3. piikin ja kuoli heti sen jälkeen.
      -Niin just.
      -Mun kaverin perhetuttu otti 2. piikin ja kuoli heti sen jälkeen. Mun ystävä otti 2. piikin ja kuoli 6 viikkoa piikin jälkeen sydänkohtaukseen. Onko tämä teidän mielestä turvallinen?
      -No vaikea sanoa tietysti, että mitä muuta siellä on ollut taustalla.
      -Te tilastoitte kaikki korona positiiviset koronakuolleiksi, vaikka ihminen olisi jäänyt auton alle. Ja sitten kun te tilastoitte kaikki piikkihaittoihin sairastuneet ja kuolleet, niin silloin te kiistätte sen yhteyden. Eli silloin kun henkilö testataan korona positiiviseksi ja vaikka hänen päähän putoaisi meteoriitti, niin te sanotte, että hän kuoli koronaan. Mutta sitten kun hän ottaa tämän koronarokotteen, jota te väitätte kaiken tieteellisen todistelun vastaisesti turvalliseksi, niin silloin kun ihminen on sen piikin ottanut ja hän kuolee, vaikka siihen piikitys paikalle, niin silloin te väitätte, että hän ei kuollut siihen piikkiin. Onko tämä teidän mielestä rehellistä? Ja kuinka sä voit nukkua yösi, kun sä työksesi valehtelet ihmisille?
      -Joo. Oliko sulla vielä jotain kysymyksiä?
      - Mulla on nyt kysymyksiä.
      jatkuu linkissä

    • Anonyymi

      "Tämä piikki tuhoaa meidän immuunijärjestelmäämme," toteaa dosentti, mikrobiologi Tamara Tuuminen Mikko Kemppen haastattelussa (videolinkki alla).
      Tuuminen kertoo laajasta ruotsalaisesta tutkimuksesta, jossa verrattiin mRNA-piikin ottaneiden sairastavuutta niihin jotka eivät olleet ottaneet piikkiä. Rokotteen teho laski siten että ensin se hiipui kokonaan ja 120 päivän, siis kolmen kuukauden päästä teho oli negatiivinen - mikä tarkoittaa, että mRNA-rokotetut sairastavat erilaisia virustauteja muita enemmän.

      Tutkimus osoitti myös että piikin teho myös vakavaa tautimuotoa vastaan on huonompi kuin mitä lääkevalmistajat lupaavat.

      Tavallisten, heikennettyyn virukseen perustuvien rokotteiden antama suoja on pitkäaikainen (esim. 10 vuotta). Sen jälkeen tarvitaan uusi rokote. Koronarokotteiden suoja kestää vain kolme kuukautta, minkä jälkeen tarvitaan tehosterokotus, ja taas uusi. Italiassa suunnitellaan buusteria annettavaksi joka 4. kuukausi, Ranskassa joka 3. kuukausi.
      "Tällaista ei ole ikinä ollut ihmiskunnan historiassa, että pitää koko ajan juosta ottamassa jokin piikki," Tuuminen sanoo ja vertaa suunniteltuja mRNA-piikkibuustereita narkomaniaan.

      https://tokentube.net/v/1290343143/-93---Tamara-Tuuminen---Rokkotteet---hyödyt-vs--haitat---Immuniteetin-Toiminta--Medikalisaatio

    • Anonyymi

      Ole huoleti, mutta älä enää ota enempää piikkejä. Ne Mrna:t eivät kuulu ihmisen elimistöön injektoituina mitenkään.

      Ota rennosti ettet rasita kroppaasi yhtään. Syö terveellisesti, nuku riittävästi ja tee asioita mitkä tuottavat iloa. Saat stressin pois, mikä ob iso asia terveydessä. Vitamiinit kohdilleen myös. Tsemppiä!

      Jos jotain oireita tulisi, ota herkästi yhteyttä terv.hoitoon. Tämä siis siksi ettei tule myöhemmin ongelmia.

    • Anonyymi

      yli 90v kuoli koronaan vaikka oli saanut kolme piikkiä , taisi olla tämä niin sanottu lievempi muoto.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      414
      4252
    2. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      137
      2851
    3. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      130
      1978
    4. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      73
      1370
    5. Olisi kiva tietää miksi pidät minusta?

      Miehelle kysymys :)
      Ikävä
      75
      1312
    6. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      174
      1278
    7. Voi nainen...

      Kun luovutit meistä liian aikaisin, just kun aloin oppimaan sinua. Jos oisin alussa jo lukenut aiheesta oisin voinut toi
      Ikävä
      51
      1272
    8. Hetkeäänkään miettimättä ottaisin sinut

      Mutta mitä mieltä miehesi siitä olisi?
      Ikävä
      73
      1231
    9. Naiselle kysymys

      Mitä oikein näet minussa?
      Ikävä
      53
      1041
    10. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      291
      970
    Aihe