Kun uskovainen raiskaa

Anonyymi

Avioliittokaan ei anna lupaa raiskata vaimoaan. Avioliitto on lupaus halusta rakastaa, ei lupaus seksistä. Olen nähnyt monta uskovaista miestä jotka vonkaavat vaimoltaan seksiä vaikka toinen ei ole sillä tuulella. Jotkut pitävät jopa oikeutenaan saada seksiä aina kun vain itseä haluttaa. Hyvin itsekästä ajattelua. Onko tämä yleistä uskovien keskuudessa?

https://yle.fi/uutiset/3-12317139

67

153

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jos mies omaa öykkäri asenteen, niin vaimo on pulassa. Tällaisia öykkäreitä riittä. Ja kukaan ei usko vaimoa, varsinkaan jos se mies on ns. erityis voideltu tai jokin uskon sankari. Seurakunnassa on niin ihana ja ihailtu, mutta kotona hirviö.

      • Anonyymi

        "Hyvin itsekästä ajattelua. "

        On myös itsekästä ajattelua vaimolta, jos kovin usein kieltäytyy rakastelemasta miehensä kanssa.


    • "Olen nähnyt monta uskovaista miestä jotka vonkaavat vaimoltaan seksiä vaikka toinen ei ole sillä tuulella"

      Sullahan vapaamielisiä tuttuja on, kun vieraiden kuullen moista juttelevat.

      • Anonyymi

        Minä en ole ollut mikään vieras vaan perhetuttava ja hyvä ystävä. Kyllä heidän kanssaan on voinut jutella hyvin henkilökohtaisistakin asioista.


      • Anonyymi

        Joillakin on, on meillä pari ystäväpariskuntaa joiden kanssa seksistä keskustellaan hyvinkin vapaamielisesti. Vuoteet ovat jokaisella pariskunnalla kyllä omat. Sanon ennen kuin joku mölähtää.

        -a-teisti-


      • Anonyymi

        "Olen nähnyt monta uskovaista miestä jotka vonkaavat vaimoltaan seksiä vaikka toinen ei ole sillä tuulella"

        Jos näin käy useasti, niin toinen vaimo on tulossa suhteeseen.
        Etelän mailla ei erottu, mutta mies otti toisen vaimon - ja vielä tänäkin päivänä monissa maissa.


    • ”Onko tämä yleistä uskovien keskuudessa?”

      En oikein usko olevan tavallista. Mutta sellaisissa suhteissa, missä mies pitää ehdotonta valtaa, voi hyvinkin olla mahdollista.

    • Anonyymi

      Oliko se joskus 1980 luvulla jolloin lain mukaan ei saa enään raiskata vaimoa avioliitossa.
      😁

      • Taisi olla 1996.


      • Anonyymi

        Jeesus oli mies


    • Anonyymi

      "Olen nähnyt monta uskovaista miestä jotka vonkaavat vaimoltaan seksiä vaikka toinen ei ole sillä tuulella."

      No oletpas sinä utelias, harva pääsee edes tunkeutumaan toisten makuuhuoneeseen kun isäntäväki on jo sängyssä.

      • Anonyymi

        Ei siinä tarvitse olla mitenkään utelias. Senhän huomaa jo veljen naamasta kun hän on lakannut saamasta:) Ei siinä mitään kiitos jeesusta enää huudeta.


    • Anonyymi

      Luulen että monella uskonnollisella miehellä on hyvin vääristynyt käsitys avioliitosta. Silloin vasta sitä seksiä sitten saa vaikka kuinka ja kun sitä ei aina saakaan pettymys voi olla kova paikka. Kaiken lisäksi näissä genitaaliuskovaisten piireissä avioliitosta on tehty jokin uskonnollinen sakramentti johon kuuluu vääristynyt miehen vallankäyttö.

    • Se on yleistä miesten keskuudessa ja miehiä ne ovat uskovaiset miehetkin.

    • Anonyymi

      Vaimon haluttomuus on Jumalan tahdon vastaista.

      • Anonyymi

        Onko jumalasi kertonut sen sinulle? Millä tavoin? Onko heppisi sinun jumalasi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko jumalasi kertonut sen sinulle? Millä tavoin? Onko heppisi sinun jumalasi?

        Kyllähän Jumalan tahto on Raamatussa selvästi kerrottu.


      • Anonyymi

        Nykyään vaimon pakottaminen seksiin tai seksuaalinen häirintä saattavat täyttää rikoksen tunnusmerkistön.


      • Anonyymi

        Ei kyllä ole, mutta välinpitämättömyys on.


    • Anonyymi

      ArtoTTT

      Taitaa kuitenkin olla enemmän näitä alkoholilla oli osuutta asiaan tapauksia...

      • Meinaat että jotkut uskovat miehet ottavat viinaa niin paljon? Kyllä siellä taustalla voi olla vääristynyt kuvat siitä, että mies määrää aivan kaikesta.


      • Anonyymi
        mummomuori kirjoitti:

        Meinaat että jotkut uskovat miehet ottavat viinaa niin paljon? Kyllä siellä taustalla voi olla vääristynyt kuvat siitä, että mies määrää aivan kaikesta.

        ArtoTTT

        Voi kysyä myös toisin päin millä promillemäärällä naisen suostumus ei enää ole pätevä?


    • Puutteessa elävä katkeroitunut aloittaja.
      Profiloitu on.

    • Anonyymi

      Useimmat miehet vonkaavat seksiä, vaikka vaimo ei ole sillä tuulella. Mistä sen tuulen tietää, ellei ensin vonkaa?:D Raiskaavat uskovaiset ovat taas yksi naurettava olkiukko. Luin muuten juuri hallituksen esityksen seksuaalirikospykälien uudistamiseksi. Seksin erottaa raiskauksesta vastaisuudessa vain sanallinen tai muulla tavoin ilmaistu suostumus. Seksikuvien - mm. kostporno - lähettäminen kriminalisoidaan ja alaikäisen suojaa parannetaan.

      • Anonyymi

        Luehan aloitus. Siinähän jo heti yksi uskovainen on raiskannut vaimonsa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Luehan aloitus. Siinähän jo heti yksi uskovainen on raiskannut vaimonsa.

        Yksittäistapauksien yleistäminen on naurettavaa. Naisia alistavat uskovaiset miehet ovat muutenkin tosielämässä harvassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yksittäistapauksien yleistäminen on naurettavaa. Naisia alistavat uskovaiset miehet ovat muutenkin tosielämässä harvassa.

        Tuskinpa ovat-vai kuinkas moneen makuuhuoneeseen olet päässyt seuraamaan? Ota pääsi pois pers..stä ja tajua ettet elä lintukodossa eikä uskovaisuutesi suojele sinua pahuudelta-päinvastoin piispat ja pikkupojat ovat oikein hyviä esimerkkejä sinulle uskovaisuudesta ja kieroutuneesta seksuaalikasvatuksesta, kotoisia esimerkkejä löytyy vaikkapa lessuista helluntain lisäksi (tiedän itsekin muutaman tapauksen) insestiä,raiskauksia,pieksämistä,valehtelua,varastamista,kaikkea mitä kuvitella saattaa "armon" varjolla. Oksettavaa tekopyhää paskasakkia.


    • Anonyymi

      Yleisyydestä en sano mitään mutta asenteista kertonee jotakin, että raiskauksen kriminalisointia avioliitossa ainoana puolueena vastusti KD. Näin muistelen, korjatkoon joku, jos olen väärässä.

      Sen muistan varmasti, että KD vastusti parisuhdeväkivallan asettamista yleisen syytteen alaiseksi rikokseksi. Luutunut ja moraalisesti hyvin arveluttava näkemys jos mikä.

      Mutta Raamatustahan nuo näkemykset on aikanaan puolueessa johdettu. Jollakin tavalla. Olisiko se naisen alamaisuus jotenkin liittynyt asiaan?

      Noista ajoista KD on toki muuttunut ja nykyisin puolueessa onkn jo oma liberaali siipensä, joka haluaisi muuttaa puolueen linjauksia monessakin asiassa sallivammaksi.

      -a-teisti-

      • Anonyymi

        Ei ne kovin paljon ole muuttunut. Ei tästä ole kuin muutama vuosi aikaa kun ne vastustivat lapsiavioliittojen totaalikieltoa.


      • Anonyymi

        Oletko seurannut eduskuntakeskustelut (myös muiden puolueiden osalta) kyseisistä asioista? Sitä kautta saisi vastauksia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oletko seurannut eduskuntakeskustelut (myös muiden puolueiden osalta) kyseisistä asioista? Sitä kautta saisi vastauksia.

        KD on ollut mm. naisten oikeuksien jarrupuolue. Tasa-arvo on KD:lle ollut aina hiukan vaikea asia, käsitys yhdenvertaisuudesta kun on yleisistä määritelmistä poikkeava.

        -a-teisti-


      • ”…raiskauksen kriminalisointia avioliitossa ainoana puolueena vastusti KD. Näin muistelen, korjatkoon joku, jos olen väärässä.”

        Samoin muistelen minäkin. Suurimpana perusteena pidettiin, että nämä ovat ”yksityisasioita”, eli perheen sisäisiä, joihin ei pitäisi viranomaisten puuttua.


    • Missä on vaimon kunnioittamien seksi kuuluu avioliittoon, on sovittava yhdessä mitä milloinkin tekevät.

      • Anonyymi

        Mutta kun vaimo ei annan ja mies on keppi pystyssä koko ajan. Pitääkö rukoilla Jumalaa kun vaimon rukoileminen ei mitään auta?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mutta kun vaimo ei annan ja mies on keppi pystyssä koko ajan. Pitääkö rukoilla Jumalaa kun vaimon rukoileminen ei mitään auta?

        Tylsä iän myötä haiseva ukko ei enään innosta?
        😁


    • Anonyymi

      Itse pysyin uskonnollisen vakaumuksen, helvettiin joutumisen pelon ja uskovaisten oppien takia avioliitossa 5 vuotta raiskattavana ja hakattaavana. Väkivalta alkoi välittömästi hääyönä,olin jo raskaana(avioliitton piti mennä myös uskonnon takia, sillä eihän "äpärää" voi uskovainen synnyttää.Hohhoijjaa,että sellaista uskovaisuutta se helluntailaisuus on. Nyt voi nhyvällä omallatunnolla haistatta paskat jokaiselle uskovalle joka eteeni tulee länkyttämään sontaa helvetistä ja kadotuksesta-kestin maanpäällistä helvettiä useiden raiskausten,pahoinpitelyiden ja tappoyritysten kera vuosia ja lopulta sanoin Jumalalle:tuomitse helvettiin jos tahdot mutta tässä helvetissä en voi elää enää päivääkään! Siien loppui uskoni jumalaan kja ihmisiin.-e

      Elämäni ja lasteni elämät tuhoutuivat väkivaltaisen uskovaisen narsistikusip..n ja "parempien"uskovaisten takia-käänsivät selkänsä vuosikymmenen "ystävyyden" jälkeen kun ongelmat tulivat. Tänä päivänä minulla ei ole ainoatakaan ystävää ja jumalalle tykkään lähinnä huutaa haista vittua. Miltäs kuullostaa, pastorit-pidättehän huolen että lompakko pysyy paksuna ja turvat ihmisten ongelmista srkuntalaisllla kiinni ettei jeesustelijoiden maine kärsi.

    • Anonyymi

      ei ole uskovainen mies joka väkisin ottaa. Mutta toisaalta sähän olet sinkku kommari ja yle puhu aina paskaa.

      • Anonyymi

        Vain täysi idiootti ja mistään mitään tietämätön voi sanoa jotain tuollaista toisen ihmisen todelliseen ja todistettavaan kokemukseen ja tietoon siitä mitä uskovien parissa tapahtuu-olen arvoiltani yhä oikeistokonservatiivinen vaikka srkt ovatkin mädättäjiä täynnä nykyään-rappiotilassa koko sonta-että joo-uskovaisethan ne pahimpia raiskareita ilmeisesti ovatkin-siellä kun on ties millaista mielenterveysongelmaista peräkammarinpoikaa ja -piikaa liikkeellä.


    • Anonyymi

      en puhunyut mistään srksta ei ole kokemusta. sulla ilmeisesti on. puhun uskovaisista :)

    • Anonyymi

      Jokaisella on oikeus vain omaan ruumiiseensa, ei toisen. Myöskään avioliitto ei anna lupaa raiskaukseen.

      Mutta avioliiton velvollisuuksiin kuuluu myös seksi, se, ettei toinen nk. pihtaa.

      Seksistä kieltäytyminen voi olla jopa avioeroperuste. Miksi pihtailija menee avioon ja sitten ei suostukaan avioelämään? Avioliitto voidaan jopa mitätöidä tuolla perusteella.

      • Anonyymi

        Avioliittoon vihittäessä halutaan rakastaa. Seksi on luettava rivien välistä. Aina ei seksikään onnistu monestakin syystä mutta rakkautta on silti. Seksiä on hyvin helppo saada ilman mitään sopimuksia avioliitosta. Seksin takia ei kannata mennä naimisiin.


      • Anonyymi

        Tärkeä huomio!
        Ei anna lupaa vuodesta 1996
        😁


      • ”Avioliitto voidaan jopa mitätöidä tuolla perusteella.”

        :D Ei, sillä ei seksielämä ole mikään peruste vaan kahden ihmisen välinen ongelma.

        Suomessa ei mitätöidä avioliittoja.


      • Anonyymi

        "Jokaisella on oikeus vain omaan ruumiiseensa, ei toisen. Myöskään avioliitto ei anna lupaa raiskaukseen."

        Raamatun ohje on hyvä.
        Miehen keho on naisen vallassa. Ja naisen keho on miehen vallassa.
        Ei pidä pihtailla, muuta kuin yhteisestä sopimuksesta.
        Yhteispelillä se sujuu.

        1Kor7:3. Täyttäköön mies velvollisuutensa vaimoansa kohtaan, ja samoin vaimo miestänsä kohtaan.
        4. Vaimon ruumis ei ole hänen omassa, vaan hänen miehensä vallassa; samoin ei miehenkään ruumis ole hänen omassa, vaan vaimon vallassa.
        5. Älkää vetäytykö pois toisistanne, paitsi ehkä keskinäisestä sopimuksesta joksikin ajaksi, niin että olisitte vapaat rukoukseen ja sitten taas tulisitte yhteen, ettei saatana teitä kiusaisi teidän hillittömyytenne tähden.


      • Anonyymi

        "Mutta avioliiton velvollisuuksiin kuuluu myös seksi, se, ettei toinen nk. pihtaa."

        Häissä vanha mummo antoi tuoreelle aviovaimolle ohjeeksi onnelliseen avioliittoon:
        "Anna aina kuin miehesi pyytää."


    • Anonyymi

      Ihan kuin uutisesta puuttuisi jotain:

      Tapaus Milan Jaff
      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/538907f0-3430-450d-9e7b-8bfcb51313d0

      >>Häntä syytetään tapon yrityksestä, pahoinpitelystä, ampuma-aserikoksesta, oikeudenkäytössä kuultavan uhkaamisesta, törkeästä ryöstöstä, törkeästä vapaudenriistosta, huumausainerikoksesta ja törkeän henkeen tai terveyteen kohdistuvan rikoksen valmistelusta. Tapon yrityksen toissijaisina syytteinä ovat törkeän pahoinpitelyn yritys ja vaaran aiheuttaminen.<<

    • Ei ole vaikka poikeusia voi olla, samoin aviomiehenkin velvollisuus on rakastaa vaimoaan niin kuin omaa ruumistaan. Joka rakastaa vaimoaan, rakastaa itseään.

      • Anonyymi

        Sama vanha kolo ei kiinnosta kaikkia aviomiehiä!
        😁


      • Anonyymi kirjoitti:

        Sama vanha kolo ei kiinnosta kaikkia aviomiehiä!
        😁

        Liitossa olevat toisenkassa menevät tekevät avio rikoksen se on huorin tekimistä. Itse siitä joutuvat kerran vastaamaan viimeisellä tuomiolla, sitä ei voi kiertää kukaan ihminen.


      • Anonyymi
        kotileppä kirjoitti:

        Liitossa olevat toisenkassa menevät tekevät avio rikoksen se on huorin tekimistä. Itse siitä joutuvat kerran vastaamaan viimeisellä tuomiolla, sitä ei voi kiertää kukaan ihminen.

        Monet uskovat eroavat ja menevät taas uudestaan avioliittoon ja tämä jatkuu monta kertaa. He ajattelevat että Jumalan siunaa aina uudestaan ja uudestaan. Ei tässä ole minun mielestäni mitään eroa mainitsemiisi huorintekoihin.
        Mutta näin monet uskovat tuntuvat ajattelevan. Siinä vain ajatellaan että avioliittomagia pelastaan synniltä ja he ovat omasta mielestään puhtaita kuin pulmuset. Eivät nämä uskovaiset ole yhtään parempia kuin huorat ja huoripukitkaan.


      • Anonyymi
        kotileppä kirjoitti:

        Liitossa olevat toisenkassa menevät tekevät avio rikoksen se on huorin tekimistä. Itse siitä joutuvat kerran vastaamaan viimeisellä tuomiolla, sitä ei voi kiertää kukaan ihminen.

        Tuo on vastoin normaali miehen tarpeita.
        Tiukkaa moralismia, mutta hyvä sillai.
        😁


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuo on vastoin normaali miehen tarpeita.
        Tiukkaa moralismia, mutta hyvä sillai.
        😁

        Hyviä uutisia naisipappeja pelkääville aito.usko ville.
        😁


    • Anonyymi

      Tilanne kohta se, ettei naisiin pidä koskea edes avioliitossa, saati avosuhteessa. Nainen pystyy kiristämään miestä ja passittamaan tämän vankilaan sanomalla, että mies hässi. Todella kamalaa!

      • Anonyymi

        Ei pidä hässiä. Se on Raamatunkin mukaan synti!


    • Anonyymi

      Ennenhän seksuaalijutuissa miehiä saatettiin määrätä kastroitavaksi. Taisi olla käytäntö vielä 70-luvulla?

    • Anonyymi

      Kyllähän se varmaan on tosiasia, että miehet vonkaavat, ja tosiasia myöskin se, että naiset pihtaavat mutta voi se asia olla toisinkin päin. Tiedä sitten onko se uskovien keskuudessa yleisempää. Haluttomuus kun on aika yleistä nykyaikana mitä olen lukenut. Olisikohan syynä tämä seksiasioiden ylensyöttö ja riittämättömyyden tunne, mikä sen on aiheuttanut.
      Raiskaaminen tietenkin on eri juttu.

    • Anonyymi

      Ei ole yleistä. Harvinaisempaa uskovien keskuudessa.

    • Anonyymi

      Pitäiskö vihkikaavaa muuttaa?

      Minä Aino Antelias lupaan rakastaa ja antaa sinulle niin hyvinä kuin pahoinakin päivinä...

    • Anonyymi

      Tässähän tullaan taas siihen, että kannattaa ehdottomasti koeajaa huolella ennen lopullista sitoutumista. Puolin ja toisin. Jos olisin vähänkin frigidin ottanut, olisin varmasti hakenut seksiä vieraista. Nyt ei ole tarvetta, on valmis ja halukas kyllä, ja tekee kyllä itsekin aloitteen jos haluttaa. Ihan vain koska rakastamme samaa asiaa, toisen hyvänä pitämistä. Hellyys on kaikkein tärkein ja ihanin asia. Se antaa aivan mahdottomasti. Katse, hymy, pieni nipistys perseestä, suukko ohimennen ja hiusten porrötys on semmoista arkipäivän ihanuutta.

      -a-teisti-

      • Anonyymi

        Haluttomien naisten kiihottamiseksi ostakaa kalliita sormuksia ja muita koruja.
        40 000€ ja ylöspäin.
        Kyllä saatte öööö sitä!
        😁


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Haluttomien naisten kiihottamiseksi ostakaa kalliita sormuksia ja muita koruja.
        40 000€ ja ylöspäin.
        Kyllä saatte öööö sitä!
        😁

        Olen ostanut lähinnä Kalevala koruja, prossia, hopeaa ja jonkin pienemmän kultaisen. Hän niistä pitää ja kai sitä voisi kokoelmaksi jo sanoa, on niitä nimittäin paljon. Mutta ei meillä vuoteessa korut kilise, eikä edes käsiraudat. On kyllä semmoiset, pehmustetut. Heräteostos lelukaupasta,en muista milloin on viimeksi käytetty. Kokeiltu kyllä on, ei napannut sitten.

        -a-teisti-


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olen ostanut lähinnä Kalevala koruja, prossia, hopeaa ja jonkin pienemmän kultaisen. Hän niistä pitää ja kai sitä voisi kokoelmaksi jo sanoa, on niitä nimittäin paljon. Mutta ei meillä vuoteessa korut kilise, eikä edes käsiraudat. On kyllä semmoiset, pehmustetut. Heräteostos lelukaupasta,en muista milloin on viimeksi käytetty. Kokeiltu kyllä on, ei napannut sitten.

        -a-teisti-

        Syntisestä seksilelu kaupasta?
        Kyllä on Suomikin maallistunut ja vapautunut osittain.
        😁


    • Anonyymi

      Olen yh-mies lapsi kasi vuotta. Olen tutustunut leikkikentällä L+ naiseen on kuusi lasta ikää 28. Olen kertonut oman tilanteeni kun kertoi omaa sain heti käsityksen naisen paikka on kotona ja tekee mitä miestahtoo, kertoi rehelliseti että on aika sidottu kertoi että olikiva joskus elää syntisten elämää nauroin ei se pahaa ole sanoi vikeana en minä sitä tarkoittanut vaan että olisin joskus hellitty ilman painostusta tuntuu että uskon varjolla minua painostetaan. Sanoin kun on aikaa käydään jossakin jos uskallat ja haluat.
      Lähellä joulua sanoi muut menee mummolaan jään yksin, sanoin soita keksitään jotain.
      Marjatta soitti pujuttiin kaikkea sitten sanoi kuin peläten tulen kaupalle kahdeksalta sanoin ajam siihen iso kyltin viereen. Marjatta vilahti kyytiin ajoin toiselle puolen kaupunkia Marjattakin nauroi olen kuin varkaissa sanoin sinä naurat Marjatan silmät loisti, et arvaa miten mietin en lähden en olin tulla hulluksi, enhän ole paha kun tulin, katsoin kauniisin silmiin kyin miltä tuntuu katsoi eteen ja sanoi oikeastaan hyvältä otin kädestä kiinni Marjatta sanoi olet kiltti. Ajoimme syömään tilasin valko viiniä kalan kanssa Marjatta maisteli sanoin eikö kirjassa juoda viiniä nauroi juodaan mutta ei humalaan saa tulla. istuttiin pitkään alkoi kuulua musiikkia sanoin mennään arastellen lähti sanoin älä pelkää huudat isosti jos tarvit apua Marjatta nauroi painoi pään rintaa vasten kuiskas alan kohta huutaa kysyin miksi sanoi arasti tunnut niin huvältä ei sais. Tansittiin sivummalla painoin lantiota kiinni säikähti sanoin älä huuda nauroi ja tuli lähelle tunsin kuinka hengitti minua vasten hyväilin sievästi antoi tehdä. istuttiin ja Marjatta otti lisää viiniä ja sanoi ota sinäkin sanoin olen autolla nauroi keksitään jotain. Kun tansittiin taas Marjatta oli kiinni kuiskas pidätkö minusta sanoi pidän tunsin hennon lantion minua vasten nostin Marjatan kädet kaulalle katseli ympärille ja piti siinä, aloin sanoa jotain Marjatta katsoi ylös melkein nenät koski suutelin Marjatta vastasi jo aika voimakkaasti huokasi ei ole pitkään aikaan ollut näin hyvä. Juotiin lisää sanoin mitä keksitään toinen pullo menossa Marjatta mietti koputteli sormella pöytää katsoi ja sanoi otetaan huone sanoin otetaan vaan kun noustiin pidin kädestä Marjatta puristi sormista laittoi sormet nätisti toisten väliin hississä ei puhuttu katsottiin peilistä toisia. Huoneessa otin takin ja laitoi kaappiin käännyin Marjatta suuteli ja suuteli kaaduttiin sänkyyn ja suudeltiin nyt tunsin kuinka suuret rinnat oli hyväilin sievästi sanoin huuda niin lopetetaan Marjatta nauroi hhudän sitten lopussa ja tuli päälle istui haara-asennossa kädet suorana kiinni olkapäissä avsin puseroa nousi ja nakkasi sen pois hyväilin rintoja Katsoi koko ajan sanoi olet ihana annat minun nauttia nakkasi paidan ja liivit katsoi kun hyväilin nännejä tunsin kun välillä laittoi jalkoja kiinnippäin laskeutu ja suuteln rintoja kuiskas olen herkkä huii jus tuosta kun suutelin nänniä Marjatta availi mun paitaa veti housun sisästä helmat ja nakkasi lattialle laskeutui ja imi nännejä kuiskas kivan kovat suuteli kostesti ja imaisi värähdin nauroi tykkään tästä vaikka en ole saanut tehdä käänsin Marjatan ja riisuin housut pois avusti ja katsoi minua katsoin pieni tupsu sanoi ajoin sun takia, ai oletko vietellyt minut vetäisi päälleen kuiskas en ollut varma mutta tansiessa kun tulin sinuun kiinni olin varma riisuttiin nopeasti suutelin rintoja ja vatsaa Marjattaa yritti nostaa laskeuduin ja suukotin pillua huokasi ei kukaan ja levitti jalkoja veti päälleen peittoa nuolin ja suukotin koskin sormilla lantio nousi ja laski kohta piti päästä kiinni ja huusi ei ole totta ja kuuli oi oi oi ja tärisi nousin ylös suuteli sanoi välissä maistuu pilllu ja suuteli, kokeili kalua katsoi silmät suurena ei tämä sovi sanoin anna anna levitti harroja ohjasin sisään Marjatta kuiskasi pane olen odottanut pitempään kuin tänään kuiskas olen haaveillut sinusta monesti työnnä työnnä että on iso haluan hurjasti kun liikuin lantio nousi kuiskas en päästä pois käänsin Marjatan päälle, kuiskas en koskaan ole ollut näin nousi ja kuiskasi aivan hullua ja alkoi liikkumaan haluan tulla otetuksi levitti haarojaoi että tunnen syvällä hieroin pillun ylä osaa piti ensin kädestä kiinni sitten löysäsi keinui ja nautti tunsin kun jännittyi tärisi ja lakeutui ihan juureen kuiskas tule laujesin kiljui ihanaa ihanaa laskeutui rinnan päälle sanoi en muista milloin olisin halunnut sisään nyt oikein huusin että saan. makoiltiin kuntoinen enemmän hyväli oltiin heti sisäkkäin muttaei loppuun asti vain sen verran että voitiin tuntea halun.
      ei paljoa nukuttu mutta rakasteltiin senkin edestä ja ainakin kahdesti loppuun asti.
      Aamupalalla käytiin heti kun pääsi ja alasti sänkyyn meni päälle pidin käsistä sanoin sinulla on seksikäs pylly ja suutelin sitä nuolasin pakarasta se on naitavan näköinen pylly nousi nuolin pillua ja panin sisään kiljui hiljaa kuiskas haluan ollakkin naitavan näköinen sanoi voi hullua tunnetko valun.

      • Anonyymi

        Kumpikin oli sitä mieltä että tarvittiin tätä kun mentiin kotia. Näin markettaa usein ulkona hymyili aina kertoi kestän sitä jörtikkää paremmin. Kertoi että on raskaana sanoi bheti en sinulle, mutta olin jo silloin alussa halusin paljasta ja ei mitään pillereitä sun muuta.
        Kerran Marjatta oli tulossa kaupasta näytin tule käveli sisään ja hissin avasin oven riisuttiin heti kuuntelin vatsaa nauroi ei sitä vielä kuule käänsi minut alleen laskeutu ja imi kalua nousi ja kuiskasi ei liikaa ja istui syvälle nai niin että pakarat tärisi kuiskas polttaa polttaa haluan imin nännejä sanoi kerkis sanoa ei ei ei ja panoi syvälle sanoi hui kauhea kuinka paljon nousi ylös vatsalle valui iso lammikko nauroi joe en nyt ole raskaana niin huommenna pyyhittiin spermat kävi pesullla ja oli lähdössä suuteli ja nauroi olispa kaupassackäynti aina näi ihanaa.
        Muutyin pois marjatta oli surullinen sanoin tulee pyhäpäiviä soittele.
        Soitti kesällä tyttö tuli.... kumman näköinen ja sydämmiä. myöhemmin sain tytön nimen sä-postissa. Kyllä uskovainenkin tarvii oikeaa hellyyttä ja kohtelua, tämä nyt ei ollut moraalisesti paras mutta tosi hyvä "henkiseltä kannalta" EN KADU


    • Anonyymi

      Kristinusko perustuu nykyisen lain katsannossa raiskaukseen. Alaikäinen Maria saatettiin raskaaksi ilman hänen suostumustaan etukäteen. Alaikäisyys ei ole suoraan Raamatusta, mutta kristittyjyjen perimätiedon mukaan Maria oli alle 16 vuotias saadessaan Jeesuksen.

      • Anonyymi

        "Alaikäinen Maria saatettiin raskaaksi ilman hänen suostumustaan etukäteen"

        Miksi kuvittelet, että alaikäisyyden raja olisi ollut 16 vuotta siihen aikaan?
        Nykyisinkin aika monessa maassa se on esim 14 vuotta.


    • Anonyymi

      On.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi miehet kohtelevat mua huonosti

      Oon nyt tapaillut kolmea ihmistä. Ensimmäisen kanssa nähtiin kolme kertaa, ja meidän oli tarkoitus mennä leffaan tiettyn
      Sinkut
      189
      3534
    2. Minä haluun vaa oikeesti kuulla

      Että sulla on kaikki hyvin. Ihan oikeasti haluan. Ehkä meitä ei sit ollu tarkotettu yhteen, mut oot mulle äärettömän tär
      Ikävä
      61
      1398
    3. Ajattelen sinua

      aamuin, päivin, illoin. Toisinaan en yölläkään saa nukutuksi, kun pyörit mielessäni. Olemme molemmat aikuisia, etkä tiet
      Ikävä
      44
      1143
    4. Voisiko kaivattusi tehdä jotain mitä

      Et voisi antaa anteeksi
      Ikävä
      51
      1005
    5. Pariisin olympialaisissa miesnyrkkeilijä löi naisnyrkkeilijän 46 sekunnissa keskeytyskuntoon

      Algerian kohunyrkkeilijä nousi kehään – vastustaja luovutti hetkessä ja murtui itkuun https://www.is.fi/urheilu/art-2000
      Maailman menoa
      95
      932
    6. Onko sulla mitään todisteita

      Että olisin ihastunut sinuun?
      Ikävä
      57
      913
    7. Pim pom, Ovikello soi. :D

      Mitä tekisit jos kaivattusi ilmestyisi ovesi taakse?
      Ikävä
      67
      855
    8. Olisikin se meidän tapaaminen jo liian jännää

      Näin pitkän ajan jälkeen.
      Ikävä
      62
      843
    9. Melko hyvin tunnen jo hänet

      Hän ei ole sopiva. Jotain hyvää tässä palstan seuraamisessa on ollut. Omien ajatusten ja tunteiden jäsentämisen lisäksi
      Ikävä
      69
      817
    10. Tänään (1.8) on maailman ylikulutuspäivä

      Vuonna 1970 maailman ylikulutuspäivä oli joulukuun 23. päivä. Vuosituhannen alussa vuonna 2000 se osui lokakuun 4. päivä
      Maailman menoa
      78
      794
    Aihe