R.i.p armeijapoika

Anonyymi

Taisi hoitaa piikki taas tehtäväänsä johon se on jalostettukin...harmillista mutta totta

11

244

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Jos ei syytä kerrota niin tn. piikki ... Piikittämättömästä nimittäin kerrotaan aina.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos ei syytä kerrota niin tn. piikki ... Piikittämättömästä nimittäin kerrotaan aina.

        Hesari puhuu jostain mahdollisesta koronan jälkitaudista.
        https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000008637451.html
        Oliko hänellä korona?


    • Anonyymi

      Eikö enää mitään hävetä? Että kirjoitetaan moista son*aa!

      Joku rauha vainajille, pls!

    • Anonyymi

      Sydänlihastulehdus on yksi mRNA-geeniterapiainjektioiden vakava haittavaikutus, veritulpat toinen. Pitkän aikavälin haitoistahan ei vielä edes tiedetä.
      Allaolevassa linkissä on graafi, jossa havainnollistetaan sydänlihastulehdusten ilmaantuvuus Yhdysvalloissa vuosittain. Hyppäys vuonna 2021 on käsittämättömän suuri. Tilastotietokanta on Yhdysvaltain lääkevalvontavirasto VAERS, joka vastaa Suomen FIMEAa:

      https://www.facebook.com/photo/?fbid=10159992809922235&set=gm.622049009044547

    • Anonyymi

      Oireeton sydänlihastulehdus on vaarallinen. THL antoi syksyllä ilman mitään selitystä armeijalle ohjeen, että sotilaita ei pidä päästää raskaisiin harjoituksiin muutama päivä piikinoton jälkeen. Myöhemmin tuli sitten uutisia näistä mRNA-injektioista johtuvista sydänlihastulehduksista, joille alttiita ovat erityisesti nuoret miehet.

      Koronahypnoosin vallassa olevat lääkärit, joita valtamedia aina haastattelee, ovat vähätelleet nuorten mRNA-injektioista saamia sydänlihastulehduksia "lieviksi." Tosiasiassa sydänlihastulehdus on aina vakava sairaus koska sydänlihassolu ei uusiudu. Sydänlihaksen kerran vaurioiduttua voivat vahingot ilmetä jopa vuosikymmeniä myöhemmin. Nuorilla on pitkä elinajanodote, joten heidän kohdallaan pitäisi käyttää erityisen suurta harkintaa ja punnita lääkeaineiden hyöty-haittasuhdetta. Eikä pidä unohtaa sitäkään, että mRNA-koronainjektiot ovat kokeellisessa vaiheessa. Miksi riskeerata nuorten elämää näin, kun koronavirustauti ei ole heille edes varteenotettava uhka?

      Nuorilla miehillä, jotka ovat hormonaalisista syistä altteimpia saamaan sydänlihastulehduksen mRNA-injektioista, on sattumoisin myös kaikista ikäryhmistä paras luonnollinen vastustuskyky virustauteja vastaan.

    • Anonyymi

      Hesari se viimeiseksi häpeää.

    • Anonyymi

      https://mvlehti.net/2022/02/14/eras-valtamedian-vaikenema-piikkihaittapotilas-ooda-nuori-maajoukkuetason-koripalloilija/

      Eräs valtamedian vaikenema piikkihaittapotilas: Ooda – Nuori maajoukkuetason koripalloilija

      Vuonna 2006 syntynyt suomalainen urheilijaneitonen, Ooda, piikitettiin toiseen kertaan mRNA-Covid-yhdisteellä. Hän on ollut pyörätuolissa siitä lähtien ja kärsinyt mm. vakavan sydänlihastulehduksen. Nuori nainen käy lävitse raskasta kuntoutusta, kun valtamedia vaikenee rokoteuhreista.

      Voimia Oodalle, toivottavasti nyt ymmärtää ettei missään tapauksessa enää edes harkitse kolmatta piikkiä, ja kertoo tapahtuneesta mahdollisimman monelle, jotta vastaavalta tragedialta välttyisivät.
      Valtamedia ei tosiaankaan ole kertonut taaskaan sanallakaan tapahtuneesta yhtään mitään.

      Seuraavana päivänä 2. rokotteesta jalat lähtivät alta pyörätuolissa ollut siitä lähtien. Hermoston toiminta häiriintynyt ja toinen jalka ollut poissa pelistä. Lisäksi tuli sydänlihastulehdus. Nyt on alkanut kuntoutusjakso.

      Jos lapsesi on vielä rokottamaton ja harkitset rokotetta, niin mieti kahdesti. Oodan tapaus ei ole ainoa ja nämä haitat ovat tärkeä saada myös nähdyksi. Oodan lisäksi tiedän valitettavan monta sydänlihastulehdusta sekä yhden 16-vuotiaan kuoleman rokotteesta seuraavana päivänä. Tämä on hurjaa. Ja ennen kuin peloltasi yrität selittää asioita, niin toivon että pysähdyt mieluummin empatian äärelle. Myöskään sydänlihastulehdus ei ole pikkujuttu, vaikka olisi lieväkin. Siinä on kuitenkin mahdollisuus sydämen pysähtymiseen.
      Oletteko muuten ihmetelleet miksi lasten korona oli ennen rokotteita lievä tai oireeton. Rokotteiden myötä tämäkin on joidenkin lasten osalta muuttunut jopa vakavaksi. Miksiköhän?
      PS. Jakamiseen on saatu lupa ja myös tätä on lupa jakaa.

    • Anonyymi

      Hyviä unia armeijapoika... ehkä sinulla oli hyvä elämä tähän saakka.
      Ehkä onkin parempi päästä tästä maailmasta pois ajoissa.


      Kansanmurhan katseleminen sivusta ei naurata. Tammikuussakin kuoli Suomessa 500 ihmistä enemmän kuin normaalivuosina, eivät koronaan. Ylikuolleisuus on kymmenen prosenttia. Alkoi tasan silloin kun tehostepiikkejä alettiin jakaa, eli viime kesänä.

      Kohta ne ottavat käyttöön EU:n määräämän digi-id:n ja ottavat pois käteisen rahan.

      https://rapsodia.fi/sosiaalinen-luottoluokitus-on-tulossa-myos-suomeen/

    • Anonyymi

      Sairastavuus on lisääntynyt Yhdysvaltain armeijan henkilökunnan keskuudessa dramaattisesti mRNA-injektioiden aloittamisen jälkeen. Tiedot ovat DMED-tietokannasta, joka perustuu yksinomaan terveydenhuollon työntekijöiden raportteihin, ei potilaiden omiin ilmoituksiin.

      Esimerkkejä eri sairauksien lisääntymisestä Yhdysvaltain armeijan henkilökunnalla vuonna 2021 (kyllä, nämä ovat todelliset luvut)

      -korkea verenpaine 2081 prosenttia
      -hermostolliset sairaudet 948 prosenttia
      -erilaiset kasvaimet yli 794 prosenttia
      -rintasyöpä 387 prosenttia
      -migreenit 352 prosenttia
      jne.

      Asiasta uutisoi Posi-tv jaksossa 22, alkaen 26.60 min:
      https://positv.fi/videot/uutiset-jakso-22/

      Posi-tv:n samassa jaksossa on myös vakavasta mRNA-piikkihaitasta (keuhkoembolia) kärsivän nuoren sairaanhoitajan haastattelu.

    • Anonyymi

      https://newsrescue.com/senate-second-opinion-whistleblower-bombshell-dod-data-reveals-expanded-vax-adverse-events-3-fold-cancer-300-miscarriages/

      Video asianajajan puheesta senaattorin kuulemistilaisuudessa, suomennettu katkelma:
      "Esimerkiksi keskenmenot ovat lisääntyneet yli 300 prosenttia viiden vuoden keskiarvosta. Oli havaittavissa myös lähes 300 prosentin lisäys syöpien ilmaantumisessa viiden vuoden keskiarvoon verrattuna. Ja tämä on ällistyttävää: Neurologiset ongelmat, jotka mahdollisesti saattavat vaikuttaa lentäjiemme toimintaan, ovat lisääntyneet yli 1000 prosenttia, tuhat prosenttia yhdessä vuodessa. 82 000:sta tapauksesta yli 863 000 tapaukseen, yhdessä vuodessa. Sotilaitamme käytetään koekaniineina, heitä vahingoitetaan ja joissain tapauksissa mahdollisesti myös tapetaan."

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      126
      3078
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1255
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1241
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1051
    5. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1046
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      1010
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      956
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      50
      937
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      904
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      44
      816
    Aihe