R.i.p armeijapoika

Anonyymi

Taisi hoitaa piikki taas tehtäväänsä johon se on jalostettukin...harmillista mutta totta

11

189

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Jos ei syytä kerrota niin tn. piikki ... Piikittämättömästä nimittäin kerrotaan aina.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos ei syytä kerrota niin tn. piikki ... Piikittämättömästä nimittäin kerrotaan aina.

        Hesari puhuu jostain mahdollisesta koronan jälkitaudista.
        https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000008637451.html
        Oliko hänellä korona?


    • Anonyymi

      Eikö enää mitään hävetä? Että kirjoitetaan moista son*aa!

      Joku rauha vainajille, pls!

    • Anonyymi

      Sydänlihastulehdus on yksi mRNA-geeniterapiainjektioiden vakava haittavaikutus, veritulpat toinen. Pitkän aikavälin haitoistahan ei vielä edes tiedetä.
      Allaolevassa linkissä on graafi, jossa havainnollistetaan sydänlihastulehdusten ilmaantuvuus Yhdysvalloissa vuosittain. Hyppäys vuonna 2021 on käsittämättömän suuri. Tilastotietokanta on Yhdysvaltain lääkevalvontavirasto VAERS, joka vastaa Suomen FIMEAa:

      https://www.facebook.com/photo/?fbid=10159992809922235&set=gm.622049009044547

    • Anonyymi

      Oireeton sydänlihastulehdus on vaarallinen. THL antoi syksyllä ilman mitään selitystä armeijalle ohjeen, että sotilaita ei pidä päästää raskaisiin harjoituksiin muutama päivä piikinoton jälkeen. Myöhemmin tuli sitten uutisia näistä mRNA-injektioista johtuvista sydänlihastulehduksista, joille alttiita ovat erityisesti nuoret miehet.

      Koronahypnoosin vallassa olevat lääkärit, joita valtamedia aina haastattelee, ovat vähätelleet nuorten mRNA-injektioista saamia sydänlihastulehduksia "lieviksi." Tosiasiassa sydänlihastulehdus on aina vakava sairaus koska sydänlihassolu ei uusiudu. Sydänlihaksen kerran vaurioiduttua voivat vahingot ilmetä jopa vuosikymmeniä myöhemmin. Nuorilla on pitkä elinajanodote, joten heidän kohdallaan pitäisi käyttää erityisen suurta harkintaa ja punnita lääkeaineiden hyöty-haittasuhdetta. Eikä pidä unohtaa sitäkään, että mRNA-koronainjektiot ovat kokeellisessa vaiheessa. Miksi riskeerata nuorten elämää näin, kun koronavirustauti ei ole heille edes varteenotettava uhka?

      Nuorilla miehillä, jotka ovat hormonaalisista syistä altteimpia saamaan sydänlihastulehduksen mRNA-injektioista, on sattumoisin myös kaikista ikäryhmistä paras luonnollinen vastustuskyky virustauteja vastaan.

    • Anonyymi

      Hesari se viimeiseksi häpeää.

    • Anonyymi

      https://mvlehti.net/2022/02/14/eras-valtamedian-vaikenema-piikkihaittapotilas-ooda-nuori-maajoukkuetason-koripalloilija/

      Eräs valtamedian vaikenema piikkihaittapotilas: Ooda – Nuori maajoukkuetason koripalloilija

      Vuonna 2006 syntynyt suomalainen urheilijaneitonen, Ooda, piikitettiin toiseen kertaan mRNA-Covid-yhdisteellä. Hän on ollut pyörätuolissa siitä lähtien ja kärsinyt mm. vakavan sydänlihastulehduksen. Nuori nainen käy lävitse raskasta kuntoutusta, kun valtamedia vaikenee rokoteuhreista.

      Voimia Oodalle, toivottavasti nyt ymmärtää ettei missään tapauksessa enää edes harkitse kolmatta piikkiä, ja kertoo tapahtuneesta mahdollisimman monelle, jotta vastaavalta tragedialta välttyisivät.
      Valtamedia ei tosiaankaan ole kertonut taaskaan sanallakaan tapahtuneesta yhtään mitään.

      Seuraavana päivänä 2. rokotteesta jalat lähtivät alta pyörätuolissa ollut siitä lähtien. Hermoston toiminta häiriintynyt ja toinen jalka ollut poissa pelistä. Lisäksi tuli sydänlihastulehdus. Nyt on alkanut kuntoutusjakso.

      Jos lapsesi on vielä rokottamaton ja harkitset rokotetta, niin mieti kahdesti. Oodan tapaus ei ole ainoa ja nämä haitat ovat tärkeä saada myös nähdyksi. Oodan lisäksi tiedän valitettavan monta sydänlihastulehdusta sekä yhden 16-vuotiaan kuoleman rokotteesta seuraavana päivänä. Tämä on hurjaa. Ja ennen kuin peloltasi yrität selittää asioita, niin toivon että pysähdyt mieluummin empatian äärelle. Myöskään sydänlihastulehdus ei ole pikkujuttu, vaikka olisi lieväkin. Siinä on kuitenkin mahdollisuus sydämen pysähtymiseen.
      Oletteko muuten ihmetelleet miksi lasten korona oli ennen rokotteita lievä tai oireeton. Rokotteiden myötä tämäkin on joidenkin lasten osalta muuttunut jopa vakavaksi. Miksiköhän?
      PS. Jakamiseen on saatu lupa ja myös tätä on lupa jakaa.

    • Anonyymi

      Hyviä unia armeijapoika... ehkä sinulla oli hyvä elämä tähän saakka.
      Ehkä onkin parempi päästä tästä maailmasta pois ajoissa.


      Kansanmurhan katseleminen sivusta ei naurata. Tammikuussakin kuoli Suomessa 500 ihmistä enemmän kuin normaalivuosina, eivät koronaan. Ylikuolleisuus on kymmenen prosenttia. Alkoi tasan silloin kun tehostepiikkejä alettiin jakaa, eli viime kesänä.

      Kohta ne ottavat käyttöön EU:n määräämän digi-id:n ja ottavat pois käteisen rahan.

      https://rapsodia.fi/sosiaalinen-luottoluokitus-on-tulossa-myos-suomeen/

    • Anonyymi

      Sairastavuus on lisääntynyt Yhdysvaltain armeijan henkilökunnan keskuudessa dramaattisesti mRNA-injektioiden aloittamisen jälkeen. Tiedot ovat DMED-tietokannasta, joka perustuu yksinomaan terveydenhuollon työntekijöiden raportteihin, ei potilaiden omiin ilmoituksiin.

      Esimerkkejä eri sairauksien lisääntymisestä Yhdysvaltain armeijan henkilökunnalla vuonna 2021 (kyllä, nämä ovat todelliset luvut)

      -korkea verenpaine 2081 prosenttia
      -hermostolliset sairaudet 948 prosenttia
      -erilaiset kasvaimet yli 794 prosenttia
      -rintasyöpä 387 prosenttia
      -migreenit 352 prosenttia
      jne.

      Asiasta uutisoi Posi-tv jaksossa 22, alkaen 26.60 min:
      https://positv.fi/videot/uutiset-jakso-22/

      Posi-tv:n samassa jaksossa on myös vakavasta mRNA-piikkihaitasta (keuhkoembolia) kärsivän nuoren sairaanhoitajan haastattelu.

    • Anonyymi

      https://newsrescue.com/senate-second-opinion-whistleblower-bombshell-dod-data-reveals-expanded-vax-adverse-events-3-fold-cancer-300-miscarriages/

      Video asianajajan puheesta senaattorin kuulemistilaisuudessa, suomennettu katkelma:
      "Esimerkiksi keskenmenot ovat lisääntyneet yli 300 prosenttia viiden vuoden keskiarvosta. Oli havaittavissa myös lähes 300 prosentin lisäys syöpien ilmaantumisessa viiden vuoden keskiarvoon verrattuna. Ja tämä on ällistyttävää: Neurologiset ongelmat, jotka mahdollisesti saattavat vaikuttaa lentäjiemme toimintaan, ovat lisääntyneet yli 1000 prosenttia, tuhat prosenttia yhdessä vuodessa. 82 000:sta tapauksesta yli 863 000 tapaukseen, yhdessä vuodessa. Sotilaitamme käytetään koekaniineina, heitä vahingoitetaan ja joissain tapauksissa mahdollisesti myös tapetaan."

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      202
      7949
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4522
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      28
      2210
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      19
      2109
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      28
      1925
    6. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      40
      1795
    7. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1726
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      22
      1689
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1633
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1448
    Aihe