Suomi Natoon välittömästi

Anonyymi

Nyt ei enää pidä vatuloida vaan Suomen tulisi liittyä pikimmiten Natoon. Putin on täysin arvaamaton ja tulee todennäköisimmin jatkamaan laajentumis aikeitaan myös tänne kunhan saa Ukrainan haltuunsa.

Ylen novosti pitää myös lopettaa ja venäläisten karkoitustoimet maasta käynnistettävä.

19

604

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Nato on hävinnyt kaikki viimeiset käymänsä sodat, Georgiassa, Syyriassa, Afganistanissa, ja hävinnyt masinoimansa vallankaappausyritykset, Venezuelassa, Pohjois-Koreassa, Valko-Venäjällä ja Kazahtanissa. Joten natotrolleilla on aika huonot lähtökohdat naton "turvatakuille". Mitään turvallisuutta Nato ei anna, päinvastoin vain turvattomuutta.

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Putin ei hyökkää natoon. Kaikki allekirjoittamaan https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/9866

        Tuo on vaarallista ajattelua.

        Venäjä hyökkää aivan varmasti myös nato-maahan, jos Venäjää riittävästi ärsyttää.

        Ennen talvisotaa Suomen hallitus uskoi, ettei Stalin uskalla hyökätä Suomeen. Oli paha virhearvionti Suomen hallitukselta.


    • Anonyymi

      No nyt taitaa olla pohjanmaan lestadiolainen asialla kun käyttää sanaa vatuloida se taitaa olla pohjalaisten lempi sana vetelissä ja taitaa sillä suunnalla olla jo taas aika kaivaa perunakuoppia syvimmiksi että löytyy pohjalaismaajusseille piilopaikkoja jos vaikka sota syttyisi

    • Anonyymi

      nato on hyvä minäkin voin hyvällä mielellä sitten raportoida kanarian saarilta miten siellä suomessa menee.en aio puolustaa suomea (mikä se nykyään on,ja mille olen vannonut sotilasvalan)vaan olen päättänyt olevani vihreä sodanvastainen transgender henkilö,ja aion taistella ilmastonmuutosta vastaan joudun toki lentelemään ympäri maailmaa ja polttamaan kymmeniätuhansia litroja lentopetroolia näillä tarkeillä ilmastonmuutos lennoilla,mutta päämäärä on tärkein

    • Anonyymi

      Nato-jäsenyyden ainoa hyöty olisi, että sodan sattuessa hölmöt amerikkalaiset ja venäläiset sotii eikä suomalaisten tarvitse osallistua moiseen mielipuolisuuteen. Eli ei huono vaihtoehto muuten, mutta sota tuhoaisi ison osan Suomea maan tasalle.

      • Anonyymi

        aivan oiken ,ja kun katsoon esim. afganistanin sotaa missä naton(usan)joukot niin sanotusti taistelivat ,niin ne vain meni aamulla etsimään jos joku ampuisi heitä. ja sitten kun joku ampui niin sitten ammutiin kaikki patit vuorenseinämään mitä oli ja sen jälkeen mentiin pelaamaan pingistä tukikohtaan.ja kuka oli kaikista tyytyväisin? asevalmistajat


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        aivan oiken ,ja kun katsoon esim. afganistanin sotaa missä naton(usan)joukot niin sanotusti taistelivat ,niin ne vain meni aamulla etsimään jos joku ampuisi heitä. ja sitten kun joku ampui niin sitten ammutiin kaikki patit vuorenseinämään mitä oli ja sen jälkeen mentiin pelaamaan pingistä tukikohtaan.ja kuka oli kaikista tyytyväisin? asevalmistajat

        Tai ku te siellä röhkitte vuosia myöskin


    • Anonyymi

      Niinkauan kun Putin on vallankahvassa
      venäjällä maailmamanvaura on uhattu. Oma lehmä uhattu eli omahenki tärkein viedään mukana lapsia naisia vanhuksia sotilaita miehiä matkassa kuten muutkin diktaatororit.

    • Anonyymi

      Jos Ukraina pitää puolensa ja Suomi vahvistaa puolustuksensa vastaavalle tasolle (22 -> 55 maailmanlistalla), ja Putin käsittelee meitäkin silkkihansikkain (veljeskansaa?), niin voimme tosiaan jättää Nato-hakemuksen. Muistakaa kuitenkin, että Venäjä hyökkää vain, jos olemme Naton kumppani tai teemme Nato-hakemuksen.

      • Anonyymi

        Sitä on turha enää haikailla, "Suomi" on jo puolensa valinnut, kun mitään puolta ei olisi pitänyt valita.


    • Anonyymi

      Venäläiset eivät ole Suomessa sotimassa, kuten ovat "kansantasavallassa". Jos heillä ei ole kansalaisuutta, niin teknisesti heidän on lähdettävä minne lystäävät, jos olemme sodassa Venäjää vastaan.
      Tällä hetkellä he ovat teknisesti ottaen sotapakolaisia, jolta osin koko Venäjän kansa voi tulla Suomeen, jos haluavat, riippuen Suomen laeista, ja ehdotan, että emme tässä tilanteessa ota vastaan kuin jokusen poliittisen keissin.
      Jos otamme liikaa, voivat luoda (jopa Venäjän käskystä) oman k-tasavallan (joka on ymmärrettävää, asenteistanne johtuen), niin sallitte sen, joka pätkäisee Suomesta jonkun 95%. Meille jää 5 prosenttia, joka kattaa väkilukumme, kun koko Venäjä on Suomessa, ja se 5% tulenee olemaa Ruotsin rajoilla olevalla erämaalla.
      Jää meille 10-20%, hornasta, koska venäläiset päättää.
      Toisessa skenaariossa muslimit ja mafiat päättää, että näiltä osin, kun poistuu itse maasta, niin hommat on taas kunnossa, ja tämä peli on pitkälle jo pelattu, nyt vain nähden sen lopun, ja onnistuuko Suomi vielä keikkumaan itsenäisenä, vai uppoaako laiva kun porailette Nato-reikiä laivaan ja pelastatte kaikki Afrikan muslimit.

    • Anonyymi

      Sitten käy kuin Ukrainalle, koska NATO:lle on paskanhaileaa mitä jollekin pikkupläntille kuten Suomellekin tapahtuu :D

    • Anonyymi

      Emme ehdi Natoon. Ukrainan sota ei kestä montaa kuukautta, ja Suomi on seuraava kohde. Vuoden kuluttua olemme samassa tilanteessa kuin Ukraina nyt.

    • Anonyymi

      Nyt jo maksamme jäsenmaksuja eu: lle , vielä pitäs natollekin varmaan jotain maksaa. Ja sitten sotilaamme pääsis sotimaan ympäri maailmaa, minne nato käskee.

    • Anonyymi

      Afganistanialaiset ovat varmasti eri mieltä siitä kuinka hyvä Nato on. Etenki ne Afgaanit, jotka palvelivat Natoa siellä ja jäivät sinne kun nalli kalliolle, kun Nato lähti karkuun sieltä. Siinä on esimerkki Naton suojelusta ja turvasta.

      • Anonyymi

        Afganistan ei ole Nato-maa. 5. artikla ei päde siellä.


    • Anonyymi

      Ehkä tämä sota vielä päättyy ja Venäjän joukot vedetään pois Ukrainasta.
      Mutta lopullinen sota alkaa jossain vaiheessa. Se on myös ydinsota, jonka lopussa Jeesus tulee hakemaan omansa pois alkavasta viimeisen vihan ajasta. Matt. 24. Ilm. 16.
      Viimeinen maailmansota voi olla lyhyt, jopa vain muutamia päiviä kestävä ihmiskunnan suurin ahdistuksen aika.
      Nyt vielä on mahdollista korjata suhteensa Jeesukseen ja ristintyöhön pyytämällä:
      Jeesus, anna anteeksi syntini. Kadun synnissä elämääni aikaa ja tahdon tästä lähtien olla elämänyhteydessä Sinun kanssasi, Herrani Jeesus Kristus.

    • Anonyymi

      Pitää muistaa, että Nato on nimennyt virallisesti asiakirjoissaan Venäjän vihollisekseen. Miksiköhän? Mitä se tarkoittaa? Ei nyt ainakaan mitään kaveruutta. Vihollista kohtaan ollaan vihamielisiä. Kuinkapitkälle?
      Jos Suomi liittyisi Natoon se tarkoittaisi että Suomi haluaa olla Venäjän vihollinen! Mielenkiintoista??
      Suomi on historiansa aikana muutaman kerran yrittänyt olla Venäjän vihollinen. Miten on käynyt?? Tietenkin olisi viisasta oppia muiden erehdyksestä, tai omista entisistä sellaisista.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      64
      2655
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      342
      2500
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      95
      2160
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      67
      1844
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1753
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1734
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1583
    8. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      64
      1523
    9. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      121
      1503
    10. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1389
    Aihe