Ukraina väistämätön tappio

En haluaisi olla tätä mieltä, mutta se lienee fakta. Ukraina ei pysy pitämään puolustustaan yllä. Jenkitkään ei vallannu irakia hetkessä ne ampu sen ensin risteilyohjuksilla paskaksai ennen hyökkäystä ja se kesti päiviä.

Ny ukraina on sankarallisesti pitäny pintojaan muutamia päiviä, mutta ei niillä valitettavasti ole mitään mahdollisuuksia. puutinin mulkku ei voi antaa periksi. Kuka todella uskoo Ukrainan voittoon venäjästä ei kukaan. Ikävä kyllä näin. No toivottavasti Ukraina panee ne maksaan niin ison laskun, ettei ne heti Suomeen lähde.

Jos ois vähänkään miestä niin lähtis iteki sinne, mutta kun ei ole. Se on tyhjä täällä muidenkaan jauhaa miehisyydestään paskaa, jos ei ole sinne lähteny. Jotain tolkkua näiden tämän sivunki rambojen juttuihin. Helppo huudella. Ite en moiselle tielle lähe. Niinku ne huutelijat ei lähe Ukrainaan.

31

829

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kyllä miesylivoima jyrää aikanaan. Kysymys on kuitenkin hinnasta ja hyökkääjän taistelumoraalista. Suurin osa venäläisistä ei tunnu olevan kiinnostuneita vanhan ukon valloitusretkistä, joten koko homma voi päättyä myös Venäjän sisäisiin levottomuuksiin ja vallankaappaukseen.

    • Anonyymi

      Niin Irakin armeija taisi olla jopa huonommin varustettu kuin Ukraina nykyään.

      Muistan kun pidimme ruotsintunnilla hiljaisen hetken kun hyökkäs Irakiin alkoi. :) Taisi olla koko koulussa.

      • Anonyymi

        Meillä kemian opettaja oli ihan innoissaan kun irakin sota alkkoi. Oli oottanu sitä jo pidemåään. Tornion kaupunginhallituksessa istunu, täys hullu.


    • Anonyymi

      Lopeta ny tommonen ryssien suomeen lähtemisen puhe, joku voi ottaa vielä todesta.
      Mitä helvettiä ne täällä tekis, ei yhtään mitään

      • Anonyymi

        Eihän ne pärjää edes Ukrainan armeijalle, joten meille ei ole mitään asiaa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Eihän ne pärjää edes Ukrainan armeijalle, joten meille ei ole mitään asiaa.

        Mitä tähän vastais.

        Meille ei kannata tulla, kun hinta nousisi niin kovaksi ja jäis tänne sissitoimintaa. Eikä meillä ole edes luonnonvaroja.

        Meät ne kans jyräis. Pösilö pitää olla ettei sitä ymmärrä.


      • Anonyymi

        Megalomaanisissa mielikuvitusharhoissa elävä ei tarvitse hourailujensa toteuttamiselle mitään jätkevää syytä.


    • Anonyymi

      Afganistaniin ei voitane verrata vaikka kansa on alkuasukkaita ja silti NL joutui pakenemaan..

    • Anonyymi

      Mikäli Tornion Jussi on aikuisten oikeasti perehtynyt Ukrainan tapahtumiin kaikkinensa vuodesta 2014 lähtien, voitaisiin ajatella, että jos Jussi olisi syntynyt 1920-luvun Saksaan, olisi voinut olla mieluisaakin puuhaa palvella Aatun joukoissa vaikkapa Auschwitzin korkeassa vartiotornissa silmä tarkkana kk käpälissä.

      Toinen asia on, ettei Suomessa ainakaan toistaiseksi ole ryhdytty harjoittamaan venäläisväestön joukkotuhontaa, kuten Ukrainassa on kauan tapahtunut, mikä tilanne toki saattaa muuttua, kun seuraa millä kiihkolla kaikkialla venäjävihaa lietsotaan mediat tahdin lyöjinä.

      • Elän tässä ja nyt. Ja kyllä minua surettaa suuresti että yksi hullu päättää hyökätä Ukrainaan ja satoja ihmisiä kuolee korjaan tuhansia. Olen myös tyytyväinen siitä Että Suomi hävisi jatkosodan, jos oltais voitettu niin joku aatun poika hallittis maailmaa.

        Ny kuiten on kyse Ukrainasta ja venäjä sinne hyökkäs.

        Ja suoraan sanoen toivon että Suomi hylkää sen maaminasopimuksen kohtuu nopeasti. Niitä pitää saada valmistukseen ja varusmiehille pitää 6kk aikana opettaa niitä käyttään!


      • Anonyymi

        Kauan Ukrainassa venäläisväestön joukkotuhontaa... vai niin

        Taidat olla puttetrolli


    • Anonyymi

      Todennäköisesti Ukraina häviää sodan mutta kaikilla muilla saroilla venäjä on jo hävinnyt ja tulee kärsimään aloittamastaan sodasta pitkään.
      https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000008644904.html
      Vastaavia artikkeleita löytyy muualtakin ja muilla kielillä.

      • Anonyymi

        Saa sitä ennustaa. Aika näyttää millaisia todisteita Ukrainan hallintoa vastaan vielä löytyy. Voit yllättyä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Saa sitä ennustaa. Aika näyttää millaisia todisteita Ukrainan hallintoa vastaan vielä löytyy. Voit yllättyä.

        Juuri noin, Putin tunnettu maailman pelastaja.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Saa sitä ennustaa. Aika näyttää millaisia todisteita Ukrainan hallintoa vastaan vielä löytyy. Voit yllättyä.

        Mitähän venäjän hallintoa vastaan löytyy. Surettaa vain Ukrainan puolesta käyvät sotaa jossa ei voi voittaa. Suomen pelasti toisessa maailmansodassa neuvostoliiton kiire berliiniin ennen jenkkejä, tarviva sinne joukoja. Se meni Suomen osalta hyvin, muuten puhusima venäjää jos ei asutettais siperiaa.


    • Anonyymi

      Pari esimerkkiä vertailun vuoksi...

      Ukrainan tankki jyrää henkilöauton ja siviiliuhreja tulee.

      https://www.instagram.com/p/Cabzj42tLWo/?utm_medium=copy_link

      Venäjän tankit matkalla Kiovaan. Tankki pysähtyy, kun ukrainalainen mies menee eteen pysäyttämään sen. Tankki jatkaa matkaa vasta kun mies on siirretty pois.

      https://www.msn.com/en-us/news/world/video-shows-man-try-to-stop-russian-tank-with-his-body/vi-AAUlDia

      Jälkimmäisen videon kohdalla voi myös pohtia, mitä olisi tapahtunut, jos venäläinen siviili olisi yrittänyt pysäyttää Ukrainalaisen tankkikolonnan?

      • Anonyymi

        Venäjällä vai Ukrainassa? :)

        Sama asia?


    • Anonyymi

      Ukrainan pitäisi nyt sopia ettei tule enempää uhreja vai onko tää jo muuttunut kahden kaverin arvovalta taisteluksi.

      • Misi Ukrainan pitäisi sopia eikä Venäjän? Venäjän ei tarvitsisi kuin lähteä pois naapurimaansa alueelta ja sota loppuisi.


      • Anonyymi
        Kilgore.Trout kirjoitti:

        Misi Ukrainan pitäisi sopia eikä Venäjän? Venäjän ei tarvitsisi kuin lähteä pois naapurimaansa alueelta ja sota loppuisi.

        Viikinkien sanonta : " Tuo on oikeassa jolla on enemmän VOIMAA" ! Siksi ! Ja me kaikki pidämme viikinkeistä, eikö niin, niin miksi sitten vahva Venäjä ärsyttää ?


    • Anonyymi

      Olet oikeassa, Venäjä valtiona tulee häviämään Telluksen kartalta.
      Siitä lienee päätetty jo korkeimmissa instansseissa. Noihin instansseihin Venäjän valta ei riitä.

    • Ukraina ei voi sotilaallisesti voittaa, mutta voiko Venäjäkään? Ukraina on valtavan suuri maa, väestö vihaa valloittamaan tullutta Venäjää ja maan miehittäminen vaatisi enemmän joukkoja kuin Venäjällä on nyt sotaan allokoitu.

      Minulle on arvoitus mikä oli Putinin kuvittelema hänen kannaltaan positiivinen sodan lopputulos. Venäjä saa ehkä miehitettyä siivun sodan raunioittamaa Ukrainaa (ja miehitys maksaa), jäätyneen konfliktin ja pakotteiden tuhoaman oman talouden. Kannattiko?

    • Anonyymi
      • Jotku ne täällä haukkuu minua sivariksi jne. No en tiä minälaisen armeijan kkoulutuksen ne on saanu kun uskovat Ukrainan voittoon! Toki itsekin sitä toivoisin, mutta elän tällä pallolla toisin kuin eräät idiootit.


    • Anonyymi

      Jos ja kun Ukraina tämän sodan häviää niin Venäjä ei sitä kuitenkaan voita.

    • Anonyymi

      Venäjän ammatisotilaat ei pärjännyt; pysäytettiin.
      Sitten siirryttiin pommittamaan kaupunkeja, ja sitten on alustettu ydinvoimalaonnnettomutta (valvotettu työntekijöitä, pakotettu johtajansa valehtelemaan että likaista pommia valmistetaan tms.) tai - vuotoa, joka on viimeisin huhu, jos ei ole Ukrainan spekulaatiota, fobiaa.
      Ja kemiallisten tm. aseiden oikeutusta kansansa silmissä, valehtelemalla Ukrainan kemiallisista ja biologisista aseista, joka on niin vanha temppu, että naurattaa (ja vielä "USA:n" rahoittamana" - Natsi-juttu liitännäinen, joka on Venäjän valehtelua, osana erikoisoperaatiotansa vapauttaa Ukraina natseista, jolla on oma historiansa, josta se vedetään, mutta uusin on USA/Nato-salaliitto ja Ukrainan länsiaivopesu ja sen siten "Natsi"-hallinto.
      Putin ei halua aktivoida varusmiehiä ja reserviä, koska oli huono juttu aikaisemmassa sodassaan, ja ammattisotilaat valtasi Krimin tosta vaan. PR on Putinille tärkeä. Jos Eu tm. tulisi sotilaineen, niin se voisi olla vettä myllyyn ja PR ei olisi tarpeen. Helppohan noi Venäjän ammattisoltut olisi muuten voittaa.
      Putin käyttää kaikkia mahdollisia keinoja voittaakseen Ukrainassa noilla voimin (plus vierassotilaat), että jatkotoimia lasketaan koko ajan, mitä vaatii, ja mitä se tekee PR:lle.

    • Oikeastiko täällä jotku uskoo Ukrainan voittoon. Toivoisin sitä. Mutta en ole idiootti.

      • Anonyymi

        Itse kyllä uskon vakaasti siihen. Ei venäjä oo vieläkään saanu mitään aikaan ja kohta alkaa ryssältä loppua kalusto. Ukraina taas vahvistuu päivä päivältä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Itse kyllä uskon vakaasti siihen. Ei venäjä oo vieläkään saanu mitään aikaan ja kohta alkaa ryssältä loppua kalusto. Ukraina taas vahvistuu päivä päivältä.

        "Asiantuntijoiden" mukaan kaluston piti loppua jo pari kuukautta sitten. Lienee sinäkin noita sosiaalidemokraatteja, jotka vain lupaavat ja lupaavat :D


    • Anonyymi

      Ihmisten populaatio kasvanut liian suureksi nyt on aika toimia..

    • Anonyymi

      Miten nämä kolme asiaa liittyvät yhteen?

      Kun Suomi ja Ruotsi hakivat NATO jäsenyyttä, venäjän tiedottaja Maria Saharova sanoi, että Venäjällä on sotilallinen yllätys Suomelle ja Ruotsille.

      Eipä mennyt kauaakaan kun Turkki oli muuttanut puheenpartensa myönteisestä NATO jäsenyysasiasta ehdottoman kielteiseen.

      Onko tuo todiste, että Turkki vehkeilee Venäjän kanssa ja tosiasiassa on sopinut korvausta vastaan että se estää Suomen ja Ruotsin NATO jäsenyyden.

      Putin on ollut olosuhteisiin nähden silmiinpistävän hiljaa…indikaatio samasta sekin?

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 120
      2523
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      66
      2328
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      2031
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1717
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1648
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1452
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      15
      1403
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1393
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1367
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1292
    Aihe