Päivässä täytyy olla tietty rytmi

Anonyymi

Päivässä täytyy olla tietty rytmi eikä niinkuin köyhyyspalstalla joku kirjoittelee että kurkkii ikkunasta kun ihmiset lähtee töihin. Aamulla se on herättävä ettei mitään puolillepäiville makoilua.Hampaiden pesu,aamukahvit,puuro. Sitten vaikka netistä katsoa mitä maailmalla tapahtunut. Suunnitelmat mitä päivän aikana syö niin ehkäpä kauppaan ja joku lähtee ruokajakeluihin niin ei hullumpi vaihtoehto. Kirjastoon lukeen lehtiä,kirpputorille.Mahdollisesti kävelylenkki. Perseelleen on asiansa hoitanu jos krapulissa heräilee ja heti täytyy aamusta kalja juoda ja syömisinä makaronia. Raha asiat perseellään. Mitä helvettiä siinä säästää jos rahat menee kaljaan ja siten ostaa punalappusen makkarapaketin.

57

383

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ei ole terveellä ihmisellä lainausmerkeissä asiat kunnossa jos makoilee puolillepäiville ja yöt kuhkii. Jos kaljan kanssa ongelmia ja siihen depressio vielä päälle niin helposti 1 vuoden prosessi kun kuntoutuu. Köyhyyspalstalla uhoo ne jotka ollut 10votta työttömänä että kyllä hän töitä tekee ja pää on niin sekaisin kuvitellen että muut ovat kateellisia.

  • Anonyymi

   Miksi ylistät itseäsi ja haukut muiden tapaa??? Ei kaikkien tarvi toimia niinkuin sinä.

   Jos olet työttömänä, niin ei ole mitään järkee herätä kuudelta pesemään hampaita Eikä työttömyys ja kotona olo ole sitä krapulaa. Sinulla taitaa olla kun tarvit jo raitista ilmaa aamu kuudelta.

   ME OLLAAN JOKAINEN ERILAISIA IHMISIÄ, OTAPPA SE TAJUNTAASI. Jokainen meistä toimii omalla tavalla, eikä työttömällä tarvi olla mitään aikataulua. Oletpa lapsellinen, ajattelet varmaan takapäälläsi..

   • Anonyymi

    "ME OLLAAN JOKAINEN ERILAISIA IHMISIÄ, OTAPPA SE TAJUNTAASI. "

    Niin, kehitysvammaiset ovat toki oma ongelmaryhmänsä!


  • Anonyymi

   Huh siinäpä oikeen kirjoitus taas elämäänkyllästyneeltä ja mitä mukamas haukkumiseen tulee jokaisen lukijan omassa pääkopassa se muotoutuu mitenkä ymmärtää.Fakta tietenkin ärsyttää. Justiin toi että mitä työttömänä herää aamulla 6 kieppeillä kuvastaa hyvin elämään kyllästyneen ihmisen maailmaa. Joka työtön määrättävä kuntouttavaantyötoimintaan missä käskytetään.

   • Anonyymi

    Ja siinä taas asiantuntija joka ei tunneasiaa!!!!!! Miten voit sanoa ihmisestänoin kun et tunne?? Arvailu toisten asioita on outoa, että jotkut sitä harrastaa. Sinä voit sanoa kenestä tahansa mitä tahansa, mutta vailla faktaa. Miksi keksit asioita ihmisitä joita et ole koskaan nähnyt????? Eikö se tee sellaseta ihmisestä pelkän paskan puhujan??? Et sinä arvailulla voi mitään kertoa.

    Valhe ärsyttää. Faktaa sinä et tuossa jutussasi voi kirjottaa kun et tiedä henkilöä. Sen tajuu kaikki, mutta sinä et.

    Olet vaan katkera kun me työttömät voidaan itse päättää päiviemme pituudesta ja tekemisistä, siksi sua ärsyttää kun sinun päiväsi määrätään.
    Ja lopeta tuo kunotuttavan hokeminen jatkuvasti, jos sinä viihdyt ja olet pakotettu olemaan siellä, niin sinun pitää olla ja parantua siitä alkoholismista. Sellasethan siellä on ja huumehörhöt. Surullista että olet sillä tiellä.
    Työttömyys on ihanaa kun osaa elää hyvää ja normaalia elämää, vailla minkäälaisia päihteitä.Hyvää loppuelämää ja hoitojaksoja sulle.


  • Anonyymi

   No voi sua, onhan se varmasti kauheaa myöntää olevansa pakkotyössä. Tuo sun avautuminen varmasti liennyttää sun oloa!! Toivon niin.

  • Anonyymi

   Karenssia työttömille niin loppuu uhittelu.Aikas nössöä porukkaa kun makoilee päivät pitkät ja sitten kitistään ettei rahoja menkää perkele töihin onko tuo vaikea ymmärtää. Koko suvussa ei ole yhtään työtöntä mieti sitä.

   • Anonyymi

    ...jatkan vielä... ja palkat pois työllisiltä, niin todellakin loppuu uhittelu. Onko vaikeeta ymmärtää, että töissä pitää tehdä töitä, eikä nukkua, kahvitella, katsella kelloa tai ikkunasta ulos koko päivää, ei sen työnantajan pidä palkkaa maksaa makoilusta työpaikoilla. Koko kaupungissamme ei ole moisia hulluja.


  • Anonyymi

   Totta.
   Monet sanovat(eli inisevät) että kun työttömyys passivoi jne.
   No ei mikään ihmekään, kun kerta täytyy maata puoleenpäivään asti ja haahuilla yömyöhään.
   Sillä saa nyt ainakin jotain aktiivisuutta pidettyä yllä, kun herää joka aamu ainakin suurin piirtein samaan aikaan, vaikka klo 8 aikoihin ja tekee kaikkea pientä edes pitkin päivää.

  • Anonyymi

   Toi just hyvä tota tarkotan että 8 herää... joku säännöllisyys päivään. Kirjastossa lukemassa lehtiä,kirpputorit. Töitä on hakenu eikä löytyny nooh puuhaa jotain muuta sitten.

  • Anonyymi

   Kukin mieltymystensä mukaan.
   Klo 7:n jälkeisten aamurutiinien jälkeen sähköpostin tarkistus ja netin selaaminen.
   Tv:n aamuohjelmat ja kuntosalille klo 9:n tienoissa paitsi lauantaisin jolloin on huilipäivä.
   Salilta kotiin usein marketin kautta. Hedelmä naamaan,
   Boxilta kulttuuritallenteen katselu tai kirjaston jonkin opuksen lueskelua. Tallenne. Safkan valmistus klo 14. Ruokalepo. Keskiviikkoisin ja lauantaisin vanhan vaimon viihdyttäminen.
   Tv, tallenteet, lueskelu. Mitä milloinkin ja missä tahansa ajallisessa suhteessa.
   Koisimaan noin klo 23.
   Siinä niitä rutiineja on.

   • Anonyymi

    Unohdit vielä että pitää osallistua usean palstan värikkäisiin keskusteluihin ja työttömien ojentamiseen. Oikeita elämäntapoja pitää vaalia ja nautiskella siitä työeläkkeestä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Unohdit vielä että pitää osallistua usean palstan värikkäisiin keskusteluihin ja työttömien ojentamiseen. Oikeita elämäntapoja pitää vaalia ja nautiskella siitä työeläkkeestä.

    Hyvä, että täydensit hengentuotettani!
    Toivon, että olisit pahoitellut koronasta johtuvaa kovaa kohtaloani joka on keväisten ja syksyisten rentoutumisjaksojen estymiset ja niiden kehnona korvikkeena nämä värikkäät keskustelut ja kansan valistaminen.

    Otan viittauksesi työeläkkeeseen herjana. 27:n työvuoden aikana ei ehtinyt paljoakaan kertymään varsinkaan kun laskennassa ovat mukana alku- ja loppupään pienet ansiot sekä indeksileikkurin parinkymmenen vuoden aikana aiheuttama katastrofi.

    Kun ei ole mitään salattavaa eikä sepitä muunnettua totuutta niin ei ole tarvetta sairaalloiseen intimiteettinsä suojelemiseen. Harvinainen poikkeus?


  • Anonyymi

   Elämässä ei tarvitse rytmiä, kun juuri se rytmin mukaan eläminen hyvin usein aiheuttaa puutumista, eli tylsistymistä.
   Elämässä pitää kokeilla kaikenlaista elämistä minkä vain pystyy suorittaan oli töissä tai työtön.
   Pitää aina vähän väliä niinsanotusti repäistä, että jaksaa tavallista arkea, eli tehdä suurempi liikunta suoritus tai ottaa alkoholia kunnolla, eli humaltua ja rentoutua tai matkustella extempore.

  • Anonyymi

   Niin no miks sitten terve ihminen makoilee puolillepäiville huh huh keittään makaronia niimpä niin kun elämän hallinta hakusessa. Turhaan joku työtön mitään uhoo kun yhteiskunta kylläkin asettanut ehdot työttömyyspäivärahan maksamiselle elikä täytyy olla työkunnossa. Jos melkein joka päivä juo kaljaa ja itse haluaa että kuntoutuu niin se voi viedä vuoden. Joku hyväkäs työtön sitten ettei hänellä ole päihdeongelmaa niin mitä helvettiä sitten notkut työttömänä.

   • Anonyymi

    Miks ihmiset herää viideltä putsaa autoa ja kahlaamaan lumessa, silmät ummessa??? Ei mitään järkee. Ja saa siitä 9 e pivässä. Kun me kotonaolijat , 35 e päivä + muut tuet.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Miks ihmiset herää viideltä putsaa autoa ja kahlaamaan lumessa, silmät ummessa??? Ei mitään järkee. Ja saa siitä 9 e pivässä. Kun me kotonaolijat , 35 e päivä + muut tuet.

    "Miks ihmiset herää viideltä putsaa autoa ja kahlaamaan lumessa, silmät ummessa??? Ei mitään järkee. Ja saa siitä 9 e pivässä. Kun me kotonaolijat , 35 e päivä + muut tuet."

    Jaa, no kyllä se 4500 euron kuukausipalkka kovasti motivoi, eikä sinne töihin nyt aamu viideltä tarvitse lähteä. Mukavat työkaverit ja loistava työ.

    Tällä menen elekeikään saakka, ja senkin kälkeen kevyemmällä tekemisellä hautaan saakka.

    Mikään ei ole mukavanampaa kuin työnteko!!


  • Anonyymi

   Mikä ihmeen 9 eur päivässä oletko ihan hukassa hu huu missä realiteetit hu huu.

   • Anonyymi

    Huhuuu... sehän on nyky palkka työllisille! Ihan hullua ottaa työtä vastaan kun ite saa maksaa että on töitä.

    Työttömänä tulee 35 e pivä ja asumistuki tt tuki, et mieti sitä.


  • Anonyymi

   Heräilen siinä 06.00 aikaan ja sitten käyn paskalla ja sen jälkeen teen aamupalaa puuroa tai jotain. Sitten katson uutisia vähän aikaa ja sitten alan pakkaamaan tavaroita siian kalastusta varten. Katson sään ja puen sen mukaan ja sitten lähdenkin siika ongelle. Poljen 10 km onginta paikalle.

   Tiet on tosi liukkaat ollut niin menee tunti kun poljen koska poljen hitaasti liukkaalla tiellä ja on painava fillari jossa on 4 virveliä, retkijakkara, reppu jossa pyyhe, varapaita, onginta tarvikkeita varalle ja eväät, matopurkki ja kylmälaukku mukana vielä.

   Sitten ongin siikaa siinä 6-7 tuntia, syön eväitä ja nautin työttömyydestä. Kotiin tulen varmaan noin 16.00 aikaan, käyn suihussa, teen ruokaa ja sitten selaan netistä juttuja ja uutisia. Nukkumaan 23.00 aikaan. Näin toimin joka aamu tästä lähtien. Maanantaina olin eka kertaa siikaa ongimassa. Joskus kyllä lähden myöhempään aamulla ja olen sitten myöhempään iltapäivään. Voin olla 20.00 asti jos on lämmin sää.

  • Anonyymi

   Niin vaikka noin että päivässä on ohjelmaa ja se jokaisen oma asia mitä valtiohallinto päättänyt työttömyyskorvauksista että mitä puuhailee mutta on työtön.Jos työtön niin pitää aktiivisesti hakea töitä eikä niin lähden kalastaan päinmäntyä jahas tyyppi esimerkki päihdeongelmaisesta.

  • Anonyymi

   miksi pitäisi ennen puolta päivää herätä kun silloin ei tapahdu miään vai pitääkö herätä sen takia että jotain vain tapahtuu??

   • Anonyymi

    Ei pidä. Työttömänä voi herätä millon haluaa. Työlliset vaan on katkeria siitä että joutuu herään 5-6 maissa, niin sen takia vouhkaa että kaikkien pitäisi herätä. Kateellisuus vie kalatkin vedestä.

    Minä olen herännyt sillon kun herään, ja syön silloin kun syön, Mulla ei ole työttömänä mitään aikataulua. Miksi olisi? Voin tehdä asioita sillon kun haluan.
    Olen näin toiminut 20 v ja toimin edelleen. Stressiötön ja väsynyt elämä on mulle historiaa jo, ja eln oman näköistä elämää. En sairastele enkä stressaa mistään ja jaksan mitä vaan.

    Elämän tarkoitus on oma elämä elää niinkuin itse haluaa ja mik on hyvä elämä, ei se että heräät joka aamu 5-6 maissa ja lähdet unisena orjailemaan pienellä palkalla, ja sairastelet alati, olet väsynyt ja ärtynyt! Ei se ole ihmisen elämää.

    Kotona kun olet nautit joka sekunnista. Huilaat kun huilattaa, syöt kun nälättää, ja menet kun haluat, ja teet asioita joista tykkäät.

    Tietysti tälle elämälle ollaan kateellisia, siksi noita jankkaavia juttuja on joka päivä ja aina samat tyypit ja asiat... kateellisia k ja katkeria ovat. Ei muuta selitystä ole.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei pidä. Työttömänä voi herätä millon haluaa. Työlliset vaan on katkeria siitä että joutuu herään 5-6 maissa, niin sen takia vouhkaa että kaikkien pitäisi herätä. Kateellisuus vie kalatkin vedestä.

    Minä olen herännyt sillon kun herään, ja syön silloin kun syön, Mulla ei ole työttömänä mitään aikataulua. Miksi olisi? Voin tehdä asioita sillon kun haluan.
    Olen näin toiminut 20 v ja toimin edelleen. Stressiötön ja väsynyt elämä on mulle historiaa jo, ja eln oman näköistä elämää. En sairastele enkä stressaa mistään ja jaksan mitä vaan.

    Elämän tarkoitus on oma elämä elää niinkuin itse haluaa ja mik on hyvä elämä, ei se että heräät joka aamu 5-6 maissa ja lähdet unisena orjailemaan pienellä palkalla, ja sairastelet alati, olet väsynyt ja ärtynyt! Ei se ole ihmisen elämää.

    Kotona kun olet nautit joka sekunnista. Huilaat kun huilattaa, syöt kun nälättää, ja menet kun haluat, ja teet asioita joista tykkäät.

    Tietysti tälle elämälle ollaan kateellisia, siksi noita jankkaavia juttuja on joka päivä ja aina samat tyypit ja asiat... kateellisia k ja katkeria ovat. Ei muuta selitystä ole.

    Jos vaatii, että jokaisen pitää saada elää omaa elämännsä miten tahtoo, niin silloin se oma elämä pitäisi rahoittaakin ihan itse.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Jos vaatii, että jokaisen pitää saada elää omaa elämännsä miten tahtoo, niin silloin se oma elämä pitäisi rahoittaakin ihan itse.

    Kuis? Kela rahat kuuluu jokaiselle suomen kansalaiselle joka niitä tarvii. Ei ketään pakoteta elämään sellasta elämääjosta ei pidä. Ihan hullu ajatus sulta. Miksi työlliset sitten ei tule toimeen omalla palkallaan, vaan hakee kelasta etuuksia ja tukia???? Eivähän hekään itse omaa elämäänsä rahoita.

    Ja kela systeemi on päättäjien kehittämä, ei kansalisen. Kansaa kehotetaan hakemaan tukia, joten emme edes vingu niitä, vaan haemme kun kehotetaan ja neuvotaan kakemaan. Ei me niitä olla keksitty.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei pidä. Työttömänä voi herätä millon haluaa. Työlliset vaan on katkeria siitä että joutuu herään 5-6 maissa, niin sen takia vouhkaa että kaikkien pitäisi herätä. Kateellisuus vie kalatkin vedestä.

    Minä olen herännyt sillon kun herään, ja syön silloin kun syön, Mulla ei ole työttömänä mitään aikataulua. Miksi olisi? Voin tehdä asioita sillon kun haluan.
    Olen näin toiminut 20 v ja toimin edelleen. Stressiötön ja väsynyt elämä on mulle historiaa jo, ja eln oman näköistä elämää. En sairastele enkä stressaa mistään ja jaksan mitä vaan.

    Elämän tarkoitus on oma elämä elää niinkuin itse haluaa ja mik on hyvä elämä, ei se että heräät joka aamu 5-6 maissa ja lähdet unisena orjailemaan pienellä palkalla, ja sairastelet alati, olet väsynyt ja ärtynyt! Ei se ole ihmisen elämää.

    Kotona kun olet nautit joka sekunnista. Huilaat kun huilattaa, syöt kun nälättää, ja menet kun haluat, ja teet asioita joista tykkäät.

    Tietysti tälle elämälle ollaan kateellisia, siksi noita jankkaavia juttuja on joka päivä ja aina samat tyypit ja asiat... kateellisia k ja katkeria ovat. Ei muuta selitystä ole.

    Työelämässäni oli vaiheita jolloin maanantai aamuisin lähdin tien päälle klo 3 - 4:n välillä.
    Työpaikkakunnalle matkaa noin 400km. Aamuöisin uskalsin ajaa ylinopeutta ehtiäkseni ajoissa puutteen torjuntaan.
    Helpoin 6 vuotta kestänyt rupeama salli minun sentään nukkua maanataisin jopa klo 5:een ja ajomatkaa oli vain 120km.
    Oli niin karmeaa orjailua, etten 3,5:n vuoden aikana pitänyt lomaa yhtään päivää.

    Kaikesta orjailusta oli karmeana seurauksena, ettei jäätyäni työttömäksi ilmeisesti ollut perusteita anoa yhteiskunnan armopalojakaan vai olikohan se taitamattomuutta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kuis? Kela rahat kuuluu jokaiselle suomen kansalaiselle joka niitä tarvii. Ei ketään pakoteta elämään sellasta elämääjosta ei pidä. Ihan hullu ajatus sulta. Miksi työlliset sitten ei tule toimeen omalla palkallaan, vaan hakee kelasta etuuksia ja tukia???? Eivähän hekään itse omaa elämäänsä rahoita.

    Ja kela systeemi on päättäjien kehittämä, ei kansalisen. Kansaa kehotetaan hakemaan tukia, joten emme edes vingu niitä, vaan haemme kun kehotetaan ja neuvotaan kakemaan. Ei me niitä olla keksitty.

    Olisi syytä asettaa loisimiselle tiukempia reunaehtoja.
    Stalinin ajan neukkulasta voisi ottaa mallia. Mm. korpimetsien aidatut työleirit. Kanavan rakentamisen työmaat jne.
    Ken ei työtä tee niin hänen ei pidä leipääkään syödä. Näsäviisasteleville huomautus, että määräannos leipää olisi pääravinto. Kaalikeitto ilman kaalia kyytipojaksi.

    En syyllistä loisia vaan loisimisen mahdollistavia ja tukevia poliitikkoja.


  • Anonyymi

   Tietenki oma oma asia moneltako herää mutta huonompi homma jos puolillipäiville makoilee sen takia ettei mitään tekemistä. Yöllä ei tule uni kun päivällä ei ole mitään tehnyt ni siinähän on sitten oravanpyörässä.Päivässä on hyvä olla rytmiä eikä päivän mittaan mitään erikoista tarvi olla.

  • Anonyymi

   Ammattisotilaan normiruoka on 2 rasakaa makaronia vuodessa, sillä pärjää.

  • Anonyymi

   Herää joskus 9 aikaan. Pelaa tietokoneella, katso leffoja/sarjoja noin kello kuuteen. Juo kaljaa tai viinaa kunnes sammut. Toista joka päivä. On tämä vittumaista elämää.

  • Anonyymi

   No juu, nuokin kumartaa samaan suuntaan yhdessä. Kela ja pankki nääs.

  • Anonyymi

   Toki tietenkin työtön köyhä jopa närkästyy siitä että päivässä olisi jotain rytviä varmaan oikeen vituttaa joku päivärytmi.

   • Anonyymi

    Ei vituta, kun ei ole päivärytmiä. asiat tehdään sillon kun jaksaa, haluaa ja on tarpeellista. Hulluhan se olisi herätä tarpeettomasti 5.00 kun voi nukkua niin pitkään kun haluaa.
    Tekee ja menee sitten kun haluaa, ei sen kummempaa.

    Netillä voi nykysin hoitaa kaikki asiat, jopa kaupan, mutta en luota nettiruokakauppoihin, menen itse kauppaan kerran viikossa, ja saan haluamani.

    Kyllä työlliiä ja pakkotyöläisiä ketuttaa, kun joutuu herään aikaseen ja tekee 9 e päivässä duunia. Voi kurja!!!!! Mutta oma valinta, jokainen valitsee itse mitä tekee ja miten tekee.

    Työttömyys vaan on niin best! En vaihtaisi mihinkään.


  • Anonyymi

   Eläkellä olevat ukotomat akat valoo yöhön pitkän kun uni ei tule.Nukuvat puolen päivän ylikin ja herävät elämän pitkälle iltapaäivän. Valitavat kipuja, unettomutta ja lasten ääniä.Lapset ovat heidän kohde kaikissa ulkonakin.Siten kerhotoiminat lihavutaan ja kaikki mitä siellä saa,lapaavat suhunsa kahvin kanssa.Sen sijaan laitaisivat kellon soimaan aamu 6. Nousisisvat ylös. Amu pesut syöminen ja ovesta ulos.Hapea ottamaan rolatorilla tai ilman.Kun ajoitavat lounas siten aina kello 12. hiukan torkahtavat 15min.Kello 14. välpala. Jaksavat lähteä viellä ulos kiertää vaikaa kerostaloa ympäri!Kotia valmistaa siten kaupan valmiateriaa tai tehdä tukeva ruoka.Syödä se kello 16.Pesukonen päälle,ei TV.Kirja käteen tao HUOM! pika puhelu ystävälle ja pytää ulois ilta kävely kello 17-18 tienoo. Alkaa kotin tulessa on väsytääkin ja valmistautuminen ilta pala kello 19. ilta pesu,kaveriksi radio tai kirja.ei diki mailma.Johan elämä maistu kiloja lähtee ylipainosta 30 kg.ohjelmalla tuolla vuodessa.Aikaa otta totua rytmiin 3-4 viikon on jo verissä ja totunut havainut elämä on kivaa kun ei pilaa sitä puolen päivän nukumalla ja seuraavana valitamalla kivut,plus kakaroiden melu ulkona,Tai jossain asunossa kerrostalo.Joku mieskin voi huomata piristynen eläkeläis naisen jolla on sorja kroppa ajan myötä,pilkekkin silmä kulmassa.Helsinki 94.

  • Anonyymi

   Telkusta tuli taannoin ohjelma, missä pitkään työttömänä ollut melkoisen nuori mies oli jossain kuntouttavassa työssä silloin tällöin, että saa päivärytminsä kuntoon. Hänen kotinsa oli aivan kamalassa kunnossa ja hänen ulkoisesta olemuksestaan paistoi ei niin huoliteltu kokonaisuus. Ei hän ainakaan ollut oppinut missään siivoamaan ja pitämään kodistaan ja hygieniastaan huolta, vaiko eikö häntä kiinnostanut. Hän istui kaiken vapaa-aikansa tietokoneella ja kyllä hänestä näki heti, että hän oli täysin etääntynyt ulkopuolisesta maailmasta ja varsinkin työnteosta. Tuon katottuani jäi sellainen mielikuva, että kaikki nuo kuntoutettavat ovat samanlaisia. Heistää on varmasti enemmän kuluja työnantajalle, kuin että heistä olisi jotain oikeaa hyötyä.

   • Anonyymi

    Kertoiko se sinusta? No voisit nyt muutyaa omaa käyttäytymistä, kun huomaat että se ei ole sinulle sopiva. Mitä täällä omista asioista jaarittelet, aloita heti elämän muutos.

    Me normaalit työttömät kyllä osaamme päivämme tehdä mielekkääksi, ei kiirettä, ei ahdistusta, ei stressiä eikä mitään mitä emme halua.

    terveinä pysytään kun ei ole tarttuvia tuteja lähellä, ja mieli on virkee ja jaksava, tuu mukaan tähän onnelaan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kertoiko se sinusta? No voisit nyt muutyaa omaa käyttäytymistä, kun huomaat että se ei ole sinulle sopiva. Mitä täällä omista asioista jaarittelet, aloita heti elämän muutos.

    Me normaalit työttömät kyllä osaamme päivämme tehdä mielekkääksi, ei kiirettä, ei ahdistusta, ei stressiä eikä mitään mitä emme halua.

    terveinä pysytään kun ei ole tarttuvia tuteja lähellä, ja mieli on virkee ja jaksava, tuu mukaan tähän onnelaan.

    No mikset sitten siirry hyvä palkkaseen työhön heh heh kiäh kiäh ei sua palkata lähtökohtaisesti noiden ajatuksien takia. Työttömän ajatusmalli on se että työpaikka tuodaan tarjottimella,höpö höpö


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    No mikset sitten siirry hyvä palkkaseen työhön heh heh kiäh kiäh ei sua palkata lähtökohtaisesti noiden ajatuksien takia. Työttömän ajatusmalli on se että työpaikka tuodaan tarjottimella,höpö höpö

    Mihin mie hyväpalkkasta työtä tarvin? Mie saankelasta rahaa joka riittää mun elämiseen ja mies myös.Meillä menee hyvin, ei osteta krääsää, ei tupakkaa, ei alkoholia, ei kahvia, eikä tykätä matkustella. Omalla autolla mennään minne mennään. Meillä on tosi kivaa olla kotona. Parasta ikinä.


  • Anonyymi

   nIIMPÄ,KUULUS JOHONKI MUUHUN LUOKKAAN KUIN EDES TYÖTÖTÖN TYÖHAKIJA.

   • Anonyymi

    Porvarit! hehän saavat kaiken tekemättä mitään. Työttömät ovat porvareita,, rahaa tulee kun tekee kotitöitä. Se on täysin oikea suunta.


  • Anonyymi

   Työtöntä oikeen vituttaa jos joku edes ehdottaa tiettyä rytmiä päivään,,,,vitut tee asenne.

   • Anonyymi

    Mihin sinä tarvit päivärytmiä????? Sehän tulee itsestään kun herää ja tekee asioita??? Työlliset sitä tarvii kun eivät osaa itse tehdä mitään vaan heille pitää määrittää tehtävät.

    Minä ainakin teen asioita sitä mukaan kun niitä tulee tai mitä keksin. Hullua olisi vapaalla hertä 5 tekemään päivärytmiä ja elämään kellon mukaan.

    Kuuleppas, ei se vituta vaan ihmetyttäää. Työtöntä ei vituta mikään, kun saa elää niinkuin itse haluaa. Tyällistä vituttaa ja katkeroittaa kun ei itse määritä tekemisiään. Hih... Sinäkin oikein puhukut kateutta.,


  • Anonyymi

   Niin köyhä kädet ristissä päivästä pävään toivoo että rahaa siunaantuis. Ei sitä rahaa tuosta vaan tule niinkuin moni tyhmä luulee.

   • Anonyymi

    Katkeraa puhetta. Rahaa sinunaantuu vaikkei osaa edes rukoilla. Sitä tulee sovitusti aina. Missä bikkerissa sinä asut kun et tiedä kelan asioista mitään? Hullua.

    Meille ainakin tulee joka kuukausi tt tukea, asumistukea ja työttömyyskrovuksia. Kelasta ne siunaantuu. Ja tulee todellakin tuosta noin vaan.

    Sinä kun asut äitisi nurkissa, niin ethän voi tietää. Äitikö maksaa sun laksut, ruuan ja asumisen?? Häpeisit. Kannattaa mennä vaikka elämnkoulukurssille jossa opetetaan miten tullaan toimeen ilman äitiä? Tai voit mennä ihan itse, ilman äitiä kelaankyselemään miten saisit työttömyyskrovusta, kun haluisit muuttaa itseksesi asumaan. Halvempaahan se on äitisi kanssa asua, mutta jos olet 56 vuotias, niin eikö olisi aika jo irtautua äidistä?


  • Anonyymi

   Työttömät ja eläkeläiset ovat etuoikeutetussa asemassa.
   Ajankäyttöä ajatellen rajattomat mahdollisuudet hoitaa kuntoaan ja terveyttään!
   Jokunen eläkeläinen salilla näkyy. Työtön on äärimmäinen harvinaisuus.
   Aamupäivisin näkyy eniten vuorotyöläisiä riippuen heidän työajoistaan.

   • Anonyymi

    Sali justiin hyvä paikka kun hoitaa kuntoaan ja voi vaihtaa siinä samalla kuulumiset. Kirjastossa käy lukemassa lehdet. Sitä en ymmärrä että jäädään kotio möllöttään. Pikku hiljaa elämä kutistuu ettei lähde mihinkään. Joku jopa närkästyy kun huomautetaan mitä kotona vaan istut. Kotona möllöttää sit rutisee ei oo rahoja.


  • Anonyymi

   Huomenna nukun pitkään. En jaksa lähtee siikaa onkimaan koska tiet on liukkaat ja niitä ei ole hiekotettu 2 viikkoon. Kaveri sanoikin koska on kunnalla töissä että säästävät eikä teitä ole aurattu juuri ollenkaan eikä hiekotettu. Ei vielä ole paras aikakaan onkia koska oli meri on suureltaosin jäässäkin mutta oli siellä hiukan avonaista vettä että tänään pääsin kokeilemaan. Huomenna en liiku mihinkään. Odotan että voi fillarilla ajella kunnolla ja että tiet sulaneet kokonaan

  • Anonyymi

   Tosi köyhälläkin on rytmiä kun menee kioskilta ostaan leivän ja tupakkia sitten loput rahat automaattipeliin.

  • Anonyymi

   Käy salilla ja kun voimia on niin alkaa tekeen muuttohommia tai urakalla kaljoja niin painaa muuten sitten jonkun verran.Taikka uimassa ja suorittaa uimamaisterin tutkinnon sitten uimavalvojaksi. Juupa juu sukeltaa 25metriä.

  • Anonyymi

   Jep, ja siihen päivärytmiin kuuluu ehdottomasti verhojen raosta naapureiden tarkkailu, se kun ei netistä selviä. Ajan hermolla täytyy pysyä!

  • Anonyymi

   Tarkkailkaa vaa itärajaa koska sieltä tullaan yli. Sitten onkin kiire pakata vene ja lähteä länteen ruotsin suuntaan. Eiköhän se venäjä pidä työttömätkin valppaina. Voi tulla kutsu puolustamaan maata.

  • Anonyymi

   Yeap, sitä rytmiä sanotaan myös rutiineiksi, joita monet inhoavat. Rutiineissa on kuitenkin se hyvä puoli, että silloin kun elämä ja maailma alkavat murjoa ja näyttää ikäviä puoliaan, niin rutiinit ovat juuri se homma ja voimavara, joka pitää päivät ja ajan kulumisen oikeissa, terveissä ja turvallisissa uomissa. - Nm. Rakasta rutiinejasi

   • Anonyymi

    Niin jos jollakin jopa rutiinit hakusessa helposti elämä sitten sinne tänne poukkoilua. Tiettyjä tapoja säilyttää niin ei tarvi pähkäillä mitään. Siitä alottaa että aamupäivällä heräilee eikä ala puolillepäiviin makaan. Syömiset on tärkeitä ja vuorokausirytmi.


  • Anonyymi

   Rytmi kuuluu töihin ei kotiin. Me luovuttiin rytmistä sillon kun 17 v sitten jäätiin työttömiksi. Rytmi tulee itsestään, herää ja tekee hommia niin siinä se rutiini tulee eikä sitä tarvi erikseen miettiä.

   On typerää elää kellon kanssa kun ei ole pakko.

   Meillä on aina tekemistä ettei meidllä edes rytmit toteutuisi jos etukäteen niitä pitäisi suunnitella. Tämäkin päivä menee iltaan ilman et sitä suunnittelee.

   Työ on siitä kauheeta, että aina juostaan kellon perään, ei sopineet miell. Tää on kivaa. Herätään kun jaksetaan ja syödään kun on nälkä... ja puuhaa riittää.

  • Anonyymi

   Höpö höpö koko elämässä täytyy olla tietty rytmi että tekee rutiinit kun ei siitä mitään tule jos vähän sinnepäin esim, vaikka syöminen e kannattaa ajoittaa oikein. Aamun aloittaa kaurapuurolla. Heh 17vuotta ollut henkilö työtön ja mukamas puuhailee jotain hah hah hoh hoh.Aina rahapula jos notkuu kelanrahoilla.

   • Anonyymi

    No ei tarvi. Tietysti jos ei osaa tehdä mitään ilman että joku sanelee mitä teet ja mihin aikaan, niinkuin sinä et osaa ehdä itse mitään, niin sinunlaiselle se on hyvä jotta pysyt toisten mukana.
    Mutta itsenäiset ja fiksut ihmiset osaavat tehdä pivästä ilman kenenkään sanomisia tai rytmiä ihanan ja vapaan.

    Minä olen ollut 25 v työtön ja meillä eillämä on tosi kivaa myös. Ei me tarvitä kelloa tai ketään sanomaanmitä teemme huomenaamulla tai illalla! Meillä elämä menee omia uimiaan ja teemmemitä haluumme, emme kenenkään sanomisien mukaan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    No ei tarvi. Tietysti jos ei osaa tehdä mitään ilman että joku sanelee mitä teet ja mihin aikaan, niinkuin sinä et osaa ehdä itse mitään, niin sinunlaiselle se on hyvä jotta pysyt toisten mukana.
    Mutta itsenäiset ja fiksut ihmiset osaavat tehdä pivästä ilman kenenkään sanomisia tai rytmiä ihanan ja vapaan.

    Minä olen ollut 25 v työtön ja meillä eillämä on tosi kivaa myös. Ei me tarvitä kelloa tai ketään sanomaanmitä teemme huomenaamulla tai illalla! Meillä elämä menee omia uimiaan ja teemmemitä haluumme, emme kenenkään sanomisien mukaan.

    Kyllä kela kuules säätelee aikas paljon sun olemista. Kuka mukamas sitä mitään sanoo itselle mitä pitää tehdä jos vaikka eläkkeellä. Töissä kun käy niin on työaika sitten vastaavasti vapaa-aika. Aikas touhua lorvia työttömänä vuosikausia huh huh.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia miksi soitit torstaina Stefanil ja pyysit käymään kun muka olet ahdistunut.?

   Oliko asia suunniteltu, kun pyysi käymään ja varmasti tiesi et miten Stefan asiaan suhtautuu.Oliko myös Seiskan toimittaja pyydetty tarkoituksella pai
   Kotimaiset julkkisjuorut
   141
   4533
  2. Stepuli itkee facessa

   Haluaisin pyytää julkisesti karseaa käytöstäni anteeksi lähimmiltä, naapureilta ja etenkin Sofialta! Ei ole missään olosuhteissa hyväksyttävää käyttä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   166
   3883
  3. Suomi teki typeryyttään Venäjästä nyt konkreettisesti vihollisen, jota se ei aiemmin ollut.

   Venäjä ei ole uhannut Suomen turvallisuutta, eikä Venäjän ja Ukrainan välinen konflikti ole signaloinut minkäänlaista uhkaa Suomelle. Se "uhka" luotii
   Maailman menoa
   715
   2334
  4. Sofia juoksi huvikseen puolimaratonin 10min nopeammin kuin Martina

   Siinä se nyt sitten nähtiin... Hahhaaa... Sofia ei ole kulkenut missään "harjoitusleireillä" ja heitti kylmiltään 10 minsaa nopeamman ajan puolimarato
   Kotimaiset julkkisjuorut
   89
   1903
  5. Minä menetän sinut kokonaan

   Siksi olen paniikissa, sekaisin ja surullinen. Taitaa olla jonkinasteinen stressitila päällä. Toivottavasti sinulla on kaikki hyvin.
   Ikävä
   90
   1850
  6. Neljä viidestä on valmis luopumaan venäläisestä energiasta

   hinnannoususta huolimatta. Suomalaiset vastustavat tiukasti putinismia. https://yle.fi/uutiset/3-12446857
   Maailman menoa
   131
   1562
  7. Martina on niin nolo

   Nyt vetää teatteria et on hyvä äiti ja on lasten kanssa lintsillä. Pitäähän lippispojalle näyttää, että touhuaa lasten kanssa kaikkea kivaa. Lippispoj
   Kotimaiset julkkisjuorut
   142
   1270
  8. Juristi Jaana Kavonius valmistelee maanpetossyytteitä Niinistölle ja Marinille

   Hän myös kannattaa kuolemanrangaistuksen palautusta maanpetoksesta
   Maailman menoa
   239
   1233
  9. Sale on loistava presidentti

   Tulipa joskus kirjoitettua, että natojäsenyys tulee saada aikaa "Salen" aikana ja nyt se alkaa realisoitua " natoon jo huomenna" - teeman on hyväksyny
   Maailman menoa
   158
   1199
  10. Surettaa sun vuoksesi

   Minusta tuntuu, että olet jollain lailla luovuttanut elämän suhteen. Et ehkä tarkoituksellisesti, mutta pikkuhiljaa elämäsi on luiskahtanut käsistäsi.
   Tunteet
   102
   1126
  Aihe