Viiltävät analyyttiset arviot Ukrainan sodasta eivät miellytä kulttuurimarxisteja.

Anonyymi

Miten muuten on käsitettävä, että etukäteen ilmoittaminen sotilaallisesta puuttumattomuudesta koetaan jotenkin järkeväksi. Sehän on suoranaista hulluutta tarkoittaen hyökkääjälle suoranaista ilmoitusta "tehkää mitä tykkäätte, me emme puutu tilanteeseen. Biden uhraa Ukrainan tehdäkseen Venäjästä kansainvälisen hylkiön.

5

55

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tiedätkö sinä pelle mitä kahden ydinasevallan sodasta seuraa? MAAILMANSOTA.

   • Anonyymi

    Hah, nyt sinä muotoilit tuon sinun öyhötyksesi väärin. Sen pitäisi mennä näin, että tiedätkö sinä mitä kahden suurvallan suoraan toisiinsa kohdistuvista sotatoimista voi seurata? Maailmansota. Ja sitten, tiedätkö sinä mitä maailmansota ydinasesuurvaltojen välillä tarkoittaisi? Ydinsotaa. Tiedätkö sinä mitä rajoittamaton ydinsota suurvaltojen välillä voisi tarkoittaa? Joukkotuhoa ja sivilisaation romahtamista. Näin se menee.


  • Anonyymi

   Sekä Venäjä että USA tietävät, että sota niiden välillä tarkoittaa ydinsotaa. Biden puhui kansalaisille, joilla ei näköjään ole yhtä terävä pää.

  • Anonyymi

   "Viiltävät analyyttiset arviot Ukrainan sodasta eivät miellytä kulttuurimarxisteja."

   Mitkä ihmeen viiltävät analyysit? Ja mitä vittua tällä on tekemistä kulttuurimarxismi-nimisen sekä uskonnollisten että kansallissosialististen konservatiivien levittämän naurettavan salaliittoteorian kanssa?

   "Miten muuten on käsitettävä, että etukäteen ilmoittaminen sotilaallisesta puuttumattomuudesta koetaan jotenkin järkeväksi."

   Se on käsitettävä niin, että Ukraina siinä missä varmaan mikään muukaan maa kuin Yhdysvallat itse ei ole Bidenille sen arvoinen, että Biden määräisi toimia, jotka voisivat johtaa suurvaltojen välisen konfliktin yltymiseen maailmansodaksi, joka ydinasesuurvaltojen välillä voisi tarkoittaa jopa rajoittamatonta yhdinsotaa.

   "Sehän on suoranaista hulluutta tarkoittaen hyökkääjälle suoranaista ilmoitusta "tehkää mitä tykkäätte, me emme puutu tilanteeseen.""

   Ei se ole suoranaista hulluutta. Se on vai karu tosiasia, että jos suurvaltojen välistä suoraa konfliktia ei vältetä, niin Ukraina ei jää ainoaksi kärsijäksi. Sitä paitsi Bidenin ilmoitus sotilaallisesta väliintulosta pidättäytymisestä ei tarkoita, puuttumattomuutta tilanteeseen muuten. Muitakin keinoja on käytettävissä, ja niitähän nimenomaan käytetäänkin. Eli tilanteeseen puututaan jotenkin muutoin.

   "Biden uhraa Ukrainan tehdäkseen Venäjästä kansainvälisen hylkiön."

   Väärin. Ukraina ei ole USA:n omaisuutta tai USA:n vastuulla, vastoin kaikenmaailman idioottimaisia salaliittoteorioita ja uskonnollis-poliittista öyhötystä "globalismista". Ukraina haluaa itse länteen, eroon itäblokkipaskasta, ja valitettavasti se ei osannut tehdä sitä niin tai saanut tarpeeksi tukea tehdä sitä niin, ettei Venäjä ehdi väliin toteuttamaan omaa suuruudenhullua imperialismiaan.

   Syypää sotaan on hyökkääjä eli Venäjä, ja syypää uhreihin on Venäjä. USA ei ole tarjonnut Ukrainaa Venäjälle uhriksi, vaan on sodan eskaloitumisen uhalla estynyt tekemään asian eteen mitään sotilaallista, vaikka sillä olisikin voima pysäyttää Venäjä, ja pelastaa Ukraina... mutta vain vähäksi aikaa. Putinistinen politiikka on yksin syypää siihen, että Venäjästä tulee kansainvälinen hylkiö ja Ukrainasta uhri siitä huolimatta.

  • Anonyymi

   monet asiantuntijat ja politikot elää tunteella,, länsi median ohjauksessa!
   nato-eu-us ja judas raha on ahneesti edennyt itään. Käyttäen mm. media-voimia, ...julkkis nukke presidenttejä,
   Ja tässä tulos, kun edettiin ahneesti, vastuuttomasti, liian nopeaan ja siinä siviilit kärsii.
   Vastuu sodasta on täysin eu-us-natolla ja länsi-rahalla.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onko sinulla nainen sen miehen kanssa ihan älytön juttu?

   Vai mitä se tämä kaikki teidän pelinne täällä oikein on? Jospa se on vain sellaista kevyttä ja ohimenevää ihastumista..? Taitaa olla. Niin minä nyt vä
   Ikävä
   137
   2522
  2. Oho! Susanna Laine Puoli seiskassa: "Kuinka outoo..." - Anniina Valtoselta suloinen viesti

   Herttaista meininkiä Susanna ja Anniina! Kunnon naisenergiaa ja toisen tsemppaamista! Susanna Laine on juontaja ja näyttelijä, joka juonsi Puoli seit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   15
   2509
  3. Uskallatko laittaa tuntomerkkejä

   Samaan kommenttiin sekä itsestäsi, että kaivatustasi?
   Ikävä
   83
   1418
  4. Lopullinen varmistus. Suomi ja Ruotsi eivät liity Natoon

   Suomen ja Ruotsin liittyminen Natoon on estetty Erdoganin toimesta: https://www.is.fi/politiikka/art-2000008826412.html Tämä on pieni askel Erdogani
   Maailman menoa
   468
   1397
  5. Taidat mies olla sellainen

   että minne menetkin,saat naiset ihastumaan itseesi.....vähän luulen,että useampi nainen on jäänyt kiinni sinuun....olet lempeä ja itsevarma,hymyilet j
   Ikävä
   60
   1068
  6. Karmeita juttuja tapahtuu

   Pyöräilijä kuoli törmättyään betoni­porsaaseen alikulku­tunnelissa Kankaanpäässä – Tunneli oli pimeä, koska edellis­yönä oli alkanut ”kesä­sammutus”.
   Kankaanpää
   41
   1050
  7. Rantis vähän pyöristynyt?

   Nikosta nyt tänään julkaistut kuvat näyttävät hänen olevan varsin hyvävointisen näköinen. Syyttäjähän ei vaadi hänelle lisää vankeutta tästä toisen s
   Kotimaiset julkkisjuorut
   78
   958
  8. 188 - 8 oli Natoäänestyksen tulos eduskunnassa

   Nytkö sitten pulinat pois, kun on kansan(edustajat) puhuneet. Poissa oli 3 kansanedustajaa.
   Maailman menoa
   426
   899
  9. Miksi syntymättömien lasten oikeutta elämään puolustavat saamme kurat niskaamme?

   😏 Eikö yhteiskunnan tule puolustaa sen heikoimpia ja seuraavaa sukupolvea joka tilanteessa?
   Luterilaisuus
   491
   891
  10. Älä luovuta vielä

   jos vaan tykkäät. Otan yhteyttä jossain vaiheessa (mieheen), jos tää ei muuten onnistu.
   Ikävä
   51
   755
  Aihe