Pfizerin salattu dokumentti

Anonyymi

Yhdeksän sivua mRNA-COVID-piikitysten haittavaikutuksia huhtikuussa 2021!

Pfizerin uusia kliiniseen tutkimusvaiheeseen liittyviä dokumentteja on julkaistu. 9-sivuinen luettelo tutkimuksista todetuista haittavaikutuksista: "Ei ihme, että nämä haluttiin salata lähes sadaksi vuodeksi!"

Dokumentin perusteella huhtikuun 30. päivä 2021 Pfizer tiesi ja raportoi loputtomasta määrästä havaittuja rokotusten haittavaikutuksia viranomaisille. Samaan aikaan mm. Suomessa puskettiin massapiikityksiä – havainnoista piittaamatta.

Nyt oikeuden määräyksellä julki tuotu ja salattuna pidetty Pfizerin dokumentti paljastaa jotain hyvin kammottavaa, joka oli viranomaisten (FDA/CDC) tiedossa, kun Pfizer-koronarokotteiden piikitysagenda käynnistettiin ympäri maailmaa. Dokumentissa selviää, että kokeellinen mRNA-piikitys oli aiheuttanut käytännössä loputtoman määrän haittavaikutuksia, listaten valtavat määrät vakavia seurauksia.

Julkisuuslain nojalla julkisuuteen pakotettu dokumentti: Pfizer – ”Luvan myöntämisen jälkeisten haittatapahtumien raporttien kumulatiivinen analyysi” alkaa seuraavilla sanoilla, osoittaen, ettei koronarokotteiden liittyvää agendalle haitallista tietoutta saanut toimittaa julkisuuteen:

”Tämän asiakirjan sisältämät tiedot ovat omistusoikeudellisia ja luottamuksellisia. Kaikki paljastukset, jäljentäminen, näiden tietojen jakelu tai muu levittäminen Pfizerin, sen tytäryhtiöiden, sen lisenssinsaajien tai sääntelyvirastojen toimesta on ehdottomasti kiellettyjä. Ellei toisin ole kirjallisesti sovittu, hyväksymällä tai tarkistamalla nämä materiaalit, sitoudut pitämään tällaiset tiedot luottamuksellisina etkä paljasta niitä muille (paitsi soveltuvan lain vaatiessa) eikä materiaalia saa käyttää luvattomiin tarkoituksiin.”

Listaus ”erityistä huomiota” vaativista ja havaituista Pfizer/Biontech mRNA-piikitysten haittavaikutuksista alkaa raportin sivulla 30. Tämä listaus on käytännössä loputon… ja listaa selatessa kyseessä on erityisesti piikitysten aiheuttamia vakavia haittavaikutuksia – sivuja on peräti yhdeksän, kaikki mahdollisimman tiiviisti lueteltuna.

Lähde: Petri Rautio, FB-sivu
Lataa julki tuotu Pfizer-dokumentti: 5.3.6-postmarketing-experience

24

1020

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ryhmä EU-meppejä on koko ajan vastustanut koronatyranniaa ja mm. vaatinut Pfizerin kanssa tehtyjä sopimuksia julkisiksi. Suomennettuja videoita heidän lehdistötilaisuuksistaan:

   https://rapsodia.fi/?s=eu-meppien

  • Anonyymi

   EU on epädemokraattinen järjestelmä, jossa valtaa käyttää komissio. EU-parlamentilla on vain neuvoa-antava rooli.

  • Anonyymi

   Pfizerin omien tutkimusten mukaan rokote aiheutti siihen mennessä 3% kuolleisuuden, kun itse kovid vain 0,25%. Nyt maailmalla kysellään, milloin piikeille luvan myöntäneet vedetään oikeuteen murhista, koska tuo tieto oli heidän käytettävissään. Mikä on tämän hetken luku piikkien aiheuttamissa kuolemissa, ei tietysti ilmene heidän silloisesta tutkimuksesta.

   • Anonyymi

    Missä kohtaa puhutaan 3% kuolleisuudesta?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Missä kohtaa puhutaan 3% kuolleisuudesta?

    Kannattaa ehkä ymmärtää kokonaisuus mitä raportti tarkoittaa. Jos rokotus tappaisi 3% rokotteen ottaneista, Suomessa pitäisi olla helvetisti enemmän kuolleita.

    Tuo 3% on seurannan 42000 haittavaikutus ilmoituksesta joista yli 1200 kpl ollut fatal eli kuollut rokottamisen jälkeen. Mutta kun ottaa huomioon että samaan aikaan annettu 119 miljoonaa rokotetta, kuolleisuus on 0.001%, joka merkittävästi pienempi mitä koronaan kuolee ihmisiä. Ja täytyy muistaa että syy-yhteys rokotteen ja kuoleman välillä ei ole selvä.

    Toinen juttu myös koronaan kuolleiden määrä,itse uskon että niitä koronaan kuolleita enemmän ilmoitettu mitä todellisuudessa kuollut suoraan koronaan.

    Itse olen 2 rokotetta ottanut, kolmatta en ajatellut ottaa. Perheessä 3 lasta, joista alle 12v lapsille en rokotetta ottanut(2kpl) koska siinä riski/hyötysuhde ei mielestäni siihen antanut aihetta.


  • Anonyymi

   Totuutta on vaikea hyväksyä, kun on kaiken aikaa elänyt illuusiossa suojaavasta piikistä:
   https://t.me/Dr_Joseph_Mercola_Official/31
   Maailmanhistorian vaarallisin lääke!

  • Anonyymi

   Israeli on juuri julkaissut uudet tilastot piikkien vaikutuksista. 66%:lla piikitetyistä on vähintään yksi vakava haittavaikutus, joka hankaloittaa päivittäistä elämää. Mitä useampi boosteri, sen enemmän noita haittoja löytyy. Nuorten piikitettyjen kuolleisuus on 260 kertaa suurempi rokottomattomien. Ja kaikki nuo määrät lisääntyvät jatkuvasti. Salaliittoteoria, joka taas alkaa osoittautua todeksi?

  • Anonyymi

   Suomessa on ollut ylikuolleisuutta viime kesästä lähtien, jolloin tehostepiikkejä alettiin jakaa. Loppuvuodesta ja nyt tämän vuoden tammikuussa ylikuolleisuus oli yli kymmenen prosenttia, verrattuna viiden aiemman vuoden keskiarvoon.

   Piikkikuolemia harvoin ilmoitetaan Fimeaan, koska lääkärit eivät halua myöntää kuoleman yhteyttä mRNA-geenipiikkiin.

   Koronarokote nostaa kuolleisuutta
   https://www.ossitiihonen.com/2021/11/23/koronarokote-nostaa-kuolleisuutta/

  • Anonyymi

   Valoprojektin sivuilta seuraava teksti. Valoprojekti kerää tietoa mRNA-rokotehaitoista.
   https://valoproject.com/fi/

   Fimea kerää haittailmoituksia Suomessa. Nyt haittailmoituksia on tehty yli 24 000 kpl noin vuoden aikana. Niistä on 16 900 kirjaamatta. Suomessa ylikuolleisuus on noussut viime kuukausina yli 10% ja COVID19-pandemia ei selitä ylikuolleisuutta. Me haluamme saada siihen selityksen ja varmasti myös jokainen vakavan rokotehaitan kokenut tai omaisensa menettänyt haluaa samaa.

   Amerikkalainen VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System) kerää vapaaehtoisia rokotehaittoja ja sen tietojen perusteella tietyt rokote-erät ovat erittäin myrkyllisiä. Paljon myrkyllisempiä kuin toiset. VAERS järjestelmään on tehty yli miljoona haittailmoitusta. Tutkimusten perusteella rokotehaitoista ilmoitetaan vain pieni osa, muutama prosentti.

  • Anonyymi

   Hiljainen kansanmurha jatkuu...
   Nyt vieläkin hiljaisempana, kun Ukrainan sota tuli peittämään piikkikuolematilastoja propagandakohinalla.

   Juuri kun ihmisten ja hieman jopa valtamediankin huomio alkoi kiinnittyä suomalaisten ylikuolleisuuteen. Joka on suurempi kuin kertaakaan sitten vuoden 1945! - Osa ylikuolleisuudesta selittyy toki suurten ikäluokkien poistumisella ja koronatoimien aiheuttamalla hoitovelalla, mutta nämä tekijät eivät selitä kuin pienen osan, koska kuolleisuus alkoi nousta nimenomaan ajankohtana, jolloin tehostepiikkien jako alkoi. Tämän jälkeen se nousi viikko viikolta jyrkästi.

  • Anonyymi

   Tässä kerrotaan taustoja historiasta ja Modernan ja USA:n hallituksen yhteisomistamasta covid mRNA-rokotteesta sopimuksella vuonna 2015!
   https://t.me/AmericanExceptionalism/22794
   Mutta koko virushan hyppäsi lepakosta ihmiseen Kiinassa 2019. Miten lääketehtaalla oli rokote valmiina jo vuonna 2015? Siksikö pandemian määritelmää muutettiin WHO:n toimesta ja lievennettiin vaaran määrää vuonna 2014? Aika moista pitkäjänteistä ennakkosuunnittelua tämä kansanmurhan toteuttaminen näköjään vaatii. Jenkeissä on kuollut mielleniaalejen ikäryhmässä 18-44 vuotiaat jo yli 68000 henkilöä. Koko Vietnamin sota vaati aikoinaan 57000 amerikkalaisen sotilaan hengen.

  • Anonyymi

   3% haittavaikutuksista saaneista kuoli niihin: https://t.me/JFK_TV/8372
   Pandemia julistettiin 0,75% kuolleisuuden takia, mutta piikityksiä ei lopetettu, vaikka 3 % haittavakutuksia saaneista kuoli niihin!!?? Edellisen kerran influenssarokotukset lopetettiin, kun alle 60 ihmistä koko maailmassa oli kuollut piikkien tähden. Montako ihmistä on nyt jo kuollut näihin piikkeihin? Ja silti niitä tungetaan väkisin jopa lapsille.

   • Anonyymi

    Kannattaa ottaa ihan laskin käteen ja laskea todellisuus.
    Prosenttilaskut ovat monille kyllä aika vaikeita.

    Moniko piikin ottaneista sai haittavaikutuksia? Laske kokonaismäärä haittavaikutuksista.
    Sen jälkeen laske 3% tusta kokonaismäärästä.
    Sen jälkeen jaa tuo saatu tulos rokotettujen määrällä ja kerro 100

    Tuolla kaavalla saat selville kuinka vaarallinen rokotus on.

    Prosenttiluvut ovat tosiaan vaikeita kun ei ymmäretä mihin verrataan prosentteja.


  • Anonyymi

   K-piikkihaittoihin auttaa mm. kuusenkerkkä, koska siinä on toluidiinia, joka hajottaa piikkiproteiinia. Saa jauheena luontaiskaupoista. Kuusenkerkkää voi myös kerätä itse ja tehdä siitä juomajauhetta.
   Vanha suomalainen resepti havupuu-uutejuoma on myös terveellistä joskaan en tiedä onko siinä kuusenkerkkää, vaan muita havupuun osia.

  • Anonyymi

   Täältä löytyvät kaikki julkaistut Pfizerin dokumentit, jotka haluttiin salata 50+25 vuodeksi. https://phmpt.org/pfizers-documents/
   Onneksi tuomari oli eri mieltä.
   Pfizer on lähettänyt omistajilleen tiedotteen, että voitot tulevat putoamaan, koska rokotteisiin liittyviä tietoja haittavaikutuksista on tulossa julkisuuteen.
   https://t.me/GitmoTV/11269
   Siksi he pyytävät yhteisen palaverin pitämistä. paniikkia puskee, kun suunnitelmat eivät pysyneetkään salassa, koska joutuivat nopeuttamaan aikataulujaan kymmenestä vuodesta vajaaseen kahteen vuoteen.

  • Anonyymi

   Opetelkaa ymmärtämään lukemaanne tekstiä! Kauheeta paskaa levitetään totuutena vaikka olevinaan olette dokumentin lukeneet.

  • Anonyymi

   Kuolleisuus on ollut ja tulee olemaan 100% koronarokotteen saajilla. Ennemmin tai myöhemmin se kuolema tulee. Sama pätee rokottamattomiin.

  • Anonyymi

   Vakuutusyhtiöt nauravat päin naamanne, kun omaiset hakevat korvausta piikin ottaneiden henkivakuutuksesta. Samoin tuomarit toteavat vain, että piikin ottaneet tiesivät osallistuvansa lääketieteelliseen kokeeseen ja se sisältää tämän kuoleman riskin. Oikeastaan tämä on katsottava itsemurhaksi, joten yhtiöiden ei tarvitse maksaa korvauksia.
   Siksi Gitmoa on laajennettu jo vuosia, jotta edes pääpirut saadaan tuomiolle:
   https://t.me/DUMBSandCloning/407765
   Mikä on meidän THL:n ja viranomaisten vastuu varsinkin lasten piikittämisen osalta?

  • Anonyymi

   Saksalainen mies on ottanut kuukausien ajan jopa 3 koronarokotusta päivässä ja omien sanojensa mukaan hän on nyt elämänsä kunnossa. Aamullakin jöpöttää täydellä terällä, Ennen rokotuksia hän joutui käyttämään Pfizerin sinisiä tabuja erektion saavuttamiseksi. Nyt on rokotuksista kieltäytyvien viiimeinkin uskottava, että rokottaminen on terveellistä.

  • Anonyymi

   Loppu lähestyy: https://t.me/AmericanExceptionalism/25585
   Pfizer on vetäytymässä NY:n pörssin listalta, täyttämällä tuon kaavakkeen #25
   Kaikki rokoteerät eivät ole samanlaisia. Se on todettu jo viime vuonna. Vain tietyt erät tappavat heti, jos saajan elimistö ei pysty käsittelemään piikin sisältämiä kontaminaatioita.
   Katsokaa, mitä viranomaiset vaikkapa Hollanissa sanovat nyt HIV:stä.

  • Anonyymi

   Pfizerin julkaistua tällä viikolla 90k tutkimuspapereistaan, joita tuomari on määrännyt julkaistaviksi yli 350 000 sivua, heidän CEO Rady Johnson pidätettiin liittovaltion poliisin toimesta. Syytekohtia on useita, joista yhtenä rikos ihmiskuntaa vastaan. Kuulostaako Nyrnbergin tuomioistuimen asialta? Vai ei asiat etene ja paljastu. Media on vain EU:ssa kovin hiljaa näistä pidätyksistä!
   https://t.me/GitmoTV/12858

   • Anonyymi

    Rady Johnson ei ole ollut pidätettynä eikä syytettynä. Verkkojulkaisu "Vancouver Times" julkaisi tämän valheen. Kyseinen media julkaisee valheellisia ja satiirisia valeuutisia. Te aivottomat lampaat uskotte kaiken mitä netin huuhaa- sivustoilla julkaistaan. "Suuria paljastuksia" joista vain teidän hörhöporukkanne on kiinnostunut.


  • Anonyymi

   Jos tuote on niin hyvä kuin mainostetaan, niin silloin ei salailuun ole mitään aihetta, vaan päinvastoin, silloin tuodaan kaikki julki ja tutkimustuloksia käytetään hyväksi markkinoinnissa.

  Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Lopullinen varmistus. Suomi ja Ruotsi eivät liity Natoon

   Suomen ja Ruotsin liittyminen Natoon on estetty Erdoganin toimesta: https://www.is.fi/politiikka/art-2000008826412.html Tämä on pieni askel Erdogani
   Maailman menoa
   554
   3635
  2. Uskallatko laittaa tuntomerkkejä

   Samaan kommenttiin sekä itsestäsi, että kaivatustasi?
   Ikävä
   142
   2700
  3. Mitä tapahtui? Bachelor-Timo paljastaa, miksi suhde Sonjaan ajoi karille: "Ehkä ei kuitenkaan..."

   Rovaniemeltä kotoisin oleva Timo Harvey, 32, halusi sitoutua, löytää rakkauden ja asettua aloilleen. Kauden viimeisessä jaksossa Bachelor-Timo valitsi
   Bachelor
   21
   2290
  4. Stefulla taas korkki auki?

   Tästä taitaa tulla hieno päivä 😁
   Kotimaiset julkkisjuorut
   44
   1586
  5. Martiinan "Ikuinen rakkaus", hah hah haaa

   Onko tämä lippisressukka nyt sitten taas se ikuinen rakkaus ? ? miksi ikiteini mara on niinkin tyhmä ja nolo ?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   239
   1342
  6. Maisa Torppa miehensä kanssa lomalla

   Espanjan Alicantessa. https://www.seiska.fi/Kotimaa/Vauva-jai-kotiin-Maisa-Torppa-karkasi-rakkaansa-kanssa-aikuisten-lomalle-Espanjaan-kuva
   Kotimaiset julkkisjuorut
   111
   1209
  7. Mies olet kaunis sisältä ja ulkoa

   Haluan sut omakseni. Sinä jos kuka kelpaat :)
   Ikävä
   124
   1090
  8. Zaharova yllättäisi sotilaallisesti

   Venäjän ulkoministeriön tiedottaja Maria Zaharova sanoi keskiviikkona, että Venäjän vastaus Suomen Nato-jäsenyyteen tulee olemaan luonteeltaan sotilaa
   Maailman menoa
   196
   1023
  9. Naton vastustajat pääosin kouluja käymätöntä, ja vähemmän älykästä porukkaa

   monet myös työttömiä. Paljolti samaa jengiä joka myös vastustaa koronarokotuksia, ja puolustaa venäjää. Uutiset luetaan mm. MV-lehdestä. Veikkaan ett
   Maailman menoa
   279
   895
  10. Bachelor-Tuomakselta ikävä yllätys - Hanna tyrmistyi miehen käytöksestä: "Kun kamerat sammuivat..."

   No voihan… Hanna sai kuvausten aikana Tuomaksesta lämpimän, ystävällisen ja avoimen kuvan. Kun kamerat sammuivat, kuinkas sitten kävikään... https://
   Bachelor
   13
   791
  Aihe