Kuka suomalainen oikeasti halua kuolla USA:n Natosodissa?

Anonyymi

Suomen päättäjillä on luulo, että kun he keräävät USA:lta itselleen miljoonalahjuksia järjestämällä Suomen Natoon, niin suomalaiset nuoret miehet innoissaan haluavat kuolla sen vuoksi, että Niinistö ja kumppanit ovat myyneet heidät ja heidän henkensä USA:lle. Jos sellaisia halukkaita on, täytyy ÄO:n olla alle 50.

16

101

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Palkkasotureita löytyy aina. Joillakin on sellainen luonne. Hurjapäitä, kuolemaa halveksuvia hurjapäitä.

  • Anonyymi

   Aiheellinen kysymys.

  • Anonyymi

   Naiset haluavat päästä suomimiehistä eroon vaihtaisivat ne siis tuontitavaraan .

  • Anonyymi

   Sotilasvala ei koske NATOa

  • Anonyymi

   Onkohan Sauli Niinistöllä mandaatti järjestellä Suomen asioita, kuten hän tällä hetkellä USA:ssa tekee?

  • Anonyymi

   Kuka haluaa kuolla Ven äjän sodissa tai missään sodassa?

   • Anonyymi

    Minä voisin kuolla sisällissodassa Suomessa jos se tähtää vihermädättäjien hävittämiseen.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Minä voisin kuolla sisällissodassa Suomessa jos se tähtää vihermädättäjien hävittämiseen.

    Nyt napsahti onko muitakin . Kannuksen Punakaarti.


  • Anonyymi

   No ei Mannine ainakaan...

  • Anonyymi

   Lähteekö Kokoomuksen Orpo rintamalle?

   • Anonyymi

    Taitaa Orpo vetäytyä turvaluolaan Bile Sannan seuraan.


   • Anonyymi

    Ei jouva KEVAN ryöstäminen pyssykaupoille ekana.


   • Anonyymi

    Eks Orpo ollu jopa aika korkee-arvonen kapianen? Oisko ollu joku kapteeni tai vastaava jos oikein muistan. Joten kannattaa varoo jos et olekaan tyypilline sivarikommari, tai se voi tulla vielä sun komppanianpäälliköks! ;) :D Stubbista ei niin vaaraa ku se oli muistaakseni vaan kessu.


  • Anonyymi

   Suomi ei pärjää yksin Venäjää vastaan kovin pitkään. Kyse on matematiikasta. Venäjä on yli 140-miljoonainen sotilaallinen hyökkäysvoimiin valtavasti panostanut alueellinen suurvalta. Suomessa asukkaita on 5,5 miljoonaa.

   Suomen puolustuskyky (mm. Euroopan suurin tykistö, suuri hyvin koulutettu resevi, helposti puolustettava maasto ja tehokkaat ilmavoimat) takaavat sen, että senttikään Venäjä ei kuitenkaan saa ilmaiseksi. Suomi on hyvin varautunut.

   Sota on jo alkanut ja olemme siinä osapuolena halusimme sitä tai emme. Me emme sitä sotaa aloittaneet. Vaikka Suomessa ei vielä taistella, Suomi on Kremlin sotilasdoktriinin mukaan läntiseen liittoumaan kuuluva valtio, jolta puuttuu Naton jäsenyyteen sisältyvät 5. artiklan turvatakuut. Lännen asettamat taloudelliset pakotteet, venäläisten rahojen takavarikoinnit ja aseapu Ukrainalle ovat Kremlin silmissä sotilastoimia. Suomi on faktisesti mukana taloudellisessa sodassa Venäjää vastaan. Ennemmin tai myöhemmin tämä taloudellinen sota kiihtyy aseelliseksi, mutta niin kauan kuin Ukraina kestää, se sitoo Venäjän joukot Ukrainaan ja tämä suojelee myös Suomea; siksi meidän on autettava ukrainalaisia kaikin mahdollisin keinoin. Kuten sanottua, venäläisten tankkien ja ohjuspattereiden tuhoaminen Ukrainan tasangoille on meille suotuisampi skenaario kuin, että nämä tankit ja ohjukset pitää tuhota Suomen alueella. Venäjä ja Putin ovat useampaan kertaan vihjanneet Suomen kuuluvan historialliseen Venäjään tai ainakin Venäjän etupiiriin, mikä tarkoittaisi itsenäisyyden menettämistä vihamieliselle vaikuttajalle. Ei ole epäilystäkään siitä, etteikö Putin Ukrainan jälkeen suuntaa katseensa muihin entisiin Venäjän ja Neuvostoliiton osiin. Suomi ei voi välttää sotaa mitenkään muuten, kuin että Putinin hallinto kaatuu ja Venäjän valtaan nousee demokraattiset ihmisoikeuksia ja kansainvälisiä lakeja kunnioittava hallinto.

   Lissabonin sopimuksen puolustus- ja solidaarisuuslausekkeet takaavat Suomelle EU:n kikkien jäsenvaltioiden tuen, jos Suomi joutuu hyökkäyksen kohteeksi, mutta näiden artikloiden merkitys on veteen piirretty viiva. EU ei ole sotilas- tai puolustusliitto, joten sen turvatakuut eivät yllä samalle tasolle Naton turvatakuiden kanssa. Emme ole yksin, mutta olemme silti.

   Nato on vahva pelote Venäjälle. Sen massiiviset joukot ovat alisuoriutuneet Ukrainassa ja ryssineet operaation. Putin aliarvioi lännen päättäväisyyden ja yhtenäisyyden. Nato-jäsenyys saattaisi sellaisenaankin riittää estämään Venäjän sotilaalliset yms. vaikutusyritykset Suomeen. Mikäli Ukrainan kriisi tulevina vuosina eskaloituu, Suomi on siinä takuuvarmasti osallisena halusi sitä tai ei. Suomi on strategisesti tärkeä arktisen alueen ja Itämeren hallinnan kannalta. Kuten Hodorkowski totesi, Suomella on kaksi vaihtoehtoa a) alistua Venäjälle täysin ja jopa taisteltava sen rinnalla, tai b) taisteltava liittolaistensa rinnalla Venäjää ja erityisesti Putinin hallintoa vastaan.

   Sodat eivät kehity hetkessä. Ukrainan tilanteen eskaloituminen muualle Eurooppaan voi viedä viikkoja, kuukausia tai vuosia, mutta se on varmasti edessä. Sitten kun sotilaallinen toiminta kohdistuu Suomeen, on parempi olla osa laajaa läntistä samat arvot jakavaa liittoutumaa kuin yksin.

   Suomen päättäjät ovat toimineet erinomaisesti ja osoittaneet vahvaa tilannetajua ja eettistä selkärankaa yli puoluerajojen. Tämä lisää luottamusta päättäjiin - ei vähennä sitä. Suomalaiset puolustavat kotimaataan sinusta riippumatta. On hyvin valitettavaa, että Moskova päätti aloittaa suursodan Euroopassa - siitä ei hyödy kukaan. Putin voi voittaa Ukrainassa taistelun, mutta ei sotaa. Ukrainalaiset eivät tätä unohda tai anteeksianna. Jos ryssät ovat puhuneet russofobiasta, he eivät vielä ole nähneet mitä russofobia voi olla.

  • Anonyymi

   minä haluan olla naton alla mielummin kuin putinin dikdatuurissa.ja älykkyysosamääräni on paljon enemmän kuin sinun.

  • Anonyymi

   Suomi on menettänyt taloudellisesti valtaisasti kun ollut yli kymmenen vuotta USA:n talutusnuorassa lietsomassa venäjävihaa ja pilaamassa taloussuhteita.Olisimme vauraampi ja vähemmän velkainen valtio, jos olisimme hyödyntäneet Venäjän valtaisia luonnonrikkauksia sulassa sovussa, olemalla mukana suomalaisilla yhtiöillä niiden jalostusprosesseissa. Myöskin, jos Ukraina olisi pysynyt USA:sta kaukana, ei olisi sotaa ja talous olisi sielläkin paremmin.

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Venäjän sotilaiden raiskaama 1 vuotias poika kuoli vammoihinsa

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/fac86480-df24-41b8-be6c-6ab6ff6476e4 Järkyttävää tämä jatkuva raiskaaminen. patriarkka Kirilin mielestä p
   Maailman menoa
   400
   5153
  2. Lasta odottava Johanna Harlin hehkuu Cannesin juhlissa - Some ylistää: "Maailman kaunein mama"

   Oi, mitkä kuvat suoraan Ranskan Rivieralta. Onnea loppuodotukseen, Johanna ja Renny Harlin! Oletko muuten katsonut The Harlins -realityä? Mielipiteit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   71
   3560
  3. Martina taitaa olla Hangossa

   Mitäköhän siellä tapahtuu…
   Kotimaiset julkkisjuorut
   108
   2007
  4. Meidän Hanko

   Siis toi ämmä. Mitähän Stefu maksoi (ehkä ponin), että astuu tiluksilleen kuittailemaan Sohville. Nyt on pappa siinä kunnossa, että kannattanee olla h
   Kotimaiset julkkisjuorut
   136
   1741
  5. 86
   1651
  6. Sano mies jotain mistä tietäisin että tykkäät

   Olen itse kirjoittanut tosi tunnisteellisesti, tiedät mun naisen olevan täällä, jos olet hän. Ihan siksi että uskallan paremmin irl, jos tiedän että t
   Ikävä
   173
   1430
  7. Onko Suomi huonompi kotimaa kuin Venäjä?

   Täällä kirjoittelee muutama ihminen Suomesta siihen sävyyn, että kysymys on pakko esittää. Jos siis vertailet toisiinsa näitä kahta maata, onko Venä
   Maailman menoa
   453
   960
  8. Uskotko nainen vielä ihmeisiin

   Sinun täytyy vain uskoa ja luottaa💕
   Ikävä
   93
   902
  9. Suomen kuherruskuukausi Ukrainan kanssa on ohi. Väitän, että suomalaisia on harhautettu.

   Aivan ensimmäiseksi haluan sanoa, että jokaisella on oikeus mielipiteeseen. Voi myös olla sitä mieltä, että saa haluta Suomen liittymistä Natoon. Enne
   Maailman menoa
   236
   877
  10. Kaikkeuden kauniimmat simmut

   Olet timanttia ja ja. Ikävä on.
   Ikävä
   26
   861
  Aihe