Venäjänmielinen läpinäkyvä trollaus tyhmää

Anonyymi

Jokainen tyhmä venäjänmielisten trollaus alkaa ärsyttämään jopa itseäni niin että ko. toiminnalla on täysin päinvastainen vaikutus.

Suomalaiset on demokraattinen sivistynyt kansa, joka ei tyhmiin trollauksiin usko.

Joten jos jotain hyvää haluatte Venäjän kansalle, niin poistukaa.
Ellette poistu, niin oletan että trollaajat ovat joko tyhmiä tai syystä tai toisesta pakotettuja toimintaan.

12

120

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Osa on debiilin tasolla ja uskoo mitä tahansa sontaa (rokotevastaiset), osa taas saa palkkansa ruplilla. Joilla ei kohta ole enää mitään arvoa ja paniikki siitä on jo hyvin näkyvää.

   • Anonyymi

    Kuinka pitkään aiot elää tuossa märässä unessasi? Moni kaltaisesi on jo herännyt miettimään räkimisen järkevyyttä ja lopettanut sen.


   • Venäjän kotimaiset somefanit näyttävät olevan jokseenkin kaikki myös rokotusvastaisia ja lahkouskovaisia. Siis nuo kolme valtaisasta arvostelukyvystä kertovaa tunnusmerkkiä yhdistyvät heissä kauniisti.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kuinka pitkään aiot elää tuossa märässä unessasi? Moni kaltaisesi on jo herännyt miettimään räkimisen järkevyyttä ja lopettanut sen.

    Ruplan kurssi on ollut jyrkässä syöksykierteessä, joka jatkuu. Moskovan pörssi on ollut jo viikon kokonaan kiinni. Kymmenet tai sadat ulkomaiset firmat ilmoittavat yksi toisensa jälkeen sulkevansa kaiken toimintansa Venäjällä, jolloin tuhannet ja taas tuhannet venäläiset jäävät ihan lähiaikoina työttömiksi.

    Venäjän talouden täydellinen romahdus on enää vain ajan kysymys ja sekös ryssäntrolleja niin korpeaa, kun eivät voi sille yhtään mitään ininällään, Eikä sitä pysty venäjän kansalta edes mitenkään salaamaan, kun se näkyy kaikkien kukkaroissa.


  • Anonyymi

   Siitä vaan liputtamaan kaikki trollausviestit. Ylläpitohan lupaa karsia pois disinformaatiota.

  • Anonyymi

   Kysäseppäs joku kerta itseltäsi oleellinen kysymys: Miksi palstalta ei koskaan poistu yksikään edes täysin älyttömin ja ilmiselvin venäläismielinen trollaus! ;)

   *TaDaa!*

   Hox? ;)

  • Anonyymi

   Juuri noin, asialla on sellaiset valeuutisiin uskovat hörhöt että en kykene ymmärtämään miten kukaan oikeasti voisi olla niin tyhmä että uskoo moista sontaa.

  • Anonyymi

   Hyvä että myönnät ärsyyntyneesi. Sehän trollauksen tarkoitus onkin. Kyllähän sinä nyt sen tiedät, kun trollina teet ihan samaa.

  • Anonyymi

   Venäjän kannattajat kaikki pitäisi laittaa valtakunnan oikeuteen syytteeseen valtio petoksesta ja sitä kautta suljetulle osastolle hullujen huoneeseen, tulee kyllä ruuhkaa mutta tyhmät saa mitä kuuluukin saada.

  • Anonyymi

   Mitä pahaa on olla venäjämielinen? Ei se tarkoita sitä, että kannattaa Putinin toimintaa. Putinismi on ihan eri asia. Me järkevät ihmiset emme alennu mielivaltaiseen vihaan ja räkättämiseen koko maan osalta huonon johdon takia. Te räkättäjät olette ihan oma lukunne, 70-90 -lukujen sivistymättömät koulupudokkaat.

   • Anonyymi

    Tunnen pari venäläistä, eikä minulla ole mitään heitä vastaan. He tosin ovat lähteneet Venäjän diktatuurista jo vuosia sitten.
    Venäjällä on suuri määrä Putinia kannattavia, jotka hyväksyvät sodan. Varmasti osa vain aivopesun takia, mutta tyhmyydestäkin sakotetaan. Putinin rikollista hirmuhallintoa vastaan nousee hyvin harva venäläinen, ja hallintoa myötäilevät ovat osaltaan syyllisiä Putinin toimiin.

    Mikä edellisessä on väärin?


  • Anonyymi

   Lue nyt ihan kunnolla historian kirjat ja höpise sitten Venäjän hyvyyttä sun muuta soopaa,
   Et sitten tiedä minusta mitään petturi.

  Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Lopullinen varmistus. Suomi ja Ruotsi eivät liity Natoon

   Suomen ja Ruotsin liittyminen Natoon on estetty Erdoganin toimesta: https://www.is.fi/politiikka/art-2000008826412.html Tämä on pieni askel Erdogani
   Maailman menoa
   558
   3786
  2. Uskallatko laittaa tuntomerkkejä

   Samaan kommenttiin sekä itsestäsi, että kaivatustasi?
   Ikävä
   144
   2786
  3. Mitä tapahtui? Bachelor-Timo paljastaa, miksi suhde Sonjaan ajoi karille: "Ehkä ei kuitenkaan..."

   Rovaniemeltä kotoisin oleva Timo Harvey, 32, halusi sitoutua, löytää rakkauden ja asettua aloilleen. Kauden viimeisessä jaksossa Bachelor-Timo valitsi
   Bachelor
   21
   2369
  4. Stefulla taas korkki auki?

   Tästä taitaa tulla hieno päivä 😁
   Kotimaiset julkkisjuorut
   45
   1734
  5. Martiinan "Ikuinen rakkaus", hah hah haaa

   Onko tämä lippisressukka nyt sitten taas se ikuinen rakkaus ? ? miksi ikiteini mara on niinkin tyhmä ja nolo ?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   252
   1417
  6. Maisa Torppa miehensä kanssa lomalla

   Espanjan Alicantessa. https://www.seiska.fi/Kotimaa/Vauva-jai-kotiin-Maisa-Torppa-karkasi-rakkaansa-kanssa-aikuisten-lomalle-Espanjaan-kuva
   Kotimaiset julkkisjuorut
   123
   1302
  7. Mies olet kaunis sisältä ja ulkoa

   Haluan sut omakseni. Sinä jos kuka kelpaat :)
   Ikävä
   125
   1131
  8. Zaharova yllättäisi sotilaallisesti

   Venäjän ulkoministeriön tiedottaja Maria Zaharova sanoi keskiviikkona, että Venäjän vastaus Suomen Nato-jäsenyyteen tulee olemaan luonteeltaan sotilaa
   Maailman menoa
   209
   1075
  9. Bachelor-Tuomakselta ikävä yllätys - Hanna tyrmistyi miehen käytöksestä: "Kun kamerat sammuivat..."

   No voihan… Hanna sai kuvausten aikana Tuomaksesta lämpimän, ystävällisen ja avoimen kuvan. Kun kamerat sammuivat, kuinkas sitten kävikään... https://
   Bachelor
   15
   990
  10. Naton vastustajat pääosin kouluja käymätöntä, ja vähemmän älykästä porukkaa

   monet myös työttömiä. Paljolti samaa jengiä joka myös vastustaa koronarokotuksia, ja puolustaa venäjää. Uutiset luetaan mm. MV-lehdestä. Veikkaan ett
   Maailman menoa
   298
   952
  Aihe