Asianajotoimisto Heikkilä & Co ongelmissa?

Anonyymi

Turussa on tällainen toimisto ja ehottellee epätoivoisia caseja. Rahat lopussa?

44

2462

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Liiketoiminnassa on tärkiää ettei edustuskulut ja sihteerien palkat ylitä liikevaihtoa…

  • Anonyymi

   Minusta tuntuu, että Asianajotoimisto Heikkilä & Co:n (myöhemmin ”Heikkilä”) tyrkyttävä myyntityö kolkuttelee mahdollisesti jopa hyvän asianajotavan rajoja. Miksi on kiire saada asiakas koukkuun?

   Heikkilän toiminta herätti mielenkiintoni tutkia, mitä Heikkilän taustalta löytyy ja ketä ovat liikemiehet Heikkilä, Karlsson ja Vainio. Ja miksi heidän tutkimustyöstään tulisi antaa maksusitoumus etukäteen?

   Seuraavat neljä tietoa löytyvät Patentti- ja rekisterihallituksen (PRH) Virre-tietopalvelusta:

   0. Heikkilä on perustettu vuonna 2003.
   1. Heikkilän tilinpäätöstä 2018 ei löydy.
   2. Tuoreimmat tilinpäätöstiedot ovat vuodelta 2019. Nekin on toimitettu myöhässä vasta 5.8.2020.
   3. Heikkilä ei ole lainkaan rekisteröinyt vuoden 2020 tilinpäätöstietojaan PRH:lle.

   PRH voi kehottaa yritystä ilmoittamaan tilinpäätöksensä tai täydentämään puutteellisia tilinpäätösasiakirjoja sakon uhalla, jos yritys ei ole ilmoittanut kaikkia tilinpäätösasiakirjoja kaupparekisteriin määräaikaan mennessä. PRH voi määrätä yrityksen selvitystilaan tai poistaa sen kaupparekisteristä. Uhkasakko määrätään yrityksen vastuuhenkilölle, ja sen määrä riippuu hänen tuloistaan. Sakko on korkeintaan 3 300 euroa.

   Onko Heikkilä ajautumassa selvitystilaan tai onko uhkasakkoja tulossa?

   ”Tuoreimpien” tilinpäätöstietojen 2019 mukaan Heikkilällä oli kassassa rahaa vain 70.726,- euroa. Tulos oli tappiollinen ja omavaraisuus ohut.

   Vuosittaiset henkilöstökulut olivat 518.517,- euroa eli 43.210,- euroa kuukaudessa. Liiketoiminnan muut kulut olivat reilut 20.000,- euroa kuukaudessa. Yhteenlasketut kuukausikulut olivat vuonna 2019 noin 63.210,- euroa. Lisäksi Heikkilän niskassa painoi lyhytaikaiset 182.004,- euron velat sekä taseen ulkopuoliset vastuut 81.894,- euroa.

   Eli kassassa oli varoja vain hiukan reilun yhden kuukauden kuluihin. Sen lisäksi velat pitäisi jotenkin hoitaa. Voisinkin olettaa, että palveluiden myyntipaine oli vähintäänkin kohtuullinen. Olisi mielenkiintoista tarkastella vuoden 2020 lukuja, jos ne olisi toimitettu PRH:lle. Miksi tilinpäätöstiedot 2020 ovat ”urosmaisesti” rekisteröimättä?

   Onko Heikkilä asianajomaailman Putin, joka hyökkäilee perusteetta? Vaiko oikeiden asioiden puolesta taisteleva Zelenskyi?

   Päätin etten osta Heikkilän palveluita. Jos asiat olisivat itsellä sekaisin, niin miten voisin auttaa muita? Tässäpä oli ajatuksiani. Niissä voi olla virheitä, jos esimerkiksi PRH tai joku muu olisi mokannut jotain. :-)

   • Anonyymi

    Hauskasti kirjoitettu, vaikka ei tossa mitää hauskaa silti ollut.


  • Anonyymi

   Heikkilällä on ollut ongelmia lain noudattamisessa. PRH on joutunut lähettämään heille kehotuskirjeen 06.07.2020. Oletan, että kyse oli puuttuvasta 2018 tilinpäätöksestä.

   Kysäisepä huviksesi PRH:n asiakaspalvelusta, missä 2020 tilinpäätös on. Eiköhän sieltä lähde uusi kehotuskirje.

   Toistuva tilinpäätöksen toimittamatta jättäminen ei ole hyvää mainosta asianajotoimistolle

  • Anonyymi

   Miten tämä on mahdollista? Puuttuuko Asianajoliitto laiminlyöntiin?

  • Anonyymi

   Aikamoisia uroksia nämä Karlsson, Heikkilä ja Vainio. Oisko Suomen uudet Hunksit?

  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Mun ex lbgt kaveri oli mukana tossa movejuttssa, kun on jonkun noista ton firman reissukaveri. En muista enää miten kaikki meni, mutta Heikkilän lakimiehet ja joku muukin perintä firma sai muistaakseni tossa silti turpaan. Luulin, että ei olisi enää lupia edes toimia.


  • Anonyymi

   Ei ollut kiva ketju.

  • Anonyymi

   Onko tämä joku ihan huijari firma?

  • Anonyymi

   Mikähän on syy ettei laissa vaadittuja tilinpäätöstietoja ole rekisteröity Patentti ja rekisteri hallitukseen? Ei kai se voi olla laiskuus?

  • Anonyymi

   Kaikki normaalit firmat ne toimittaa ajallaan. Lehdistä noista ongelmahuijatifirnoista yleensä saadaan lukea sitten jälkeenpäin. Jännä että toi Heikkilä CO vielä lakifirma, niin luulisi tietävän mitä tekee. Ehkä huijaa tahallaan myös verottajaa?

  • Anonyymi

   Ei aukea linkki. Katoin haulla ja syvällä kyntää toi firma. Miten voi pyydä edes pystyssä vuodesta toiseen? Jotain kelplottelua on pakko olla taustalla, vai miten muuten noi voi laki firmana toimia?

  • Anonyymi

   Virkamiehet, PRH yms toimivat niin hitaasti että kauan ehtii vitkutella Suomessa.

  • Anonyymi

   Jostain ketjusta löysin linkin tähän Heikkilään. Soitin, ja puhelussani heti haistoin palaneen käryä. Kiire oli saada kokoon väkeä, mutta kun vähänkin kysyin sisältöperusteista asiaa, ei kuulemma voinut juridisten seikkojen vuoksi antaa vastausta. Se siitä Heikkilästä.

  • Anonyymi

   Heikkilä sai Wincapita-asian hoitamisen osalta miljoonia, koska sillä oli samassa asiassa satoja vai peräti puolentuhatta asiakasta.

   Yhtiö on palkannut lisää henkilökuntaa ja sillä on uusi konttoreita. Onko niin, että tämän avauksen on pannut liikkeelle tyytymätön asiakas vaiko kilpailija? Mikään ei viittaa siihen, että firmalla menisi huonosti.

   • Anonyymi

    Vetikö ne noi miljoonat jonnekin Bahamalle Folkke Festin pambumajaan, vai miksi ei näy asiakastiedon raportilla tai veropörsissä?


  • Anonyymi

   Annetaahan faktojen puhua. Alla olevissa tilinpäätöstiedoissa ei näy miljoonia. Henkilökunnan määrä on samalla tasolla.

   Jos numerot olisivat vaikkapa tyydyttävää tasoa niin eikös silloin olisi motivaatiota myös rekisteröidä tilinpäätöstiedot lain edellyttämässä aikataulussa? Kummallista jos asianajotoimisto ei noudata lakia?

   Sanonta sanoo että luottamuksen voi menettää vain kerran.

   https://www.finder.fi/Asianajotoimisto/Asianajotoimisto+Heikkilä+&+Co+Oy/Turku/yhteystiedot/126562

   • Anonyymi

    Kilpailija tai pettynyt asiakas tuossa mollaa yhtiötä. Näkyy ilmiselvästi läpi teksteistä.


  • Anonyymi

   Pettyny asiakas ei oo paras mainos mies. Ite luotan PRH jne enempi kuin arvailuhun oliko asiakas pettyny vai ei.

   • Anonyymi

    En tiedä yhtään toimivaa yhtiötä, jossa 100 % asiakkaista olisi 100 % ajasta tyytyväisiä. 100 % Valion maitoa käyttävistä on varmasti tyytyväisiä, mutta kaikki eivät voi käyttää maitoa.

    Nyt toimipisteitä on aiemman Turun sijaan jo viidessä muussakin kaupungissa.

    Liikevaihtoa miljoonan molemmin puolin, liikevoittoa parhaimmillaan yli 300 000 euroa. Liiketulos v. 2017 oli 159 000 euroa ja henkilöstöä 8. Nyt henkilöstöä on tuplat eli 16.

    Mikä nyt mättää?


  • Anonyymi

   Sinulla on hyvät tiedonlähteet, koska kertomiasi tietoja en löydä julkisista lähteistä kuten Asiakastieto ja Patentti- ja rekisterihallitus. Teoriassa henkilökunnalla voisi olla tällaisia tietoja esimerkki markkinointiosastolla.

   • Anonyymi

    Kenelle yrität vastata?

    Minulla on firman kautta pääsy maksullisiin palveluihin korvauksetta. Koska pidät tietolähteitäni hyvinä, se osoittanee sen, että sinä itse et tunne asiaa lainkaan hyvin. Jos olisit alan kilpailija, sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot käytössäsi maksutta.

    Tämä tarkoittaa sitä, että olet varmuudella katkera ja entinen asiakas, kenties sinuun on kohdistettu perintätoimia. Ulkopuolinen henkilö ilman intressiä ei käy puhumaan mistään yhtiöstä panettelevaan sävyyn vasten parempaa tietoaan, ellei ole asiassa omaa intressiä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kenelle yrität vastata?

    Minulla on firman kautta pääsy maksullisiin palveluihin korvauksetta. Koska pidät tietolähteitäni hyvinä, se osoittanee sen, että sinä itse et tunne asiaa lainkaan hyvin. Jos olisit alan kilpailija, sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot käytössäsi maksutta.

    Tämä tarkoittaa sitä, että olet varmuudella katkera ja entinen asiakas, kenties sinuun on kohdistettu perintätoimia. Ulkopuolinen henkilö ilman intressiä ei käy puhumaan mistään yhtiöstä panettelevaan sävyyn vasten parempaa tietoaan, ellei ole asiassa omaa intressiä.

    Et vastannut mulle, kun päädyin tänne ekaa kertaa. Turun kauppahallissa noi Heikkilän pääjarmot käy rehvakkaasti lounaalla Matin ja Tepon Tepon (se pidempi) kanssa, tai ainakin näyttää siltä. Vissiin ei siihen toiseen kerma ex-kiekkoorukkaan kuitenkaan kuulu, vaikka pleiseriä ja silkkijakkua löytyy. Aika usein joku tuijottaa noiden äänekästä rehvastelu touhua, vaikka ei tiedä mitä ovat. En tietäisi itsekään, mutta joskus kysyin Muhikselta joka niille soppaa kanto sen jälkeen kun lähtivät. Aika monella firmalla silti nyt on ongelmia, kun tilanne on mikä on. Ravintolat ja miljonääri Jetrokin ihan kusessa.


  • Anonyymi

   ”Markkinointi osaston ja pettyneen asiakkaan” ei tarvisi väitellä mikäli Heikkilä toimittaisi lakisääteiset tietonsa ajallaan viranomaisille. Niistä selviäisi miten Heikkilällä menee eikä tarvisi kenenkään arvailla eikä viranomaisten kehoittaa.

  • Anonyymi

   Tämä firma mainostaa et gf money oy:öön sijoittaneet voivat ottaa yhteyttä. Onko joku ollut yhteydessä? Mitä tämä Heikkilä siitä rahastaa?

   • Anonyymi

    Kuulin että asiakas kohtainen veloitus noin 300 egee tunnissa. Ei kiinnosta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kuulin että asiakas kohtainen veloitus noin 300 egee tunnissa. Ei kiinnosta.

    Mulla 2tonnin sijoitus gf moneyssa niin taitaa mennä miinukselle vaikka jotain saisivatkin joskus sieltä ulos


  • Anonyymi

   Pahimmasa tappauksesa tuon pääle voi napsahtaa vielä vastapuolen kulut yhteisvastuullisesti korvattavaks. Heikkilä näkkee täsä itelle tienestin paikan hyödyntäen sijoittajien tilaa.

  • Anonyymi

   Osakkeen omistajia pitää kohdella tasapuolisesti. Onko Heikkilä kertonut että kaikki osakkeen omistajat saavat saman lopputuloksen? Vaikka eivät maksa euroakaan Heikkilälle ja tällöin ei ole tuota kuluriskiäkään.

  • Anonyymi

   Heikkilä ei edelleenkään liene rekisteröinyt (PRH) tilinpäätöstään 2020.

   Kuulin, että PRH olisi kehoittanut Heikkilää 22.3.2022 toimittamaan lakisääteiset tilinpäätöstietonsa. Kuulin myös että Heikkilän tulisi vastata 12.4.2022 mennessä tähän PRH:n kehoitukseen.

   Lähiaikoina kuulemme, toimittaako Heikkilä PRH:n vaatimat tilinpäätöstiedot. Jos ei toimita niin PRH ryhtynee toimiin. Suomen asianajajaliittoa voisi myös asia kiinnostaa.

   Mikä on ongelmana, jos asianajotoimisto ei halua, ei pysty taikka ei ei ehdi rekisteröimään lakisääteisiä tilinpäätöstietojaan?

   PRH voi kehottaa yritystä ilmoittamaan tilinpäätöksensä tai täydentämään puutteellisia tilinpäätösasiakirjoja sakon uhalla, jos yritys ei ole ilmoittanut kaikkia tilinpäätösasiakirjoja kaupparekisteriin määräaikaan mennessä. PRH voi määrätä yrityksen selvitystilaan tai poistaa sen kaupparekisteristä. Uhkasakko määrätään yrityksen vastuuhenkilölle, ja sen määrä riippuu hänen tuloistaan. Sakko on korkeintaan 3 300 euroa.

   Onko Heikkilä ajautumassa selvitystilaan tai onko uhkasakkoja tulossa?

   • Anonyymi

    Eiköhän Heikkilällä ja Sirkka Taskilalla kaikki ole kunnossa. Kesä tulossa, mahla virtaa koivuissa ja kyrpä seisoo. Turha täällä foorumeilla huudella. Osallistukaa vaan kokoukseen.


  • Anonyymi

   Vittu mitä mää just luin. Jo vittu on erikoinen lakitoimisto. Mulla on myös venäjä rahastossa rahat lukossa, ei näe edes arvoa. Ei tulisi mieleenkään silti noille maksaa, että tilannetta selvittäisivät. Aukee ja ratkee, kun aukee. Jälkeenpäin tyhmää oli vaan tuottoja haaveilla, vaikka riskit tiedossa. Aika sekaisin koko EU, koronakin tuotti jollekin. Kuka selvittää kenelle? Pitäisikö sekin selvittää lomautettujen rahalla?

  • Anonyymi

   Mistä noi PRH tiedot näkee ja mitä sieltä näkee? Maksaako jotain?

  • Anonyymi

   Kummalla voisi olla korkeampi moraali? Vankilassa istuneella Uotilla vaiko Heikkilällä.

   Miksi PRH joutui kehottamaan Asianajotoimisto Heikkilä & Co Oy jotta sen puuttuvat tilinpäätöstiedot 2020 viimein rekisteröitiin?

   Näiden kysymysten pohdintaan saattaisi tuoda lisävaloa Heikkilän noin vuoden myöhässä toimittamat tilinpäätöstiedot. PRH sai puristettu tiedot 22.3.2022 lähettämällään kehotuskirjeellä.

   Tein havainnon näistä tilinpäätöstiedoista. Jos Heikkilän tilikauden tuloksesta 2020 vähentäisi pelköstään pois Business Finlandilta saadun koronatuen 93.600,- euroa niin tulos olisi tappiollinen.

   Liitetiedoista lainattua. ”Avustuksesta saatu ennakko on tuloutettu tuloslaskelmaan kirjattujen syntyneiden kulujen mukaisesti.”

   Tilinpäätöksessään 2020 Heikkilä ehdottaa osingonjakoa 70.000,- euroa. Se vastaisi summana suurin piirtein saadun koronatuen (93.600 x 0,8 = 74.880,- euroa) määrää vähennettynä veroilla.

   Jos koronatuen vähentäisi tosiaan kokonaan pois niin Heikkilän omavaraisuus olisi kutistunut entisestään eikä tällaisia osinkoja olisi pystytty jakamaan olettaen ettei vastaavia kuluja olisi voitu leikata pois. Henkilökunta on vähentynyt -20 % tilikauden aikana. Eli henkilökunnan kasvu ei ollut siis syy rämpimiseen kuten joku kertoili.

   Mihin tarkoitukseen koronatukia voi käyttää? Tähän parhaiten osaisi vastata Kari Komulainen Business Finland lta.

   Lakiasiaintoimisto Kari Uoti perui koronatukensa 79.450,- euroa. Uoti toimii samalla toimialalla kuin Heikkilä.

   Voisiko olettaa koronatuen tarpeellisuuden asianajotoiminnassa olevan samankaltainen niin Helsingissä kuin Turussa? Ainakin myönnettyjen koronatukien kokoluokka näyttäisi samalta.

   Uotin toiminta koronatuen kanssa sopisi paremmin minun arvomaailmaan. Toki Uotin liiketoimintakin on hyvin kannattavaa. Eikä tarvitsisi edes teoriassa kikkailla avustuksilla.

   Tarvitaanko todella koronatukea, jos vastaavan kokoinen summa jaetaan osinkoina omistajille?

   Voiko Business Finland periä koronatukia takaisin? Onko perinnässä joku aikaraja?

   Fiksummat voivat pohtia syvällisemmin. Voihan se tilinpäätöksen rekisteröinnin suuri myöhästyminen johtua ihan inhimillisistä virheistä. Ei siinä tarvitse olla kyseessä asioiden vitkuttelu tms.

   • Anonyymi

    Vastaus ensimmäiseen kysymykseen. Luottaisin itse ainakin Uotiin enemmän.


  • Anonyymi

   Omaa pääomaa jää vaan rapiat 50 ke. Jos business finland peris takas 93 ke niin pysyykö juristit pystysä?

   • Anonyymi

    Business Finland seuraa tukia saaneita. Jos he havaitsevat jotain kummallista niin he pyytävät selvityksiä.

    Numeroiden valossa Heikkilän tilanne on kriittinen mikäli tuki perittäisiin takaisin.

    Heikkilän tulisi lähiaikoina rekisteröidä tilinpäätös 2021. Siitä saa lisätietoa kuinka kriittinen tilanne on.

    Toivottavasti eivät riko lakia ja toimittavat tilanpäätöksensä 2021 ajallaan. Tiedonsaanti olisi tärkeää Heikkilä-riskiä arvioitaessa, jos Heikkilä yrittää saada asiakkailtaan ennakkomaksuja.


  • Anonyymi

   Heikkilältä tai firman myyntimieheltä tuli viestiä, että joku maksullinen Teams olisi toukokuun lopussa. Kokouksen sisällöstä ei ollut mitään infoa. Jäi sellainen olo, että ihan vaan tahallaan eivät kerro ennen maksua mitään. Vai voiko noi olla niin kieroja, että ei niillä ole edes mitään? Osaisiko joku kertoa mitä ja miten ne meinaa tosta tienata muuten kuin laskuttanalla kysymyksistä? Mulla on OPR vakuudessa 7000e kiinni. En näe mitään järkeä maksaa Heikkilälle, kun en tajua mitä he edes lähtevät kinastelemaan.

  • Anonyymi

   Jaetaan tietoa täällä. Internet on ilmaisen tiedonlähde. Näin poistuu vedätyksen mahdollisuus.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Yo linkistä

   ”Kaikenlaiset yrittävät tyrkyttää selvityspalveluitaan sijoittajille ”nyt erikoishintaan” 250 euroa/tunti, kun eivät ole saaneet asiakkaita. Toimeksiantajien kulut, vastuut yms. ovat yhteisvastuullisia eikä toimeksiannosta pääse irti.

   Tässä tilanteessa minun kannattanee odottaa rauhassa, koska kaikki sijoittajat ovat samalla viivalla. Riitelemällä en saavuta yhtään enempää. Riidalla saa itselleen suuren kuluriskin.

   Usein riitoja käsitellään joka oikeusasteessa, mikä paisuttaa kuluriskiä entisestään. Riita voi kestää vuosia. Oikeusturvavakuutus ei kata tätä riskiä. Joukossa voi myös tyhmyys tiivistyä eikä siitä joukosta pääse edes irti. Lasku voi juosta hyvin pitkään.

   Innolla odotan uutisia OPR:ltä.”

   • Anonyymi

    Kauppalehden palstalla hyviä mietintöjä. Vaikuttaa koko tapaus ihan älyttömältä. Tietääkö täällä joku montakohan noi on saanut jo höynäytettyä
    maksumiehiksi mukaan?


  • Anonyymi

   Nyt Meets-kokouksen hinta on tippunut noin 200 euroon. Tarkoittanee sitä ettei ihmisiä olisi saatu houkuteltua mukaan? Lisäksi peloitellaan että hinta nousee myöhemmin jos ei nyt suostu sitoutumaan, maksamaan jne. Tyypillistä painostavalle myynnille.

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofian ökyilyt on loppu

   Miksiköhän Sofian instassa on ollut viime aikoina niin kovin hiljaista? Liittyykö syy kenties piriparin eroon? Sofia joutui muuttamaan ex-hoitonsa sis
   Kotimaiset julkkisjuorut
   142
   1847
  2. Onko Suomi huonompi kotimaa kuin Venäjä?

   Täällä kirjoittelee muutama ihminen Suomesta siihen sävyyn, että kysymys on pakko esittää. Jos siis vertailet toisiinsa näitä kahta maata, onko Venä
   Maailman menoa
   503
   1335
  3. Syystäkin ollut kirjoittamatta

   Mutta minun silmissäni olet kulutettu, käytetty, pilattu ja raiskattu jätteeksi. Kyllä moni sinua mielellään hässisi, mutta ei sinusta ihmistä rinnall
   Tunteet
   258
   1324
  4. Meillä on yhteys

   Molemmat halutaan ja rakastetaan Molemmat paetaan ja pelätään ❤️
   Ikävä
   66
   1227
  5. Uskotko nainen vielä ihmeisiin

   Sinun täytyy vain uskoa ja luottaa💕
   Ikävä
   94
   1202
  6. Nato-ovi pysyy kiinni Suomelta.

   Usa ei puutu Suomen ja Turkin väliseen kiistaan, joten menee vuosia Nato-oven repimiseen ja voi olla että sisään ovesta ei koskaan päästäkään. https:/
   Maailman menoa
   396
   1063
  7. Kauhava ansaitsee enemmän ja parempaa

   Tervehdys Kauhavalaiset! Sain viestin, että minun pitäisi kirjoittaa myös täällä, koska foorumi kuulema edustaa Kauhavan älymystön mielipidettä ja sa
   Kauhava
   77
   965
  8. Vietä kiva päivä (ilman minua)

   nainen siellä noin 20 km päässä. 😊 ☀️
   Tunteet
   123
   934
  9. Jesper on herrasmies

   Kantaa lentokentällä rakkaansa Dior laukkua ja kulkevat rakastuneina käsi kädessä. https://www.seiska.fi/Kotimaa/Martina-Aitolehden-Jesper-rakas-palj
   Kotimaiset julkkisjuorut
   110
   925
  10. Ässät taas yhdessä

   Jollakin asialla lokki kiristää heidät pysymään yhdessä vaikka rakkaudesta tai parisuhteesta ei olekaan kyse. Sääliksi käy pulia.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   22
   813
  Aihe