Miksi länsi ei ole esittänyt vielä yhtään uhkavaatimusta?

Anonyymi

Läntinen yhteisö sallii brutaalin hyökkäyksen, siviilien tulittamisen täysin häikäilemättä, ihan vain terrorisointitarkoituksessa, siviilien saartamisen epäinhimillisiin oloihin, rauhallisten mielenosoittajien pidätykset. Putin saa tehdä ihan mitä häntä huvittaa, häntä vain rukoillaan polvillaan.

Puhutaan sodan laajenemisesta. MILLÄ LIHAKSILLA VENÄJÄ LAAJENTAA YHTÄÄN MITÄÄN? Lähes kaikki taistelukykyinen voima on kiinni Ukrainassa, nyt Venäjän hallinto yrittää värvätä syyrialaisia joukkoihinsa.

Kun Putin sanoo, että hän kohtelee sekaantujia vihollisinaan. ainoa vastaus kuuluisi olla, että siitä vaan, meitä sitten riittää. Kyse ei enää ole siitä, että Putin muuttaisi toimintaansa, kyse on siitä, että ihmisten hänen ympärillään on tajuttava, että Putin ei tule voittamaan yhtään mitään ja heille ainoa toivo on päästä Putinista eroon niin pian kuin mahdollista. Vain sillä he voivat ostaa itsensä vapaiksi vastuusta. Kaikki Putinia seuranneet tullaan rankaisemaan.

Selkeät uhkavaatimukset sotarikoksista, ja hyökkäyssodan aloittamisesta niin, että viesti menee perille Putinin lähipiiirille ja turvahenkilöstölle, joka häntä suojelee.Jokaisen venäläisen sotilaan ja upseerin Ukrainan maaperällä on tiedettävä, että siviilien tulittaminen johtaa heidät lainsuojattomiksi koko maailmasa ja lopulta heidät kyllä löydetään. Uhkavaatimus pitää tulla ulos joka tuutista ja välittää kaikkien venäläisten tietoon taistelukentällä lentolehtisin yms.

On tämä kyllä uskomaton näytelmä. Putin tosiaan on osannut lukea vastustajiaan ja ymmärtää täysin, millaisia vellihousuja Stoltenbergejä hänellä on vastassaan. Aivan kuten Hollywoodin westerneissä, joissa kokonainen kaupunki kädet taskuissa alistuu kun pari pahista tulee riehumaan ja sitten tarvitaan joku sankari, joka saa heidät puolustamaan itseään, vaikka heillä on koko ajan ylivoima ja he voisivat koska tahansa joukkovoimallaan pistää pahikset rautoihin tai lautoihin.

Yhteenkään Putinin uhkaukseen ei tule vastata vikinällä tai myötäilyllä, vaan vastauhkauksella, jonka on tehtävä selväksi häntä seuraaville, että he ovat aivan väärässä seurassa tulevaisuuttaan ajatellen. Puheita tulee tietenkin seurata myös toimet, eli voimien keskittämiset ja valmiustasojen nostaminen. Ja äärimmäisen intensiivinen tiedotussota.

Mistä hitosta länsi oikein maksaa noille asiantuntijoilleen ja kenraaleille, joita ilmestyy itkemään avuttomuuttaan joka kolosta. Eihän tuollaisia raukkoja voi olla olemassa!

Ja kyllä, melko pikaista vauhtia Naton joukot sisään Ukrainaan. Maavoimia läntiseen osaan varmistamaan sen, ilmatorjuntaa suojaamaan huoltoa ja evakuointeja ja kun on koneita tarpeeksi, niin lentokielto alueet isoimpien kaupunkien ylle ja uhkavaatimus vetää raskaat aseet pois tulietäisyydeltä tai ne tuhotaan.

Uhkailuihin ydinaseesta selvä uhkavaatimus, että jos venäläiset sellaista käyttävät, niin vastaus tulee ja varmasti.

Putin on ympäröinyt itsensä uskollisilla ja hänelle kiitollisuuden velassa olevilla tomppeleilla, mutta eivät he voi niin tyhmiä olla, etteivät tajua selviä uhkavaatimuksia ja osaa ajatella, mitä heille niistä koituu.

Vai muka ydinsota. Kaikkea kanssa. Putin voi olla niin hullu, mutta ei kai nyt sentään kaikki muut hänen ympärillään. Virallisten uhkausten tulee olla selviä ja varmistaa, että ne menevät perille kaikille Venäjällä, siis kaikille vähänkään päättävässä asemassa oleville. Jos he noudattavat vielä päivänkin Putinin käskyjä, heidät katsotaan kanssarikollisiksi ja lopputulos on heidän kohdallaan selvä. Venäjän asevoimat eivät pysty voittamaan yhtään mitään eikä niitä ole lännessä syytä pelätä vähääkään.

Venäjän asevoimat, jotka aikoinaan pystyivät voittamaan Hitlerin armeijat, ovat nyt harhaisen diktaattorin täysin pilalle turmelemat ja kyvyttömiä muuhun kuin siviilien lahtaamiseen,

Ilmeisesti nyt on niin, että Viron presidentti Ilves on ainoa, jolla on realistinen käsitys tilanteesta. Muut pelaavat räsypokkaa, jossa he riisuutuvat vapaaehtoisesti edes korttejaan katsomatta Putinille, joka nauraa heille.

11

89

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   r.......n brutaali välivaltainen hyökäys Ukrainaan saa vielä vastauksen tulevaisuudessa. ja r.....ä tulee häviämään tänän sodan, ne aliarvoi Ukrainan halun taistella ja Ulkomaisen avun. putte on todella kusessa

  • Anonyymi

   Siinä on se ongelma, että uhkaus on myös toteutettava tarvittaessa.
   Muuten sillä on vain kielteinen merkitys.

   • Anonyymi

    Uhkailu on aina merkitykseltään kielteistä ja toteutettaessa sekä vaarallista että haitallista.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Uhkailu on aina merkitykseltään kielteistä ja toteutettaessa sekä vaarallista että haitallista.

    Ei ole. se asettaa rajat. Rajojen asettaminen esti Kuuban kriisin laajenemisen.

    Putinin takana ei ole voimaa ja hän tietää sen kyllä. Jos hänelle osoitetaan rajat, hän pysyy niissä, ihan jo siksi, että lähipiiri alkaa pelkäämään ja hän joutuu pelkäämään heidän syrjäyttävän hänet.

    Jos Putinin uhkailujen annetaan luoda hänelle kuva, että hän saavuttaa niiden avulla sitä kunnioitusta, jota janoaa, se sama homma jatkuu. Jos hänelle näytetään rajat, hänen on niihin tyytyminen, jos aikoo edes säilyttää henkensä omiensa käsissä.

    Venäjä ja länsi eivät ole tasavertaiset. Länsi paljon voimakkaampi ja voi koska tahansa asettaa rajat, joita toinen osapuoli ei voi ylittää tekemättä itsemurhaa.


  • Anonyymi

   Venäjä: Humanitaarisia väyliä avataan tänään Kiovassa ja useissa muissa kaupungeissa
   Venäjän armeija avaa humanitaarisia väyliä useissa Ukrainan kaupungeissa, mukaan lukien pääkaupunki Kiovassa, maanantaina kello 10.00 Moskovan aikaa, kertoi Venäjän puolustusministeriö Venäjän uutistoimisto Interfaxin mukaan.

   Väylät avataan myös Harkovan, Mariupolin ja Sumyn kaupungeista. Reutersin mukaan taustalla on Ranskan presidentin Emmanuel Macronin henkilökohtainen pyyntö.

   • Anonyymi

    Venäjä yrittää tällä saada ukrainalaiset siviilit siirtymään haluunsa saamilleen alueille niin että se voi tuhota kaupungit ja siitä puolustavat joukot totaalisesti.

    Kyse ei ole humanitäärisistä käytävistä vaan tuhoamissodan taktiikasta.

    Kun muuhun ei riitä kyky.


  • Anonyymi

   Uhkailut ja vastauhkailut johtavat vain pitkäaikaisiin ongelmiin. Sensijaan pitää sopia asia siten, ettei uhkailuja tarvita!

  • Anonyymi

   Jumalan kiitos sinulla ei valtaa päättää kuin omista asioistasi.

   • Anonyymi

    Jos olisi, Venäjän hyökkäys olisi lyöty takaisin kahden päivän sisällä, paljon ihmishenkiä molemmin puolin säästynyt ja kaupungit ehjiä. Ja Putin pois virasta tai neuvottelupöydässä.

    Kyyristely on ollut naurettavaa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Jos olisi, Venäjän hyökkäys olisi lyöty takaisin kahden päivän sisällä, paljon ihmishenkiä molemmin puolin säästynyt ja kaupungit ehjiä. Ja Putin pois virasta tai neuvottelupöydässä.

    Kyyristely on ollut naurettavaa.

    Jolloin Putte olisi joutunut lunastaa luauksensa käyttää ydinaseita sitä osapuolta vastaan, joka sotaan sekaantuu!

    Senkö vaihtoehdon halusit nähdä?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Jolloin Putte olisi joutunut lunastaa luauksensa käyttää ydinaseita sitä osapuolta vastaan, joka sotaan sekaantuu!

    Senkö vaihtoehdon halusit nähdä?

    Putin ei ole vielä koskaan pitänyt yhtään lupaustaan. Saa puhua, mitä haluaa, ei sitä kukaan usko.

    Nato vaan sisään Ukrainaan ja äkkiä, saadaan ryzzycänsyzzykät sieltä kotiinsa maatuskamothereitaan halailemaan.


  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onko sinulla nainen sen miehen kanssa ihan älytön juttu?

   Vai mitä se tämä kaikki teidän pelinne täällä oikein on? Jospa se on vain sellaista kevyttä ja ohimenevää ihastumista..? Taitaa olla. Niin minä nyt vä
   Ikävä
   137
   2491
  2. Oho! Susanna Laine Puoli seiskassa: "Kuinka outoo..." - Anniina Valtoselta suloinen viesti

   Herttaista meininkiä Susanna ja Anniina! Kunnon naisenergiaa ja toisen tsemppaamista! Susanna Laine on juontaja ja näyttelijä, joka juonsi Puoli seit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   15
   2457
  3. Uskallatko laittaa tuntomerkkejä

   Samaan kommenttiin sekä itsestäsi, että kaivatustasi?
   Ikävä
   83
   1399
  4. Lopullinen varmistus. Suomi ja Ruotsi eivät liity Natoon

   Suomen ja Ruotsin liittyminen Natoon on estetty Erdoganin toimesta: https://www.is.fi/politiikka/art-2000008826412.html Tämä on pieni askel Erdogani
   Maailman menoa
   465
   1353
  5. Taidat mies olla sellainen

   että minne menetkin,saat naiset ihastumaan itseesi.....vähän luulen,että useampi nainen on jäänyt kiinni sinuun....olet lempeä ja itsevarma,hymyilet j
   Ikävä
   55
   1053
  6. Karmeita juttuja tapahtuu

   Pyöräilijä kuoli törmättyään betoni­porsaaseen alikulku­tunnelissa Kankaanpäässä – Tunneli oli pimeä, koska edellis­yönä oli alkanut ”kesä­sammutus”.
   Kankaanpää
   39
   1027
  7. Rantis vähän pyöristynyt?

   Nikosta nyt tänään julkaistut kuvat näyttävät hänen olevan varsin hyvävointisen näköinen. Syyttäjähän ei vaadi hänelle lisää vankeutta tästä toisen s
   Kotimaiset julkkisjuorut
   76
   945
  8. 188 - 8 oli Natoäänestyksen tulos eduskunnassa

   Nytkö sitten pulinat pois, kun on kansan(edustajat) puhuneet. Poissa oli 3 kansanedustajaa.
   Maailman menoa
   425
   898
  9. Miksi syntymättömien lasten oikeutta elämään puolustavat saamme kurat niskaamme?

   😏 Eikö yhteiskunnan tule puolustaa sen heikoimpia ja seuraavaa sukupolvea joka tilanteessa?
   Luterilaisuus
   491
   882
  10. Älä luovuta vielä

   jos vaan tykkäät. Otan yhteyttä jossain vaiheessa (mieheen), jos tää ei muuten onnistu.
   Ikävä
   51
   750
  Aihe