Miksi länsi ei ole esittänyt vielä yhtään uhkavaatimusta?

Anonyymi

Läntinen yhteisö sallii brutaalin hyökkäyksen, siviilien tulittamisen täysin häikäilemättä, ihan vain terrorisointitarkoituksessa, siviilien saartamisen epäinhimillisiin oloihin, rauhallisten mielenosoittajien pidätykset. Putin saa tehdä ihan mitä häntä huvittaa, häntä vain rukoillaan polvillaan.

Puhutaan sodan laajenemisesta. MILLÄ LIHAKSILLA VENÄJÄ LAAJENTAA YHTÄÄN MITÄÄN? Lähes kaikki taistelukykyinen voima on kiinni Ukrainassa, nyt Venäjän hallinto yrittää värvätä syyrialaisia joukkoihinsa.

Kun Putin sanoo, että hän kohtelee sekaantujia vihollisinaan. ainoa vastaus kuuluisi olla, että siitä vaan, meitä sitten riittää. Kyse ei enää ole siitä, että Putin muuttaisi toimintaansa, kyse on siitä, että ihmisten hänen ympärillään on tajuttava, että Putin ei tule voittamaan yhtään mitään ja heille ainoa toivo on päästä Putinista eroon niin pian kuin mahdollista. Vain sillä he voivat ostaa itsensä vapaiksi vastuusta. Kaikki Putinia seuranneet tullaan rankaisemaan.

Selkeät uhkavaatimukset sotarikoksista, ja hyökkäyssodan aloittamisesta niin, että viesti menee perille Putinin lähipiiirille ja turvahenkilöstölle, joka häntä suojelee.Jokaisen venäläisen sotilaan ja upseerin Ukrainan maaperällä on tiedettävä, että siviilien tulittaminen johtaa heidät lainsuojattomiksi koko maailmasa ja lopulta heidät kyllä löydetään. Uhkavaatimus pitää tulla ulos joka tuutista ja välittää kaikkien venäläisten tietoon taistelukentällä lentolehtisin yms.

On tämä kyllä uskomaton näytelmä. Putin tosiaan on osannut lukea vastustajiaan ja ymmärtää täysin, millaisia vellihousuja Stoltenbergejä hänellä on vastassaan. Aivan kuten Hollywoodin westerneissä, joissa kokonainen kaupunki kädet taskuissa alistuu kun pari pahista tulee riehumaan ja sitten tarvitaan joku sankari, joka saa heidät puolustamaan itseään, vaikka heillä on koko ajan ylivoima ja he voisivat koska tahansa joukkovoimallaan pistää pahikset rautoihin tai lautoihin.

Yhteenkään Putinin uhkaukseen ei tule vastata vikinällä tai myötäilyllä, vaan vastauhkauksella, jonka on tehtävä selväksi häntä seuraaville, että he ovat aivan väärässä seurassa tulevaisuuttaan ajatellen. Puheita tulee tietenkin seurata myös toimet, eli voimien keskittämiset ja valmiustasojen nostaminen. Ja äärimmäisen intensiivinen tiedotussota.

Mistä hitosta länsi oikein maksaa noille asiantuntijoilleen ja kenraaleille, joita ilmestyy itkemään avuttomuuttaan joka kolosta. Eihän tuollaisia raukkoja voi olla olemassa!

Ja kyllä, melko pikaista vauhtia Naton joukot sisään Ukrainaan. Maavoimia läntiseen osaan varmistamaan sen, ilmatorjuntaa suojaamaan huoltoa ja evakuointeja ja kun on koneita tarpeeksi, niin lentokielto alueet isoimpien kaupunkien ylle ja uhkavaatimus vetää raskaat aseet pois tulietäisyydeltä tai ne tuhotaan.

Uhkailuihin ydinaseesta selvä uhkavaatimus, että jos venäläiset sellaista käyttävät, niin vastaus tulee ja varmasti.

Putin on ympäröinyt itsensä uskollisilla ja hänelle kiitollisuuden velassa olevilla tomppeleilla, mutta eivät he voi niin tyhmiä olla, etteivät tajua selviä uhkavaatimuksia ja osaa ajatella, mitä heille niistä koituu.

Vai muka ydinsota. Kaikkea kanssa. Putin voi olla niin hullu, mutta ei kai nyt sentään kaikki muut hänen ympärillään. Virallisten uhkausten tulee olla selviä ja varmistaa, että ne menevät perille kaikille Venäjällä, siis kaikille vähänkään päättävässä asemassa oleville. Jos he noudattavat vielä päivänkin Putinin käskyjä, heidät katsotaan kanssarikollisiksi ja lopputulos on heidän kohdallaan selvä. Venäjän asevoimat eivät pysty voittamaan yhtään mitään eikä niitä ole lännessä syytä pelätä vähääkään.

Venäjän asevoimat, jotka aikoinaan pystyivät voittamaan Hitlerin armeijat, ovat nyt harhaisen diktaattorin täysin pilalle turmelemat ja kyvyttömiä muuhun kuin siviilien lahtaamiseen,

Ilmeisesti nyt on niin, että Viron presidentti Ilves on ainoa, jolla on realistinen käsitys tilanteesta. Muut pelaavat räsypokkaa, jossa he riisuutuvat vapaaehtoisesti edes korttejaan katsomatta Putinille, joka nauraa heille.

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      r.......n brutaali välivaltainen hyökäys Ukrainaan saa vielä vastauksen tulevaisuudessa. ja r.....ä tulee häviämään tänän sodan, ne aliarvoi Ukrainan halun taistella ja Ulkomaisen avun. putte on todella kusessa

    • Anonyymi

      Siinä on se ongelma, että uhkaus on myös toteutettava tarvittaessa.
      Muuten sillä on vain kielteinen merkitys.

      • Anonyymi

        Uhkailu on aina merkitykseltään kielteistä ja toteutettaessa sekä vaarallista että haitallista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Uhkailu on aina merkitykseltään kielteistä ja toteutettaessa sekä vaarallista että haitallista.

        Ei ole. se asettaa rajat. Rajojen asettaminen esti Kuuban kriisin laajenemisen.

        Putinin takana ei ole voimaa ja hän tietää sen kyllä. Jos hänelle osoitetaan rajat, hän pysyy niissä, ihan jo siksi, että lähipiiri alkaa pelkäämään ja hän joutuu pelkäämään heidän syrjäyttävän hänet.

        Jos Putinin uhkailujen annetaan luoda hänelle kuva, että hän saavuttaa niiden avulla sitä kunnioitusta, jota janoaa, se sama homma jatkuu. Jos hänelle näytetään rajat, hänen on niihin tyytyminen, jos aikoo edes säilyttää henkensä omiensa käsissä.

        Venäjä ja länsi eivät ole tasavertaiset. Länsi paljon voimakkaampi ja voi koska tahansa asettaa rajat, joita toinen osapuoli ei voi ylittää tekemättä itsemurhaa.


    • Anonyymi

      Venäjä: Humanitaarisia väyliä avataan tänään Kiovassa ja useissa muissa kaupungeissa
      Venäjän armeija avaa humanitaarisia väyliä useissa Ukrainan kaupungeissa, mukaan lukien pääkaupunki Kiovassa, maanantaina kello 10.00 Moskovan aikaa, kertoi Venäjän puolustusministeriö Venäjän uutistoimisto Interfaxin mukaan.

      Väylät avataan myös Harkovan, Mariupolin ja Sumyn kaupungeista. Reutersin mukaan taustalla on Ranskan presidentin Emmanuel Macronin henkilökohtainen pyyntö.

      • Anonyymi

        Venäjä yrittää tällä saada ukrainalaiset siviilit siirtymään haluunsa saamilleen alueille niin että se voi tuhota kaupungit ja siitä puolustavat joukot totaalisesti.

        Kyse ei ole humanitäärisistä käytävistä vaan tuhoamissodan taktiikasta.

        Kun muuhun ei riitä kyky.


    • Anonyymi

      Uhkailut ja vastauhkailut johtavat vain pitkäaikaisiin ongelmiin. Sensijaan pitää sopia asia siten, ettei uhkailuja tarvita!

    • Anonyymi

      Jumalan kiitos sinulla ei valtaa päättää kuin omista asioistasi.

      • Anonyymi

        Jos olisi, Venäjän hyökkäys olisi lyöty takaisin kahden päivän sisällä, paljon ihmishenkiä molemmin puolin säästynyt ja kaupungit ehjiä. Ja Putin pois virasta tai neuvottelupöydässä.

        Kyyristely on ollut naurettavaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos olisi, Venäjän hyökkäys olisi lyöty takaisin kahden päivän sisällä, paljon ihmishenkiä molemmin puolin säästynyt ja kaupungit ehjiä. Ja Putin pois virasta tai neuvottelupöydässä.

        Kyyristely on ollut naurettavaa.

        Jolloin Putte olisi joutunut lunastaa luauksensa käyttää ydinaseita sitä osapuolta vastaan, joka sotaan sekaantuu!

        Senkö vaihtoehdon halusit nähdä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jolloin Putte olisi joutunut lunastaa luauksensa käyttää ydinaseita sitä osapuolta vastaan, joka sotaan sekaantuu!

        Senkö vaihtoehdon halusit nähdä?

        Putin ei ole vielä koskaan pitänyt yhtään lupaustaan. Saa puhua, mitä haluaa, ei sitä kukaan usko.

        Nato vaan sisään Ukrainaan ja äkkiä, saadaan ryzzycänsyzzykät sieltä kotiinsa maatuskamothereitaan halailemaan.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      16
      1449
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1295
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1192
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1082
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1015
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1013
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe