Allit ja muut

Anonyymi

Oon tässä huomannu, että kun ottaa eteenpäin ojennetun käden ojentajasta kiinni niin voi ihoa vetää irti, jää iso läjä sormien väliin ja sitä voi liikutella. Sama tietty muuallakin kehossa, mutta ojentajien kohdilla ilmiö on ärsyttävin, kyynärpään alueeltakin voi vetää ison läjän ihoa irti lihaksista/luustosta.

Onko muillakin näin, vähän jo vanhemmilla voimailijoilla. Geeneillä tässä on toki osuutta asiaan ja iällä. Itse vaan ollut noin nelikymppiseksi varsin kireä ja iho ollut aina kuin teinipojalla. Eipä siinä, iho on kyllä hyvänlaatuinen vieläkin, mutta alkaa venymään kuin kimmoisuutensa menettänyt kuivapuku. Tietääkseni steroidit nopeuttavat ihon vanhenemista nopeasti ja auringolla myös kova vaikutus suojaamattomaan ihoon, Steroideja en ole koskaan käyttänyt ja ihoakin olen viime vuodet ahkerasti aurinkorasvaillut.

1

210

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Lisättäköön vielä, että olen aika hoikkaa mallia. Pituus 180cm ja paino oli ylimmillään 94kg, mutta nyt tiputtanut noin 79kg kun alkoi mahaankin kertymään.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vesa-Matti Loirin some hiljeni pahaenteisesti - Nyt tuhansilla suomalaisilla vain tämä yksi viesti

   Mikä on sinun suosikkimuistosi Vesa-Matti "Vesku" Loirista? Meneekö se Uuno Turhapuro osastolle, Eino Leinon tulkintaan vai onko se aivan jotain muuta
   Maailman menoa
   125
   5782
  2. Jorma Uotisen ex, julkkis-povipommi, Suomen tunnetuin kauppias... Farmi Suomi -kisaajat julki!

   No nyt on aikamoista jengiä! Mitä mieltä olet kisaajista, ovatko mieleesi? Katso tästä, ketkä kaikki julkkikset ovat mukana Farmi Suomi -realityssä:
   Suomalaiset julkkikset
   29
   2535
  3. Suutuitko mulle mies

   Nyt lopullisesti?
   Ikävä
   91
   1249
  4. Ei mutta nallukkani

   Mähän rakastan sut. Älä sitä unohda :)
   Ikävä
   203
   1124
  5. Maisa Torppa julkaisee kuvia lapsesta

   Onko oikein että tämä henkilö julkaisee 100000 fanillensa kuvia vieraasta lapsesta? Eikö kuvien julkaisu ole äidin ja isän tehtävä jos yleensä haluava
   Kotimaiset julkkisjuorut
   41
   1100
  6. Mikä johti siihen että

   Välinne katkesivat? Kertokaa. Se kertoo onko menneeseen enää mahdollista palata
   Ikävä
   71
   1070
  7. En ole ottanut enkä aio ottaa koronarokotteita

   vaan koetan selvitä luontaisella immuniteetilla eteenpäinkin.
   Maailman menoa
   387
   1007
  8. Ikuinen hiljaisuus

   On aina parempi kuin kaikki turha draama. Joten kuuntele nainen nyt enää sitä, sillä hiljaisuus vastaa jokaiseen kysymykseesi minusta.
   Tunteet
   165
   893
  9. En ole varma siitä, nainen

   Mietittyäni tarkemmin, en olekaan varma, että jaksan kantaa sinut kynnykseltä sänkyyn. Rakastan kyllä jokaista kiloasi, ei siitä ole kyse, mutta kanta
   Ikävä
   64
   837
  Aihe