opetus venäläisestä maailmasta torjutaan harhaoppina.

Anonyymi

14

69

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ortodokseina olemme osa venäläistä maailmaa. Patriarkka Kirill on rukouksissamme. Suomen tulevaisuus on meidän. Putin vapauttaa Suomen.

      • Anonyymi

        Pakkomielteinen trolli, kaikkea sitä näkee, Moskovako sulle palkan maksaa:) Ortodokseina olemme tietenkin osa ortodoksista maailmaa, josta kirill tuntuu eronneen omille teilleen. Jankuta vaan juttujasi, ei niitä kukaan usko.


      • Anonyymi

        Patriarkka Kirill on pahan tuoja ja kannattaja. Hänen sanomansa voi olla "ortodoksista", muttei kristinuskoa miltään kohtaa. Saatanan kätyri.


      • Anonyymi

        ”Monen Moskovan patriarkaatin hierarkin tuki presidentti Vladimir Putinin sodalle Ukrainaa vastaan kumpuaa tietyntyyppisestä ortodoksisesta etnofyletistisestä uskonnollisesta fundamentalismista, joka on luonteeltaan totalitaristista ja jota kutsutaan nimellä Russkij mir tai venäläinen maailma. Tämä on väärää opetusta, joka vetoaa moneen ortodoksisessa kirkossa ja jota ovat käyttäneet hyväkseen myös äärioikeistolaiset ryhmät sekä katolilaiset ja protestanttiset fundamentalistit.”


      • Anonyymi

        Hulluhan sinä olet, Pietarin trollisurkimus!


    • Anonyymi

      Eihän maailmassa ole yhtään niin tyhmää ihmistä, joka ei kannata sitä että Putin salamurhataan. Se on kaikkien yhteinen harras toive. Siinä kaikki voittaisivat eikä kukaan häviäisi. Loppuisi sota, saisi miljardöörit rahansa takaisin, voisi sanoa sana sota ilman 15 vuoden vankilatuomiota ja tekaistujen syytteiden nojalla vangitut pääsisi vapaaksi.

    • Anonyymi

      Suomen ortodoksit allekirjoittavat tämän!

    • Anonyymi

      Totisesti näin on!

    • Anonyymi

      ”Näin ollen torjumme ”venäläisen maailman” harhaopin sekä Venäjän hallinnon häpeälliset toimet aloittaa sota Ukrainaa vastaan. Nämä toimet seuraavat tuosta halpamaisesta ja vailla puolustusta olevasta opetuksesta sekä Venäjän ortodoksisen kirkon silmien ummistamisesta, ja ovat perustavasti ei-ortodoksisia, ei-kristillisiä ja tekoja ihmiskuntaa vastaan, siis tekoja ihmisiä vastaan, jotka ovat ”vanhurskautetut”, ”valistetut” ja ”kastetut isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen” (kastekaavaa mukaillen).”

    • Anonyymi

      Mikä taivas aukenisi siitä kun Putin joisi myrkkipikarista.

      Mielipiteittensaä vankilassa raiskattavina olevat voisivat kävellä vapauteen, miljardöörit voisivat lähteä seilailemaan huvipursillaan maailman merille ja rahaa olisi tuhottomasti käytettävissä, tavallinen kansa voisi taasen osaa normaaleja kulutustavaroita ja autoonkin saisi varaosia eikä niitä tarvitsisi varastaa. Ukranalaiset voisivat palata kotiinsa, niihin mitä niistä on jäljellä ja venäläiset sotilaat pääsisivät kotiin nuolemaan haavojaan kun löivät päänsä Ukrainan aroon.

    • Anonyymi

      Sanana tuo ortodoksisuus kai tarkoittaa oikeaoppisuutta tai puhdasoppisuutta. Kirill on selvästikin natsiortodoksi. Häpäisee koko kristillisen kirkon tuo pahan palvelija!

      • Anonyymi

        Mitä Jeesus lausuikaan: Te kyykäärmeitten sikiöt !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä Jeesus lausuikaan: Te kyykäärmeitten sikiöt !

        Aivan, sekä " kun saatana puhuu omaansa hän pihuu, totuutta siinä ei ole ".


    • Anonyymi

      Nyt kannattaisi enemmin pitää keräys Putinin palkkamurhaamiseksi kuin Ukrainan auttamiseksi. Se olisi tuhannesti tehokkaampaa sekä halvempaa.

      Jos jokainen lahjoittaisi vaikke euron Putinen murhaamiseksi, niin aivan varmasti löytyisi taho, joka sen toteuttaisi ja jolle raha kelpaisi. Ja monilla olisi halu lahjoittaa huomattavasti enemmän. Todella paljon enemmän kun siitä uskonkuvastuksesta päästäisiin ja sota loppuisi.

      Kyllähän amerikkalaiset saivat terroristeja listittyä, niin miksi ei nyt yhtä Putinia. Kyllä hänen ympärillään olevat ihmiset tuntevat rahan arvon. Rahalla on niin ihmeellinen voima, että sillä kyllä saa hengen lähtemään keltä tahansa. Siihen vain kaikki panostamaan, niin pian on sota muisto vain.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      687
      5235
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      469
      3554
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      156
      3327
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      170
      2563
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2399
    6. 261
      1990
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1497
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      100
      1398
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1379
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1160
    Aihe