Kelpaako tietää todellisuus?

Anonyymi

Kaikkien tulisi ymmärtää tosiasiat, siis TODELLISET TOSIASIAT,
että mikään taho ei ole uhannut Venäjää millään tavoin.
Nato tai Venäjän naapurimaat eivät ole koskaan olleet aikeissa hyökätä Venäjälle sitä valloittamaan. Sellaisen luuleminen on skitsofreenista luulotautia. Venäjä on ainoa sodan lietsoja ja aloittaja.
Krimi ym. Venäjän valloittamat alueet ovat osa Ukrainaa, jotka Venäjä on liittänyt itseensä. Monet vuodet Ukraina on käynyt puolustussotaa hyökkäävää Venäjää vastaan. Nyt tuo ihmiskunnan pahimpiin vihollisiin kuuluva Putin on aloittanut sodan koko sivistynyttä maailmaa vastaan. Suomeakin on jo uhattu liittää Venäjään.
Ainoa mahdollisuus saada sota loppumaan on pidättää Putin ja ottaa häneltä valta pois. Ja sitten kaikki Venäjän rajanaapurit Natoon. Näin Venäjä ja sen uhrit saadaan irti sodasta.
Ja Ukrainassa olevat venäläiset, joita on muka kohdeltu huonosti, pitää palauttaa Venäjälle. Sinnehän he kuuluvat. Samoin Suomessakin tehtiin. Omat kansalaiset otettiin turvaan, kun vihollinen ryösti itselleen mm. Karjalan.

19

589

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      miksi nato on olemassa , kun neuvostoliitto kaatui 30v sitten ?

    • Anonyymi

      Olet niin idiootti ettet tajua, velka johtaa velkojan vallan alle .

    • Anonyymi

      Aloittajan kyllä tulisi itse hieman tutkia mikä on totuus. Mene Ukrainan tilanteeseen n. 20- vuotta sitten ja lähde sieltä historiasta tähän päivään niin sinulle valkenee asiasta "TODELLISET TOSIASIAT" . Kun tämän teet ilman ennakkoasenteita, saatat yllättyä.

      • Anonyymi

        Todellinen tosiasia on, että Putin on suunnitellut tätä hyökkäystä todellakin sen 20 vuotta. Hänen esittämänsä syyt ovat tekosyitä. Tarkoitus on ollut luoda lähes Neuvostoliiton kaltainen Äiti-Venäjä, pakolla jos ei muuten.

        Olen harrastanut sekä sota- että poliittista historiaa nelisenkymmentä vuotta. Putin luo Suur-Venäjää eikä Suomikaan entisenä suurruhtinaskuntana ole niistä haaveista sivussa. Se on näkynyt jo Putinin hallinnon harjoittamana historian uudelleen kirjoittamisena.


    • Anonyymi

      Että omat kansalaiset otettiin muka turvaan, kun tuli sota, ja nyt tulisi sitten nato ja ottaisi sinut turvaan? kuules hei. enpä usko...!

      • Anonyymi

        Nato on ainoa ratkaisu, joka pysäyttä kommonistisen venäjän hyökkäyksen Suomeen.


    • Anonyymi

      Tämän päivän todellinen tosiasia on se, että Ukrainassa on kansanmurha käynnissä. Voi olla vaikea kuvitella mikä todellinen tosiasia oikeuttaa siihen. Perustelut ovat aivan yhtä hyvät kuin Hitlerillä.

      Joskin Hitler oli viisaampi kuin Putin. Hänen sodassaan sentään oi järkeä kun hän tavoitteli Venäjän rikkauksia ja aivan rehdisti halveksi bolsevikkeja eikä keksinyt mitään kiertoilmauksia sodalle. Vain juutalaisten suhteen piti keksiä samanlaisia salaliittoteorioita kuin nyt Venäjän Ukrainalle.

      Hitler myös hyökkäsi tasavertaiseen maahan, joka ei kyllä olisi pärjännyt ilman lännen apua ja Hitlerin armeijan hajaannusta sinne tänne. Itseasiassa Nato pelasti Venäjän sekä vapautti Euroopan natseista maihinnousullaan ja aseavullaan.

      Yhdysvallat on kerran historiassa pelastanut Venäjän tappiolta, niin on aivan oikein että se pelastaa nyt Ukrainan venäjän kynsistä.

      • Anonyymi

        suomi aiheutti hitlerin hyökkäyksen neuvostoliittoon , neuvostoliitto on bluffi ei pärjää höyryjyrä edes suomelle 🤔


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ymmärtää ja hyväksyä ovat kaksi eri asiaa.

    • Anonyymi

      Amerikka on tosiaan kerran pelastanu silloisen Neuvostoliiton natsien kynsistä. Eivät he olisi mahtaneet surkeilla aseillaan ja onnettomilla sotilaillaan mitään Saksalle, ellei amerikka olisi tullut hätiin tehden maihinousun ja avustaen taloudellisesti. Myös Englanti oli mukana tukemassa kovin, mutta päävastuu oli amerikkalsilla ja heidän ansioitaan natsit lyötiin ja Venäjä yleensä on olemassa.

      Nyt amerikka on vähän nihkeämmin auttamassa Ukrainaa kun sitä Putinin natsit uhkaa, mutta apua tulee silti. Muutkin siihen osallistuvat ja jopa piskuinen Suomi on lähettänyt jotain ylijäämä kypäriä ja ammuksia sinne, että ollaan hengessä mukana vastustamassa natsien hyökkäysotaa ja kansanmurhaa.

      • Anonyymi

        Saksa tuhosi 44900 T34 ja hävisi silti sodan 🤣saksan panssarintorjunta ei mahtanut mitään vaunulle hyökkäyksen alussa , mutta onneksi oli niin vähän käytössä , melkein ehti talvisotaan .


    • Anonyymi

      Kun amerikkalaiset pelastivat Neuvostoliiton Saksan kynsistä pommittamalla yhdessä Englannin kanssa Saksan kaupunkeja ja teollisuutta sekä tekemällä maihinnousun, niin nyt he voisivat samalla pelastaa Ukrainan vielä pahempien natsien kynsistä. Ja ehkä pian niin täytyykin tehdä jo kansanmurhalle ei löydy mitään rajoja.

    • Anonyymi

      Eihän Venäjällä pitäisi juhlia mitään voiton päivää. Ei maa ole kukistanut mitään natsaksaa kutn annetaan ymmärtää. Kyllä aivan muut sotajoukot sen tekivät ja sitten venäläiset ajoivat nääntyneen armeijan pakoon mennen Sakaan tappamaan ja raiskaamaan siviilejä. Vain sen venäläinen sotilas osaa. Sekä varastaa.

    • Anonyymi

      Hitlerillä oli Stalin kilpailijana. Et vaan ole tajunnut kuka länttä johtaa. Putin haluaa olla suurempi kuin läntisen maailman ylipäällikkö.

    • Anonyymi

      Alunperin Stalin oli sodan suhteen rauhaa rakastava tyyppi. Hän tosiaan uskoi ettei Saksa hyökkää ja Saksan mieliksi kävi talvisodan Suomessa. Ei Neuvostoliitto silloin ollut mitenkään valmistautunut Saksan hyökkäykseen eikä sillä ole mitään käsitystä sen aikaisesta sodankäynnistä. Siksi se oli täysin altavastaaja kun Saksa hyökkäsi. Sillä oli tarjota vain tykinruokaa.

      Onneksi silloinen Nato Yhdysvaltojen ja Britannian tuella nujersivat Saksan ja myös kasakat pääsivät tappamisen ja raiskaamiseen makuun kun vastustusta ei enää ollut.

      Siksihän Venäjällä juhlitaan toisen maailmansodan loppumista kun liittoutuneet tulivat juuri viime hetkellä sen avuksi ja pelastivat sen Saksan kynsistä. Juhlitaan sitä, että aina kannatta pyytää apua ulkopuolelta kun itse ei pärjää.

    • Anonyymi

      Sota on normaalitilanne. Aina on sodittu vaikka kuinka hyvin olisi asiat olleet. Näin jatkuukin aina soditaan ja varsinkin Euroopassa. Soditaan keskenämme ellei muuta keksitä.
      Eurooppa ei osaa olla sotimatta. Kautta historian on sodittu - kuka milloinkin on aloittanut, voittanut, hävinnyt tai väsähtänyt. Sodat kuitenkin ovat jatkuneet ja jatkuvat - eihän millään voi olla sotimatta! https://historianet.fi/yhteiskunta/uskontojen-historia/reformaatio/reformaation-jalkeen-pyha-sota-riehui-euroopassa

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Luettelo_sodista

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuperkeikkoja heitellään osaamisen puuttuessa https://www.hs.fi/talous/art-2000010361225.html

        Nyt sähkökuperkeikka menossa "Varaavan tulisijan hyötysuhde sen sijaan voi olla parhaimmillaan 80–85 prosenttia, kertoo Motiva. Sähköpatterin sadasta prosentista jäädään jälkeen viidennes. Siten todellisen puukilowattitunnin hinta saadaan jakamalla aiemmin laskettu hinta 0,8:lla, ja sekapuulla tuotetun kilowattitunnin hinnaksi tuleekin 0,16 euroa.

        Näin laskettuna puulämmitys tulee sähköä edullisemmaksi silloin, kun sähkön hinta perusmaksuineen, veroineen ja siirtohintoineen ylittää 0,16 euroa kilowattitunnilta."
        https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000009069787.html


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4915
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      3106
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1807
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1760
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1611
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1481
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1237
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1223
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1197
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1187
    Aihe