Porukkaa kaatuu ku heinää

Anonyymi

Olipahan taas päivän lehti täynnä kuolinilmoituksia.. Ei kohta yhelle sivulle mahu. Pääasiassa iäkkäitä. Nehän ne ekku menee kun ei elimistö kestä enää ja ensimmäisenä ryntäsivät piikkejä hakemaan. Mutta yhä nuorempaa väkeä mahtuu sekaan. Huh Huh. Töissä täysin rokotetut vetää saikku ennätyksiä ja kenelle on aloitettu verenpainelääkitystä ja mitä lie. Ihmetellään ties minkä vaivan ilmaantumisia. Voi jestas ku seuraa sivusta tätä hommaa. Ja samalla mietitään millon pääsee neljännelle piikille.. Pahaa tekee seurata oman iäkkään äidin kunnon hiipumista. Koko ihminen surkastuu silmissä ja ennen piikkejä porskutti ikäisekseen ihan ok. :(

24

59

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Yllättävän paljon myös reilu viiskymppisiä on kuollut viime kuukausien aikana, mitä olen lehdestä huomioinut.

    • Anonyymi

      Älkää viitsikö höpöttää. Kuolemat ei johdu rokotuksista.
      Ihmisillä on monia parantumattomia sairauksia.
      Vanhuksia kuolee joka vuosi talvella enemmän kuin kesällä.

      • Anonyymi

        Kyllä se juuri päin vastoin kun väität …..


      • Anonyymi

        Hah....sullaha se tukholmasyndrooma näköjää viä jyllää


      • Anonyymi

        THL-trollin tunnistaa.


    • Anonyymi

      Joka talvi kuolinilmoituspalstat pursuavat.

      • Anonyymi

        Mihin ne kuolee kun ei ole influenssa? Koronaan vai? Saavat eutanasian piikeillä kuten Briteissä.


    • Anonyymi

      Mielenkiintoinen ilmiö salaliittoteoreetikkojen piirissä tämä, että kun ihminen kuolee, sen täytyy johtua rokotuksesta. Hitsi jos en olisi ottanut rokotuksia, niin olisin elänyt ikuisesti!

      :o

      • Anonyymi

        jospa tutkisit kuolintilastoja? Etkö vain halua uskoa vai onko piikit sekoittaneet pään? Tästä jälkimmäisestä on tutkimuksia ja sinunkin pitäisi niihin tutustua.


      • Anonyymi

        Itseläni on tuttavapiirissä kaksi selvää piikkikuolemaa, kummastakaan ei tehty ilmoitusta FIMEAan.

        https://rapsodia.fi/myrkkyinjektioilla-rikotaan-perustuslakia/

        Seitsemän ystävääni on jo kuollut näihin piikkeihin

        Tässä on muutamia lainauksia Thomas Kämperin puheesta, jonka hän piti Convoyn yhteydessä:
        “Näitten piikkien jälkeen seitsemän ystävääni on jo kuollut. Olen ollut syyskuussa hautajaisissa, joissa lääkäri ilmoitti suoraan lähiomaiselle, että hän ei voinut merkitä sitä syy-yhteyttä, ajallista yhteyttä tähän koronapiikkiin, koska hän olisi menettänyt työpaikkansa. Hän oli laittanut ruumiinavaus pöytäkirjaan, että kyse oli sydäninfarktista. Mutta ruumis oli täynnä veritulppia, jotka oli tullut siitä rokotteesta. Ne eivät ole rokotteita. Ne ovat teloituspiikkejä.

        Me ollaan kaikki täällä kylmässä sen takia, mitä tuolla on tapahtunut (Eduskuntatalo).
        Ikävä totuus ja todellisuus on se, että mihinkään tässä maailmassa ei ole luottamista, ainakaan autuaan sinisilmäisesti. Viisas myöntää itselleen tilanteen vakavuuden ja alkaa käyttämään omia aivojaan asioiden itsenäiseen ja kriittiseen tutkimiseen siten, että rohkenee kyseenalaistaa aivan kaiken. Ja näin päästään aloittamaan aivan puhtaalta pöydältä sen rikkinäisen maailmankuvan jälleenrakennustyöt, joka on väistämättä edessä päin oleva prosessi, joko ennemmin tai myöhemmin.

        Semmoisia lakeja on tehty, jotka ovat vastoin perustuslakia. Kansan vastaista toimintaa, mitä tuolla Eduskuntatalossa on tehty viimeiset kaksi vuotta. Ja lakeja on rikottu, kun näitä sponsoroituja myrkkyinjektioita annetaan ilman täydellistä tiedonantoa, ilman vapaata suostumusta lahjuksin painostaen. Ja erityisesti, jos niitä pakotetaan tai vaaditaan perusoikeuksien, kuten myös oikeus työhön, liikkumisvapauteen, terveydenhoitoon tai yms. poistamisen uhalla.

        Lakien tehtävä on suojella meitä suomalaisia ja turvata meidän vapaudet. Meillä on oikeus puhua. Meillä on sananvapaus. Me ei olla Pohjois-Koreassa vielä, mutta se on tulossa, jos me ei panna hanttiin. EU:ssa on nimittäin valmisteltu kaikkia jäsenmaita digitaaliseen ID-2020 henkilöidentiteettiin eli sertifikaattiin, joksi koronapassi vaihdetaan hetken päästä.

        Tämä on myös ollut ulkoa ohjatun valtioneuvoston suunnitelmissa jo pitkään. EU:hun kaavaillaan pakollista digitaalista identiteettiä ja digi-lompakkoa. Nyt käytössä oleva koronapassi on vain ensiaskel siihen ennen kuin totalitaristinen tyrannia jyrää. Sen tarkoituksena on tutustuttaa ihmiset ajatukseen, että kansalaisilta on oikein vaatia passia hänen käyttäessään palveluita. Aikataulun mukaan digi-lompakon pitäisi olla käytössä jo tämän vuoden 2022 aikana.

        Me pidetään perustuslaista kiinni. Me ollaan perustuslaillisia. Noi on perustuslain vastaisia tuolla. Koko Suomen kansan pitää nousta ja taistella tätä hulluutta vastaan. Kansan täytyy tietää, mitä ulkomailta ohjattu hallitus ajaa.”


    • Anonyymi

      Tuntuu vaan siltä, että aloittajan äiti kuoli jo edellisen vuosisadan vaihteessa pitkän iän elettyään. Antais vaan jo äitinsä levätä kuten on jo kymmeniä vuosia levännyt.
      Mutta jostakin pitää vaan pakkomielteisesti raapia todisteita covid-rokotuksia vastaan...

      • Anonyymi

        Pitkän iän jälkeen voi antaa kuolla tahallisesti ja avustettuna vai?


      • Anonyymi

        Ootpa törkee!


    • Anonyymi

      Totta se on covid injektiot tappas nuortakin väkeä...se on vain totuus.syy on myrkky injektio

    • Anonyymi

      Onko teille nuoremmille tullut mahdollisesti uusia allegioita ja kuukautisten epäsäännöllisyyksiä tai epämääräisiä ja pistäviä kipuja keuhkoissa rokotusten jälkeen!? Tehkää niitä haittavaikutusilmoituksia. Sitten kun aletaan isosti korvauksia hakemaan ja tuomioita jakamaan, niin teilläkin on sitten kättä pidempää. Vaikka nämä ovat niitä "pienempiä haittoja", haittoja ne näistä rokotuksista on jokatapauksessa.

    • Anonyymi

      Minustakin on hirveää seurata tätä kokeneimman väestönosan harventamista. Ja julkisuudessa ei puhuta mitään.

      Ylikuolleisuus alkoi viime kesällä, kun tehostepiikkejä alettiin jakaa. Suomalaisia kuoli loppuvuodesta ja tammikuussa yli 10 prosenttia enemmän kuin normaalisti.

      Iäkkäät ihmiset ovat TÄRKEITÄ, prkl! Itse olen toistaiseksi nuorempi mutta minulla on TÄRKEITÄ iäkkäitä ihmisiä ystävinä. Sukulaiset ovat jo edesmenneet, onneksi ehtivät mennä ennen koronaa niin etten joutunut suremaan piikkikuolemaa vaan ihan normaalia kuolemaa.

      Koettakaa sanoa kaikille lähipiirinne iäkkäille, että varovat niitä geenilitkuja ja että jos joku THL-tyyppi tulee vaikka kotiovelle tyrkyttämään (jossain päin tehdään niinkin) tai soittaa, niin heittävät ulos/luuri korvaan.

      Tilastoja ylikuolleisuudesta:
      Koronarokote nostaa kuolleisuutta
      https://www.ossitiihonen.com/2021/11/23/koronarokote-nostaa-kuolleisuutta/

      Huoli lapsista ja nuorista on oma lukunsa.
      Pelastetaan Suomen Lapset -lääkäriryhmän sivut, ajankohtaisia tiedekoosteita ja kannanottoja:
      https://pelastetaansuomenlapset.fi/ajankohtaista/

    • Anonyymi

      Omat vanhempani ja isovanhempani eivät ole ottaneet yhtään. Sen paremmin kuin omakaan perheeni Isovanhemmalla jo korona todettiin mutta ei ole minkäänlaisia oireita. Piikkien haitoista olen aina sanonut vanhuksille ja yllättävän moni ei niitä ole halunnut. Hyvä niin! Piikitoitottajat pitäisi saada vastuuseen mitä ovat jo saaneet aikaan.

    • Anonyymi

      Rokotevastaiset viisastelee täällä rokotuksista, joista eivät tietenkään maallikkoina voi tietää hevonpaskaa. Tilanne sairaaloissa on nyt kaoottinen juuri heidän ansiostaan!
      Rokottamattomat saavat koronan varmasti ja ovat jo saaneet, koska pääosin näitä rokotuskielteisiä, joita on raahattu sairaaloihin. Potilaista jo 80% on rokotusta vailla olevia. Rokotteita on tutkittu riittävästi, että niillä on voitu aloittaa satojen miljoonien ihmisten turvalliset rokotukset, ja saada tauti talttumaan.
      Näillä palstoilla ei rokotteista tiedetä hevonpaskaa, koska kirjoittajat eivät hallitse edes suomen kielioppia, vaan tekstit ovat apukoulutasoisen väsäyksiä.

      Rokotteet ovat turvallisia. Harvinaisemmatkin sivuvaikutukset olisivat tulleet esille, sanoo HUS asiantuntija. Piikkejä annettu miljardeja.

      • Anonyymi

        Lopeta valehtelu. Ja, turha yrittää syyllistää ilman syytä.


      • Anonyymi

        Noh noh poika.mene hoidattamaan tukholma syndroomasi.olet vakavasti median sairastuttama late lammas.


      • Anonyymi

        Oi sinä taas täällä, Herra Apukoulu. Apukoulu päättyi jo 70-luvun alussa. Sinun ikäisesi kuuluu siihen ryhmään joka todella on muiden antaman tiedon varassa. Olet myös jo saanut omaisuutta asunnon lisäksi, joten mitäpä jos muuttaisit mökille kauniin luonnon keskelle ja tilaisit vaikkapa Alepan kauppakassin? Lapsesi luultavimmin ei halua olla kanssasi tekemisissä tuolla asenteella. Miljardeja piikkejä on annettu ilman että ne on tutkittu. Alapa vaikka miettiä miksi kaikki "asiantuntijoille" esitettävät kysymykset pitää lähettää heille etukäteen. Rämet joutui kerran suoraan lähetykseen ja hän vain änkytti. Nämä asiantuntijat eivät tiedä mistään mitään, toimet hankittu suhteilla.


    • Anonyymi

      Onko hussissa puolueettomia asiantuntijoita?? Jotka ei saisi lobbareina kannustinrahaa huijaripiikkifirmoilta?? Epäilen! Joten pskapuheita...

    • Anonyymi

      Liero klasukin on kiero kuin korkkiruuvi.kun hänen kuvan näkee niin mieleen eittämättä ilmestyy belsebub sarvet päässä.

    • Anonyymi

      Viimeisin tilasto Jenkeistä: https://t.me/TheDailyHint/6401
      Miljoonan kuoleman raja on sitten ylitetty virallisissa tilastoissa. Mikä mahtaa olla todellinen lukumäärä?
      Tilastot vakavia haittavaikutuksia saaneista ovat vieläkin karmeampia, koska suurin vahinkomäärä on näissä milleniaali-sukupolvissa eli 18-44 vuotiaissa. Ja ne tilastot löytyvät vakutusyhtiöiden maksamista korvauksista.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2605
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2223
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1927
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1661
    5. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1655
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1616
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      35
      1589
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      89
      1530
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      116
      1403
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1264
    Aihe