Koronarokotteet ja sairastuminen

Anonyymi

Nythän on jo asiantuntijat antaneet lausuntoja,että valtaosa sairaalahoidossa ja teholla olevista koronapotilaista on rokotettuja.mm.Mika Salminen on tunnustanut,että se hirveä härdelli rokotteiden tehosta ja niiden ottamisesta oli osittain vain ja ainoastaan ihmisten pelottelua.Tätä pelottelua oli jo kun poliorokote(elävä)oli tapetilla.Siis ne sokeripalat.Silloin minulle sanoi lääkäri,että jos en niitä ota sairastun seuraavana syksynä polioon.No,en ottanut ja vielä(kään)en ole sairastunut.En ole koronarokotteitakaan ottanut,enkä ole sairastanut sitä,tavallista elämää olen viettänyt,en ole käyttänyt maskiakaan.Joten voisiko tuo pelottelu jo loppua,monet olleet turhaan hysteerisen peloissaan.

10

640

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tämä video kannattaa katsoa jos on kiinnostunut koronasta ja tilastoista. Haastateltava on THL:n entinen tutkija, terveystaloustieteiden tohtori. Hän kertoo kuinka tilastoja vääristellään mm. koronakuolemista, ja siitä mitä koronan takia hoidossa olevat tosiasiassa sairastavat. Hän sanoo että Suomen sairaalahoito, mukaan lukien tehohoito, ei ole ollut missään vaiheessa ylikuormittunut koronan vuoksi, vaikka niin väitetään.

      https://www.youtube.com/watch?v=KhCYw_ltJPY

      Tällä hetkellä tosiaan ylivoimainen enemmistö koronan takia hoidettavina olevista on piikin ottaneita, mutta ehkä vielä tärkeämpää on tiedostaa että he ovat myös pääsääntöisesti ylipainoisia ja tupakoivia, usein jotain perussairauksia sairastavia ja heillä on tutkimusten mukaan alhaiset d-vitamiinitasot. Nämä ovat vakavan koronan tärkeimmät riskitekijät. Lisäksi tietysti ikä.

      Tässä pari videota joilla on keskustelemassa näyttelijä Antti Launonen. Hän jäi vuodenvaihteessa pois vakituisesta työstään koronapassin vuoksi. Ei halunnut osallistua syrjintään.
      Launonen on todella tarkkaan ottanut selvää koronasta. Hän on itse immuunipuutteinen, aiemmin sairastamansa Crohnin taudin vuoksi. Hän suhtautuu hyvin kriittisesti mRNA-piikkeihin ja ihmettelee mm. miksi näitä kokeellisia lääkeaineita tyrkytetään nimenomaan riskiryhmille kuten immuunipuutteisille, vaikka niiden tehoa ja turvallisuutta ei ole lainkaan tutkittu näillä ryhmillä (lääkeyhtiön oman tuoteselosteen mukaan.)

      Myöhäisillan pohdintoja - Antti Launonen
      https://www.youtube.com/watch?v=RdJv3KgwMq4

      https://www.youtube.com/watch?v=GB1feiYv1tk

    • Anonyymi

      Toivon että mahdollisimman moni iäkäs ihminen säästyisi tältä 4. kierrokselta, joka varmasti tappaa.

      THL, STM. Heillä on vastuu näiden iäkkäiden ihmisten kuolemasta.

      Suomea ohjataan ulkopuolelta, kukaan ei täällä päätä enää mitään. Korruptoituneet (=uransa puolesta pelkäävät) lääkärit, poliitikot ja virkamiehet menevät vain kuin hevoset laput silmillä.

      Varokaa.

    • Anonyymi

      Onpa kumma juttu ettei enää tilastoida kuinka moni tartunnan saaneista on rokotettu ja kuinka moni on rokottamaton. Siitä saisi tietoa kuinka paljon rokotteet suojaavat tartunnoilta ja sitä myötä paljastuisi se onko hoitoalan pakkorokottamisessa ylipäätään mitään järkeä.

      • Anonyymi

        Tieto salataan ettei vain paljastuisi että rokotteet eivät auta. Pfizerin ja muiden isokenkäisten miljardibisnekset kärsisivät pahasti.


    • Anonyymi

      Sairaaloissa pian yli 1000 potilasta koronassa, nyt on aika alkaa kiristää rajoituksia kun on vielä aikaa!
      Ravintolat kiinni pitemmäksi aikaa näin aluksi ja kaikki kokoontumiset seis!

      • Anonyymi

        Juuri näin, parempi turva tuo on, että turhia juttuja rajoitetaan kuten baareissa ym ramppaamista ja pistetään kunnon määräykset päälle muutenkin, miten pitää olla ja elää nyt.
        Kuin että ihmisille työnnetään piikkiä piikin perään ja annetaan heille sillä tavoin harha siitä, ettei korona tartu.
        Ja onhan sitä useampi johtava terveysalan ammattilainenkin jo sanonut, ettei se tule toimimaan eikä ole missään nimessä terveellistä/hyväksi ihmiselle, että ihmistä rokotetaan säännöllisesti useita kertoja vuodessa 3-6kk välein.
        Nyt justiinsa töissä yksi vitun apina hommasi itselleen koronan, mikä oli jo hänen toinen tartunta vajaan vuoden aikana. Nyt sopivasti oireetkin olivat alkaneet perjantaina työpäivän päättymisen(klo 14) jälkeen. Vaikka niiskutteli ym selvää oireilua jo koko viikon ajan. Eikä malttanut olla töistäkään pois kuin muutaman päivän.
        Luuli pösilö, että kun on kerran koronan sairastanut ja saanut pari rokotetta siihen lisäksi, ettei korona tartu häneen enää millään ilveellä.
        Oli kuulemma pöljänä vielä mussuttanut, ettei tiedä yhtään eikä ollenkaan, mistä tuli, kun on vain töissä ja pikaisesti käynyt kaupassa kotonaolemisen lisäksi.
        Vaikka silloin, kun rajoituksia purettiin ja mm. baarit aukesivat, mesoi kaikkien kuullen selvästi, että hän painuu baariin sillä sekunnilla, kun ne avataan.
        Hän on lisäksi alkoholisti, vaikka nyt käykin töissä, niin sen nyt tietää, mistä ja miten tartunnan sai. Vituttaa tuollaiset kusipäät. Pahempia tuon tasoiset on ja ei ihmekään, että virallisiakin tartuntoja pelkästään on 5000-15000kpl/pvä.


    • Anonyymi

      Näiden murha oli esivalmistelua koronaan: https://t.me/TruthHub/17105
      Näin yritettiin estää hydroksikloridin saaminen lääkkeeksi, mutta media onnistui peloittamaan melkein kaikki ihmiset ja he ottivat piikin tablettihoidon sijaan. Hinta on vain niin korkea, että CDC:n on ajettava mainoskampanjoita, jotta piikitetyt saadaan uskomaan, että verenhyytymät nuorilla urheilijoillakin ovat normaali tapaus.
      https://t.me/TruthHub/17106
      Sitä ne eivät todellakaan ole. Ainoastaan käärmeenpuremissa tapahtuu noita hyytymiä nuorilla ihmisillä.
      Mielenkiintoisia lääketutkimuksia Japanissa HCQ:n parantavista vaikutuksista moniin sairauksiin kuten syöpään. Samoin mahdollisesti HIV-potilaat hyötyvät siitä. Ja piikithän ovat saamassa uuden HIV-aallon aikaiseksi. Joissain maissa kaikkia piikitettyjä on kehoitettu käymään HIV-testeissä, jotta hoidot voidaan aloittaa mahdollisimman nopeasti.

    • Anonyymi

      Nythän on niin, että Covidia ei ole olemassakaan.
      Siellä kiertää aivan tavallinen räkätauti. Ihmisiä päätyy sairaalaan syystä x ja sitten löydetään näiltä ihmisiltä joku lyhyt korona sekvenssi ja kuvitellaan, että nyt tämä kaveri on sairaalassa tai kuollut Covidin vuoksi. Merkataan se sitten Covid kuolemaksi.

      Havainnollistetaan vielä:
      Jos päätetään yksissä tuumin, että herpes on tappava virustauti, niin tällöin kaikista Suomessa kuolleista potilaista 80% on kuollut herpekseen, koska heiltä se virus löytyy testeillä!!!!!! Ymmärrättekö te tämän kusetuksen?

      Jos päätetään, että karies on tappava hammassairaus, niin tällöin aika monelta kuolleelta voidaan löytää karies ja merkitä se sitten karies kuolemaksi.

      Jos päätetään, että ihottumaan kuolee, niin silloin aika monelta kuolleelta potilaalta voidaan löytää ihottumaa ja merkitä se kuolinsyyksi.

      -Covidia ei tosiasiassa ole.. Nämä Injektiot sitävastoin ovat todistetusti hengenvaarallisia.

      Wick.

    • Anonyymi

      Ei hätää, Suomen juuri päivitetyn tartuntatautilain mukaan rokotus tai enintään kuusi kuukautta aikaisemmin sairastettu laboratoriovarmistettu tauti antaa suojan covid-19-tautia vastaan.

      Se että noudattaako koronavirus Suomen lakia on ihan toinen juttu.

    • Anonyymi

      Rokottomattoman sperma ilman geenimanipulointia on tulevaisuudessa
      kultaakin arvokkaanpaa.

      Samoin naiset ilman geeni ja dna muokkauspiikkiä. Korvaamattoman arvokkaita
      tuleville pienille ihmisaluille.

      Annetaan lapsille terve luonnollinen alku elämälle ilman kokeellisia rokotteita.

      (koronarealistit: vaers tiedot sikiökuolemista)

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2505
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2193
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1867
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1631
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1596
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1585
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1538
    8. 73
      1446
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      100
      1355
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1254
    Aihe