HIstoriallinen järjestelmä-romahdus toi keväiset hankikelit takaisin. Jatkuvat huhtikuulle asti

Anonyymi

Erityisesti pahimman saastuttajan lentoliikenteen alasajo näkyy nyt ilmaston "palautumisena" piirun verran takaisin, jäähän massiivinen myrkkykaasu tulematta, kuten sen lämpökin. Hanget kestävät nyt reippaasti Huhtikuulle asti.

Kun sopuleilta on rahatkin loppuneet, vähenee maaliikennekin vastaavasti ja sekin auttaa ilmastoa, jonka "muutos" on tyylipuhtaasti vain jatkuvan aggressiivisen KAASUTUKSEN eli kapitalistisen "kasvuajattelun"tulosta . Olen kertonut teille selkokielellä mekanismin kasvavine öljyn kulutuksineen eikä seurauksista ole epäillystäkään. Laitan tähän kuitenkin ylen linkin, jossa sama asia - aggressiivinen lentämisen ja öljynpolton seuraukset - on kuvattu aikajakso-käyränä 1700 luvulta alkaen tähän päivään. Päivänselvä asia, eikö totta. Denialisti persesutikin ymmärtää, vaikkei hauluaisi tai olisi millainen idiootti/i kapitalistin renki tahansa:

https://yle.fi/aihe/artikkeli/2018/12/12/ilmastonmuutos-on-ihmiskunnan-kohtalonkysymys-tutki-kuka-paastoista-oikeastaan
(katso graafi "maapallon co2 päästöt yhteensä")

Ja kuten tiedämme, ei nuo "päästöt" ole todellakaan "puhtaita" missään muodossa vaan myrkkyjä, jonka seurauksen osaltaan on rehellisten pakko puhua massiivisesta lajikadosta, ihmiskunnan oireilusta sekasikiöineen ja viruksineen, tuon kehityksen seurauksena.

Lienee myös päivän selvää, että mitään "KESTÄVÄÄ KEHITYSTÄ" , jota ahneet kapitalistit teille tarjoilevat uuden "kasvun " verukkeesi, ei ole luvassa. Ainoastaan massiivinen LAMA tässä meitä nyt avittaa. Niin kauan kun se jatkuu, maailman keuhkot saavat hengähdystauon.

T: Haans.sea

13

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      ""Ainoastaan massiivinen LAMA tässä meitä nyt avittaa. Niin kauan kun se jatkuu, maailman keuhkot saavat hengähdystauon.""

      toivoa siis on, sillä tuleva lama ei enää ota loppuakseen.

    • Anonyymi

      Lupasivat YÖPAKKASTEN vielä jopa kiristyvän. En yhtään epäile, niin säätieteellisesti kuin poliittisestikin.
      Kylmenevää luvassa.

    • Anonyymi

      Toisella nimellä vihreä siirtymä

      • Anonyymi

        Vaikka tuotettaisin manipuloimalla keinotekoista polttoainetta, joka on käytännössä huikean kallista, menee se silti polttoon ja tuottaa siis hiilidioksiidia. Se EI siis ole mikään RATKAISU vaan se on silmiemmen edessä: rajut kulutuksen leikkaukset eli kapitalistin silmissa raju LAMA. Sehän tosiasiallisesti meillä on päällä ja huijjarit verhosivat sen ensin "työvoimapulaksi", sitten "virukseksi" ja nyt "ukrainaksi".
        Rakkaalla lapsella on monta nimeä, porrvarin huulilla.
        t. haans


    • Anonyymi

      >>osaltaan on rehellisten pakko puhua massiivisesta lajikadosta,
      >> ihmiskunnan oireilusta sekasikiöineen ja viruksineen, tuon
      >>kehityksen seurauksena.

      Pienenä nyanssina tuohon "terveys-trediin" lisäisin herrliinin sanomissa olleen jutun perusteella ADHD-tapaukset. Niihin liittyvää lääkitystä kustanneettiin v. 2000 yhteensä 211 :ll potilaalle. Vuonna 2021 potilaita oli jo lähes 70 000 !
      ( https://www.hs.fi/sunnuntai/art-2000008563489.html )

      Päivänselvä signaali tämäkin, ympäristötuhosta joka vääjäämättä etenee nyt ihmiseenkin. Sen lisäksi, että massiivinen Laji-kato on tosiasia.

      Ja kaikki tämä siis järkyttävän, ympäristöhaitoista piittaamattoman kapitalistisen KAASUTUKSEN seurausta, jota ne siis "ilmastonmuutokseksi" kutsuvat.
      t. haans

    • Anonyymi

      Katsoppas, kuinka jarjestelmän juoksupoika yrittää muuttaa mustan valkoiseksi:

      "" Venäjän hyökkäys vaikuttaa ilmastoonkin
      Sodan päätyttyä meillä on erinomainen mahdollisuus ottaa loikka irti fossiilienergiasta, kirjoittaa Iltalehden kolumnisti Petteri Taalas.""
      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/ca93f5ad-86f7-45cf-bb45-ab404c6a0456

      Taalas jatkaa oikeisto-sumutustaan seuraavalla tavalla:

      ""Viime viikkojen median ilmatilaa on hallinnut Venäjän käsittämätön ja brutaali “erikoisoperaatio”; erikoinen tosiaan. Sivuvaikutuksena on odotettavissa, että erikoisoperaation lopputuloksena koetaan muutoksia ilmastoon vaikuttavalla energiarintamalla.""

      JÄRJESTELMÄ-romahdus on prosessin ja siis jopa tuon sodankin perimmäinen syy ja näin saatiin jatkoa "viruksen" tuomalla lamasepityksille ukrainasta. Uskokoon ken tahtoon.
      Historiallinen keskuspankkikokeilu - jolla rahaa poljettiin tyhjästä systeemin tekohengitykseen - on päättymässä tai jos se "yllättäen" jatkuukin, on asia päivän selvä: talouskatastrofi pahenee päivä päivältä. Uudet energiasysteemit vain ovat järkyttävän kalliita mutta jotain on keksittävä järjestelmäromahduksen tilkkeiksi.
      Pitää nyt muistaa tärkeä asia: Te Sopulit ja Mokut toimitte kymmenkunta vuotta systeemin tekohengittäjänä ja "elvyttäjänä". Nyt velat on niskassanne ja VALKO-pestyt rahat porrvarin taskuissa.

      Seuraa pattitilanne !!! Ei lennellä pikavipeilla eikä rellestetä velalalla, kun on ulosotto kintereillä.
      Porrvari tietää kertoa, että Sopulien massatapahtumia tullaan tänä kesänäkin perumaan, ei viruksen eikä ukrainan takia vaan ihan samasta syystä kuin aiemminkin, rahat on päässyt loppumaan.

      MUTTA, Puttelle ILMASTOPALKINTO, sitä mieltä on Taalasmaakin !

      • Anonyymi

        >>Venäjän hyökkäys vaikuttaa ilmastoonkin

        Heh heh, näinköhän kuumentaa Intiaa ja pakistania !!!
        No ok, niinhän ne väittävät. Ilmiö on helppo selvittää järkeenkäyvästi.
        KOSKA miljardit öljy-barrelit jäävät nyt todellisuudessa LAMAn seurauksena palamatta, ilmasto tietenkin KYLMENEE. Se on "kylmä" fakta. Samaan aikaan pohjolan kylmyys valuu etelämmäksi ja työntää alla kuvatun kaltaisen kuuman ilman etelään, tässä tapauksessa saharan - mongolian aavikkokaistaleelle ja sen eteläpuolelle, Intiaan-pakistaniin siis .
        Alla oleva tilanne siis vain niin, että tuo kuuma ilmamassa ei sekoitukaan pohjolan kylmään.
        PS: ao. tilanne juuri ennen historiallista LAMAA eli heinäkuulta 2019.
        Jännitetään piruuttaan, toistuuko sama enää uudestaan.

        https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/33-36-astetta-yksi-kuva-tiivistaa-kuinka-typerryttava-superhelle-on-valumassa-koko-pohjolaan/7487088

        Mutta tosiaan, super-LAMA ja pohjolan normaalimpi talvi käyvät käsi kädessä, kun ihmisen polttamaa saastelämpöä jää kokonaan tulematta tera-tera-tera-Watteja päivä päivältä.
        T: haans.sea


    • Anonyymi

      ""Ainoastaan massiivinen LAMA tässä meitä nyt avittaa. Niin kauan kun se jatkuu, maailman keuhkot saavat hengähdystauon.""

      Näin kävi ensimmäisessä romahduksessakin, finanssikriisissä. 2009 alkoi heti talvet kylmentyä ja käydä lumisemmiksi. 2012 - muistaakseni - suomenlahti jäätyi Yliään !!! Tapahtuma mikä kannattaa noteerata tässä.

      Nyt olemme samassa vastaavassa tilanteessa. Eteläsuomessa lumet hävisivät noin VIIKKOA ennen Vappua. Tämä on lähempänä Normaalia kuin epänormaalia.
      Luonto hyötyy, se on silminnähtävissä, koska ei ole harmaita loskakelejä ja vesisateita aikana, jolloin hankien kuuluu peittää maata.!!!!!

      Veikkaan, että saamme tälle pitkää jatkoa, varautukaa ensitalvenakin, lapioilla ja kolilla, saattaa olla kylmempi talvi kuin mitä kukaan osaisi "ilmastopuheissaan" edes odottaa. Pieni sota euroopassa näet syventää LAMAA ! Josta jallittajat nyt haluavat vaieta mutta laitetan tähän pieni esimerkki, kuinka massiivisesta tapahtumasta nytkin on kyse:

      https://www.youtube.com/watch?v=_um3a8r3qbM (hopelessness in san fransisco , video)

      Jenkkilässä jos missä on nykyään (2000-luvulla) totuttu telttailemaan !!!

    • Anonyymi

      No niin lampat, kohta sitä tutkittu ja turvallista olisi taas saatavilla lisää.
      Ei muuta kuin hihaa taas ylös😂



      "Neljänsistä korona­rokotteista suositus lähi­päivinä – tätä on odotettavissa"

    • Anonyymi

      Eilen 8.5.22 saatiin pieniä lumikuuroja etelässäkin, ne tosin sulivat ripeästi. toki niin pitikin, ovathan puut ja pensaat jo hiirenkorvallakin

      Mutta, näin se näkyy, massiivisen laman pois pudottama saastekaastus, lento- ja muun liikenteen vähenemä !

      Ne toki yllyttävät teitä taas lentäämään, ja siis lopulta sahaamaan omaa oksaaneen, elämänlankaa, joka tuhoaa maapalloa ! Teidän ahnehtimisena. Olkaa varuillanne, niillä ei ole teidän etu mielessään, ainoastaan rahanne !

      • Anonyymi

        Vilkaistaampa alkukesää 22.6.2022:

        Näyttäisin palatun normaalimpaan suomi-kesään hyttysineen ja vesisateineen. Kuivuus ei riivannut keväällä eikä hellepäiviäkään ole ollut kuin tiettävästi yksi, hyvin pistemmäisen paikallinen sekin jossain pohjanmaalla sateiden edellä.

        Normaalimpaa kesäsäätä tähän mennessä. Kiitos järjestelmäromahduksen.


    • Anonyymi

      No niin, tulihan siitä kuuma kesä, jopa suomessakin, juhannuksen jälkeen alkoi. Helteita runsaasti ja kuivuuttakin, tosin päijänteen jakaessa länsisuomi sai vettä jopa kolminkertaisesti. Jakolinja oli merkittävä, itäsuomi kuivui.

      Nyt pitäisi globaalissa tilanteessa olla kiiva hurrikaani / taifuunikausi. Poppikone on ollut asiasta hiljaa, ilmeisesti on ollut tyyntä valtamerilläkin. Yksi taifuuni taidettiin säätiedotteissa kuitenkin mainita, ehkä hurrikaanikin jossain merellä. Pieniksi jäivät kuitenkin. Ehkä ENERGIAA ei ole riittänyt takavuosien malliin ! KAASUTUSTA
      t. haans

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      348
      3945
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1729
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1520
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      61
      1487
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      28
      1328
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      51
      1302
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      58
      1295
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      194
      1251
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1190
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1177
    Aihe