Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

ajattelin elää satavuotiaaksi ilman korona piikkiä

Anonyymi

Olisin ensimmäinen koko suvussa 🤔

8

68

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tässä hyvä ohje lääkäreiltä Jenkeistä, miten luovit tämän lpandemian läpi hengissä. Nämä lääkärit ovat niitä, joiden lääkärinoikeuksia yritettiin ottaa pois, koska he toivat vaihtoehtoisen hoidon piikeille potilailleen. Kun hoito oli aloitettu tarpeeksi ajoissa, niin yksikään heidän potilaista ei jotunut sairaalahoitoon koronan takia.
      https://t.me/looP_rM311_7211q/92

    • Anonyymi

      https://pelastetaansuomenlapset.fi/viruses-lehti-sars-cov-2-piikki-heikentaa-dna-vaurioiden-korjaamista-ja-immuniteettia/

      Viruses-lehti: SARS–CoV–2-piikki heikentää DNA-vaurioiden korjaamista ja immuniteettia

      Otteita artikkelista:

      Jokaisen ihmissolun kaksisäikeinen geneettinen DNA- koodi, voi vaurioitua esim. ionisoivan säteilyn tai ympäristömyrkkyjen seurauksena, solun kohdatessa oksidatiivista stressiä sekä muista lukuisista syistä. Ennen jakautumista geneettinen matriisi pitää korjata niin, että tytärsolut saavat samanlaisen ja virheettömän koodin. Korjaus tapahtuu tumassa sisäänrakennettujen korjaustyökalujen avulla. Kyseiset BRCA1- ja 53BP1-proteiinit ovat välttämättömiä korjauksessa, muuten endonukleaasi ja polymeraasi entsyymit eivät pysty tekemään parsimistyötä. Tutkijat ovat siis pystyneet osoittamaan solulinjoilla, että kokonainen piikkiproteiini tunkeutuu tumaan ja häiritsee kyseisten proteiinien toimintaa. Tämän seurauksena katkaistu DNA jää korjaantumatta. On ymmärrettävää, että rikkinäistä DNA:ta sisältävät solut eivät ole toiminnallisia. Ne joko kuolevat pois tai ryhtyvät jakautumaan hallitsemattomasti. Tämä prosessi voi johtaa ylimääräisen soluroskan muodostumiseen, jolloin kerääntyvät ns. neoantigeenit. Tämä voi johtaa autoimmuunitautien nousuun. Vastaavasti kontrolloimaton solujen jakautuminen voi johtaa syöpiin.

      Tässä yhteydessä on tärkeätä korostaa, että vain täyspitkillä piikkiproteiineilla on tällainen ominaisuus, mutta sen osilla S1 ja S2, jotka vapautuvat luonnollisessa infektiossa tällaiset ominaisuudet ovat hyvin heikkoja. Korostaisin vielä, että ns. rokotteiden koodittama piikkiproteiini on stabiloitu estääkseen sen hajoamista S1 ja S2 yksiköiksi. Toisen sanoen rokotuksen seurauksena elimistö valmistaa täysipitkiä piikkiproteiinejä, jotka voivat kiertää elimistöllä kauan. Yhteenvetona voidaan siis tehdä sellainen johtopäätös, että ns. rokotteiden piikkiproteiini, jota syntetisoidaan soluissa on solun toiminnan kannalta hyvin haitallinen.

      Toinen mielenkiintoinen ja tärkeä aspekti on se, että täyspitkä piikkiproteiini häiritsee V(D)J rekombinaatiota, jota tarvitaan hankitussa immuniteetissa. Hankittu immuniteetti on sellainen elimistön puolustus infektioita vastaan, jolla on immunologinen muisti ja joka koostuu B- ja T- lymfosyyteista. B-lymfosyytit, mikäli aktivoituvat, muuttuvat plasmasoluiksi ja tuottavat sitten erilaisia vasta-aineita eli immunoglobuliineja. Nämä ovat antigeeni-spesifisiä. T-lymfosyytit auttavat B-lymfosyytteja ja jakautuvat myös infektion seurauksena. Niiden pinnalla on reseptoreita, jotka ovat immunoglobuliinien kaltaisia ja myös antigeenispesifisiä.

      Jotta elimistö pystyy käymään sotaa käyttäen aseina immunoglobuliineja ja T-lymfosyytteja monenlaisia tunkeilijoita vastaan, sen pitää valmistaa jokaiselle tunkeilijalle omanlaisia aseita, t.s. immunoglobuliinit ja reseptorit pitää olla jokaiselle tunkeilijalle sopivat. Tämä sopivuus tapahtuu rekombinaatioprosessin kautta. Rekombinaatio tapahtuu niin, että tiettyjä emäs sekvenssejä valitaan geenialueelta D, tiettyjä alueelta J ja alueelta V. Kun satunnaisesti pakasta D, J ja V valitaan joitakin kortteja, vaihtoehtoja ovat hyvin paljon. Tämä paljous takaa sen, että käytännössä jokaiselle (antigeeni)avaimelle elimistö pystyy valmistamaan omanlaisen lukkonsa. Infektioiden kannalta tämä tarkoittaa, että elimistö pystyy valmistamaan immunoglobuliinien ja reseptoreiden antigeeniin sitoutumiskohdat hyvin spesifisesti. Jos tämä mekanismi häiriintyy, elimistö ei pysty vastaamaan jokaiseen tunkeilijaan omalla aseellaan. Tällöin tunkeilijoiden armeija voittaa ja taudista kehittyy hyvin vaikea, jopa kuolemaan johtava. Mainittakoon, että vanhetessaan tämä rekombinaatioprosessi heikkenee. Tämä on eräs syy, miksi vanhukset usein menehtyvät tavallisiin infektioihin. Immuunijärjestelmän vanhenemisesta käytetään englannin kielistä sanaa ’immuno senescence’. Piikkiproteiini voi siis aikaansaada immuunipuolustuksen ennenaikaisen vanhenemisen.

    • Anonyymi

      jatkoa
      Nämä perustutkimustulokset ovat hyvin hälyttäviä ja lisäävät todisteita sille, ettei ns. ”rokotteiden” koodittama täysipitkä piikkiproteiini ole elimistölle neutraali vaan myrkyllinen ja sillä on useita vaikutusmekanismeja. Vaikutus immunologiseen järjestelmään ansaitsee perusteellisen selvittelyn palauttamattomien seurauksien estämiseksi.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Auttaako kuusenkerkkäsiirappi ? Sitä löytyy kaapista. En nyt ihan vakuuttunut ole näistäkään jutuista. Taidan silti keittää teetä lorauksella kuusenkerkkäsiirapia. Ei liene haitaksi.

        Olen kolmasti rokotettu vaihdevuodet ohittanut nainen, jolla alkoi kohdun limakalvo paksuuntua, ollen ultran mukaan nyt 9 mm, ja yritetään saada kuukautiset alkamaan hormonien avulla. Edelliset kuukautiset oli 5 vuotta sitten. Olen lukenut ulkomaisista lähteistä, että jopa 10 vuotta poissa olleet kuukautiset on alkaneet joillain mummeleilla. Fimeaan lähti ilmoitus.

        Itsellä vielä pelkoa pahanlaatuisuudesta muutenkin, koska endometrioosia ja suvussa syöpää. Lähete erkoissairaanhoitoon lähtenyt, kohdusta löytyneen polyypin takia. Näin sitä säästöä tehdään. Jos olisin tiennyt, että tämä on tulos, en olisi rokotteita ottanut.


    • Anonyymi

      Onko enää muutama päivä satavuotispäivään? Muussa tapauksessa ehdit vielä saada moneen kertaan koronan ja joku kerta voi viedäkin hautaan.

    • Anonyymi

      No idiootti hallitus kyllä vielä huolehtii, että me rokottamattomat saadaan piikki se on ihan varmaa, tavalla tai toisella. Kiristämällä tai jollain muulla pakkokeinolla...

    • Anonyymi

      Lycka till.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      71
      2338
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2113
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1738
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1547
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1536
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1475
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1439
    8. 52
      1298
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      75
      1258
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe