Paavali varoitti Kolossalaiskirjeessä adventismista

Anonyymi

Kaikki Kolossalaiskirjeen lopussa sopii tarkalleen adventisteihin ja E. G. Whiteen.


Todellisuus ja sen varjo

16 Kukaan ei siis saa tuomita teitä siitä, mitä syötte tai juotte tai miten noudatatte juhla-aikoja ja uudenkuun ja sapatin päiviä. [Room. 14:3; Gal. 4:10; Tit. 1:14,15]
17 Ne ovat vain sen varjoa, mikä on tulossa; todellista on Kristuksen ruumis. [Hepr. 8:5, Hepr. 10:1]
18 Teidän voittajan palkintoanne ei saa riistää teiltä kukaan, joka nöyryyttää itseään kieltäymyksin, vajoaa näkyihinsä ja palvoo enkeleitä. Sellaisen ihmisen tekevät hänen omat tyhjät ajatuksensa ylpeäksi, [Ilm. 19:10, Ilm. 22:8,9]
19 eikä hänellä ole yhteyttä Kristukseen, päähän, joka huolehtii koko ruumiista ja pitää sitä nivelten ja jänteiden avulla koossa, niin että se kasvaa Jumalan tarkoittamalla tavalla. [Ef. 1:22, Ef. 4:15,16; Kol. 1:18]
20 Jos kerran olette yhdessä Kristuksen kanssa kuolleet pois maailman alkuvoimien ulottuvilta, miksi yhä käyttäydytte tämän maailman mukaisesti ja alistutte sellaisiin sääntöihin kuin [Gal. 3:3, Gal. 4:9]
21 "älä tartu", "älä maista", "älä kosketa"?
22 Tämä kaikkihan koskee sellaista, mikä käytön jälkeen häviää. Kysymys on vain ihmisten käskyistä ja opeista. [Jes. 29:13; Mark. 7:7]
23 Nämä omatekoista hurskautta, nöyryyden harjoitusta ja ruumiin kurittamista vaativat käskyt tosin näyttävät viisailta, mutta todellisuudessa ne ovat arvottomia ja tyydyttävät vain ihmisen ylpeyttä.

18

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      saat plussapisteitä kun demonisoit paavia yms.
      >>>Tämä on meidän lahkolaisuuden henki helvettimausteilla <<<
      Jumala varoittaa lahkolaisuudesta ja harhaoppisista.

    • Anonyymi

      Muslimeille Mohammed on oikea profeetta ja adventisteille Ellen White - ainoastaan eikä muille!
      Pitäkää tunkkinne.

      • Anonyymi

        Kunnon muslimit ja adventistit eivät syö sianlihaa.


    • Anonyymi

      Eivät syö, koska Jeesus antoi 2000 sian molskahtaa järveen vaikka oli muuten tarkka ruuan suhteen ja hiiriä ei näy heidän ruokapöydässään, koska " jotka syövät sianlihaa ja muuta inhottavaa sekä hiiriä, niistä kaikista tulee loppu, sanoo Herra." Jes.66:17

      • Anonyymi

        Vain soijanakkoja.


      • Anonyymi

        Sianlihan syöjistä tulee loppu, sanoo todellakin Herra. Jumala kun pääsee tuomitsemaan, niin loppuja tulee niin paljon kuin meressä on hiekkaa.

        1234567---


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sianlihan syöjistä tulee loppu, sanoo todellakin Herra. Jumala kun pääsee tuomitsemaan, niin loppuja tulee niin paljon kuin meressä on hiekkaa.

        1234567---

        Huomaa futuurimuoto TULEE loppu. Siis tulevaisuudessa.

        Ja sika voi muutenkin tuossa raamatunkohdassa olla ainoastaan kielikuvaa, siis saastaisuuden symboli. Kaikesta saastaisuudestahan tulee kerran loppu. Muistakin kuin konkreettisen sianlihan syöjistä.


    • Anonyymi

      Eihän vain tuossa lakihenkinen oppi vastoin uuden liiton ilmoitusta, vaan lähtökohtaisesti UT kertoo aivan toisenlaisesta uskosta kuin siitä mitä harhaoppiset pyrkivät ihmisille syöttämään. Ne ovat niitä viekkaasti somiteltuja taruja.

      • Anonyymi

        Ulkokultaiset viekkaat adventistikirjanoppineet pyhyydessään eivät syö hiiriä eikä juo kahvia.
        Voiko olla typerämpää?


    • Anonyymi

      Syökää vain rauhassa sikoja, se ei meitä hetkauta !

    • Anonyymi

      Sinänsä ilkeää kuvitella olevansa uskossa jos ei voi lukea Raamattu siten kuten se on kirjoitettu, eikä voi pitäytyä sanaan, vaan pitää vääristellä se omaan harhaoppiin sopivaksi. Vähempikin kierouttaa ja katkeroittaa ihmisen.

    • Anonyymi

      Sapatti tarkoitti usein muuta kuin juuri lauantaita, sillä myös viikkoa kutsuttiin sapatin mukaan: E PROTE EMERA TOU SABBATOU esimerkiksi tarkoitti sunnuntaita, "sapatin ensimmäistä".

      Lisäksi oli paljon juhlapyhiä, joita kutsuttiin sapateiksi, kuten pääsiäinenä, helluntaina, suuri sovintopäivä, lehtimajan juhlassa.

      Emme saa unohtaa myöskään uuden kuun juhlia, joita kehoitettiin pitämään.

      Nämä olivat osana sitä lakia joka annettiin erämaavaelluksen aikana, muta joka ei ole sama kuin kymmenen käskyä.

      Jostakin syystä kristityt kerskuvat siitä, että kymmenen käskyä ei sido heitä! Voisin ymmärtää, jos paatuneet rikolliset sanoisivat niin, mutta miksi ne, jotka sanovat rakastavansa Jumalaa ja lähimmäistään, ovat niin innokkaita levittämään kymmenen käskyn halveksuntaa, on minulle käsittämätöntä. Eivätkö he ole lukeneet, että varkaat, avionrikkojat, murhaajat, valehtelijat, epäpyhät eivät peri Jumalan valtakuntaa? Vai haluavatko he laittomuuden lisääntyvän? Jeesus itse sanoo, että niitä jotka pitävät kymmenen käskyn lain, kutsutaan suureksi Jumalan valtakunnassa. (Matt.5) Hän jopa tarkensi käskyjä, sanoen että se joka vihaa veljeänsä, on jo murhaaja, ja joka himoitsee sydämessään, on syyllinen aviorikokseen.

    • Anonyymi

      Tätä varjon opetusta - aloittajalla on taas oma hurmahenkinen peukalopaikkasaarna, joka ei ota kokonaisuutta esiin, vaan se mitä haluaa itse sanoa.
      Johan aloittajan peukalopakkarinnakkaisjakeet kumoavat monet turhaan esitetyt asiat.
      Tuskin te todella olette sillä tavalla omaksiottaneet Kristuksen, että todella seuraisitte häntä. Perinneoppien kylkeen haetta vain ihmiset.
      -Ette juurru häneen, rakentuaksenne, vaan rakennuttanette itseänne pakanauskontojen opin keittoannoksilla. Se on sitä järkeisoppia. Alkaa kirkkopyhät, sunnuntait - vauvakasteet jne. Antisemitismi - ym. kiinnostaa teitä enemmän. Sieltä löytyy perinnäissäännöt. Näkisittepä papin kiehuvan sunnuntaipyhän ylistyssanoman edessä. Se on oikeaa se - ihmiskäsky.
      Tavallaan jaetaan Herran kansa - on juutalaiset - ja on pakana- epäjumalanpalvelijat.
      Toisilla on Herran sana - toisilla ihmislähtöiset kirkkoisät, jotka rakentavat muurin Herran kansan väliin.

      Eli minkä kautta se pakanauskonnon varjo lankeaa? Jostahan valo tarvitsee olla, että johonkin se varjo lankeaa olemaan. Ei varjoa ei synny - ellei ole valkeutta.
      Pakanasunnuntai- auringonpalvojan valo ei synnytä valonvarjoa Sapatin Herran ristin taakse, joka ulottuisi aivan siihen lausuttuun Sanaan, joka oli alussa Jumalan tykönä.

    • Anonyymi

      Lakihenkinen ei tajua sitä mikä ero on sillä kun itse pyrkii lain mukaan itsensä vanhurskauttamaan ja kun Jumala vanhurskauttaa.

      Ero on siinä että lakinsa kanssa omavanhurskas joutuu helvettiin.

      • Anonyymi

        Omavanhurskas ei ole nähnyt lain todellista vaatimusta, mikä on rakastaa Jumalaa ja lähimmäistään, eikä vain noudattaa lain kirjainta.
        Laittomuuden ihminen ei edes näe koko lakia, tai rikkoo sitä tarkoituksella. Kumpikin luulee pelastuvansa.


    • Anonyymi

      Laittomuuden ihmistä ei ole Raamatussa. Se on olemassa vain harhaoppisen päässä.

      Eikä Raamatussa ole missään sellaista, että joku ei yritä noudattaa kaikkea lakeja a toinen yrittää, mutta ei tietenkään onnistu, vaan omavanhurskaus jää vajaaksi ja kun kerran kovasti on kuitenkin yrittänyt niin sitten on pelastuvinaan. Sekin teoria on vain harhaoppisten päässä.

      Meidät pelastaa yksin Jumala armosta. Sen kenet Hän armossa johdattaa Hengessä pyhityseen ja yhteyteensä. Siinä ei ole mitään osaa farisealaisilla höppöttäjillä.

    • Anonyymi

      Ei Jumala sanassaan missään palkitse sitä, joka yrittää kovasti noudattaa lakia, mutta ei siinä onnistu sen enempää kuin sitäkään, joka ei laista mitään välitä. Jumalan edessä he ovat aivan samassa veneessä. Siinä joka uppoaa ja hukuttaa.

      Jumalan sana tuntee vain pelastuksen Jeesuksen sovituksen kautta kulkemisena Jumalan luo Hengessä. Siinä ihminen muuttuu Jumalan tahdon mukaiseksi elämältään ja siinä vapauden laki on hänet tuomitseva sen mukaan vaeltaako Hän Hengessä vai ei. Siinä ei omat laintulkinnat nouse ratkaisevaan asemaan eikä se miten joku harhaoppinen näkee asian.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      582
      3856
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3308
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2791
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2739
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2134
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2081
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1957
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1855
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1800
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1739
    Aihe