Narskut huh

Anonyymi

Narsisti on auttamatta vain omaan napaansa tuijottava. Kerää ympärilleen sakkia ja ohjaa porukkaa kääntymään jotain vastaan. Ja auta armias jos joku astuu narskun varpaille. Siitä suuttuu . Älkää ikinä alkako narskun kaveriksi. Työpaikoillakin niitä on .

13

1576

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Totta turiset. Narsismista ei voi koskaan parantua

      • Anonyymi

        Täälä Kauhajoella on lapseta vanhempiensa kouluttama. On niin taitava että jokainen uskoo 5min välein vähän silmä hakee tarinan lopuksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Täälä Kauhajoella on lapseta vanhempiensa kouluttama. On niin taitava että jokainen uskoo 5min välein vähän silmä hakee tarinan lopuksi.

        Kyseessä varmaan muuan unkarilais taustainen Kauhajoelta lähtöisin, liian suuret luulot itsestään ja omasta erinomaisuudestaan. Jätkä on täys narsisti ja totaalisesti nousi kusi hattuun kun pääsi kunnanvaltuustoon, siis Ilmajoelle...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyseessä varmaan muuan unkarilais taustainen Kauhajoelta lähtöisin, liian suuret luulot itsestään ja omasta erinomaisuudestaan. Jätkä on täys narsisti ja totaalisesti nousi kusi hattuun kun pääsi kunnanvaltuustoon, siis Ilmajoelle...

        Se törkyaloitus poistettiin sitten ilmoitusten jälkeen äsken. Kenellä on motiivi tällaiseen silmittömään vihapuheeseen? Läheinen ihminen ..?


    • Anonyymi

      Siksipä sellaista on tullut välteltyä. Aina menty ohi sanaakaan sanomatta.

    • Anonyymi

      Ainakin ilmajoen hoitajissa narsisteja. Aivan kamalaa käytöstä saavat asiakkaat osakseen. Itsekin olen saanut. Tästäkin ollut keskustelua Ilmajoki ryhmässä. Taitaa olla muutama joka pilaa muittenkin maineen. Ajanvarauksessa työskentelevät. Millaisia mahtavat olla työkaverina?

      • Anonyymi

        Kotokartanossa oli tositympeä ja epäluuloinen ilmapiiri aikoinaan, siitä on jo yli kymmenen vuotta. Onneksi ei tarvinnut kauaa sinne omaista viedä intervalliin. Lopulta yksi hoitaja ei edes tervehtinyt eikä puhunut..oli toki sopiviakin.


    • Anonyymi

      Tämän kunnan pahin narsisti on taksiyrittäjä !!

      • Anonyymi

        Tämä on tiedossa ku kääntää kaiken aina muiden syyksi
        Sääliksi käy uutta vaimoa


    • Anonyymi

      Minun vanha pomoni oli narsku . Ikuiset traumat jäivät. Narsismihan ei parane koskaan . Ihme, että jos on esimerkiksi perhe - elämää niin miten onnistuu. Lapsille ainakin siirtyy sama malli ja eivät voi jakaa elämäänsä esim perheellisenä . Lyttäävät puolisonsa . Monta tapausta nähneenä.

    • Anonyymi

      Erään lapsen vanhemmat ovat jonkin sortin narsisteja. Heidän lapsi ei ole koskaan syyllinen mihinkään, vaan syy on aina jonkin toisen. Tämä lapsi piirteli koulun seinään jollain väriliidulla, asia selvisi valvontakamerasta. Vanhemmat kiisti lapsensa syyllisyyden, eivätkä suostuneet siihen että lapsensa olisi mennyt rätillä siivoamaan sotkut. Päinvastoin hyökkäsivät ja uhkailivat, sekä syyttivät minun lastani, joka näkyi myös kamerassa. Minun lapseni oli toki seuraamassa, ja kävin sitten itse lapseni kanssa siivoamassa sotkut, ihan sillä periaatteella, että lapseni oli osallisena koska seurasi toisen touhuja, eikä kertonut asiasta kenellekään.

      Kamerakuvasta näkyi selvästi, että lapseni vain seurasi, ja narsistivanhempien lapsi selvästi piirsi seinään pitkän aikaa. Silti narsistivanhemmat eivät voineet hyväksyä lapsensa syyllisyyttä, vaikka oli todiste. He hyökkäsivät ja uhkailivat koulua sekä minua. He väittivät vain kiven kovaa ettei heidän lapsensa tee sellaista, ja uhkailivat vakavilla seurauksilla, jopa fyysisellä väkivallalla.

      Tekevät lapselleen näin karhunpalveluksen. Maailma voi vielä jossain vaiheessa näyttää nurjan puolensa, tuolle herrantertulle, jos on tottunut siihen että mitä tahansa voi tehdä, ja aina syy on muiden.

    • Anonyymi

      Narsistiesimiehen hampaisiin joutuminen on heti helvetin tulesta seuraavaa. Kaikki mahdolliset keinot käytetään, jotta toinen saataisiin huonoon valoon ja alistetutksi. Luojalle kiitos, oma pomoni sai aikanaan komeasti potkut. Mahtoi olla kamala paikka niin erinomaiselle ihmiselle. Kertaakaan en ole sen jälkeen nähnyt, ja jos vastaan tulisi, vaihtaisin tien toiselle puolelle.

      • Anonyymi

        Niin, Seppohan sanoi itsensä irti, tuntia ennemmin kuin olisi potkut tulleet.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      13
      1305
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1245
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1150
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1018
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      996
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      995
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      8
      974
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      962
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      961
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      960
    Aihe