Selailin tarjouslentojen hintoja momondossa

Anonyymi

9€ eli alle kympillä pääsee tällä hetkellä esim. Helsinki-Varsova lennon, tai Lappeenranta-Milano myös 9€.

Sehän on se kuntouttavan työtoiminnan päiväpalkka. Kannattaa käydä vaikka viikon ruokaostokset tekemässä Varsovassa jos ei muuta asiaa sinne. Ruoka on Varsovassa kertaluokkaa halvempaa kuin suomessa, ja litran vodkapullokin maksaa alle 20zlotya eli noin 4,5€.

Jos on 30€ rahaa niin sillä kustantaa edestakaiset lennot Varsovaan, ostaa viikon ruuat sieltä mukaan ja vodkapulloonkin riittää raha..

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ne matkustaja penkit on siivellä. Siihen laitetaan tuoleja kuminauhalla kiinni ja sitten mennään. Karvahattu päähän kun on karvahattumatka.

      • Anonyymi

        Matkatavaraa saa olla vain 5kg, siitä se säästö tulee. Mutta päiväreissulle voi lähtä ilman matkatavaroita ja takaisin tulla 5kg ostosten kanssa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Matkatavaraa saa olla vain 5kg, siitä se säästö tulee. Mutta päiväreissulle voi lähtä ilman matkatavaroita ja takaisin tulla 5kg ostosten kanssa.

        Nämä on siis lähinnä rahtilentoja, rahtitila on arvokasta. Matkustajia kuljetetaan jos sattuu kulkijoita olemaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nämä on siis lähinnä rahtilentoja, rahtitila on arvokasta. Matkustajia kuljetetaan jos sattuu kulkijoita olemaan.

        Ja höpö höpö, mitään rahtilentoja ole, kyllä ihan normi matkustajalentoja on. Ollaan monet lennot lennetty perheen kanssa näillä halpislennoilla. Halpaa on, kun kyttää sopivat lennot, on lennetty yksistään 60 lentoa Intiaan ja muutamia lentoja Espanjaan ja Islantiin aivan taskurahalla. Ja missään siivellä joudu olemaan, tosi hyvät palvelut lennoilla ollut joka kerta!


    • Anonyymi

      Ei voi olla kannattavaa 9 euron matkat. Kohta on lentofirma konkurssissa ja sitten ne jotka varaneet matkoja niin menettävät rahansa. Tuollaisessa halpa tarjouksessa on piileviä kuluja. Joku lentokenttämaksu voi olla 100 euroa.

      • Anonyymi

        Jospa lentoyhtiöt saavat tulonsa juuri siitä rahdista. Kun on vähän matkustajia eli painolastia, niin tarvitaan vähemmän polttoainetta. Kaikki lasketaan ja mitoitetaan nykyään tarkkaan.


      • Anonyymi

        Mikä ihmeen lentokenttämaksu? Me on lennetty vuosia noilla halpislennoilla ja niissä mitään ylimääräistä ole ollut. Lennoilla vielä tarjoilut, on juomat ja ruokaa.
        Eipä ole menneet konkurssiin ne lentoyhtiöt, millä me on lennetty. Idea noissa halvoissa lennoissa on, että viime hetken varaajat maksaa kalliisti niistä lennoista. Me on ostettu kaikki lennot vain halvalla riittävän ajoissa, hieman pitää osata kytätä ne lennot. Ollaan tehty perheen kanssa 60 lentoa Intiaan halpislennoilla, sekä muuallekin kuten Espanjaan ja Islantiin.
        Sama juttu näillä halpisbusseilla, 2€ pääsee Hki-Oulu tai Oulu-Hki, ei sekään kallista ole, kun varaa liput vaan ajoissa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jospa lentoyhtiöt saavat tulonsa juuri siitä rahdista. Kun on vähän matkustajia eli painolastia, niin tarvitaan vähemmän polttoainetta. Kaikki lasketaan ja mitoitetaan nykyään tarkkaan.

        Kyllä niissä lentokoneissa on kaikki paikat myyty täyteen. Viime hetken paikat myydään kovaan hintaan, siinä se juju. Rahtia on sitten matkustajien matkatavarat. Halvimmat lennot on maksaneet 5 $, kun on bongattu netistä halvimmat lennot. Niitä ei tosin myydä pitkään, että ne on heti ostettava. Kerran tein virheen, että soitin kaverille Intiaan varmistaakseni, että voidaan tulla heille majoitukseen, niin 15 minuutin päästä hinnat oli nousseet, tosin ei mahdottomasti, että otettiin ne lennot koko perheelle.


      • Anonyymi

        Et ilmeisesti ole paljoa matkaillut? Montako kertaa olet maksanut muka 100€ lentokenttämaksun? Me on lennetty vuosia halpislennoilla ja halpaa on ollut, ei ole ollut lentokenttämaksuja tai muutakaan.
        Sama juttu oli niissä "sponssorimatkoissa" joita oli lehtien välissä tarjouksissa ennen koronaa, missä pääsi 2 viikon matkalle 129€ lentoineen ja majoituksineen. Edullisia matkoja niille, jotka ei osaa omatoimisesti matkoja tehdä. Eläkeläiset niitä käytti paljon, moni eläkeläispariskunta matkusti niillä matkoilla monta kertaa vuodessa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1555
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1331
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1267
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1265
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1243
    6. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1238
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1224
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1200
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe