En usko evoluutioon

Anonyymi

Tiesitkö, että vuorovesi Kanadan Hopewell Rocksissa voi nousta jopa 14 metriin? Fundynlahdella Itä-Kanadassa sijaitseva Hopewell Rocks on todiste vedenpaisumuksesta.
Vuorovedet kuluttavat kallioita ja saavat aikaiseksi alhaalta kapeat kivimuodostelmat, jotka näyttävät rannalla seisovilta "kukkaruukuilta". Näillä on kiehtovia nimiä, kuten Norsuvauva, Anoppi ja Rakastavaisten kaari.
Vuorovesi liikkuu jatkuvasti joko ylös tai alas, ja veden taso voi muuttua metrillä vain 30 minuutissa. Hopewell Rocksilla vierailevat ihmiset, joita on joskus tuhansia päivässä, laskeutuvat pääportaikkoa alas laskuveden aikaan ja kävelevät merenpohjan yli - kunnes vesi alkaa jälleen nousta.
Laskeutuessa portaita alas voi nähdä, miten kiviset ”kukkaruukut” ovat muodostuneet kivettyneestä sorasta. Jotkut kivimuodostelmat ovat kulmikkaita, mutta suurin osa niistä on pyöreitä. Kivimuodostelmia kutsutaan konglomeraattikiviksi ja ne todistavat suurista ja nopeasti virtaavista vesimääristä. Syöksyvät tulvavedet eivät olisi tarvinneet kovinkaan paljoa aikaa muodostaakseen sorakerrostumia. Tämä on loistava todiste katastrofaalisista tapahtumista maailmanlaajuisessa Nooan vedenpaisumuksessa.
Voit lukea tarkan selityksen kivien muodostumiselle englanniksi täältä:

https://urly.fi/2z1K

4

229

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Linkitit sitten kreationistihörhösivustolle, me tiedämme kylläkin tieteellisistä todisteista että vedenpaisumusta ei ole koskaan tapahtunut.
   Etkö voisi edes yrittää opiskellaan aihetta mistä yrität kirjoittaa?

  • Anonyymi

   Oikeaa tietoa miten ne ovat muodostuneet:
   "After the retreat of the glaciers in the region following the last ice age, surface water filtering through cracks in the cliff has eroded and separated the formations from the rest of the cliff face. Meanwhile, advancing and retreating tides and the associated waves have eroded the base of the rocks at a faster rate than the tops, resulting in their unusual shapes."

  • Anonyymi

   Ja minkä niistä monista luomistarinoista tämä todistaa todeksi?

  • Anonyymi

   Aloituksessa puhutaan eroosiosta ja se kuuluu geologian alaan. Oli tuo kuvattu eroosio sitten tapahtunut hitaasti tai nopeasti, se ei liity mitenkään evoluutioteoriaan.
   Miten tuon pitäisi liittyä evoluutioon?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia miksi soitit torstaina Stefanil ja pyysit käymään kun muka olet ahdistunut.?

   Oliko asia suunniteltu, kun pyysi käymään ja varmasti tiesi et miten Stefan asiaan suhtautuu.Oliko myös Seiskan toimittaja pyydetty tarkoituksella pai
   Kotimaiset julkkisjuorut
   141
   5124
  2. Stepuli itkee facessa

   Haluaisin pyytää julkisesti karseaa käytöstäni anteeksi lähimmiltä, naapureilta ja etenkin Sofialta! Ei ole missään olosuhteissa hyväksyttävää käyttä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   169
   4214
  3. Suomi teki typeryyttään Venäjästä nyt konkreettisesti vihollisen, jota se ei aiemmin ollut.

   Venäjä ei ole uhannut Suomen turvallisuutta, eikä Venäjän ja Ukrainan välinen konflikti ole signaloinut minkäänlaista uhkaa Suomelle. Se "uhka" luotii
   Maailman menoa
   715
   2634
  4. Sofia juoksi huvikseen puolimaratonin 10min nopeammin kuin Martina

   Siinä se nyt sitten nähtiin... Hahhaaa... Sofia ei ole kulkenut missään "harjoitusleireillä" ja heitti kylmiltään 10 minsaa nopeamman ajan puolimarato
   Kotimaiset julkkisjuorut
   89
   2242
  5. Minä menetän sinut kokonaan

   Siksi olen paniikissa, sekaisin ja surullinen. Taitaa olla jonkinasteinen stressitila päällä. Toivottavasti sinulla on kaikki hyvin.
   Ikävä
   104
   2133
  6. Neljä viidestä on valmis luopumaan venäläisestä energiasta

   hinnannoususta huolimatta. Suomalaiset vastustavat tiukasti putinismia. https://yle.fi/uutiset/3-12446857
   Maailman menoa
   134
   2122
  7. Sale on loistava presidentti

   Tulipa joskus kirjoitettua, että natojäsenyys tulee saada aikaa "Salen" aikana ja nyt se alkaa realisoitua " natoon jo huomenna" - teeman on hyväksyny
   Maailman menoa
   181
   1644
  8. Martina on niin nolo

   Nyt vetää teatteria et on hyvä äiti ja on lasten kanssa lintsillä. Pitäähän lippispojalle näyttää, että touhuaa lasten kanssa kaikkea kivaa. Lippispoj
   Kotimaiset julkkisjuorut
   150
   1491
  9. Juristi Jaana Kavonius valmistelee maanpetossyytteitä Niinistölle ja Marinille

   Hän myös kannattaa kuolemanrangaistuksen palautusta maanpetoksesta
   Maailman menoa
   241
   1423
  10. Surettaa sun vuoksesi

   Minusta tuntuu, että olet jollain lailla luovuttanut elämän suhteen. Et ehkä tarkoituksellisesti, mutta pikkuhiljaa elämäsi on luiskahtanut käsistäsi.
   Tunteet
   103
   1258
  Aihe