Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Kerroppa vielä, että kun näitä elämäntapatyöttömiä suomalaisia on aina ollut

Anonyymi

(kuten on vaikka Ruotsissa ruotsalaisia), niin mitä järkeä on ottaa työhaluttomia lisää Lähi-Idästä ja Afrikasta, lähinnä siis muslimimaista? Kerro nyt trölli.

Tiedetään jo Suomesta, mutta vielä paremmin Ruotsista ja Tanskasta, että muslimit työllistyvät erittäin huonosti, ja se koskee jo toista ja kolmattakin sukupolvea. Tiedetään myös se, että monilla noista ei ole edes haluja tehdä töitä. Moni ei edes osaa yhtään mitään. Mutta kun näissä Pohjoismaissa ei tarvitse tehdä mitään, vaan rahaa saa "seinästä" eli Kelasta. Siinähän se syy miksi muslimit haluavat juuri tiettyihin maihin, omassa maassa kun ei ole Kelaa eikä sossua.

12

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Esim. vasemmisto-anarkistit eivät halua tehdä töitä, vaan elää tukien varassa. Ja vasemmistolaisiahan ylipäätään suurin osa sossupummeista on.

      • Anonyymi

        Se on muuten totta.


    • Anonyymi

      Hyvä vain kun otetaan lisää paskaloissakkia etelästä. Saadaan lisää vauhtia alamäkeen ja systeemi nurin.

    • Anonyymi

      Ei ole ollut aina. Vasta kun toimeentulotuki tuli ja samalla työllistymisvaikeuksia, ja laskelmia työn kannattavuudesta ja mielekkyydestä. Maahan pitää ottaa vain valmiilla työluvalla tulevia.

      • Anonyymi

        No, ei aina joo.


    • Anonyymi

      Eniten elämässäni kaduttaa, kun tuli mentyä töihin. Olisi pitänyt ymmärtää, että ainutkertainen elämä on niin arvokas asia että on suorastaan synti haaskata sitä työntekoon. Ahneus on ehkä asia joka ajoi minut tekemään tämän suurimman virheeni.

      Ai että pitäisi tehdä työtä yhteiskunnan eteen. Eipä oikein houkuttelevaa, koska palkasta maksetuilla veroilla kustannetaan Suomeen aina vain lisää muslimimatuja Lähi-idästä ja Afrikasta notkumaan ostoskeskuksissa ja rötöstelemään kaduille. Ei kiitos.

      Hyvät nuoret ja arvoisat matut. Älkää tehkö samaa virhettä kuin minä tein vaan suunnatkaa työvoimatoimiston sijaan Kelan luukulle. Näin pysyy kädet puhtaina ja aikaa jää harrastuksiin joista pidätte eikä tarvitse katua jälkeenpäin.

    • Anonyymi

      N 200 000 suomalaista hakee ruokaa leipäjonoista

      • Anonyymi

        Niin tietenkin koska sieltä saa ilmaiseksi. Olisipa hullua jos ilmainen ruoka ei kelpaisi. Kaikki muukin voitaisiin jakaa ilmaiseksi. Kyllä sitten kelpaisi köllötellä.


      • Anonyymi

        Ehkä se ilmaisen ruoan jakelu pitäisi lopettaa, kun suomalaiset tuntuvat lihoavan vuosi vuodelta enemmän. Eihän täällä mitään nälkää nähdä, kun ei kylkiluut paista.


    • Anonyymi

      Väinämöinenkin ahdisteli naisia, Spedestä puhumattakaan, joten on aivan luonnollista, että mamukin tekee sitä. Sehän on sitä korkeakulttuuria.

    • Anonyymi

      Ruotsi näyttää,että ei kannattais ottaa.

    • Anonyymi

      "Tiedetään myös se, että monilla noista ei ole edes haluja tehdä töitä."

      Afrikassa nauraisivat varmasti kippurassa, jos lukisivat näitä suomalaisten työhullujen kirjoituksia. Vai pitäisi vielä haluta tehdä töitä. Ei kai psyykkisesti terve ihminen töitä tee, jos saa toimeentulon tekemättäkin.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      71
      2328
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2113
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1728
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      42
      1537
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1536
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1467
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1429
    8. 52
      1298
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      73
      1254
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe