Nato, nato, nato

Anonyymi

Kyllä oikeistolaiset porvarimediat jaksavat hokea tuota natoa ja aivopestä ihmisiä omalle kannallensa.

Itselleni on nyt ihan se ja sama liitytäänkö, mutta tuo jankuttaminen, sekä mielipidevaikuttaminen on jo turhankin läpinäkyvää ja ärsyttävää.

Jotenkin tuosta propagandasta tulee NL mieleen. Varsinkin, kun koko eduskunta hetki sitten nousi oikein seisomaan ja taputtamaan sen Ukrainan koomikon, protestiääni-presidentin puheen alussa. Meininki on nyt samanlaista, kuin Pohjoiskoreassa.

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei sun tiltun kannata! Tai anna mennä vaan, saa nauraa näinä ankeina aikoina :D

      • Anonyymi

        Ovatko kaikki tiltuja, jotka eivät ole kanssasi ehdottomasti samaa mieltä tiltuja? Vai olisiko kyse siitä, että elät omassa kuplassasi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ovatko kaikki tiltuja, jotka eivät ole kanssasi ehdottomasti samaa mieltä tiltuja? Vai olisiko kyse siitä, että elät omassa kuplassasi?

        Kyllä tiltun erottaa selvästi typeristä kirjoituksistaan. Ja tietysti putinmielisen propagan myötäilyt on jo varma merkki.
        Tämä kestotiltu, joka innokkaasti viljelee tuota keksimäänsä ’natotiltu’-käsitettään on vain yksinkertaisesti typerys, hänenhän yksi tyyppimerkkinsä on nuo homo- yms vähemmistöjä sisältävät höpötyksrnsä...


    • Anonyymi

      Tuomioja oli niin oikeassa. Suomen kansan suuri enemmistö on ajettu sotapsykoosiin.
      Nato ei ole tähän mikään ratkaisu. Nato on sivujuonne pyrkimyksissä tuhota Venäjän talous. Suomi on tässä pelissä pienen pieni nappula niin kuin Ukrainakin.

      Miettikää nyt vähän ketkä tätä peliä pelaa todellisuudessa. Maailman väkiluku kasvaa huimaa vauhtia, on ilmastokriisi. Perus raaka aineista on pulaa. Aasia on nousemassa talousmahdiksi. Venäjällä on maailman suurimmat luonnonvarat. Venäjä pitäisi pilkkoa pieniin osiin jolloin olisi helpompi jakaa nämä luonnonrikkaudet.

      Ilmastonmuutos tuo myös paineita väestömuuttoon. Suomi ja Ruotsi on pinta-alaltaan suuri maa väestöpohjaan nähden, samoin kuin Venäjä. Tänne voi hyvin sijoittaa miljoonia ihmisiä. Kyllä tässä nyt suunnitellaan uutta maailman järjestystä.

    • Anonyymi

      NATO on sopiva arvoyhteisö monille ihmisille.

      USA (NATO:n kiistaton johtaja) ylläpitää Guantanamossa keskitysleiriä, jossa kidutetaan sinne kuljetettuja ihmisiä.

      USA (NATO) on ylläpitänyt maailmanlaajuista kidutuskeskusten verkostoa, jonne on viety mm. Afganistanista ja Irakista kaapattuja ihmisiä kidutettavaksi. Liettua sai tänä vuonna tuomion ihmisen kidutuksen sallimisesta omalla maaperällään.

      Ihmisen kiduttamista alemmas ei voi moraalisesti enää vajota.

      NATO:n kannattajat eivät ole moraalisesti tippaakaan raakalaismaisia ryssiä ylempänä.

    • Anonyymi

      Tiltu on nyt identiteettikriisissä. Aiemmin luuli kuuluvansa suomalaiseen enemmistöön ja todisteli tilastoja vääristellen aina mitä milloinkin.
      Nyt tiltu on joutunut niin pahasti tappiolle, ettei edes tilastoja vääristellenkään enää kykene näyttämään mitään haluamaansa ’natovastaisuutta’.

      Eipä siten ihme, että kriisi painaa mieltä...
      Se on tiltu menoo nyt... ja onhan sulla aina mahdollisuus muuttaa paratiisiisi tuonne itärajan taakse. Jos uskallat..

    • Anonyymi

      Venäjää tukevat seuraavat maat:Pohjois-Korea, Syyria, Valko-Venäjä, Eritrea. Kaikki nämä maat ovat kammottavia diktatuureja. FasistiVenäjä on meille suuri vaara. Venäjä on terroristivaltio,joka toteuttaa Ukrainan kansanmurhaa. Eikö sinne Mariupoliin saada apua. Miksi katsomme vierestä, kun Venäjä tappaa sukulaiskansaa ja ortodokseja.

    • Anonyymi

      Natofobia venäjällä paha. Venäjä on pahuuden valtakunta. Venäjä ilmentää kaikkia pahuuden voimia tässä ajassa. Pahuus on venäjän geeneissä. Se kulkee perintönä sukupolvelta sukupolveen.

      Pahuus saa venäjän eliittisotilaat raiskaamaan 3 vuotiaita lapsia, tappamaan sitten nämä lapset perheensä kanssa ja heittämällä heidät kaivoihin tai polttamalla heitä liikuteltavissa krematorioissa. Joukkohautaus monttuun on myös ihana tapa päästä eroon torsoista ja sitten, varastaa tyhjiksi jääneet kodit.

      Venäläisen eliittisotilaan tavoite ja unelma: varastaa vessanpönttö ja viedä se vaimolle iloisena yllätyslahjana kotiintuliaisena menestyneeltä erikoisoperaatiolta.

      Aina sonnalla pöntsällä istuessaan kauniit muistot palaavat venäläisen eliittisotilaan mieleen niihin lasten raiskauksiin ja vanhusten tappaamisiin ja mielessään venäläinen eliittisotilas kiittää putiinia.

      Ilman putiinia eliittisotilaalla ei olisi tätä ihanaa vessan pönttöä eikä kauniita uljaita muistoja vaan joutuisi käymään sonnalla riun päällä metsän laidassa!

      Venäläisellä eliittisotilaalla on myös paljon kerrottavaa perheväelle niistä upeista kokemuksista lapsien raiskauksista, vanhusten tappamisista ja rosvouksista joita harjoittivat Ukrainassa.

      Lapsetkin kuuntelevat iloisin kirkkain silmin sankari isin kertomuksia! Meidän iskä on sotasankari! Ja vaimo on vieläkin ylpeämpi miehestään! Hän kun sai tapetun, raiskatun, perheen äidin meikkipussin. Ja korut! Kyllä kannatti!

    Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2042
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      45
      1577
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1461
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1447
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1405
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1377
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1310
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1240
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1227
    Aihe