Nato, nato, nato

Anonyymi

Kyllä oikeistolaiset porvarimediat jaksavat hokea tuota natoa ja aivopestä ihmisiä omalle kannallensa.

Itselleni on nyt ihan se ja sama liitytäänkö, mutta tuo jankuttaminen, sekä mielipidevaikuttaminen on jo turhankin läpinäkyvää ja ärsyttävää.

Jotenkin tuosta propagandasta tulee NL mieleen. Varsinkin, kun koko eduskunta hetki sitten nousi oikein seisomaan ja taputtamaan sen Ukrainan koomikon, protestiääni-presidentin puheen alussa. Meininki on nyt samanlaista, kuin Pohjoiskoreassa.

9

173

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ei sun tiltun kannata! Tai anna mennä vaan, saa nauraa näinä ankeina aikoina :D

   • Anonyymi

    Ovatko kaikki tiltuja, jotka eivät ole kanssasi ehdottomasti samaa mieltä tiltuja? Vai olisiko kyse siitä, että elät omassa kuplassasi?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ovatko kaikki tiltuja, jotka eivät ole kanssasi ehdottomasti samaa mieltä tiltuja? Vai olisiko kyse siitä, että elät omassa kuplassasi?

    Kyllä tiltun erottaa selvästi typeristä kirjoituksistaan. Ja tietysti putinmielisen propagan myötäilyt on jo varma merkki.
    Tämä kestotiltu, joka innokkaasti viljelee tuota keksimäänsä ’natotiltu’-käsitettään on vain yksinkertaisesti typerys, hänenhän yksi tyyppimerkkinsä on nuo homo- yms vähemmistöjä sisältävät höpötyksrnsä...


  • Anonyymi

   Tuomioja oli niin oikeassa. Suomen kansan suuri enemmistö on ajettu sotapsykoosiin.
   Nato ei ole tähän mikään ratkaisu. Nato on sivujuonne pyrkimyksissä tuhota Venäjän talous. Suomi on tässä pelissä pienen pieni nappula niin kuin Ukrainakin.

   Miettikää nyt vähän ketkä tätä peliä pelaa todellisuudessa. Maailman väkiluku kasvaa huimaa vauhtia, on ilmastokriisi. Perus raaka aineista on pulaa. Aasia on nousemassa talousmahdiksi. Venäjällä on maailman suurimmat luonnonvarat. Venäjä pitäisi pilkkoa pieniin osiin jolloin olisi helpompi jakaa nämä luonnonrikkaudet.

   Ilmastonmuutos tuo myös paineita väestömuuttoon. Suomi ja Ruotsi on pinta-alaltaan suuri maa väestöpohjaan nähden, samoin kuin Venäjä. Tänne voi hyvin sijoittaa miljoonia ihmisiä. Kyllä tässä nyt suunnitellaan uutta maailman järjestystä.

  • Anonyymi

   NATO on sopiva arvoyhteisö monille ihmisille.

   USA (NATO:n kiistaton johtaja) ylläpitää Guantanamossa keskitysleiriä, jossa kidutetaan sinne kuljetettuja ihmisiä.

   USA (NATO) on ylläpitänyt maailmanlaajuista kidutuskeskusten verkostoa, jonne on viety mm. Afganistanista ja Irakista kaapattuja ihmisiä kidutettavaksi. Liettua sai tänä vuonna tuomion ihmisen kidutuksen sallimisesta omalla maaperällään.

   Ihmisen kiduttamista alemmas ei voi moraalisesti enää vajota.

   NATO:n kannattajat eivät ole moraalisesti tippaakaan raakalaismaisia ryssiä ylempänä.

  • Anonyymi

   Tiltu on nyt identiteettikriisissä. Aiemmin luuli kuuluvansa suomalaiseen enemmistöön ja todisteli tilastoja vääristellen aina mitä milloinkin.
   Nyt tiltu on joutunut niin pahasti tappiolle, ettei edes tilastoja vääristellenkään enää kykene näyttämään mitään haluamaansa ’natovastaisuutta’.

   Eipä siten ihme, että kriisi painaa mieltä...
   Se on tiltu menoo nyt... ja onhan sulla aina mahdollisuus muuttaa paratiisiisi tuonne itärajan taakse. Jos uskallat..

  • Anonyymi

   Venäjää tukevat seuraavat maat:Pohjois-Korea, Syyria, Valko-Venäjä, Eritrea. Kaikki nämä maat ovat kammottavia diktatuureja. FasistiVenäjä on meille suuri vaara. Venäjä on terroristivaltio,joka toteuttaa Ukrainan kansanmurhaa. Eikö sinne Mariupoliin saada apua. Miksi katsomme vierestä, kun Venäjä tappaa sukulaiskansaa ja ortodokseja.

  • Anonyymi

   Natofobia venäjällä paha. Venäjä on pahuuden valtakunta. Venäjä ilmentää kaikkia pahuuden voimia tässä ajassa. Pahuus on venäjän geeneissä. Se kulkee perintönä sukupolvelta sukupolveen.

   Pahuus saa venäjän eliittisotilaat raiskaamaan 3 vuotiaita lapsia, tappamaan sitten nämä lapset perheensä kanssa ja heittämällä heidät kaivoihin tai polttamalla heitä liikuteltavissa krematorioissa. Joukkohautaus monttuun on myös ihana tapa päästä eroon torsoista ja sitten, varastaa tyhjiksi jääneet kodit.

   Venäläisen eliittisotilaan tavoite ja unelma: varastaa vessanpönttö ja viedä se vaimolle iloisena yllätyslahjana kotiintuliaisena menestyneeltä erikoisoperaatiolta.

   Aina sonnalla pöntsällä istuessaan kauniit muistot palaavat venäläisen eliittisotilaan mieleen niihin lasten raiskauksiin ja vanhusten tappaamisiin ja mielessään venäläinen eliittisotilas kiittää putiinia.

   Ilman putiinia eliittisotilaalla ei olisi tätä ihanaa vessan pönttöä eikä kauniita uljaita muistoja vaan joutuisi käymään sonnalla riun päällä metsän laidassa!

   Venäläisellä eliittisotilaalla on myös paljon kerrottavaa perheväelle niistä upeista kokemuksista lapsien raiskauksista, vanhusten tappamisista ja rosvouksista joita harjoittivat Ukrainassa.

   Lapsetkin kuuntelevat iloisin kirkkain silmin sankari isin kertomuksia! Meidän iskä on sotasankari! Ja vaimo on vieläkin ylpeämpi miehestään! Hän kun sai tapetun, raiskatun, perheen äidin meikkipussin. Ja korut! Kyllä kannatti!

  Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Seiska: Sofia Belorf haki terapeutilta apua - Avautuu Stefan Thermanista: "Räjähdysherkkä ilotulite"

   Sofia Belórf avautuu miesystäviensä Stefan Thermanin ja Niko Ranta-ahon yhteisistä piirteistä Seiskalle. Therman heitti Sofian tavarat ulos ikkunasta
   Kotimaiset julkkisjuorut
   58
   2588
  2. Raju tilitys Stefan T, nyt aloitti Sofia haukkumiset ja käy terapiassa.

   Siitä nähtiin taas, Sofia alkoi heti syyttelyt ja kaikki kertonut Seiskassa,ei osannut tätäkään nainen pitää suutaan kiinni erosta.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   367
   2205
  3. Sofia ilmestyi eilen illalla instaansa, on silmät surulliset ja koko kasvojen olemus .

   Ei ole koskaan helppoa eroa olemassa, vaikka kuinka sitä toisin jotkut väittävät.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   58
   1528
  4. Voitko kertoa rakas

   mikä sen muutoksen sinussa aiheutti?
   Ikävä
   126
   1268
  5. Marin jälleen poliittisia irtopisteitä keräämässä, matkusti Ukrainaan

   Saamme varmasti kuvasarjoja liikuttuneesta Marinista itkemässä ja surkuttelemasta ukrainalaisia. Loistava tilaisuus taas kerätä itselleen
   Maailman menoa
   370
   896
  6. Varoituksen sana

   Älkää satuttako sitä ihmistä ketä rakastatte. Jos niin teette, edessä on katumuksen täyteinen pitkä yksinäisyys. Itsellä se varmaan jatkuu koko loppue
   Ikävä
   70
   827
  7. Tampereen sanna lähti lomalle Ukrainaan

   Suomessakin olisi asioita hoidettavana, ja siellä vaan ulkomailla patsastelee. Milloin on seuraavat eduskuntavaalit? Valtion velkaantumisen on loputt
   Tampere
   222
   784
  8. Mies eikä me voitas nähdä

   viikonloppuna? :) ai niin ootko muuten varattu?
   Ikävä
   108
   748
  9. Tekis mieli kertoa

   Miten pahalta tää on tuntunut ja mitä mietin mut en uskalla ottaa riskiä että sattuu vaan yhä enemmän. Ei näille tunteille voi mitään. Olisin vaan toi
   Ikävä
   28
   739
  Aihe