Työnhakunne alkaa maanantaina

Anonyymi

Ja tiistaina alkaa karenssinne. Onkos cv on pistetty kuntoon. Työtä pitää sitten hakea kerran viikossa eli siivoustöitä vaikka. Jokainen osaa siivota niin sinne vaan moppia heiluttamaan.

40

327

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Mistä tuo sun pahanolon tunne oikein kumpuaa??? Joka ikinen päivä, tunti, viikko, koko ajan sinä jaksat tuota yhtä ja samaa????? Eikö jo puuduta tuo toistaminen, eikö sulla todellakaanole muuta tekemistä kun maata sängyssä ja kirjottaa läppäriin tuota yhtä ja samaa? Yötkin menee postatessa samoja asioita mitä sun tyhjässä päässä liikkuu???

   Tiedoksi! Työnhaku on joka päivä, ei vaan maanantaisin. Ne jotka etsii työtä, etsii sitä joka pivä, ja ne jotka ei etsi eivät sitä etsi.

   Sinun kanttaa nyt nousta sieltä punkasta sitä moppiasi heiluttamaan eikä jymähtää läppärin selaamiseen ja tyhjänpäiväsiä provoja kirjottamaan. Jos maailmasi on noin musta, hae siihen apua.

   • Anonyymi

    Noitahan sitä riittää


   • Anonyymi

    En tiedä vastasitko 28.04.2022 01:40 kommenttiin vai aloitukseen.

    Mutta aika tyhmä olet jos et tajua mistä pahan olon tunne kumpuaa. Hyvinkö tässä pitäisi voida? Iloinen olla, ja kiitollinen?

    Eikö todella tule mitään ajatusta mieleen mistä se voisi johtua jos on paljon ihmisiä joita vituttaa aika paljon?


  • Anonyymi

   Kannattaa mennä aina myöhään töihin ja pitää ylipitkiä taukoja ja ehkä poimia 1 roska vuorokaudessa.... jos ei oikein ole motivaatiota.

   Saa potkut laiskuuden takia, ja eikun uuteejm tekemään samaa, ja paperit pyörii miljardeittain tylsiä töitä ja potkuja ja työhakemuksia... papereita on jo tonneittain arkistoissa sitten erilaisista sairauslomista, työhakemuksista ja kaikenlaisista...

  • Anonyymi

   Kannattaa olla sairaana, jos on palkka niin pieni että työnteko ei siitä syystä oikein motivoi...

   Tulee myyntiin Tor-verkossa Biohazard-tabletteja, jotka sisältävät kaikkia viruksia, jotta sellaisen nielaisemalla saa kaikenlaisia tauteja itselleen jotta voi olla sairaana pois töistä koska palkka on liian pieni ei motivoi :D

  • Anonyymi

   Oikein valikoima erilaisia tautitabletteja, eri hintaisia.... tuossa esimerkiksi on Anthrax on nyt suosiossa ja tarjouksessa, Koronaa on noissa tableteissa jos sen haluaa...... normi-influenssa on aika halpa tabletti...

   Valikoima on suuri.

  • Anonyymi

   Paskat, eväkään ei värähdä.

  • Anonyymi

   Hakemuksiin ei kukaan vastaa. Sama e montako niitä lähettää. Itse osaan vain raksatöitä niin nykyään ei palkata suomalaisia. Asun pienellä paikkakunnalla, ei ole ajokorttia niin työn saaminen on mahdotonta. Siinäpäs työnantaja lukee turhia hakemuksia joita lähetän koko ajan kiusaallaan samaan paikkaan.

   • Anonyymi

    Eikä niitä kukaan seuraa.


  • Anonyymi

   "Tapaat työnhaun asiantuntijaa ja tarvittaessa muita asiantuntijoitamme tiiviisti yksilöllisten tarpeittesi pohjalta"

   Mikä helvetti on työnhaun asiantuntija? On työn hakemisestakin tullut rakettitedettä. Tapaat työnhaun asiantuntijaa yhä tiiviimmin. Kuulosta kammottavalta. Varmaan se polku työelämää siitä sitten aukee kunhan vain yhä tiiviimmin ahdistellaan työttömiä.

   "Työnhakuvelvollisuutesi määritelläänyksilöllisesti. Pääsääntöisesti kuukaudenaikana on haettava neljäätyömahdollisuutta"

   Kaikki on taas niin "yksilöllistä" että. Mitähän tämä yksilöllisyys tarkoittaa? joku muu sanelee mikä on työttömälle yksilöllistä ja mikä ei? Onko työnhakijalla oikeutta määritellä itse mikä itselle sopii ja mikä ei sovi yksilöllisesti? Saako työtön työnhakija pistää itse reunaehtoja yhtään mihinkään vai onko taloudellisen sanktion uhalla suostuttava aivan mihin tahansa mitä joku työnhaun asiantuntija päättää sinulle yksilöllisesti määrätä?

  • Anonyymi

   koskeeko velvollisuus myös romaneja ja somaleja? miten lähi-idän lepo väki? onko kela-lomat nyt vaarassa?

   • Anonyymi

    rukoilijat ei hikistä työtä tee, hikinen työ sopii vääräuskoisille.


   • Anonyymi

    Pitäisi koskea,tottakai. Suomessa ei voi loputtomasti hyysätä verorahoilla elämäntapa laskureita ketkä eivät edes harkitse työtä. Liian helppoa rahaa on tullut monelle,se loppuu toivoen joskus. Mikä hiton velvollisuus toisten on painaa pitkää päivää,että tietty porukka voi elää ilman mitään velvollisuuksia. Terve ,nuori ihminen kyllä oppii työnteon , se pitäisi olla tavoite.


  • Anonyymi

   Etpä pääse edes siivoamaan ilman tutkintoa

   • Anonyymi

    Uloskaan ei pääse jos sulla ei ole ulostulodiplomia!


  • Anonyymi

   jos käy veessassa pitää olla suoliston ja persereijän asian tuntiä
   pitää analysoida paskaa jok

  • Anonyymi

   Mulla ei ala ainakaan mikää työnhaku, karenssi ollu jo 5kk eikä se poistu ennen kuin menen töihin, tai noihin 9€/pv hommiin

   • Anonyymi

    Mutta toimeentulotukeasi voidaan leikata 20- 40% mikäli et hae 4 työpaikkaa kuukaudessa ja jos olet toimeentulotuella.

    Minä olen ollut jo pari vuotta karenssissa, enkä aio mennä mihinkään muuhun enää tässä iässä kuin kannattavaan palkkatyöhön kunnollisella sopimuksella. Ei ole oma vikani jos en kelpaa. Karenssi, eli työssäolovelvoite voi enimmillään kestää viisi vuotta ennen kuin voi päästä takaisin työmarkkinatuelle. Mikään muu ei enää kelpaa kuin kunnollinen työsuhde kunnollisella palkalla. Minussa ei ole mitään vikaa työntekijänä. En myöskään aio kuluttaa sekuntiakaan enää ikinä luonnevikaisen työnantajan tai työpaikkakiusaavan työyhteisön armoilla. Jos en suostu itseäni hyödyttämättömään työhön ja tästä toimeentulotuen perusosaa leikataan, se on aika vitun kohtuuton rangaistus ihmiselle joka ei ole tehnyt mitään väärää tai rikollista.


   • Anonyymi

    Onnkesi pakolaiset saa sitten kaiken avun ja rahan, ja ilmaiset bussit, asumiset, hotellissa makoiluun, ruuat, lasten urheiluvälineet ja lelut, vaateet.... mitäpä me suomlaiset tarvitaan, me voidaan asua vaikka veneen alla tai teltassa jos on sitäkään varaa ostaa.

    Kyllä suomi on karu maa omalle kansalle, mutta vieraita hyysätään ja rahaa upotetaan putlinin sotaan, ja ulkomaille miljardeja!!!!!

    Kuka täällä tekee en töitä maksaakseen sotia ja muiden herrojen velkoja? Ei vaan kannata.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Onnkesi pakolaiset saa sitten kaiken avun ja rahan, ja ilmaiset bussit, asumiset, hotellissa makoiluun, ruuat, lasten urheiluvälineet ja lelut, vaateet.... mitäpä me suomlaiset tarvitaan, me voidaan asua vaikka veneen alla tai teltassa jos on sitäkään varaa ostaa.

    Kyllä suomi on karu maa omalle kansalle, mutta vieraita hyysätään ja rahaa upotetaan putlinin sotaan, ja ulkomaille miljardeja!!!!!

    Kuka täällä tekee en töitä maksaakseen sotia ja muiden herrojen velkoja? Ei vaan kannata.

    "Kyllä suomi on karu maa omalle kansalle, mutta vieraita hyysätään ja rahaa upotetaan putlinin sotaan, ja ulkomaille miljardeja!!!!!"

    Suomi noudattaa vain kristillistä perinteistä arvopohjaa. Suomi on sekularismistaan huolimatta historiallisesti arvopohjaltaan kristitty maa. Emme ole esim. buddhalainen tai islamilainen historiallisesti.

    Omien uhraaminen maailman pelastamiseksi on sisäänkirjoitettuna kristilliseen evankeliumiin:

    "Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut että hän uhrasi ainokaisen poikansa..."

    Kristittyjen Jumala ei rakastanut omaa poikaansa, vaan maailmaa. Omien lasten uhraamista maailman pelastamiseksi pidetään suurimpana rakkauden osoituksena mitä kuvitella saattaa according to kristinusko.

    Sama teema jatkuu kaikissa krstinuskon olennaisimmissa opetuksissa. Kaikissa tunnetuimmissa Jeesuksen opetuksissa kristinuskon Jumala osoittaa olevansa lojaali kaikille muille kuin omalle laumalleen. Hyvä Paimen läksii pelastelemaan sitä eksynyttä lammasta jättäen muun lauman oman onnensa nojaan. Tai järjestää juhlat mieluummin tuhlaajapojalleen joka on elänyt leväperäisesti elämänsä, kuin sille tunnolliselle lojaalille lapselleen joka on tunnollisesti paiskinut isänsä pelloilla duunia koko elämänsä isukkiaan palvellen. (tuhlaajapoikatarina, eksynyt lammas- tarina jne)

    Sama se mikä kristinuskon opetus, sama paskainen arvopohja se siellä lurkkii aina taustalla. Kristittyjen Jumala ei palkitse tunnollisuudesta ja lojaaliudesta vaan vastuuttomasta elämästä. Se pistää vieraat omien edelle, ja syöttää omat lampaansa susille.

    Suomalaistenkin alitajuntaan on injektoitu historian aikana juuri tämä kristillinen ajattelutapa siitä mikä on moraalisesti oikein ja mikä moraalisesti väärin. Tämä on alitajunnassamme oleva jossakin määrin varmaan tiedostamaton toimintakoodi jota kristityssä arvomaailmassa elänyt ajautuu toteuttamaan automaattiohjauksella. Aivan riippumatta siitä onko henkilökohtainen tausta kristillinen vai ei.

    Hitoriallisesti kristillisessä maassa kasvanut on imaissut alitajuntaansa käsityksen että omien pistäminen muiden edelle tärkeysjärjestyksessä on itsekästä ja ahnetta. Jaloa ja laupiasta on ajatella ensisijaisesti aina omaan perhepiiriin tai omaan lähipiiriin kuuluvien sijasta vieraiden etua.

    Näinpä kristillisen arvopohjan omaavien kohdalla pätee erityisen kirkkaasti sanonta "suutarin lapsella ei ole kenkiä". Kristityt ovat tekopyhyyden maailmanennätysihmisiä.

    Täytyy kuitenkin muistaa ettei vika ole pakolaisissa jos suomalaiset pistävät heidän tarpeensa omien edelle. Pakolaiset ovat täysin asiaan liittymättömiä sivullisia jotka tulevat pakon edessä ummikkona vieraaseen maahan tietämättä tällaisista asioista mitään. Joten turha siitä pakolaisia on syyttää ja heitä vastaan taistelemaan. Syyttömiä he tähän ovat ja varmaan mieluiten eläisivät kotona kuin vieraassa maassa.

    Suomalaisten pitää tehdä korjausliike ihan itse tässä asiassa. Täytyy osata laittaa suhteellisuutta asioihin ja pohtia mikä on tärkeysjärjestys kussakin tilanteessa.


  • Anonyymi

   Voi tulla nälkäkuolema jos karenssia saa. Ja varmasti karenssia tulee ilman syytäkin.

  • Anonyymi

   Köyhät ja kurjat kyykkyyn(kiikkuun) lopullisesti. Kiitos ja kumarrus hallitus.

   SDP:n ihanteena on yhteiskunta, jossa vapaus voittaa alistamisen, humaanisuus suvaitsemattomuuden ja oikeudenmukaisuus itsekkyyden. Meille demareille tärkeää on työ ja työelämä, julkiset palvelut ja turvalliset asuinympäristöt, heikoimmista huolehtiminen. Buhaahaaaah..

   • Anonyymi

    Luuletko että kokoomus tai persut olisivat päättäneet tehdä indeksikorotuksen sosiaaliturvaan inflaation vuoksi? Tai tarjota edes 75 euron suuruisen koronakorvauksen sosiaaliturvaorjille kuten tämä hallitus teki?

    Kyllä tämä hallitus on ajatellut enemmän köyhiä ja tehnyt konkreettisesti jotakin köyhien aseman parantamiseksi kuin aikaisemmat hallitukset.

    Osaatko edes kuvitella mitä joku tsibalan hallitus olisi tässä tilanteessa tehnyt sosiaaliturvakerjäläisille? Tämä hallitus poisti ensitilassa sipilän tehtaileman aktiivimalli. Se tosin ei vaikuttanut toimeentulotukilaisen käteen jäävään osuuteen, mutta työttömyysturvaan se vaikutti. En uskalla edes ajatella mikä olisi sosiaalitrvakerjäläisten tilanne tässä maailman tilanteessa, jos hallitus olisi oikeistolaine. Oikein kylmä hiki tulee otsalle.


  • Anonyymi

   Kuka tässä mitään sosiaaliturvan korotuksia tarvitsee, sehän on alunperin tarkoitettu hetkelliseksi turvaksi. Työttömille työ on kaikkein tärkein. Nykyinen hallitus suosii kaikkea muuta, muttei tee mitään ongelmien ratkomiseksi kantaväestön hyväksi. Ollaan kuin kehitysmaa, rahaa on mutta mikään ei kehity.

   • Anonyymi

    Mitä oikeistopohjainen hallitus tekisi siis asian korjaamiseksi tässä maailmantilanteessa? Ei sen korjaamiseksi että olisi työtä, vaan että työnteko olisi oikeasti kannattavaa kaikille muillekin kuin vain mediaanituloisille ja sitä hyvätuloisemmille eikä vain leikisti.

    Toimenpidelistaa tähän kiitos.


   • Anonyymi

    Sosiaaliturvankoroituksia tarvitsevat ne jotka joutuvat elämään sosiaaliturvan varassa. Sosiaaliturvaan joutuvat turvautumaan myös monet ansiotyössä käyvät. Työttömyys on köyhyysongelma. Kukaan ei kärsi siksi jos ei ole työtä.

    Oikeistolainen populistinen politiikka veronalennuksineen on äärettömän epärealistista idealistista soopaa, populistista paskaa ja sillä ajetaan vain hyvätuloisten etuja. Kun kokoomus huutaa omaa populistista sontaansa siitä miten "työnteosta pitää tehdä kannattavaa" se tarkoittaa suomeksi että hyvätuloisten työstä pitää tehdä entistäkin kannattavampaa köyhien ahdingon kustannuksella.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sosiaaliturvankoroituksia tarvitsevat ne jotka joutuvat elämään sosiaaliturvan varassa. Sosiaaliturvaan joutuvat turvautumaan myös monet ansiotyössä käyvät. Työttömyys on köyhyysongelma. Kukaan ei kärsi siksi jos ei ole työtä.

    Oikeistolainen populistinen politiikka veronalennuksineen on äärettömän epärealistista idealistista soopaa, populistista paskaa ja sillä ajetaan vain hyvätuloisten etuja. Kun kokoomus huutaa omaa populistista sontaansa siitä miten "työnteosta pitää tehdä kannattavaa" se tarkoittaa suomeksi että hyvätuloisten työstä pitää tehdä entistäkin kannattavampaa köyhien ahdingon kustannuksella.

    Kokoomus on yksi suomen populistisimmista puolueista. Luvataan kaikkea kivaa kaikille mutta ei kerrota mistä se raha otetaan. Oikeistolaisessa fanasiamaailmassa ajatellaan että maailmassa olisi vain hyvätuloisia jos vain veroja alennetaan ja sitten kaikki lampsivat töihin tienaamaan. Kaikki kiva kaikille kustannetaan veroja alentamalla ja taikomalla rahaa jostain ilmasta.

    Inflaatio vaikuttaa kaikista köyhimpien elämään kaikista eniten. Oikeistopuolueet elävät hyvin kaukana irrallaan köyhien reaalielämästä.


  • Anonyymi

   OHO... MIKSI SINÄ PELKÄÄT TYÖTÄ???? Oletko elätti äidin nurkissa????

  • Anonyymi

   Turhien hakemusten lähettäminen alkaa. Oon katsellut työpaikka ilmoituksia niin eipä ole sellaisia josta olis kokemusta. Pitää silti lähettää hakemuksia. Pistän ainakin palkkatoiveeksi 15 euroa tunti joka hommaan.

   • Anonyymi

    Joo kannattaa tehd epärealistisia hakemuksia jos ei halua saada työpaikkaa, sillon ei pääse. Miekin aattelin hakee kaikkia johtajan ja läkärin paikkoja, en pääse, sinne vaan laitan menemään tuhansiaen joukossa,, ei ne kerkkii kaikkii ees lukee, ja laittaa pian stopin työkkärin tyhmille ajatuksille. Ei firmoissa ole aikaa lukea joka päivä kymmeniä tuhansia turhia hakemuksia.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Joo kannattaa tehd epärealistisia hakemuksia jos ei halua saada työpaikkaa, sillon ei pääse. Miekin aattelin hakee kaikkia johtajan ja läkärin paikkoja, en pääse, sinne vaan laitan menemään tuhansiaen joukossa,, ei ne kerkkii kaikkii ees lukee, ja laittaa pian stopin työkkärin tyhmille ajatuksille. Ei firmoissa ole aikaa lukea joka päivä kymmeniä tuhansia turhia hakemuksia.

    Hakemiesi paikkojen/tekemiesi työhakemusten pitää olla uskottavia. Jos virkailijalla on tarpeeksi pissaa päässä ja hän päättää alkaa hankaloittamaan elämääsi tahallaan hän nuuskii salapoliisina mitä töitä olet hakenut ja millaisia hakemuksia tehnyt. Jos virkailija näkee että olet hakenut töitä joihin ei ole pätevyyttä tai vain muotoillut hakemuksen väärin, hän voi päätellä että olet omalla toiminnallasi aiheuttanut sen ettei työsopimusta ole syntynyt.

    Tästäkin voi seurata karenssi. Ja jos sinulla on jo karnssi päällä, siitä puolestaan voi seurata toimeentulotuen perusosan leikkaus.

    Tämä on suoraa vainoamista. Virkailija voi todellakin aiheuttaa omalla toiminnallaan aivan katastrofaalisia seurauksia työttömälle työnhakijalle ihan vain kusipäisyydessään. Ja sellaisia virkailijoita on työttömyyden hoidon piirissä paljon jotka oikeasti ajattelevat että työttömät ovat syyllisiä johokin, ja siksi heitä kuuluukin kurittaa ja rangaista laiskottelusta ja loisimisesta. Ja että työttömän palvelijan toimenkuva on juuri se.

    Mikäli työtön osoittautuu virkailijan mielestä hankalaksi tyypiksi (esim. vain siksi että hän puolustaa itseään, kieltäytyy itseään hyödyttämättömästä työstä tai muusta paskasta mitä hänelle tyrkytetään, protestoi itseensä kohdistettua kiusaamista) tai virkailija ei muuten vain asiakkaastaan pidä, voidaan helposti joku tietty työtön työnhakija ottaa silmätikuksi.

    Siinä pitääkin sitten työttömällä olla aika vitusti paukkuja takataskussa kun pitää kaiken köyhyyden ja sinnittelyn ja selviytymisen ohessa löytää jostain energiaa ja resursseja taistella jotain paskapäistä kiusaavaa virkailijaa vastaan joka työkseen oikein pyrkii tekemään työttömän elämästä vieläkin vaikeampaa. Koska virkailija luulee että
    työttömän elämä on kelalomailua, että pitkäaikaistyötön voisi milloin tahansa vain mennä töihin mutta kun se ei viitsi. Sitä pitää vähän "kepittää".

    Jotkut työttömien kiusaamistyötä tekeväiset näkevät myöskin itsensä ja asiakkaansa jonakin sketsisarjan hahmoina ja kiusaavat koska luulevat että tässä on joku hauska leikki menossa.


  • Anonyymi

   Puhelinmyynti työhön tarvitaan tiimiin työntekijöitä ja 4000eur kuukausitulot mahdolliset, ei nössö mitään osaa myydä olen tullut siihen lopputulokseen.Itse olen tiimin vetäjä ja bumerangina takas työkkäriin ja olen suositellut karenssia niin ala arvoinen asenne työn tekemiseen. Täytyy olla myynnin nälkä.Harjoittelupaikkoja nyt kesäksi löytyy vaikka kuinka paljon.

  • Anonyymi

   moon eläkkeelä 55v.
   ollu jo 20v.

  • Anonyymi

   Paljon palkkaa

  • Anonyymi

   Minä maanantaina? Ensivuonna.... viiden vuoden päästä maanantaina???? Työnhaku on joka päivä, joka haluaa työtä. Ketään ei pakoteta hakemaan. Olen ollu 10 v kotona ja kertaakaan ei ole ollut sellainen maanantaina että työnhakuni olisi alkanut.

  • Anonyymi

   Karenssitehtailu työttömille on typerintä touhua ikinä. Varsinkin kun karenssitehtailu kustannetaan sekin verorahoista. Karenssitehailuun itseensä uppoaa verorahoja. Sen sijaan karensseista luopuminen kokonaan säästäisi verorahoja.

   Uhriutuneelle nettoveronmaksajalle sillä ei ole sentin vertaa merkitystä maksetaanko työttömän tuet työttömyyskorvauksina vaiko toimeentulotukina.

   • Anonyymi

    Siis ajatelkaa: Tällä yhteiskunnalla on varaa maksaa verorahoista palkkaa ihmisille joiden päätehtävä on jaella karensseja työttömille.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Siis ajatelkaa: Tällä yhteiskunnalla on varaa maksaa verorahoista palkkaa ihmisille joiden päätehtävä on jaella karensseja työttömille.

    Niin eduskuntalaisille! Siellä sitä raha jaetaan itsellee holtittomasti, eikä mitään tehdä! Ilmaisia etuja on kaikki itään eivät itse maksa, ja viettämät lomaakin puolet vuodesta. Huh huh....


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Siis ajatelkaa: Tällä yhteiskunnalla on varaa maksaa verorahoista palkkaa ihmisille joiden päätehtävä on jaella karensseja työttömille.

    Sehän on tuottoisaa, kun karenssin myötä kulut vähenevät.
    Runsailla karensseilla saadaan aikaiseksi hyvä hyötysuhde tehdylle työlle.


  • Anonyymi

   Päivätolkulla täällä notkutaan kirjoittelemassa valituksia vaikka maassa on runsaasti avoimia työpaikkoja, mitkä odottavat tarmokkaita työntekijöitä.
   Mutta löytyykö sohvalla loisijoista ketään sellaista.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Täti-ihminen Sofia ja nuori kanadalainen lätkänpelaaja

   Sofialla on kiikarissa Logan Thompson 25v, Las Vegasissa pelaava kanadalaispelaaja. Tätä se kai tarkoitti, kun sanoi Seiskalle, ettei tiedä kuinka pit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   162
   1894
  2. Some pillastui: Farmin voitto pedattiin Teemulle?!? "Törkee temppu" "Taina oli ihan vailla mahiksia"

   Ohhoh, Farmi-kaksintaistelu ja finaali on saanut tunteet kuumiksi - ja ehkä syystäkin Suomi24 Keskustelu -palstalla... Olisiko Tainalla ollut mahdolli
   Suomalaiset julkkikset
   8
   1370
  3. Pääsikö Martti

   Esittelemään velaka mersua ja hyyryä hienostoalueella lippisjonnelle🤗😜😎
   Kotimaiset julkkisjuorut
   174
   1232
  4. Etkö voisi

   Mies: Etkö millään voisi, tahtoisi tai haluaisi tavata? Edes hetken, kuten silloin joskus. Etkö voisi pyytää? Itse en voi. Tekisin mitä vain, jos näki
   Rakkaus ja rakastaminen
   73
   1000
  5. Suomessa todettu ilmeisesti eka apinarokkotapaus

   Euroopassa matkailleella miehellä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008841676.html
   Maailman menoa
   50
   919
  6. J joskus haluaisin

   Istua syliisi ja samalla suudella sinua...
   Ikävä
   36
   836
  7. Mitäs ajattelisit

   Jos saisit häneltä tänään pienessä sievässä lähetetyn viestin puhelimeen "haluan nähdä" tai "ikävä"?
   Ikävä
   72
   807
  8. Petit miestäsi

   Pettäisit myös minut. Sinulle ei merkitse rehellisyys mitään. Naisilla on selkäranka. Käärmellä sitä ei ole. Älä enää vaivaa minua.
   Järki ja tunteet
   58
   783
  9. Nyt on aika muistella jättitarakkaa

   Uuh uuh uuh. https://aijaa.com/wMPRhU
   Kotimaiset julkkisjuorut
   62
   748
  10. Osui suomalaisia omaan nilkkaan terroristien hyysääminen

   Muthei, eihän täällä pitäisi niitä olla kun kaikkien taustat on tarkastettu ennen maahan tuloa. Vai oliko sittenkään. Nyt tämä hyysääminen saa aikaan
   Maailman menoa
   163
   676
  Aihe