Dinosaurusten pehmyt kudokset eivät voi olla miljoonia vuosia vanhoja

Anonyymi

Tutkijat ympäri maailmaa olivat todella järkyttyneitä vuonna 2005, kun 68 miljoonaa vuotta vanhaksi väitetystä dinosauruksen luusta löydettiin kudosta, joka oli yhä joustavaa.
Siitä lähtien pehmytkudosta, proteiineja ja jopa DNA:ta (mikä on hyvin hauras molekyyli) on löytynyt monista muistakin dinosauruksen luista, mukaan luettuna luista, joita on luultu 145 miljoonan vuoden ikäisiksi!
Tutkijat tiesivät, että pehmytkudoksen säilyminen edes murto-osan tästä ajasta on täysin mahdotonta – jopa parhaissa kuviteltavissa olevissa (ts. täysin epärealistisissa) olosuhteissa. Siitä huolimatta evolutionistit ovat vuosia yrittäneet löytää keinoa, jolla pehmytkudokset olisivat voineet selvitä näin kauan sen sijaan, että olisivat harkinneet uudestaan dinosaurusten luiden oletettua ikää.
Viime vuosina he ovat tutkineet, voisiko pehmytkudoksessa oleva rautapitoinen neste ratkaista heidän ongelman. Mutta myös professori Matthew Collins, maailman johtava biogeokemisti ja biomolekyyliarkeologi Yorkin yliopistossa (Iso-Britannia) tietää, että edessä on umpikuja. Hän sanoi: ”En ole vielä kuullut uskottavaa selitystä, kuinka pehmytkudokset voivat selvitä näin kauan - - mielestäni ne uhmaavat peruskemian ja -fysiikan lakeja - - ”Rauta saattaa hidastaa hajoamisprosessia, mutta ei ole selvää, miten sen voisi pysäyttää kokonaan.” Toisaalla hän sanoi: ”Proteiinit hajoavat järjestelmällisesti. Voimme hidastaa sitä, mutta emme kovinkaan paljon.”
Asiantuntijat kuten prof. Collins tietävät totuuden – luiden pehmytkudosten selviytyminen kymmenien miljoonien vuosien ajan on fyysinen mahdottomuus. Dinosaurusten luut ovat paljon nuorempia kuin evolutionistit väittävät.
Sattumoisin, kun dinosaurusten luiden pehmeät ja joustavat kudoslöydöt herättivät suurta huomiota vuonna 2005 (ja siitä eteenpäin), biomolekyylejä – nimittäin punasoluja – oli löydetty dinosaurusten luista jo 1990-luvulla!
Kaikki nämä löydökset, jotka ovat äärimmäisen haasteellisia evoluutioteorian puitteissa, sopivat sen sijaan täydellisesti raamatulliseen viitekehykseen:
→ Raamatullisen historian mukaan dinosaurukset ovat aina olleet maapallolla yhdessä ihmisten kanssa. (Esim. maalla eläneet dinosaurukset tehtiin 6. luomispäivänä, kuten ihmisetkin.)
→ Suurin osa maaperän fossiileista – mukaan luettuna lukemattomat dinosaurusfossiilit – muodostuivat maailmanlaajuisessa katastrofissa, vedenpaisumuksessa, joka on kuvattuna 1. Mooseksen kirjan luvuissa 6–8.
→ Vedenpaisumus tapahtui vain noin 4500 vuotta sitten, ja dinosaurusten luista löydetyt pehmytkudokset ja biomolekyylit ovat täysin johdonmukaisia tämän kanssa.
Dinosaurusten luut ovat PALJON nuorempia kuin evolutionistit väittävät. Heidän ennakkositoumuksensa muinaiseen maailmaan ja biologisen evoluution ajatukseen estävät heitä näkemästä, että todistusaineisto sopii paljon paremmin Raamatun historiaan.
Saadaksesi lisätietoa voit etsiä luominen.fi -sivustolta hakusanalla ”dinosaurusten pehmytkudokset” tai suoraan täältä:

22

391

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kretuthan ne väittävät että jotain kudosta olisi löytynyt, ei kukaan muu.

   • Anonyymi

    Väärin. Kyllä kudosta (ehkä tarkemmin sanottuna mikroskooppisia jäämiä kudoksesta) on löytynyt, mutta sen löytyminen ei osoita sitä mitä kretut siitä valehtelevat.

    Muuan tällaisen valhekohun keskelle joutunut itsekin kristitty uskovainen paleontologi tohtori Mary Schweitzer on pöyristynyt siitä, miten kreationistit ovat valehdelleet hänen työnsä tuloksista. Schweitzerin työssä havaittiin T. rex -jäänteestä luun sisältä mineraaliaineksen sisällä säilynyttä, mineralisoitunutta kudosjäännettä. Kun tätä käsiteltiin väkevässä emäskylvyssä, saatiin aines demineralisoitua, ja tuloksena oli pehmeästi käyttäytyvää materiaalia, joka saattoi olla verisuonten pinnan kollageenia. Kyse on siis mikroskooppisista jäänteistä ainetta, joka on voinut säilyä mineraaliaineksen sisällä suojassa ympäristön tafonomisilta vaikutuksilta.

    Kreationistit ovat vääristelleet tätä(kin) löytöä vaikka miten. Tämmöinen mikroskooppinen, erityisellä käsittelyllä notkeaksi saatu mineraalin sisällä säilynyt jäämä valehdeltiin luiden sisältä purskahtelevaksi mädäksi lihaksi ja vereksi. Näin tapausta on luonnehtinut mm. Pekka Reinikainen uskovaiselle yleisölle suunnatuilla hihhulointiluennoillaan. Kyseinen löytö kun todellisuudessa tehtiin liitukautisesta Hell Creekin Muodostumasta (Hell Creek Formation), missä virtaava pahanhajuinen pohjavesi tahraa myös fossiilijäänteitä, niin löydetyt luut haisivat. Kun paleontologit ovat tokaisseet, että kaikki Hell Creekin luut haisevat, niin tämänkin kreationistit ovat "tulkinneet" tarkoittavan sitä mädän lihan purskahtelua.

    Kannattaa aina muistaa, että jos ihminen uskoo puhuvaan käärmeeseen, puhuvaan aasiin ja kaikenlaiseen muuhun pronssikautisten kamelikuskien nuotiotarinoista koostettuun hölynpölyyn, niin hänen ajattelunsa on varmasti erittäin taipuvaista vääristelemään aivan mitä tahansa tosiasiallisia löytöjä sopimaan jo muutenkin erittäin vääristyneeseen ja harhaiseen maailmankuvaansa. Niin ei kuitenkaan kannata luulla, etteikö heidän valheittensa ja vääristelyittensä taustalla voisi olla jonkinlainen totuuden siemen. Jostainhan se vääristelykin täytyy aina aloittaa, eikä edes uskonnollisen fanaatikon mielikuvitus ole rajaton.


  • Anonyymi

   Ja minkäs niistä monista luomistarinoista tämän pitäis todistaa todeksi?

  • Anonyymi

   Turha yrittää väittää ikivanhaa maata nuoremmaksi,se kai on tuolla tarkoitus.Maapallon ikää ei kerrota raamatussa ja se on piste.Olen uskova kristitty,mutta en sentään idiootti.Nuo väitteet kun eivät pääasian(Jumalan sanan) kannalta merkitse yhtään mitään,eivätkä kuulu ihmisten edes tietääkään.Joku lekuri reinikainen taisi pitää oikein luentojaankin aiheesta joskus tv7:ssä ja samainen tyrkytty noita hemmetin kor.myrkkypiikkejäkin,meikää eivät kaltaisensa eksytä..

  • Anonyymi

   Eikä varmasti kivihiili ja öljy muodostu muutamassa tuhannessa vuodessa,otapa selvää.

  • Anonyymi

   Olet harhainen valehteleva kreationisti. Ja se on asia ilmaistu kauniisti.

  • Anonyymi

   Jos nyt unohdetaan, että koko pehmutkudospelleily on kreationistista sirkusta ja tietoista valehtelua, niin minua on aina ihmetyttänyt, miten äärimmäisen lapsellinen näkemys ihmisistä ja dinoista elämässä samaan aikaan voi mennä läpi kenellekään, jolla on edes kolme toimivaa aivosolua.

   Jos dinot ja ihminen olisi elänyt samaan aikaan, Raamattu olisi täynnä kuvailuja dinosauruksista. Ne olisivat olleet ihmiselle äärimmäinen uhka ja niitä vastaan olisi taisteltu ihan koko ajan. Vähintäänkin niiden olemassaolo olisi aiheuttanut merkittäviä järjestelyitä ihmisen jokapäiväiseen arkeen, josta olisi Raamatussakin suoria viitteitä ja esimerkkejä.

   Mutta mitä Raamatussa kerrotaan dinoista? Niinpä niin. Ei yhtään mitään, yhdelläkään sanalla. Sen sijaan vaarallisiksi ja pelottaviksi eläinlajeiksi mainitaan lähinnä kissapetoja.

   Tähän väliin kreationistit heiluttavat poikkeuksetta Jobin kirjan behemot -korttia ja järjestelevät mielessään jo voitonparaatia torille.

   Siinä vain unohdetaan sujuvasti, että behemot mahtui kuvauksen mukaan pensaan alle. Jos kyse olisi ollut dinosauruksen kuvaamisesta, eikö tätä yhtä ainoaa kohtaa olisi voinut käyttää kuvaamaan moninkerroin isompia dinosauruksia? Mutta ei. Vastaus on tietenkin selvä: oli kyse mistä tahansa eläimestä, virtahevosta tai krokotiilista tai mistä vain, kyse ei ole dinosauruksesta.

   Tämä on selvää jo siksi, että kuten aloituksessakin teorisoidaan, dinot kuolivat kreationistien harhoissa vedenpaisumuksessa, kun taas Job eli kauan sen jälkeen. Ja silti Jumala jutteli Jobille kuin hän voisi nähdä behemotin, sanoessaan "katso behemotia". Mitähän se Job olisi katsellut, kun ei ollut koskaan nähnyt dinosauruksia eikä tällä ollut harmainta aavistustakaan, mitä ne olivat.

   • Anonyymi

    Tämän edessä kretut pysyvät ymmärrettävästi hyvin hiljaa.


   • Anonyymi

    Kaikki tunnetut myytit olisi täynnä dinojen kanssa taistelua vaan kun ei ole. Monissa myyteissä kuten Kalevalassa on kyllä viittauksia tapahtumiin esihistoriassa kuten Kalevalan tammi, jotka sitten myös luonnontiede on vahvistanut. Sen sijaan dinot ihmisen aikana, globaali vedenpaisumus, puhuva käärme, auringon pysäyttäminen muun muassa ovat kaikki luonnontieteen kannalta satua. Sitä paitsi vain yksi uskonto ylläpitää noita taruja maailman satojen nykyisten uskontojen joukossa, fundiskristityt.

    Nämä ovat ehkä kaikkein parhainta propagantaa mitä kretu voi itseään vastaan kehittää.


  • Anonyymi

   Minä taas uskon, että koska maapallo on elävä organismi, niin sen synnyttämät olennot toimii samalla periaatteella.

   Kun dinosaurusten jälkeläiset, eli linnut, lentelee iloisesti liverrellen taivaalla, ei niiden emokaan, voi olla täysin kuollut. Jos haluaa tappaa dinot, niin ettei mitään elävää kudosta saa olla, on se sama kuin maaemosta poistetaan sitä elävöittävät nesteet ja henki.

   Älkää tappako maata ja sen synnyttämiä olentoja. Maaemo on lämmittänyt dinojen munat, ja munista syntyy yhä linnut. Niiden välillä on katkeamaton side, säie.

   Vuosiin ei pidä takertua.

   • Anonyymi

    Pisteet siitä, että käytit sanaa "uskon" sen sijaan että olisit luullut tietäväsi jotain.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Pisteet siitä, että käytit sanaa "uskon" sen sijaan että olisit luullut tietäväsi jotain.

    Kaikki on uskon asioita. Kukaan ei tiedä, ei edes tiede.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kaikki on uskon asioita. Kukaan ei tiedä, ei edes tiede.

    No juu ei. Tieto on tietoa, usko on uskoa. Ero kuin yöllä ja päivällä. Jos et halua tähän luottaa, omapa on ongelmasi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    No juu ei. Tieto on tietoa, usko on uskoa. Ero kuin yöllä ja päivällä. Jos et halua tähän luottaa, omapa on ongelmasi.

    Mihinköhän tietoon minun tässä asiassa pitäisi luottaa?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mihinköhän tietoon minun tässä asiassa pitäisi luottaa?

    Tieteellisen metodin tuottamaan tietoon. Se kun on ainoa menetelmä, jolla saamme luotettavaa tietoa todellisuudesta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tieteellisen metodin tuottamaan tietoon. Se kun on ainoa menetelmä, jolla saamme luotettavaa tietoa todellisuudesta.

    Älä nyt viitsi. Sinä olet tuo todellisuus. Tarvitsetko jonkun tieteellisen metodin kertomaan mikä sinä olet? Sitä ei tule tapahtumaan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Älä nyt viitsi. Sinä olet tuo todellisuus. Tarvitsetko jonkun tieteellisen metodin kertomaan mikä sinä olet? Sitä ei tule tapahtumaan.

    Jep, jotenkin arvelinkin jotain tälläistä vastausta. No mutta, pidä hauskaa laa-laa maassa :)


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Jep, jotenkin arvelinkin jotain tälläistä vastausta. No mutta, pidä hauskaa laa-laa maassa :)

    Hauskaa vappua!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Hauskaa vappua!

    Kiitos samoin. :)


  • Edes elävä dinosaurus ei kaataisi evoluutioteoriaa. Meillä on paljon vanhempia basaaleja, lähes muuttumattomia eliöluokkia, joita nimitetään eläviksi fossiileiksi. Yksi esimerkki selkärankaisten elävistä fossiileista on ympyräsuisiin kuuluvat nahkiaiset. Nahkiaisten lahko ja lajit ovat paljon vanhempia kuin esimerkiksi varsieväkalat tai keuhkokalat eikä kreationistit ole hoksanneet meuhkata mitään näistä nahkiaisista.

   • Anonyymi

    Eikä unohdeta sitä, ettei maan ikä muutu mihinkään vaikka evoluutioteoria kaatuisi. Nämä nuorenmaan kreationistit ovat pelkkä vitsi, jotka ammentavat luulonsa joiltakin huijarisaarnaajioilta. Perus ymmärrys eri tieteen aloista on alle Suomen peruskoulutason poikkeuksetta, ja se on minulle se isoin mysteeri.


  • Anonyymi

   Mary on todennut, että häntä kuvottaa nämä ääriuskovausten vääristelyt hänen tutkimuksistaan. Löydät kyllä tarkat sitaatit, mitä tutkija itse on sanonut sinunlaisistaan. Ja huomaa, että Mary on uskova.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Neljä viidestä on valmis luopumaan venäläisestä energiasta

   hinnannoususta huolimatta. Suomalaiset vastustavat tiukasti putinismia. https://yle.fi/uutiset/3-12446857
   Maailman menoa
   142
   2433
  2. Sale on loistava presidentti

   Tulipa joskus kirjoitettua, että natojäsenyys tulee saada aikaa "Salen" aikana ja nyt se alkaa realisoitua " natoon jo huomenna" - teeman on hyväksyny
   Maailman menoa
   208
   1882
  3. Kunpa voisin

   Edes lähettää viestiä sulle. Olet ajatuksissa sen verran paljon.
   Ikävä
   46
   1023
  4. Onko sinulla nainen sen miehen kanssa ihan älytön juttu?

   Vai mitä se tämä kaikki teidän pelinne täällä oikein on? Jospa se on vain sellaista kevyttä ja ohimenevää ihastumista..? Taitaa olla. Niin minä nyt vä
   Ikävä
   92
   975
  5. Ano Turtiainen: Suomi olisi voinut olla Pohjolan Sveitsi

   Mitä kenelläkään voisi olla tällaista mielikuvaa vastaan?
   Maailman menoa
   346
   911
  6. Toimintasi on vainoamista

   Luulisi aikuisen ihmisen jo ymmärtävän..
   Tunteet
   113
   896
  7. Eihän tää jää tähän mies?

   En ainakaan sitä haluaisi ✨
   Ikävä
   52
   697
  8. Eikö me nyt vaan

   Voitas.....kumpikin unohtaa toisemme ?
   Ikävä
   48
   687
  9. Miksi sä oot noin kylmä?

   Mitä tein väärin?
   Ikävä
   35
   657
  Aihe