Hartwall areena / Helsinki halli

Anonyymi

Mitä ihmettä, taas käänneellään ja väännellään yksinkertaista asiaa. Mietitään pakkolunastusta Venäläis omistajien osakkeista tai jotain muuta pirun monimutkaista touhua mihin saadaan taas hukattua muutama kymmenen miljoonaa veronmaksajien rahoja. Koko touhuun on yksinkertainen ratkaisu, kansallistetaan se halli. Eli koko halli siirtyy valtion omistukseen ja sen jälkeen valtio luovuttaa koko osakekannan tämän hetkisille Suomalais omistajille samassa suhteessa mitä se on nyt. Ei siitä niin pirun vaikeaa tarvitse tehdä. Ai että ei ole sellaista lakia jolla valtio voisi sen tehdä? No, voin kertoa että sellainen lyötiin läpi Venäjällä yhdessä yössä niin eiköhän se saada läpi Suomessakin parissa päivässä jos halutaan. Samalla kansallistetaan kaikki muukin venäläis omistus Suomessa, kuten ydinvoimala ja muut kiinteistöt ja tontit. Nöiden myynnistä tulevilla tuotoilla saisi kuitattua myös osan Koronakuluista ja osa menisi Ukrainaan tukirahaksi. Ei tämä nyt kovin vaikeaa ole kun vaan hoitaa asiat kuntoon.

23

582

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Noin sen pitäisi mennä. PSuomi pakkolunastaisi areenan ja myisi sen eniten tarjoavalle. Rahat siirettäisi Ukrainan jälleenrakennus kassaan.

      • Anonyymi

        Juurikin näin 👍


      • Anonyymi

        Hjallis Harkimo oli vasta taannoin kovin huolissaan Suomen korruptiotilanteesta mitä tulee eri puoluepoliitikkojen saamiin etuisuuksiin. Hänen videoissaan moitittiin YouTubessa useita kärkinimiä. He saavat alennushinnalla tuotteita eri myymälöistä jne. Tällä hetkellä hän lienee suu supussa, Hartwall Areenaan liittyvistä asioista olisi kiinnostavaa kuulla Harkimolta itseltään. Aika uusille videoille.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hjallis Harkimo oli vasta taannoin kovin huolissaan Suomen korruptiotilanteesta mitä tulee eri puoluepoliitikkojen saamiin etuisuuksiin. Hänen videoissaan moitittiin YouTubessa useita kärkinimiä. He saavat alennushinnalla tuotteita eri myymälöistä jne. Tällä hetkellä hän lienee suu supussa, Hartwall Areenaan liittyvistä asioista olisi kiinnostavaa kuulla Harkimolta itseltään. Aika uusille videoille.

        Muuttakaa koko halli asunnoiksi helsingin asunnottomille.

        Hjallikselle oma koppero sinne kanssa.


    • Anonyymi

      STM voisi auttaa Hartwall areenan yhteiskunnallistamisessa.

      STM:ssa perheministeri Krista Kiurun ,SDP, kertoman mukaan etsittiin 24/7 keinoja purkaa kansainvälisten terveysyhtiöiden sopimukset kuntien ja kuntainliittojen kanssa ilman vahingonkorvausta.

      Apulaispormestari Arhinmäki, Vas, oli väärässä väittäessään, ettei H:ki voi tehdä mitään yksityiselle omaisuudelle, jos laskut ym. on hoidettu.
      Soitto Krista Kiurulle, SDP, ja Hartwall areena olisi vaihtanut omistajaa ilman mitään korvausta omistajille.

    • Anonyymi

      USA:n ja Bidenin johdolla YK tulee kansallistamaan maailmalta kaikki oligarkkien omistuksessa olevat omaisuudet. Hartwall-areenakin myydään jonkinlaisella huutokaupalla, ja saatavat rahat laitetaan Ukrainan jälleenrakentamiseen.

      Tämä on ihan reilua meininkiä. Ryssä kansallistui jo 300 länsimaiden omistamaa liikelentokonetta. Suomi menettää Fortumin koko 6.4 miljardin euron arvoisen omaisuuden Venäjälle. Nokia renkaat todennäkäisesti menettää 1 miljardin arvoiset tehtaansa jne.

      Hartwall-areena on pikkuinen sivupuro näissä YK-kansallistamisoisissa. Pitäähän Amanda Harkimolle saada sen tuttu työpaikka takaisin, jossa voi keikuttaa somaa takapuoltansa, ja vaihtaa levyjä levylautaselle.-

      • Anonyymi

        😂👍


    • Anonyymi

      Minusta kansallistaminen ainoa oikea ratkaisu. Nyt kun seurataan mitä Ukrainassa tapahtuu, sama tapahtui meille reilu 80- vuotta sitten. Syyttömiä kaikelle maksoimme niistä ajoista tosi kovan hinnan. Nyt meillä olisi mahdollisuus toteuttaa ja ihan syystäkin payback- ratkaisu, jolla saisimme puntit tasattua.

      Venäjä ollut meille monella tapaa rasite menneinä vuosina ja nyt kun naamiot on riisuttu, ollaan me aika pieni valtio Venäjän naapurissa, emmekä ole siten oltu tasa-arvoinen heidän silmissä vaan enempi alistettu kansa heidän uhille ja peloille.

      Minusta helppoa löytää hyvät perustelut Venäläisten omaisuuden kansallistamiselle, joka on monella tapaa rikollisin keinoin haalittua. Rikollinen ja alustava toiminta hyvin nähtävissä Ukrainassa, joka luulisi olevan hyvin selkeää perusteluksi kaikelle.

      • Anonyymi

        Alistava muuttui alustavaksi.


    • Anonyymi

      Suomalaista omaisuutta on jo jäänyt rautaesiripun taakse ja omistukset kirjattu epävarmoiksi saataviksi. Miksi pitäisi sääliä oligarkien oamisuutta Suomen puolella? Kaiken huippu on, että joku jotain suostuisi tästä oligarkeille maksamaan eli lähettämään lisää rahaa Venäjälle, jotta se voisi jatkaa hyökkäyssotaansa ja sotarikoksiaan Ukrainassa.

    • Anonyymi

      HARTWALL AREENA RAPISTUU JA VEELI VENALAISTEN JA SUOMEN ORPORAATTORIN HALLITUKSEN TAKIA MITÄÄN EI TAPAHDU..... JOKERITHAN TARVITSISI UUDEN KOTIAREENAN JOS MIELII PALATA SM-LIIGAAN 2024-2025. 2025-2026 KAUDELLA

    • Anonyymi

      Mielestäni se olisi oiva kohde täsmäohjukselle harjoitusmaaliksi, se voisi demonstroida kremliä yms.

    • Anonyymi

      Tässä käy niin, tässä Areena kaupassa,että Valtio lunastaa tämän ,niin saadaan veronmaksajat mukaan,ja sitten Valtio myy halvalla jollekin,Esim Helsnigille näin tulee käymään.Fortumi hyvä esimerkki.Näin toimitaan Suomessa.Voi sanoa että ketään ei jätetä ,ollaan mukana näissä tappioissa.Voittot jakaa pieni porukka.

      • Anonyymi

        Siksi asia ei ole edennyt kun kukaan poliitikko ei ole löytänyt mitään tienaamismahdollisuutta ja ei ole valtion omaisuutta vielä.


    • Anonyymi

      Mietitäänpä vähän mitä Venäjällä tapahtui suomalaisten omaisuuksilla.
      Ei tuossa ole kuin yksi vaihtoehto. Silmä silmästä......

      • Anonyymi

        Täällä pelätään vieläkin Venäjän hyökkäystä vaikka ollaan Natossa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Täällä pelätään vieläkin Venäjän hyökkäystä vaikka ollaan Natossa.

        Siksi ei uskalleta ottaa hallia haltuun.


    • Anonyymi

      Harkimo on selvä oligarkkien bulvaani, eikä sitä myönnä .
      Mies myy vaikka maansa rahasta, epäluotettava mies !

    • Anonyymi

      Jokeri 🃏 pokeri poks.💥

    • Anonyymi

      Käytiin frendin kaa hartsus 3kk sitte ku sinne pääs ihan hemmetin outo tunnelma koko mestas

    • Anonyymi

      Tiedä se että jos asialla on vihervassut, he osaavat tehdä asioista mahdollisimman vaikeita.

    • Anonyymi

      Ei voi kun nauraen katsella herrojen tupeksimista asian suhteen! Hyvä halli hajoaa käsiin! Tekisivät samalla tavalla kun venäläiset et ottaisivst vaan hallin omistukseensa ja keksisivät jonkin pykäiän.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      577
      3846
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3298
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2781
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2729
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2124
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2071
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1947
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1845
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1790
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1739
    Aihe