Kuningas Daavidin esimerkki tämän päivän presidenteille.

Anonyymi

On hänen kirjoittamissaan psalmeissa, joita hän kirjoitti aina varhain aamulla.

" Ihmeelliset ovat sinun todistuksesi, sentähden minun sieluni ottaa niistä vaarin. Kun sinun sanasi avautuvat, niin ne valaisevat ja antavat yksinkertaiselle ymmärrystä. Minä avaan suuni ja huohotan, sillä minä halajan sinun käskyjäsi.

Käänny minun puoleeni, ole minulle armollinen, niinkuin on oikein niitä kohtaan, jotka sinun nimeäsi rakastavat. Tee minun askeleeni vakaviksi sanallasi äläkä salli minkään vääryyden minua hallita. Päästä minut ihmisten sorrosta, niin minä noudatan sinun asetuksiasi.

Kirkasta kasvosi palvelijallesi ja opeta minulle käskysi. Minun silmistäni vuotavat kyynelvirrat, kun sinun lakiasi ei noudateta. Sinä olet vanhurskas, Herra, ja sinun tuomiosi ovat oikeat.

Sinä olet säätänyt todistuksesi vanhurskaudessa ja suuressa uskollisuudessa. Minun kiivauteni kuluttaa minut, sillä minun vihamieheni unhottavat sinun sanasi. Sinun sanasi on hyvin koeteltu, ja sinun palvelijasi rakastaa sitä. Minä olen vähäinen ja halveksittu, mutta minä en unhota sinun asetuksiasi.

Sinun vanhurskautesi on iankaikkinen vanhurskaus, ja sinun lakisi on totuus. Hätä ja ahdistus ovat minut saavuttaneet, mutta sinun käskysi ovat minun iloni. Sinun todistuksesi ovat iankaikkisesti vanhurskaat; anna minulle ymmärrys, että minä eläisin. Kaikesta sydämestäni minä huudan; vastaa minulle, Herra.

Minä tahdon ottaa sinun käskyistäsi vaarin. Minä huudan sinua, pelasta minut, niin minä noudatan sinun todistuksiasi. Jo ennen aamun valkenemista minä huudan, sinun sanoihisi minä panen toivoni. Jo ennen yön vartiohetkiä minun silmäni tutkistelevat sinun puhettasi.
Psalmit 119:129‭-‬148 FB38

https://bible.com/bible/365/psa.119.129-148.FB38

2

56

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Daavid oli Jumalan mieleinen mies, koska hän turvasi aina Herraan.

   Mutta syntinen hänkin silti oli, heikkona naisiin, mikä johti jopa Uurian tahalliseen surmaamiseen... Vielä Uusi Testamenttikin mainitsee Salomon syntyneen "Uurian vaimosta".

   Ja koska hän oli myös sotilas ja vuodatti paljon verta, ei Herra sen takia valinnut häntä temppelinsä rakennuttajaksikaan.

  • Anonyymi

   >> Kuningas Daavidin esimerkki tämän päivän presidenteille. <<

   Itse asiassa ihmisten kuuluisi haluta Herra kuninkaaksi. Mutta vielä teemme niin kuin muinaiset israelilaisetkin eli haluamme ihmisen kuninkaaksemme.

   1. Sam. 8:7 (Herra sanoi:) ...minut he ovat pitäneet halpana olemaan heidän kuninkaanansa...

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia miksi soitit torstaina Stefanil ja pyysit käymään kun muka olet ahdistunut.?

   Oliko asia suunniteltu, kun pyysi käymään ja varmasti tiesi et miten Stefan asiaan suhtautuu.Oliko myös Seiskan toimittaja pyydetty tarkoituksella pai
   Kotimaiset julkkisjuorut
   136
   3792
  2. Stepuli itkee facessa

   Haluaisin pyytää julkisesti karseaa käytöstäni anteeksi lähimmiltä, naapureilta ja etenkin Sofialta! Ei ole missään olosuhteissa hyväksyttävää käyttä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   162
   3439
  3. Suomi teki typeryyttään Venäjästä nyt konkreettisesti vihollisen, jota se ei aiemmin ollut.

   Venäjä ei ole uhannut Suomen turvallisuutta, eikä Venäjän ja Ukrainan välinen konflikti ole signaloinut minkäänlaista uhkaa Suomelle. Se "uhka" luotii
   Maailman menoa
   721
   1958
  4. Minä menetän sinut kokonaan

   Siksi olen paniikissa, sekaisin ja surullinen. Taitaa olla jonkinasteinen stressitila päällä. Toivottavasti sinulla on kaikki hyvin.
   Ikävä
   76
   1557
  5. Sofia juoksi huvikseen puolimaratonin 10min nopeammin kuin Martina

   Siinä se nyt sitten nähtiin... Hahhaaa... Sofia ei ole kulkenut missään "harjoitusleireillä" ja heitti kylmiltään 10 minsaa nopeamman ajan puolimarato
   Kotimaiset julkkisjuorut
   81
   1383
  6. Neljä viidestä on valmis luopumaan venäläisestä energiasta

   hinnannoususta huolimatta. Suomalaiset vastustavat tiukasti putinismia. https://yle.fi/uutiset/3-12446857
   Maailman menoa
   105
   1115
  7. Surettaa sun vuoksesi

   Minusta tuntuu, että olet jollain lailla luovuttanut elämän suhteen. Et ehkä tarkoituksellisesti, mutta pikkuhiljaa elämäsi on luiskahtanut käsistäsi.
   Tunteet
   99
   976
  8. Martina on niin nolo

   Nyt vetää teatteria et on hyvä äiti ja on lasten kanssa lintsillä. Pitäähän lippispojalle näyttää, että touhuaa lasten kanssa kaikkea kivaa. Lippispoj
   Kotimaiset julkkisjuorut
   103
   959
  9. Juristi Jaana Kavonius valmistelee maanpetossyytteitä Niinistölle ja Marinille

   Hän myös kannattaa kuolemanrangaistuksen palautusta maanpetoksesta
   Maailman menoa
   226
   928
  10. Oon päättänyt että palstailu loppuu kohta

   Aion lähestyä sinua oikeasti ja ottaa selvää onko sulla tunteita. Loppuu nämä arpomiset, toivomiset ja kuvittelut.
   Ikävä
   98
   916
  Aihe