Onko paholaisella osuutta maailman ahdinkoon?

Anonyymi

Olen aloittamassa lukemaan kirpputori löytöistä kirjaa jonka nimi on Pyhä Sota. Sen on kirjoittanut Tapio Nousiainen.
En tiennyt napatessani muutaman kirjan heräteostoksena, että tämä kirjan vakava teema liittyy demoneihin ja paholaiseen. Enpä olekkaan ennen tälläisiä kirjoja lukenut.
Uskon itse pahojen henkivaltoihin. Miksen uskoisi jos Jeesuskin uskoi ja kävi alituista taistelua demoneita vastaan joita hän kohtasikin melko säännöllisesti. Samoin opetuslapset ajoivat tiettävästi demoneita ja riivaajia ihmisistä. Olihan joissakin ihmisissä Jeesuksen aikana useita riivaaja henkiä siis demoneita. Pienenä lisähuomautuksena mainitsen, että nykyaikana ei juurikaan kuule saarnoja tai puheita pahan henkivalloista, jotka olivat todellisuutta varhaiskristityille.

Mietin sitä kun maailma on niin sekavassa tilassa tällä hetkellä tai oikeastaan jo pidemmän aikaa, onko demoneilla ja paholaisella osuutta näkemäämme väkivaltaan ja draamaan eripuolilla maailmaa? Uskon että on. Perustan uskomukseni Jeesuksen sanoihin, joissa hän toteaa ”koko maailman olevan paholaisen vallassa”.
Nooan aikana aineellistuneet enkelit joista tuki demoneita olivat ehkä pääsyyllisiä maan päällä tuolloin vallineeseen hyvin väkivaltaiseen tilaan joka sai Jumalan hävittämään silloisen ihmiskunnan vedenpaisumuksessa.
On pelottavaa ajatella, että samat pahuuden pimeät voimat vaikuttavat kautta maailman hiiren hiljaa taustalla ja ihmiskunnan enemmistö on totaalisen tietämätön demonien ja pahan olemassaolosta.

Tämä on erittäin pirullinen ja ovela juoni aiheuttaa ihmiskunnalle vaikeita aikoja. Sitten ihmiset tietämättömät ihmiset jotka eivät ole selvillä tosi asioista syyttävät Jumalaa kaikesta pahuudesta, joka meitä ympäröi. Eräs nainen jokin aika sitten syytti Jumalaa Ukrainan vaikeasta tilanteesta. Hämmästyin kyllä tuollaista kommenttia. Jokainen Raamattua lukeva ihminen ymmärtää ja tajuaa, ettei Jumala koskaan ole aiheuttanut ihmiskunnalle mitään vaikeuksia eikä tee niin edelleenkään.

Emme voi kuitenkaan syyttää paholaistakaan kaikesta, vaikka hän onkin pahuuden ja synnin alkusyy. Kaikki sai alkunsa paratiisin tahallisesta kapinasta Jumalaa kohtaan.
Ja se vielä, että hänen tehokkain valheensa pettää ihmiskunta on olettamus, ettei häntä ole olemassakaan. Monet ajattelevatkin erheellisesti että paholainen on satuolento, rajattoman lennokkaan mielikuvituksen tuote. Mutta onneksi Jeesus itse uskoi häneen ja paljastaa meille kuka paholainen todella on.
Onneksi Jeesus nousi kuolleista. On todella palvelus ihmisille, jotka lukevat Raamattua, koska se paljastaa paholaisen toimintatavat uskomme murskaamiseksi jotta Jumala hylkäisi meidät. Kauhean paha persoona tämä paholainen kapinoivine demoneineen.

8

106

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tapio Suominen on suomenkielisen painoksen toimittaja ja kääntäjä. Ei siis kirjoittaja. Käsittääkseni sen on kirjoittanut Jessie Penn-Lewis yhdessä Ewan Robertsin kanssa Walesin suuren herätyksen aikoihin kauan sitten.

  • Anonyymi

   "Onko paholaisella osuutta maailman ahdinkoon?"

   Luukkaan evankeliumin 4. luvun jakeissa 5-7 sanotaan että Saatana tarjosi Jeesukselle kaikkia maailman valtakuntia yhdestä palvontateosta. Näistä jakeista ilmenee että Saatana on tämän maailman hallitsija.

   Luukas 4:5-7 sanoo:
   "Niin Paholainen vei hänet ylös ja näytti hänelle yhdessä hetkessä kaikki maailman valtakunnat. Paholainen sanoi hänelle: ”Minä annan sinulle vallan näihin kaikkiin ja niiden loiston, sillä tuo valta on luovutettu minulle, ja minä annan sen kenelle tahdon. Jos sinä siis teet minun edessäni palvontateon, tämä kaikki on sinun."

   (Jos Jeesus olisi suostunut, hän ei olisi enään voinut antaa synnitöntä uhria ihmiskunnan puolesta.)

  • Anonyymi

   > Emme voi kuitenkaan syyttää paholaistakaan kaikesta

   Niinpä, suuri ongelma on se, että niin moni ihminen näyttää rakastavan pahuutta ja itse haluaa tehdä pahaa.

   • Anonyymi

    Yksikään venäläinen, valkovenäläinen ei ole ottanut Putinia, Lukaa henkiltä.
    53% äänesti Unkarissa putinistin uudestaan presidentiksi. 42% Ranskassa. Ja nämä oli Ukrainan sodan aikana.
    Venäjää Ukrainan sodan aikana tulee mm. Valko-Venäjä, Unkari, Syyria, Tshetsheenia, Vanezuela, Nicaragua, Kuuba, Kiina.
    Lukuisten maiden presidenttinä on puoli-hullu tai hullu. Ei ne sinne hyvässä maailmassa nouse.


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Luciferilla on 1/3 enkeleistä maan päällä. Loput 2/3 maan päällä lienee ihmisiä.

  • Anonyymi

   Kaikki mikä tapahtuu maailmassa, tapahtuu ensin henkivalloissa, ja sitten maanpäällä.
   Kaikki mikä on henkivaltojen synnyttämää pahuutta, sitä vastaan toimii vain toinen henkivalta eli vasta henkivalta joka on puhä ja hänen jeesuksen henkivalta tulee vain jeesuksen kautta rukoilemalla jeesusta yksin ja isää (mariaa ei saa rukoilla, eikä pyhimyksiksi merkattuja syntisiä kuolleita ihmisiä.se on kelletty raamatussa selvästi.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Venäjän sotilaiden raiskaama 1 vuotias poika kuoli vammoihinsa

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/fac86480-df24-41b8-be6c-6ab6ff6476e4 Järkyttävää tämä jatkuva raiskaaminen. patriarkka Kirilin mielestä p
   Maailman menoa
   400
   5153
  2. Lasta odottava Johanna Harlin hehkuu Cannesin juhlissa - Some ylistää: "Maailman kaunein mama"

   Oi, mitkä kuvat suoraan Ranskan Rivieralta. Onnea loppuodotukseen, Johanna ja Renny Harlin! Oletko muuten katsonut The Harlins -realityä? Mielipiteit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   71
   3560
  3. Martina taitaa olla Hangossa

   Mitäköhän siellä tapahtuu…
   Kotimaiset julkkisjuorut
   108
   2007
  4. Meidän Hanko

   Siis toi ämmä. Mitähän Stefu maksoi (ehkä ponin), että astuu tiluksilleen kuittailemaan Sohville. Nyt on pappa siinä kunnossa, että kannattanee olla h
   Kotimaiset julkkisjuorut
   136
   1741
  5. 86
   1651
  6. Sano mies jotain mistä tietäisin että tykkäät

   Olen itse kirjoittanut tosi tunnisteellisesti, tiedät mun naisen olevan täällä, jos olet hän. Ihan siksi että uskallan paremmin irl, jos tiedän että t
   Ikävä
   173
   1430
  7. Onko Suomi huonompi kotimaa kuin Venäjä?

   Täällä kirjoittelee muutama ihminen Suomesta siihen sävyyn, että kysymys on pakko esittää. Jos siis vertailet toisiinsa näitä kahta maata, onko Venä
   Maailman menoa
   453
   960
  8. Uskotko nainen vielä ihmeisiin

   Sinun täytyy vain uskoa ja luottaa💕
   Ikävä
   93
   902
  9. Suomen kuherruskuukausi Ukrainan kanssa on ohi. Väitän, että suomalaisia on harhautettu.

   Aivan ensimmäiseksi haluan sanoa, että jokaisella on oikeus mielipiteeseen. Voi myös olla sitä mieltä, että saa haluta Suomen liittymistä Natoon. Enne
   Maailman menoa
   236
   877
  10. Kaikkeuden kauniimmat simmut

   Olet timanttia ja ja. Ikävä on.
   Ikävä
   26
   861
  Aihe